🌹🤛 آموزش زبان عربی ویژه اربعین🤜🌹
🔹رَیّوگ👈 صبحانه
🔸غَده 👈ناهار
🔹عِشَه👈 شام
🔸وَجبَه اَکِل 👈وعده غذایی
🔹اِترَیَّگِت👈 صبحانه خوردم
🔸اِتغَدِّیِت👈 ناهار خوردم
🔹اِتعَشّیِت👈 شام خوردم
🔹 آنی بَعَدنی مامِتغَدّی اَروح و اَرجع👈 من هنوز ناهار نخوردم میرم و برمیگردم
📢توضیحات لازم و ضروری در فایل صوتی زیر👇👇
🔸 لطفا برای استفاده دیگران کانال ما را درایتا وروبیکا به دوستان خود معرفی نمایید👇👇
لینک کانال ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3963814065Cb7deb166ea
لینک کانال روبیکا
https://rubika.ir/joinc/BGIEIFDJ0CRMAYJNHCXOPJRVSWHRKIFG
15.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳 #شهادت_حضرت_رقیه(س)
🌴خواب نمیرم بی لالایی
🌴اصلا معلومه کجایی؟
🎙 #مجتبی_رمضانی
⏯ #نماهنگ
👌 #پیشنهاد_ویژه
ذ•┈••✾▪️🍂🥀🍂▪️✾••┈•
🖤 «أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ» 🖤
🥀 اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ
🥀 وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
🥀 وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
🥀 وَ عَلی اَصْحابِ الحسین
✨💎✨ ای حضرت صمد! 🖤🍃
مرا نیافریدی مگر تو را بشناسم و تمام دین، در شناخت تو در دنیا خلاصه میشود. خدایا! عنایتی کن که بشناسم تو را در حدّی که مرا از آتش جهنمات دور سازد، و عمل کنم در حدّی که غضب تو از من دور شود مرا کفایت میکند. آنچه به ما از معرفت خویش عطا کردی بیش از لیاقت ماست گرچه در خور بخشندگی توست
ســـــــــ🌼ــــــــــلام
روزتــان ســرشـار از نــگاه خــدا📗
امروز سهشنبه
#ذڪࢪࢪوز سهشنبه💛 ياارحم الراحمین
☀️ 🌻 ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ ه.ش
☀️ 🌾 ۵ صفر ۱۴۴۵ ه.ق
☀️ 🌻 ۲۲ آگوست ۲۰۲۳
✾࿐༅🍃🖤🍃༅࿐
امام حسين (ع) فرمود: «پروردگارا! آن كه تو را نيافت، چه يافت و آن كه تو را يافت، چه از دست داد؟».
(بحار الانوار، ج 95 ص 226 ح3
۱۷ روز مانده تا اربعین
✾࿐༅🍃🖤🍃༅࿐
در روزگاران پیشین، شغلی بنام خوشه چینی وجود داشت. آنها که دست شان تنگ بود و خرمن و مزرعه ای نداشتند، پشت سر دِروگر ها راه میرفتند و خوشه های جامانده را از زمین بر میداشتند و گاها صاحب مزرعه به دروگران دستور میداد که شلخته درو کنند تا چیزی هم گیر خوشه چین ها بیاید. حافظ نيز در شعرى چنين میفرماید :
ثوابت باشد ای دارای خرمن
اگر رحمی کنی بر خوشه چینی
دستفروشان «خوشه چین» های روزگار ما هستند، آنهايى که در این هوای گرم چشم دارند به اینکه از جیب ما «اسکناسی» بیرون بیاید و چیزی از بساط مختصرشان بخریم. گاهی لازم است شلخته درو کنیم و شلخته خرج کنیم ...
🌴💠 یاعلی 💠🌴
🗓 سهشنبه ٣١ مرداد ماه ١۴٠٢
#اینگونه_بود ...
🔻 خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت قدسسره:
▫️ رفته بودم بگویم: «برای بچهام که سخت مریض است، دعا کنید.»
▫️ در را باز کرد، چای آورد و نشست به ذکر گفتن.
▫️ اینپا و آنپا کردم که حرفی بزند یا سؤالی بپرسد؛ خبری نشد.
▫️ از دلم گذشت که حتماً ذکر او مهمتر از حرف من است.
▫️ من یک آدم درماندهام که مشکلم را به امید کمک آوردهام اینجا؛
▫️ اما او به ذکر مشغول است.
▫️ سرش را بلند کرد و گفت: «ذکر ما مگر چی هست؟»
▫️ از شرمندگی خیس عرق شدم و آمدم بیرون.
▫️ شب که شد، حال بچه خوب بود.
📚 به شیوه باران، ص۴٨
🔻مناسبتها:
🔹 شهادت حضرت رقیه علیهاالسلام در خرابه شام؛ ۶١ق.
🔹 روز صنعت دفاع
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 حال و هوای حضرت زینب و ام کلثوم پس از شهادت حضرت رقیه (س)
🔰 #استاد_عالی
💢مسجد و جهاد تبیین/ پایگاهی برای شکست دشمن
🔹مسجد به منزله پایگاهی برای جهاد تبیین و روشنگری در برهههای حساس و فتنههای بیدار، میتواند با آموزش نسل جوان و نوجوان و جذب آنها با فعالیتهای فرهنگی و ورزشی علاوه بر کارکرد تربیت نسلی، جهاد تبیین را پیش از وقوع جنگ دروغ، فریب و تحریف دشمن آغاز کند.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/350125/
🔴 سخنان ٤٩ سال پیش رهبر حکیم انقلاب در خصوص کنگره جهانی اربعین
🔻چهل و نه سال پیش، یعنی زمانی که هنوز مراسم اربعین، به شکوه امروز شکل نگرفته بود، حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۲ مصادف با روز جمعه ۲۰ صفر سال ۱۳۹۴ هجری قمری در جریان سلسله جلساتی در مسجد امام حسن (ع) در مشهد مقدس که به شرح و تفسیر خطبههای نهجالبلاغه اختصاص داشت، بهمناسبت تقارن با شب اربعین حسینی، تحلیلی تاریخی و جامع از چرایی اهمیت زیارت اربعین ارائه دادند. این بیانات را به شرح زیر میخوانیم:
🔹میدانید یکی از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است، اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همین است که من گمان کردهام، واقعش هم این است که احتمال میدهم معنایش یکی از شقوق و احتمالات دیگری باشد که در این زمینه بیان میشود؛ امّا اگر این احتمال هم که من میگویم باشد، مؤیّد فراوانی دارد؛ «زیارة الاربعین».
🔸شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزا متشتت در جریان بود.
🔹مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضا فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
🔸همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه (ع).
🔹این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
🔸بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
🔹اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی (ع) به ما ارائه دادند.
🔻سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی (ع) / مشهد ۲۴ اسفند ۱۳۵۲