فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌📌میدان داری مردم
👁👁 نگاه "امام امت" و "مرد میدان" به میدان داری مردم 🌱🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هماکنون؛ آغاز پخش قسمت سوم مستند «غیررسمی» از شبکه ۳
🔹این مستند روایتی است از دیدارهای غیررسمی رهبرانقلاب با نخبگان و فعالان علمی و فناوری
@Farsna
به نام خدا
سلام
برخی تبلیغ می کنن که:
آی مردم! در انتخابات شرکت نکنین تا از این طریق اعتراض خودتون رو اعلام کنین!!!!
بنده کاری به این افراد ندارم
طرف صحبت بنده اون پدر و مادری هست که قراره یکی دو سال دیگه، دخترش رو شوهر بده یا برای پسرش زن بگیره،
طرف صحبت من اون جوونی هست که مدرکش رو گرفته و سربازی هم رفته و الان توی خونه نشسته و منتظر اینه که فرجی بشه،
طرف صحبت بنده، اون سرپرست خانواده ای هست که از وضعیت موجود، خیلی آسیب دیده و قادر نیست وضعیت معیشت خانواده ش رو سامون بده
طرف صحبت بنده اون خانواده ای هست که تمام سرمایه ش رو در بورس از دست داده
طرف صحبت بنده، صدها خانواده از این دست هست ...
پدر و مادر و برادر و خواهر عزیزم!
هر چند که حق اعتراض از وضع موجود برای شما محفوظ هست، ولی الان وقت خوبی برای اعتراض نیست
الان وقت استفاده از حق رأی و انتخاب رئیس جمهور مناسب هست.
لطفا به این نکته توجه بفرمایید که چه شما در انتخابات شرکت بفرمایید و چه نفرمایید، بالاخره رئیس جمهور این مملکت انتخاب میشه و قراره حداقل برای چهار سال زندگی من و شما و فرزندانمون تصمیم بگیره.
قطعا در این زمان، انتخاب یک رئیس جمهور مطلوب که بتونه وضعیت موجود رو تغییر بده اولویت داره، و لازمه که این رئیس جمهور پشتوانه رای بالای مردم رو داشته باشه تا بتونه در مقابل مفاسد داخلی و دشمنان خارجی محکم بایسته و از حق من و شما دفاع کنه.
پس با عنایات پروردگار متعال و توجهات اهلبیت علیهم السلام، همگی به نیت سردار دلها و همه قهرمانان وطن با هدف تغییر وضع موجود و گشایش اقتصادی، با شور و نشاط در انتخابات شرکت می کنیم و دیگران رو هم به شرکت در انتخابات دعوت می کنیم.
یا علی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رای میدهم چون یکی زنده به گور شد، یکی قطعه قطعه، یکی ذبح و دیگری اربا اربا...چون مدیونم، چون موظفم، چون مکلفم...
#من_مکلفم
#من_مدیونم
#انتخابات_1400
#مشارکت_حداکثری
#شهید_حاجی_زاده
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔰 امام خامنه ای : ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد عیبی ندارد اما انتخابات مال رهبری نیست، مال ایران اسلامی و نظام جمهوری اسلامی است. همه باید در انتخابات شرکت کنند؛ این موجب میشود که نظام جمهوری اسلامی تقویت بشود پایداری و ماندگاری آن تأمین بشود، کشور در حصار امنیت کامل باقی بماند، که خب بحمدلله امروز هست.
۹۴/۱۰/۱۹
#امام_خامنه_ای
#انتخابات
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌷 بهترین ها وبدترین ها:
🌷بهترین ها:
هدایت شدگان وخردمندان
آنانندکه گوش میدهند،فکر میکنند
وازبهترین پیروی میکنند:
فبشر عباد
الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُٓ أُولَٰٓئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَٰٓئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ (١٨)زمر
🌷بدترین ها:
آنانندکه ازعقل وگوش وچشم،برای درک حق استفاده نمیکنندوفقط بالجاجت ،حرف خودرامیزنند:
ولقدذرانا لجهنم کثیرا من الجن والانس،لهم قلوب لایفقهون بها...۱۷۹ اعراف
ما اَقبَحَ بِالانسانِ أَنْ یكونَ ذاوَجهَین.
