أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
🌸خدای مهربان!
چهلذتی دارد که تو انیسقلوب باشی،
چه حس شیرینی دارد اعتماد به تو،
چه شکوهی دارد تعظیم در برابر،
عظمت تو ...
🌸محبوبم
همه جا، لحظه به لحظه،
شمیم حضور توست...
هیچ کاری برایم سهل نشد،
مگر با عنایت تو ...
🌸عزیزا
هیچباری از دوشم زمین گذاشته نشد
مگر با مدد تو ...
هیچ انسانی در مسیرم قرار نگرفت،
مگر به خواست تو ...
🌸خدایا
درهای رحمتت را بر ما بگشا،
و خواستهات را برهدایت ما قرار بده
ای بهترین هدایتگر...
آمین یا رب العالمین
1_178258299.mp3
4.24M
🎙واعظ: حاج آقا #پارسا
🔖 مقام ملکوتی حضرت زهرا (سلام الله علیها) 🔖
.
خون فرماندهان مقاومت می جوشد
🔹یقینا اگر جوشش خون مبارک حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس و ضرب شست موشکی ایران نبود، این قیام معجزه آسا و لبریز از نفرت و انزجانر نسبت به آمریکا در پایتخت عراق رخ نمی داد.
♦️انتقام های بزرگ تر به مدد و هدایت الهی در پیش است. چنین جمعیت هایی می تواند بساط حضور آمریکا - از عین الاسد تا بغداد- را جمع کند.
🔹در تاریخ خواهند نوشت که احمق درجه یکی به نام دونالد ترامپ، تمام اندوخته اقتدار و اعتبار آمریکا را در غرب آسیا با خبط خود نابود کرد.
✴️🔰انتخابات پررنگ با حضور حداکثری مردم
مشارکت مردم در انتخابات دغدغه جناح هاست. برخی مشارکت معقول را می پسندند. یعنی حضور نخبگان و انتخاب نخبگانی. برخی از اصولگرایان این ایده را دارند که اگر مشارکت کم باشد افرادی که تکلیف گرا هستند در انتخابات حضور خواهند یافت و خروجی آن برنده شدن جبهه انقلاب است.
در مقابل ایده مشارکت معقول، مشارکت حداکثری است.
مشارکت حداکثری راهبرد نظام و مقام معظم رهبری است.
موسوی خوئینی ها در مصاحبه ای می گوید:"آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تایید نظام است. وی در ادامه می گوید ولی آقای هاشمی دنبال مهندسی انتخابات بود. "
مقام معظم رهبری راهبرد مشارکت حداکثری را بار دیگر برای انتخابات اسفند ۹۸ مطرح کردند.
"اما نکتهی مهم این است که انتخابات از مهمترین عوامل اقتدار کشور است و کشور را بیمه و دشمن را مأیوس خواهد کرد.
ایشان با اشاره به تلاش دشمنان برای بیانگیزه کردن مردم از حضور در انتخابات گفتند: باید همه مراقب باشیم که مبادا دشمن این خواسته را محقق و انتخابات را کمرنگ و بیرونق کند."
❎موسی سلیمانی
▼ حرف روز
✴️🔰آغاز دومینوی بزرگ
در حرف روز ۱۴ دی ماه همین نشریهـ یعنی یک روز پس از شهادت سردار سلیمانیـ نوشته شد، عملیات بزدلانه آمریکاییها در فرودگاه بغداد که منجر به شهادت سیدالشهداء جبهه مقاومت شد، مقطعی تاریخساز است و تاریخ تحولات منطقه غرب آسیا را به دو بخش پیش از شهادت حاجقاسم سلیمانی و پس از شهادت ایشان تقسیم خواهد کرد. حال به روشنی میتوان با مرور برخی رویدادهای کمنظیر هفتههای گذشته به این واقعیت اذعان کرد. برای نمونه حمله موشکی سپاه به پایگاه عینالاسد (پادگان تروریستهای آمریکایی) که بعد از جنگ جهانی دوم تاکنون سابقه نداشته، از جمله اتفاقات مهم این دوران به شمار میرود. همچنین تظاهرات میلیونی روز گذشته مردم عراق که با انگیزه پایان دادن به حضور آمریکا در کشورشان برپا شد، از رویدادهای مهم این دوران ارزیابی میشود. برخی رخداد دیروز عراق را به انقلاب دوم این کشور تعبیر کردند؛ انقلاب نخست مردم عراق به قیام سال ۱۹۲۰ این کشور و در مخالفت با اشغالگری و استعمارگری انگلیس اشاره دارد. بیتردید همه این تحولات حساس و تعیینکننده و رخدادهای بعد از این، از ثمرات خون شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس است.
