🍃
بهترین و شبیه ترین انسانها به خدا
اونایی هستن که اهل پرده پوشی هستند
پس چشممون رو روی اشتباهات دیگران ببندیم.🍃
@ghasedak40
▼حرف روز
بازي با فرهنگ
هرچند فضاي کشور آنقدر درگير مسائل اقتصادي است که کمتر به مسائل ديگر توجه ميشود، اما در پس آنچه در کف عرصه معيشت و بازار و اقتصاد ميگذرد، جریانهای سياسي کشور مهياي انتخابات 1400 شدهاند. پايان دوره هشت سال رئیسجمهور و عدم امکان حضور وي در انتخابات، نوعي توازن را در رقابتهای سياسي کشور ايجاد کرده است که اين امر موجب شده تا نامزدهاي متعددي خود را آماده ورود به انتخابات کنند. این نامزدها هر یک بهگونهای تلاش دارند تا خود را ناجی کشور نشان داده و البته با شگردهایی تبلیغاتی و رسانهای برای خود اولویتهایی را معرفی کرده و از طرق مختلف سبد رأی خود را سنگین کنند. لذا باید منتظر بود تا در هفتههای آتی آخرین شگردهای تبلیغاتی افراد کلید خورده و افراد با چهرههایی متفاوت، رسانهای شوند!
نکات تحليلي: 1- رئیسجمهور پيشين کشور نيز پس از کنار ماندن از قدرت در سال 1392، براي بازگشت تلاشهاي مستمري را داشته است. وي که در دو دوره انتخابات گذشته سیاستهای انتخاباتی خود را شکستخورده دیده است، برای 1400 همچنان سودای حضور دارد. ورود حرفهای وی به این عرصه با مصاحبهاي تصويري در باب موسیقی کلید خورد؛ مصاحبهاي سطحی که بسیار جنجالی شد، چراکه با رویکردی ساختارشکنانه تنظیم شده بود و در آن بيمحابا برخي تابوها شکسته و از خط قرمزهاي جامعه عبور شد. 2- فرهنگ، عرصه راهبردي و حساسي است که تدبير در آن از يکسو نيازمند شناخت مباني اسلامي– ايراني است و از ديگر سو نیازمند توجه به مقتضيات زمانه و تغييرات نسلي جامعه است. بيتوجهي به اين دو ميتواند تصويري ناصواب از فرهنگ ارائه دهد که حاصلي جز به انحراف کشاندن جامعه به همراه نخواهد داشت. مبتذل کردن فرهنگ با مثالهاي کوچهبازاری و تنها با تاریخمصرف دم انتخاباتي، جفايي است که همواره برخي سياسيون به فرهنگ کردهاند. فرهنگ نباید بازیچه سیاست و انتخابات قرار گیرد! 3- گزینههای دیگری هم در این میدان تلاش خواهند کرد تا با تبدیل عرصه فرهنگ به فرصتی برای بهرهبرداری انتخاباتی، خود را صاحبنظر ساختارشکن فرهنگ معرفی کنند! و با دادن وعدههایی جذاب، افکار عمومی جامعه و بالاخص نسل جوان را بهسوی خود جلب نمایند. صحبت کردن در مورد آزادی زنان، حضور زنان در ورزشگاهها، موتورسواری زنان، حجاب و پوشش جوانان و ... مباحثی است که باید منتظر شنيدن اظهار نظرات عجیب دراینباره باشیم.
نکته راهبردي: جامعه باید در مواجهه با شگردهای تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی هوشیار باشد و فریب افرادی که جز به سنگین کردن سبد رأیشان نمیاندیشند را نخورد. انقلاب اسلامی در دهه پنجم انقلاب اسلامی نیازمند مسئولینی است که مبانی فکری خود را مبتنی بر اسلام ناب محمدی(ص) تنظيم کردهاند و به مکتب فکری - سیاسی امامین انقلاب اعتقاد راسخ دارند
▼گزارش روز
نمک خوردن و نمکدان شکستن!