چقدر قبیح است که انسان دارای دو چهره متضاد و متفاوت باشد
#امامعلیعلیهالسلام
#فهرستغررالحکمصفحه395
📖 # سهم_نیازمندان
قسمتی از دستورات حکومتی امام علی علیه السلام به مالک اشتر: خدا را در نظر بگیر درباره طبقه پایین مردم. همان نیازمندان و بینوایان که راه چاره ای ندارند؛
زیرا در میان این طبقه، تهی دستانی وجود دارند که دست نیاز سوی دیگران دراز می کنند و عدّهای هم روی گدایی ندارند. بنابراین، حقّ آنها را ادا کن و از بیت المال برای آنها سهمی در نظر بگیر.
از افراد خدا ترس و فروتن مورد اعتماد خود، کسانی را مأمور رسیدگی به امور ایشان کن تا احوال آنها را به تو گزارش دهند و آنگاه درباره آنها آنگونه عمل کن که روزی که خدا را دیدار می کنی، عذرت را بپذیرد؛ زیرا این گروه از مردم، به عدالت، بیش از دیگران نیازمند هستند. نهج البلاغه ، نامه ۵۳
🔰 #اطلاع_نگاشت | تعهد به مردم
🔹 اصلیترین توصیههای رهبر انقلاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری چیست؟
🔻حضرت آیت الله خامنهای در بیانات مختلف دیدارهای اخیر، خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ توصیهها و مطالباتی را مطرح کردند که در این اطلاع نگاشت مرور میشود.
⬇️ مطالعه نسخه کامل این شماره خط حزبالله:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=48010
💐 ۴ روز تا #جشن_انتخابات 💐
#بریده_کتاب | #کتاب_رجل_سیاسی
بعضی وانمود میکنند که آرمانگرایی با واقعبینی نمیسازد؛ این را ما به شدت رد میکنیم. بسیاری از آرمانهای جامعه ما و مطالبه آنها جزو واقعیتهای جامعه است. مردم مایلند عزت ملی داشته باشند. مردم مایلند زندگی ایمانمدار و دینمدار داشته باشند. مردم مایلند در امور ادراه کشور و مدیریت کشور سهیم باشند. مردم مایلند پیشرفت داشته باشند، استقلال سیاسی و اقتصادی داشته باشند؛ اینها خواستههای عمومی مردم است. این خواستهها، واقعیتهای جامعه است. این واقعیتها دقیقا در جهت آرمانخواهی است. اینها که ذهنیات نیست. اینها واقعیاتی است که در جامعه وجود دارد.
📲 تا روز انتخابات، هر روز برشی از کتاب رجل سیاسی در حساب زیر منتشر خواهد شد👇
Instagram.com/Khamenei_Book
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 استوری
خواهش میکنم
یک دقیقه به حرفم گوش کن...
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🎥 مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
🎬 قطب نما ۱۸۶/ انتخابات فقط یک رای نیست
🔻🔺حتما این عکس را بارها دیده اید و اقدام این نوجوان بسیجی را در به اسارت گرفتن ۱۰ عراقی ستوده اید، در تاریخ انقلاب این گونه گردان های یک نفره نوجوان کم نیستند که تاریخ انقلاب را دگرگون کرده اند،افرادی مانند ؛شهید محمد حسین فهمیده ،بهنام محمدی،مهدی طحانیان،غلامرضا احمدی،مهرداد عزیزالهی،حیدر شهیدی و رشادتهای هزاران نوجوان دیگر از این سرزمین حکایت از آن دارد که حتی نقش و حضور یک نوجوان که قد و اندازه اش از سلاحش کوچکتراست چگونه می تواند معادلات را تغییر دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قطب_نما
۱۸۶
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
▼حرف روز
حلقه مفقوده اقتصاد کشور؛ تولید یا fatf
بازخوانی فضای مناظرات و رویکردهای برخی نامزدهای ریاست جمهوری در خصوص علت مشکلات اقتصادی کشور، این مهم را آشکار ساخت که متأسفانه جریانی همچنان اصرار دارد تا رفع تحریمها را بهعنوان اصلیترین حلقه مفقوده اقتصاد کشور معرفی کند؛ تا آنجا که برخی از کاندیدها، با تحریف در حقیقت برخی کنوانسیونها، دو ظلم آشکار را بر ملت روا داشتند: اول، منتقدین برجام را مخالفین توسعه اقتصادی کشور معرفی کردند و دوم، در موضوع fatf، با نادیده گرفتن همکاریهای ایران با کارگروه اقدام مالی، جریان انقلاب را عامل عدم خروج کشور از لیست سیاه این کارگروه معرفی نمودند.
