🕋 محل ضربت خوردن امام علی علیه السلام
در برج ولا مهر جهان تاب علیست
در شهر علوم نبوی، باب علیست
از اول خلقت بشر تا امروز
مظلوم ترین #شهید_محراب علیست . . .
مداحی آنلاین - ذکر مولا - مرحوم آغاسی.mp3
2.32M
🔳 #شهادت_امام_علی(ع)
🌴اون آقایی که شبا رد میشد از کوچه ی ما
🌴کیسه به دوش کو؟
🎤 #مرحوم_آغاسی
⏯ #شعرخوانی
👌بسیار دلنشین
📚مراجعه به دندانپزشکی هنگام روزه
💠 سوال :
آیا مراجعه به #دندانپزشک هنگام روزه داری در صورتی که امکان ورود آب یا مواد دندانپزشکی به حلق وجود دارد، جایز است؟
✅ جواب : اگر یقین نداشته باشد که چیزی وارد حلق خواهد شد، مراجعه به دندانپزشکی اشکالی ندارد و اگر علم به فرو رفتن چیزی در حلق پیدا نکند روزه صحیح است.
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 داستانی از زندگی علی(ع) که شنیدنش هر بار تازگی دارد
#شهید_مطهری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅
💠 معلم باید نیروی فکری متعلم را پرورش دهد و او را به سوی استقلال رهنمون شود. باید قوه ابتکار او را زنده کند؛
من ستایشگر معلمی هستم که اندیشیدن را به من آموخت، نه اندیشه ها را...
#شهید_مطهری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
یکشنبه ۱۲ اردیبهشت۱۴۰۰
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
اسوه نیکو!
سالروز ضربت خوردن و ایام شهادت امام اول شیعیان جهان، مناسبترین زمان برای بازخوانی بخشی از انبوه خوبیها و فضایل حضرت علی(ع) بهعنوان الگو و اسوه زندگی در همه زمانهاست. در دنیای امروز که معنویت، گمشده بشریت است؛ همه کمالات را میتوان از سرچشمه ناب وجود ذیجود علیعلیهالسلام سراغ گرفت و بدانها اقتدا کرد و به نسلهای عصر حاضر شناساند. امام علیعلیهالسلام، تجسم ارزشهای دینی؛ اسلام مجسّم و قرآن ناطق است، انسانی در اوج عرفان، عبادت، سلوک و جهاد با نفس و جهاد نستوهانه با دشمن. بیشک؛ نباید هدف اصلی از یادکرد فضائل و تاریخ زندگانی چنین شخصیت بزرگ و سترگی را فراموش کرد و آن، نزدیک کردن خود و جامعه به وضعیت مطلوب و آرمانی آن امام همام است. البته آن حضرت، خود نیز به این حقیقت اشاره داشتهاند که «شما نمیتوانید چون من باشید»؛ اما این واقعیت نمیتواند و نباید ما را از نزدیک شدن به قله معرفت او بازدارد؛ چراکه حضرتش در ادامه فرموده است: اما مرا با پارسایی، پاکدامنی، کوشش و درستکرداری خود یاری کنید. به تعبیر رهبر معظم انقلاب: «هیچکس نمیتواند خودش را با علی مقایسه کند؛ اما همه میتوانند به سمت آن قلّه حرکت کنند. امیرالمؤمنین شاخص است». (01/۰۱/1380)
حال از این الگو چه درسهایی برای امروز میتوان گرفت؟ 1- نخستین نیاز ما، اصلاح روابط چهارگانه ما با خدا، خود، همنوع و محیط است. امام علی در بازگشت بهسوی خدا و معنویت و پالایش روح از خودخواهی و بداندیشی، اسوه است. امیرمؤمنان بارها تأکید کرده است که قبل از هر چیز «عبدالله» و مطیع پروردگار خویش است و در راه خشنودی خالق، به رضایت هواداران و اطرافیان اهمیت نمیدهد. 2- حضور فعال و مستمر در تمام صحنههای زندگی اجتماعی، درس دیگری از سلوک امام علیعلیهالسلام است. 3- خیرخواهی و مصلحتاندیشی برای نظام اسلامی مهمتر از اصل حضور در صحنههای اجتماع، درس دیگری است که ایشان به ما آموختهاند. اگر همین درس امروز در آستانه انتخابات موردتوجه باشد، بسیاری از اتهامها و بیانصافیها بهویژه درباره نظام اسلامی رخت برمیبندد. 4- رعایت بیتالمال و دل نبستن به چرب و شیرین دنیا را میتوان برجستهترین فصل کتاب زندگی اجتماعی آن حضرت نامید که مسئولان و زمامداران به آموختن آن از همه محتاجترند. داستان برخورد شدید ایشان با دخترشان که مانند همه مردم گردنبندی را از بیتالمال به عاریت گرفته یا داستان پاسخ تکاندهنده به برادر نیازمندش، عقیل، درسی برای تاریخ و اجتناب از شبکهسازی از خویشان در قدرت است. 5- مردمگرایی و همنشینی با پابرهنهها را نیز باید از مولود کعبه آموخت و سفارش همیشگی او را نباید فراموش کرد که میفرمود، همواره «دشمن ستمگر و یاور ستمدیدگان باشید» و صدها درس دیگر... چه اسوه نیکویی! (نویسنده: فتحالله پریشان)
▼گزارش روز
دستاورد گویی به سبک جهانگیری!