گروههای معاند و مخالف نظام طی هفتههای گذشته تلاش کردند تا مجدداً ناآرامی، درگیری و اغتشاش خیابانی در سطح کشور به وجود آورند و به نقشه نخنما شده سوریهسازی ایران دست یابند؛ حرکاتی که باعث تحریک تعداد معدودی از جوانان بهبهان در پنجشنبه هفته گذشته شد؛ اما نکته مهم دراینبین، همزمانی و هماهنگی مواضع برخی از سیاسیون داخلی که سالها سر سفره انقلاب نشستهاند، با خط رسانهای گروههای خارج نشین است.
گزارههای خبری: 1- مصطفی تاجزاده، فعال اصلاحات و دارای مناصب اجرائی در دولتهای میرحسین موسوی و خاتمی و حامی جدی رئیسجمهوری دکتر روحانی، اکنون در جایگاه یک نظریهپرداز و پیشگو قرار گرفته و میگوید: «باز پیشبینی میکنم که دیر یا زود بازهم اتفاق میافتد. همچنان که آبان 98 از دیماه 96 گستردهتر، خشنتر و غارتیتر بود، بعدی هم گستردهتر، خشنتر و غارتیتر خواهد بود.» 2- علیرضا علویتبار که سابقه خدمت در دستگاههای امنیتی کشور را دارد نیز مینویسد: «روشهایی چون «نافرمانی مدنی» نیز نوعی از اطاعت از قانون را با خود دارند. چون در نافرمانی مدنی ممکن است فرد اقدامی کند که در ظاهر با قانون مغایر باشد اما از پیش خود را آماده ساخته است تا بر اساس قانون و به دلیل نقض آگاهانه قانون مجازات شود.»
گزاره تحلیلی:
به علت ناکارآمدی برخی از مدیران، تحریمهای ظالمانه و شیوع ویروس کرونا، وضع نامناسب اقتصادی بر کشور حاکم است که اصلاح آن نیازمند اقدامات جدی مسئولین امر، بخصوص تلاش عملی قوه مجریه کشور است؛ اما در خصوص سیاست ماکیاولیستی برخی از سیاسیون باید گفت؛ متأسفانه این عده راز ماندگاری خود را در همصدایی با گروههای معاند میدانند. البته به این نکته هم باید توجه کرد که این افراد در چهار سال اول دولت وقت، تمام مشکلات و کاستیها را بر دوش دولت قبل انداختند و در چهار سال دوم نیز بهجای پاسخگویی عملکرد چهارساله دولت مورد حمایتشان، ریشه مشکلات را به سیاستهای کلی نظام مرتبط کردهاند و با در اختیار داشتن مناصب اجرائی عالی در سطح نظام، هیچ مسئولیتی برای خودشان متصور نمیدانند.
🔴 #فرمول_زدودن_کینه
💠 زن و شوهری که نمیتوانند به راحتی #کینه همسر خود را از دل بیرون کنند این کارها را تمرین کنند:
✍ اندیشیدن به نقاط #مثبت وی
✍ #شکرگزاری خدا بخاطر پیش نیامدن شرایط سختتر و ناگوارتر
✍ ایجاد ارتباط #کلامی فوری و محبتآمیز
✍ تصور حالات خوش و #لذتهای گذشته زندگی
✍ #تعریف و تمجید از وی در نزد دیگران
💠 بدانید مبارزه با #کینهورزی، شما را بشدّت #محبوب همسر میکند.
🆔 @khanevadeh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
🎊 زندگی فاطمه زهرا سلام الله علیها در نگاه امام خامنه ای
کاری از رسانه تنهامسیر آرامش
🎀 @IslamLifeStyles
@CilipTM
مداحی آنلاین - شد سرود رو لبامون با یه قلب بیقرار - کریمی.mp3
1.5M
🌸 #سالروز_ازدواج_حضرت_علی_حضرت_فاطمه
💐شد سرود رو لبامون با یه قلب بیقرار
💐لافتی الاّ علی لاسیف الاّ ذوالفقار
🎤 #محمودکریمی
🎤 #میرداماد
👏 #سرود
💞 رضایت خدا، ملاک زندگی مشترک
✅ انتخاب حضرت فاطمه (س)
وقتی امام علی علیه السلام برای خواستگاری آمد، نخستین سؤالی که فاطمه از پدر پرسید این بود: أرَضِیَ اللهُ؛ آیا خدا از این ازدواج من راضی است؟ اینکه پول دارد یا ندارد؛ خانه اش کجاست و... از ناحیۀ فاطمه مورد پرسش قرار نمی گیرد، تنها رضایت خداوند برایش مطرح است.
