▼ گزارش روز✅🌴🌲
خیال باطل!
بازخوانی و بررسی مطالب منتشر شده در رسانههای اپوزیسیون از ابتدای سال 1398 تا به امروز نشان میدهد، این رسانهها بیش از هر موضوع دیگری به مسئله قوه قضائیه پرداختهاند! البته پرداختی نه برای بازتاب آنچه از سوی دستگاه قضا در حال انجام است، بلکه ساختن تصویری کاملاً دگرگون از واقعیت! اما دلیل این توجه ویژه رسانههای ضد انقلاب به عملکرد قوه قضائیه چیست؟ در این قوه چه اتفاقی در حال رخ دادن است که این جریان تا این حد به آن حساس شده و تلاش میکند روایت و دیدگاه خود از آن را به افکار عمومی القا کند؟!
برای درک این مسئله میتوان به اظهارات «حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی» اشاره کرد، آنجایی که در آیین افتتاحیه بیستوسومین مجمع فرماندهان سپاه میگوید: «دست کسانی را که به بیتالمال دستدرازی کردهاند نه از مچ، بلکه از بازو قطع میکنیم.» یا به اظهارات دیگر او در ماههای اخیر که به صراحت اعلام کرده است: «مبارزه با فساد مقطعی و موسمی نیست؛ امواجی است که همه فساد را از بین خواهد برد.» اظهاراتی که تنها در سخنرانی و حرف باقی نمانده و عملکرد قوه قضائیه مؤید این مسئله است. رسانهها و جریان اپوزیسیون که به واسطه فسادها و اختلاسهای رخ داده در کشور جولان میدادند، از تخلفات عده خاصی در درون کشور سوءاستفاده کرده و تلاش میکردند این فسادها را به کلیت نظام تعمیم داده و با خلق واژگانی، چون فساد سیستمی علیه نظام سیاهنمایی کنند، اکنون با فسادستیزی قاطعانه دستگاه قضا دچار یأس و استیصال شدهاند و همه هم و غم خود را برای وارونهنمایی از اقدامات دستگاه قضا به کار گرفتهاند! نگاهی به یادداشتها، گزارشها، برنامهها و خبرسازیهای این رسانهها در هفت ماه ابتدای سال جاری کاملاً مشخص میکند که آنها تلاش میکنند با طرح مسائل انحرافی، زائد و ساختن دروغها و پشت پردههای خیالی مسیر کوتاه شدن دستهای دراز شده به بیتالمال را مسدود و محدود کنند! اما زهی خیال باطل.
شنیده بود که اینبار باز دعوت نیست
کشید از ته دل آه و گفت: قسمت نیست
خودش نرفت و دلش را پیاده راهی کرد
نباید اینهمه دلدل کند که فرصت نیست
#مریم_کرباسی
روزمان را با#قرآن آغاز کنیم
✳️✅مومنین در مقابل کفّار سخت باید بایستند، مثل خاکریزهای نرمی که قابل نفوذ است نباشند، مثل سدّ مستحکم در مقابل کفّار بایستند
سوره 48. فتح آیه 29
مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَ الَّذينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَماءُ بَيْنَهُمْ تَراهُمْ رُكَّعاً سُجَّداً(29/ فتح)
محمد رسول خدا است و كسانى كه با او هستند عليه كفار شديد و بى رحمند و در بين خود رحيم و دلسوزند، ايشان را مىبينى كه همواره در ركوع و سجودند
✅🔰نکته :
در این آیه، شیوه ی ارتباطات یک مؤمن ترسیم شده است:
رابطه با بیگانگان. «اشداء» شدت و سختی.
با خودی ها. «رحماء» محبت و مهربانی.
با خداوند. «رکعا سجداً» عبودیت و بندگی.
✅🔰امام خامنه ای در دیدار شرکتکنندگان در مسابقات بینالمللی قرآن۱۳۹۷/۰۲/۰۶
ما امروز [به قرآن] احتیاج داریم؛ هم در زندگی شخصیمان به قرآن احتیاج داریم، هم در زندگی اجتماعی، هم در سیاستمان، هم در سلوک حکومتی خودمان. قرآن به ما درس میدهد؛ مُحَمَّدٌ رَسولُ اللَّهِ وَالَّذینَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَى الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم تَراهُم رُکَّعًا سُجَّدًا یَبتَغونَ فَضلًا مِنَ اللَّهِ وَرِضوانًا سیماهُم فی وُجوهِهِم مِن أَثَرِ السُّجودِ؛ اینها خصوصیّات مؤمن است، قرآن میگوید اینجوری باید باشید. اوّلش «أَشِدّاءُ عَلَى الکُفّار» است؛ در مقابل کفّار سخت ایستادن، مثل خاکریزهای نرمی که قابل نفوذ است نبودن، مثل سدّ مستحکمی در مقابل کفّار ایستادن. مسلمانها باید در مقابل استکبار بِایستند؛ مسلمانها باید در مقابل زورگویی آمریکا و بقیّهی زورگوهای عالم بِایستند؛ اگر این را رعایت نکنند، اگر این مرزها را توجّه نکنند، ذلیل خواهند شد، دچار فساد خواهند شد، دچار عقبماندگی خواهند شد که الان این متأسّفانه اتّفاق افتاده.