نکات تحلیلی: 1- واقعیتی که اقتصاددانان بر آن تأکید دارند این است که حلقه مفقوده چرخش چرخ اقتصاد، تولید است و نه کنوانسیونهای بینالمللی. درواقع تورمی که در اقتصاد شاهد آن هستیم، ریشه در بخش عرضه دارد؛ به این معنا که اگر موتور تولید در کشور به راه بیفتند، مشکل تورم نیز حل میشود.2- جریانی با تحریف واقعیتها ادعا میکند که حضور در لیست سیاه کارگروه، مانع از تجارت با کشورهای دوست مثل چین و عراق شده است؛ درصورتیکه آمارهای بانک مرکزی نشان میدهد، ایران در سال گذشته قریب به ۹ میلیارد دلار تجارت با کشور عراق داشته است. 3- واقعیت دیگر آن است که کارکرد اصلی کارگروه fatf در ایران، ایجاد شفافیت در مسیرهای دور زدن تحریمهاست. استدلال اصلی منتقدین نیز این است که چرا باید توصیههایی را اجرا کرد که با پذیرش تعهدات مضاعف، هم راههای دور زدن تحریمها را افشا میکند و هم تضمینی برای بهبود روابط بانکی نیست؛ چراکه خود کارگروه در بیانیههای مختلف ادعا کرده که اجرای همه توصیهها از ایران نیز نمیتواند تضمین دهنده خروج این کشور از لیست سیاه باشد! 4- طبق گزارش بانک مرکزی، نرخ رشد اقتصادی کشور در سال ۹۹ نیز 2.2 درصد بوده است. تجارت خارجی کشور برخلاف حامیان fatf باوجود قرار گرفتن در لیست سیاه این نهاد، نهتنها صفر نشد، بلکه رقم ۷۳ میلیارد دلار را ثبت کرد.
نکته راهبردی: تا زمانی که نگاه این کارگروه نسبت به ایران یک نگاه سیاسی است، نباید همکاری با آن، اولویت کشور باشد. اولویت اصلی، متنوع بخشی به زمینهای بازی در عرصه سیاست خارجه و اقتصاد است. به این معنا که باید از طریق ایجاد تفاهمنامههای راهبردی با کشورهای همسایه و شرق، به تنوعبخشی در تجارت خارجی پرداخت. (نویسنده: علی محمدی)
▼گزارش روز
به شعور مردم توهین نکنید!
جریان اصلاحات بار دیگر در آستانه انتخابات به دنبال تغییر اولویتهای جامعه برای جلب آرا است!