معاون اول رئیسجمهور شامگاه جمعه (10/2/1400) با حضور در شبکه اجتماعی کلاب هاوس به تشریح اقدامات دولت دوازدهم در مواجهه با تحریم و تأثیرات آن پرداخت. جهانگیری در این گفتگو، برجام را «نتیجه بزرگترین دیپلماسی قرن»، توصیف و اعلام کرد که «همین الآن بیشترین دستاورد را نسبت به دولتهای سابق داشتیم»!
گزارههای خبری: چهار سال پیش در چنین روزهایی، اسحاق جهانگیری بهعنوان نامزد دوازدهمین دوره ریاستجمهور، مدعی شد: «امروز دیگر کسی از گرانی و تورم حرفی نمیزند... چون کاری شد کارستان. رئیسجمهور خودش وقت گذاشت. رونق شروع شده، ما به همه اهدافمان در برجام رسیدیم».
اکنون 4 سال از زمان این نوع شعارهای انتخاباتی گذشته، اما دکتر جهانگیری هنوز در همان حال و هوا سیر میکند و حتی در سال و ماههای پایانی دولت نیز دست از این نوع شعارها برنداشته است؛ معاون اول دولت هشتساله روحانی در 24 خردادماه 99 مطرح کرد: «نظرسنجیها نشان میدهد که میزان رضایتمندی مردم نسبت به عملکرد دولت بالا رفته و عدم رضایتمندی آنها نسبت به اسفند سال ۹۸ کاهش یافته است»؛ وی در 26 آبان 99 نیز با ابراز خرسندی تمام از عملکرد دولت روحانی، اعلام کرد: «عملکرد ما از حافظه مردم پاک نخواهد شد». جهانگیری در دیماه ۹۹ نیز که به سیستان و بلوچستان سفر کرده بود، مدعی شد: «خیلیها بهناحق دولت را به ناکارآمدی متهم میکنند، اما اگر بهجای این دولت گروهی دیگر بود، امکان داشت در برابر این جنگ، جمهوری اسلامی ایران را که هیچ، حتی ایران را از دست بدهند»!
گزاره تحلیلی: بیتردید چرایی این نوع اظهارات خلاف واقع که در اذهان عمومی بیشتر شبیه به طنز تلخ میماند، علاوه بر سرپوش گذاشتن بر بیتدبیری، ناکارآمدی و بیصداقتیها، از شدت فاصله نگاه این نوع مسئولین با مردم پرده برمیدارد. متأسفانه در شرایط کنونی نوع دستاورد گویی دکتر جهانگیری، فارغ از واقعیات زندگی مردم، بیشتر برای بالابردن تب اقتصادی مردم کاربرد دارد تا پایین آوردن آن. ناگفته پیداست که یکی از شاخصههای مهم کاندیداهای 28 خرداد 1400 را میتوان مردمی بودن، بهعنوان رافع نقصی دانست که امروزه گریبان گیر برخی پستهای مهم اجرایی کشور شده است. (نویسنده: حسین عباسیان)