💕 #امام_صادق علیه السلام
🔺إِنَّ زَائِرَهُ لَیَخْرُجُ مِنْ رَحْلِهِ فَمَا یَقَعُ فِیهِ عَلَی شَیْ ءٍ إِلَّا دَعَا لَهُ
🔰وقتی زائر امام حسین علیه السلام از منزل خود حرکت می کند، قدم او بر روی چیزی قرار نمی گیرد مگر آن که برایش دعا می کند.
📙بحارالأنوار، ج۹۸، ص۱۵
@ghasedak40
زیاد با خدا حرف بزن!
زیاد با خدا رفت و امد کن.....!وقتی دلت با خداست،بگذارهرکس میخواهددلت رابشکند...وقتی توکلت باخداست،بگذارهر چقدرمیخواهند باتو بی انصافی کنند... وقتی امیدت با خداست، بگذار هرچقدر میخواهند نا امیدت کنند...وقتی یارت خداست،بگذار هر چقدر میخواهند نا رفیق شوند...
همیشه با خدا بمان...
چترِ پروردگار،بزرگترین چترِ دنیاست
🍃
🌺🍃 @ghasedak40
👆👆👆👆👆👆
تحلیل ۴۵ سال پیش رهبر انقلاب از پیادهروی #اربعین
#الحسین_یجمعنا
═══🌿🌸🌿🌸🌿═══
زیارت الاربعین
میدانید یکی از علائم ایمان زیارت اربعین است؟
بنده نمیدونم چقدر این روایت صحیح است! اصراری هم ندارم که بگم معنای این روایت همینی هست که من من گمان کردم.
شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزاء متشتت در جریان بود.زیارت الاربعین؛
مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضاء فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه (ع).
این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
بنابراین مسأله اربعین یک مسأله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشته شدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی (ع) به ما ارائه دادند.
گزیدهای از سخنرانی در مسجد #امام_حسن مجتبی (ع)، مشهد در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۳۵۲ مصادف با جمعه بیستم صفر۱۳۹۴ هجری قمری
با سلام و آرزوی روزی خوب به علت سفر زیارتی اربعین به مدت ده روز قاصدک تعطیل میباشد.
سلام
ما از دیار ارباب برگشتیم
نائب الزیاره بودیم
خداوند از همگی زائران قبول کند و به جاماندگان نیز توفیق حضور در این همایش بزرگ را عنایت فرماید.
لبیک یا حسین علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ویدئوکلیپ زیبای "لشکرگاه بین الحرمین"
🔻جبرئیل این روزها تو جادهی کربلاته/با لباس مبدّل، خادم زائراته
🔻این شبها کلّ اهل آسمون، روی زمینند/جن و انس و فرشته، زائر اربعینند
😭😭😭
#اربعین
تنهامسیری شوید👇
@IslamlifeStyles
TashakkorAzMavakeb.mp3
5.68M
🎙 مداحی امسال میثم مطیعی برای تشکر از خادمان مواکب؛
☑️☑️☑️☑️☑️
تنهامسیر ،بزرگترین کانال تربیتی ایتا👇
@IslamlifeStyles
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ریشه تاریخی راهپیمایی اربعین به روایت رهبر انقلاب
#اربعین رسانه ی کربلاست
@IslamlifeStyles
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غافلگیری موکبداران عراقی
#الحسين_یجمعنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️قرار عاشقی جاماندههای اربعین
🔹عرض ارادتی میکنیم در شب جمعه، به مولایمان امام حسین علیهالسلام و همنوا میشویم با رهروان اربعین با انتشار یک تصویر در شبکههای اجتماعی و ذکر «لبیک یا حسین»
#من_رسانه_حسینم #الحسین_یجمعنا
@AkhbareFori
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔻 آداب زیارت امام حسین(ع) در قرآن 🔻
سوره/ طه آيه 12
فَاخْلَعْ نَعْلَيْكَ إِنَّكَ بِالْوَادِ الْمُقَدَّسِ طُوىً
اى موسى!
. پس كفش خود را بیرون آور، به درستى كه تو در سرزمین مقدّس «طُوى» هستى.
✅🔰موسی با شنیدن این ندای روح پرور: «من پروردگار توام» هیجان زده شد و لذت غیر قابل توصیفی سر تا پایش را احاطه کرد.
او مأمور شد تا کفش خود را از پای در آورد، چرا که در سر زمین مقدسی گام نهاده، سر زمینی که نور الهی بر آن جلوهگر است، پیام خدا را در آن میشنود و پذیرای مسؤولیت رسالت میشود، باید با نهایت خضوع و تواضع در این سر زمین گام نهد، این است دلیل بیرون آوردن کفش از پا.
✳️در برخی روایات بیان شده که وادی طوی، #کربلا بود و آن شجره سید الشهداء (ع). و امر #فاخلع_نعلیک را هم معنا کرده اند به تعلقات پیش و پس حضرت موسی(ع).
چرا که هنگامی که ایشان با خانواده عازم مصر شد به خدا عرض کرد من قلبم را برای تو خالص کردم و هیچ چیزی غیر از تو نیست؛ ولی وقتی آمد به سمت طور دو تا نگرانی داشت. یکی پشت سر که زنش بود که در حال زایمان بود و یکی هم نگرانی مصر را داشت که به او گفتند این دو را هم زمین بگذار «فاخلع نعلیک».