گزارههای خبری: 1- «عباس عبدی» از فعالین اصلاحطلب در یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان «کوتهبینی» مینویسد: «یکی از تفاوتهای بارز انسان با حیوانات و نیز تفاوت نسبی میان خود انسانها، عمق آیندهنگری آنان است... متأسفانه جامعه ایران از حیث آیندهنگری بهکلی فاقد توانایی شده است. هر چه هست همین حالاست». عبدی در ادامه نوشت: «اکنون نیز در انتخابات این کوتهبینی را بهوضوح میبینیم. هیچ نامزدی درباره رشد تولید، پسانداز، آموزش، زیرساختهای نرمافزاری توسعه، همچون حاکمیت قانون، نهادهای مدنی و... سخن جدی نمیگوید. اینکه بگوییم تولید و اشتغال را راه میاندازیم، کافی نیست، مسئله چگونه راه انداختن است؟». 2- چندی پیش «علیرضا علوی تبار» از فعالین تندروی اصلاحطلب در یادداشتی با عنوان علل ناکامی اصلاحطلبان در روزنامه شرق، نوشته بود: «طبقه متوسط درنتیجه سیاستهای نادرست اقتصادی همراه با سیاستهای نامناسب در ارتباطات خارجی، بهشدت تضعیفشده و تحتفشار قرار گرفته است. ناکامیهای مکرر در تلاش برای بهبود وضعیت و تحقیر همراه با هر ناکامی، آرزوهای سرکوبشده را به خشم و نفرت تبدیل کرده است. بیحوصلگی، افراطوتفریط، بیاعتمادی، فردگرایی خودخواهانه، منفیبافی مداوم و پرهیز از هر نوع اقدام جمعی نظمیافته از ویژگیهای جامعه کنونی ماست».
گزاره تحلیلی: در شرایطی که مردم به علت سیاستهای غلط و ناکارآمد دولت فعلی (برآمده از حمایت اصلاحطلبان)، تحت فشار شدید اقتصادی قرار گرفتهاند، جریان اصلاحات سعی میکند با سیاستهای نئولیبرالی و بیان مواضع فرهنگی- سیاسی، در اذهان عموم، جانمایی اولویت کند و دغدغه و مسئله اصلی ملت که اقتصاد و معیشت است را به حاشیه برد تا با این حربه، هم از زیر بار پاسخگویی وضع فعلی که این جریان نیز باعثوبانی آن بوده، رهایی یابد و هم کاندیداهای خود را نماد تغییر و مجری اولویتهای ساختگی معرفی کند. (نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
▼اخبار ویژه
نمایش قدرت نظامی در آستانه یک دیدار!
چند سالی میشود که روابط میان آمریکا و روسیه، با تحریمهای یکجانبه آمریکا بر این کشور، سرد شده است. حال در آستانه دیدار روسای جمهور دو کشور که انتظار آب شدن یخ روابط از آن میرود، ارتش روسیه یکی از بزرگترین رزمایشهای خود را با مشارکت دهها رزمناو، زیردریایی و جنگنده در اقیانوس آرام برگزار کرد. این پیام قدرت پوتین بهطرف آمریکایی بود که نشان دهد در برابر آمریکا از منافع ملی خود کوتاه نخواهد آمد. این رفتار روسیه را مقایسه کنید با دولتمردان کشورمان که طی هشت سال اخیر هر وقت قوای نظامی کشورمان قصد برگزاری رزمایشی را داشتند، آن را مخل توافق برجام میدانستند و هر آزمایش موشکی و حتی شعار مرگ بر اسرائیل بر روی موشکها را نیز به نافرجام ماندن برجام گره میزنند! درحالیکه اگر این قدرت میدان را (همچون روسیه) پشتوانه دیپلماسی تعریف میکردند، از موضع قدرت و عزت با طرف غربی سخن میگفتند و چهبسا در آن صورت میتوانستند حریف را مجاب به انجام تعهداتش کنند.
◄ توان موشکی ایران در بیان رهبر معظم انقلاب/ مستند غیررسمی در بردارنده جلسات و دیدارهای گرم و صمیمی رهبر معظم انقلاب با فعالین علمی، اجتماعی، فرهنگی و هنری و ... است. دیروز سومین قسمت از این مستند که بخشی از دیدارهای پنجشنبهای فعالان حوزهی علم و فناوری با رهبر انقلاب بود، به نمایش گذاشته شد. رهبر معظم انقلاب در بخشی از این دیدار، برای نخستین بار از موشکهای نقطه زن دوربرد سخن میگویند و میافزایند: «میخواستند برد موشکها را تا ۵۰۰۰ کیلومتر برسانند، اما من مانع شدم. این موضوع علتی دارد. برای این محدودیت از من شکایت دارند و گلهمندند و میگویند فلانی نمیگذارد».