شهادت مظلومانه حاجقاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به شکل یک عامل پیشران و تعیینکننده موضوع خروج آمریکا از منطقه را مطرح کرد. در واقع، قرار بود واشنگتن پس از داعش با ترور سران مقاومت در منطقه و عراق راه خود را برای حضور و نفوذ در این کشور هموار کند و به تصور خود موانع را از سر راه خود بردارد؛ اما اتفاقی کاملاً متفاوت رخ داد و همین عملیات تروریستی جرقه اخراج نیروهای آمریکایی را رقم زد. مقامات واشنگتن تصور میکردند با ضربه به رأس و مغز متفکر مقاومت میتوانند موجب منفعل شدن یا از کار افتادن محور مقاومت در منطقه شوند؛ اما دقیقاً برخلاف تصور آنها تحولات به وقوع پیوست؛ چرا که ترور شهید سلیمانی سبب بیدارتر شدن ملتها نسبت به اهداف آمریکا شده و زمینه را برای فعالیت بیشتر مقاومت علیه آنها در منطقه فراهم کرده و زمینه خروج نیروهای نظامی از کل منطقه را آماده کرده است.
رویداد بزرگ دیروز عراق را میتوان آغاز دومینوی تغییرات بزرگی دانست که منطقه پس از شهادت سردار سلیمانی به خود خواهد دید؛ به نظر میرسد خروج آمریکاییها از منطقه محور اساسی و بنیادین معادلات و تحولات اخیر در منطقه غرب آسیا باشد.
▼ گزارش روز
✴️🔰شکست از آن آنهاست
«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی با صدور بیانیهای گفت: «چهاردهم ژانویه نامهای از وزرای خارجه آلمان، فرانسه و انگلیس دریافت کردم مبنی بر ارجاع نگرانی خود از اجرای تعهدات برجامی ایران به کمیسیون مشترک که به تبع آن مکانیسم حل اختلاف فعال شد. به رغم اختلافنظر بر سر شرایط، این توافق وجود دارد که زمان بیشتری برای مکانیسم حل اختلاف به دلیل پیچیدگی مسائل موجود، نیاز است. به همین دلیل زمانبندی تمدید شد. همگی توافق کردند مباحثات را در سطح کارشناسی برای رفع نگرانیها حول اجرای [تعهدات] هستهای و همچنین اثرات گستردهتر خروج آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریمها ادامه دهند.» ارزیابی رفتار اتحادیه اروپا در موضوعاتی، همچون برنامه صلحآمیز هستهای کشورمان نشان میدهد آنها همواره به دنبال سیاست معطلسازی ایران هستند. اصرار و پافشاری به تعلیق غنیسازی هستهای در سال ۱۳۸۲ نمونهای از دشمنی آشکار غرب با پیشرفتهای نوین و ارزنده ایران عزیز است. نظام اسلامی علیرغم زیانهایی که از برجام عایدش شد؛ ولی طبق آیه قرانی «أَوْفُواْ بِالْعُقُود» به عهد خود عمل و طبق آن تعهدات خود را اجرا کرد. حال که کشورهای اروپایی پس از نزدیک به دو سال از عهد و تعهد خود، هیچ یک از بندهای برجام را اجرا نکردهاند باید با صراحت تمام در مقابل عهدشکنی آنها ایستاد و در این زمینه ذرهای تردید نداشت. قرآن کریم در آیه 58 سوره انفال برای مقابله با پیمانشکنی دشمن چنین میفرماید: «وَ إِمَّا تَخَافَنَّ مِن قَوْمٍ خِیَانَةً فَانبِذْ إِلَیْهِمْ عَلَى سَوَاء إِنَّ اللّهَ لاَیُحِبُّ الخَائِنِینَ». لذا طبق آیات الهی نه تنها نباید از تهدیدات اروپا درباره فعالسازی مکانیسم ماشه و دشمنیهای دیگر ترسید؛ بلکه با در نظر گرفتن رفتار چهل سال گذشته آنها، باید این را در نظر گرفت که مردمی که هشت سال در مقابل دنیا در جنگ تحمیلی ایستادگی کردند، امروز به یاری خداوند به مراتب قویتر از آن زمان شده و این دشمن است که در نهایت شکست خواهد خورد.
▼ اخبار
1ـ حاجقاسم چطور پوتین را برای آوردن نیرو به سوریه راضی کرد؟
معاون امور بینالملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: «حاجقاسم استعداد عجیبی در مذاکره داشت. خیلی نمیتوانم دربارهاش صحبت کنم. بدون شک یکی از یلهای سیاست در دنیا پوتین است، ولی سردار سلیمانی توانست پوتین را قانع کند که تو باید در سوریه نیرو بیاوری کنار ما بجنگی. این خیلی کار است.» حسین شیخالاسلام افزود: «گاهی پیامی میدهی به کسی، اما گاهی او را به خط خود میآوری. این یعنی دیپلماسی. اینکه اردوغان را قانع کنی، اردوغانی که میگویی من میخواهم در مسجد امویان نماز بخوانم و با این استدلال با آمریکاییها و جنایتکاران همراه شد، چون تمام تروریستها و اسلحههایشان از مرز ناتو رفتند. حالا تو اردوغان را قانع کنی که باید بیایی در راهحل سیاسیاش و جنایتها را متوقف کنی. اگر نه همه چیز را از دست میدهی. یک وقتی اردوغان به حاجقاسم میگفت: تو روی اسب بازنده شرط بستهای و بعد دید که عملاً این طور نیست. خیلی مذاکرهکننده قوی بود و کمبودش حتماً احساس میشود.»
✍🏻 پیام رهبر انقلاب به نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا/ حوادث امروز خبر از سر برآوردن یک پدیدهی یکتا در جهان امروز خبر میدهد
🔻حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به پنجاه و چهارمین نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا، تأکید کردند: امسال نشست شما در میانهی حوادث مهمی برگزار میشود که هر یک از جهتی نشانهی عظمت و اعتبار ایران اسلامی و ملت انقلابی آن است.
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی که صبح امروز در وین قرائت شد، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جوانان عزیز اتحادیه انجمنهای اسلامی
🔹امسال نشست شما در میانهی حوادث مهمی برگزار میشود که هر یک از جهتی نشانهی عظمت و اعتبار ایران اسلامی و ملت انقلابی آن است.
🔹شهادتها، قدرتنمائیهای نظامی، حضور بینظیر مردمی، روحیهی قوی و عزم راسخ جوانان، در کنار هزاران مجموعهی فعال در عرصهی دانش و فناوری، و نیز رویکرد دینی و معنوی در بخش عظیمی از جوانان سراسر کشور، همه از سر بر آوردن یک پدیدهی یکتا در جهان امروز خبر میدهد. پدیدهئی که میتواند در آیندهی تاریخ تأثيرات عميق و تعیینکننده بگذارد.
🔹گام دوم انقلاب اسلامی باید بتواند به حول و قوهی الهی این پدیده را به کمال برساند و به ثمر بنشاند.
🔹چشم امید و انتظار در این پویش حیاتی به جوانان دانشمند و فرزانه و با ایمان است و شما میتوانید در شمار این برگزیدگان تاریخساز باشید.
به امید موفقیتهای بزرگ شما عزیزان
والسلام عليكم ورحمة الله
سیّد علی خامنهای
۳ بهمنماه ۱۳۹۸
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✴️🔰سلیمانی چگونه یک امت شد ؟
إِنَّ إِبْرَاهِيمَ كاَنَ أُمَّةً قَانِتًا لِّلَّهِ حَنِيفًا وَ لَمْ يَكُ مِنَ الْمُشْرِكِينَ(/نحل120)
شَاكِرًا لّأَنْعُمِه
(آيه 120)- ابراهيم به تنهايى يك امت بود! گفتيم اين سوره، سوره بيان نعمتهاست و هدف از آن تحريك حس شكرگزارى انسانهاست، به گونهاى كه آنها را به شناخت بخشنده اين همه نعمت برانگيزد.
در اين آيه سخن از يك مصداق كامل بنده شكرگزار خدا، يعنى «ابراهيم» قهرمان توحيد، به ميان آمده كه مخصوصا از اين نظر نيز براى مسلمانها عموما و عربها خصوصا الهام آفرين است كه او را پيشوا و مقتداى نخستين خود مىدانند.
از ميان صفات برجسته اين مرد بزرگ به پنج صفت اشاره شده است.
1- در آغاز مىگويد «ابراهيم خود امتى بود» (إِنَّ إِبْراهِيمَ كانَ أُمَّةً).
آرى! ابراهيم يك امت بود، يك پيشواى بزرگ بود، يك مرد امت ساز بود، و در آن روز كه در محيط اجتماعيش كسى دم از توحيد نمىزد او منادى بزرگ توحيد بود.
2- وصف ديگر او (ابراهيم) اين بود كه «بنده مطيع خدا بود» (قانِتاً لِلَّهِ).
3- «او همواره در خط مستقيم اللّه و طريق حق، گام مىسپرد» (حَنِيفاً).
4- «او هرگز از مشركان نبود» و تمام زندگى و فكر و زواياى قلبش را تنها نور «اللّه» پر كرده بوده (وَ لَمْ يَكُ مِنَ الْمُشْرِكِينَ).
(آيه 121)- پنجم: و به دنبال اين ويژگيها سر انجام او مردى بود كه: «همه نعمتهاى خدا را شكرگزارى مىكرد» (شاكِراً لِأَنْعُمِهِ).