﷽ #احکام_نجاسات #احکام_متفرقه
💬سوال
وجود سگ در آپارتمان و همسايه ما ، چه حکمي شرعي براي ما دارد؟ آيا زندگي ما هم نجس ميشود؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍پاسخ
سگ حيوان نجس العين است و حتي مو و ناخن آن هم نجس مي باشد و با هرچيزي که با حالت تري تماس داشته باشد و يا آب دهن آن جايی برسد نجس مي کند. نگهداري آن در محل مسکوني کراهت دارد و برکت را از خانه و اهلش دور می کند. اگر حتی یک مو از سگ در بدن یا لباس نمازگزار باشد نمازش باطل خواهد بود.
البته توجه داشته باشید که اگر با شما ارتباطی ندارند مشکلی برای شما ندارد.
▼حرف روز
بیاعتنایی به آمریکا در روابط دو کشور
بعد از سقوط صدام، به دلیل وزن ژئوپلیتیکی عراق، پیوندهای قوی مذهبی میان این کشور با ایران، برخورداری از بیشترین مرز خاکی میان دو کشور و ظرفیتهای بالقوه اقتصادی، سرآغاز مناسبات راهبردی میان دو کشور فراهم شد. ایران- بهرغم افزایش رقابتهای منطقهای ناشی از خلأ قدرت در عراق و حضور عربستان سعودی بهعنوان رقیب ایران در منطقه- ضمن استقبال از تحولات جدید در عراق پس از صدام، در پی گسترش مناسبات در عرصههای مذهبی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی برآمد. ازآنپس روابط ایران و عراق وارد فاز جدیدی شد. هر دو کشور منافع مشترک و تهدیدات مشترک دارند و در موضوعات مربوط به منطقه، جهان اسلام و بینالملل و از همه مهمتر در مبارزه با تروریسم وحدت نظر دارند. مضاف بر ظرفیتهای ممتاز اقتصادی، اراده رهبران و ملتهای دو کشور در افزایش این روابط حسنه مؤثر بوده است. در همین راستا «مصطفی الکاظمی» نخستوزیر عراق در نخستین سفر خارجی خود، باهدف گسترش مناسبات دیرینه و ترسیم پیوندهای جدید اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، به تهران آمد. الکاظمی از زمان آغاز به کار دولت خود طی دو ماه اخیر، نشان داده که به گسترش مناسبات با جمهوری اسلامی ایران علاقهمند است و بر همین اساس دستور بازگشایی مجدد بیشتر گذرگاههای مرزی با ایران را باوجود همهگیری کرونا در این کشور داده است. در این سفر انتظار میرود یکی از پروندههای مهم در سفر الکاظمی به تهران پیرامون سقف مبادلات تجاری ۲۰ میلیارد دلاری که در سال 97 به توافق انجامیده است، به سمت عملیاتی شدن بهپیش برود که تحقق آن در این وضعیت اقتصادی و کرونایی برای خنثیسازی حربههای آمریکایی بسیار راهگشا و سازنده خواهد بود.
فصل مهم این سفر، دیدار مصطفی الکاظمی با رهبر معظم انقلاب بود که معظم له روابط ایران و عراق را به پشتوانه اشتراکات فراوان تاریخی، مذهبی، فرهنگی و عادات و سنن، به معنی واقعی کلمه برادرانه خواندند و تأکید کردند: «آنچه در روابط دوجانبه برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است، منافع، مصالح، امنیت، عزت، اقتدار منطقهای و بهبود شرایط در عراق است و ایران، خواهان عراق عزتمند، مستقل و با حفظ تمامیت ارضی و وحدت و انسجام داخلی است.» موضع کلیدی که امام خامنهای در این دیدار به آن اشاره نمودند این بود که «گسترش روابط ایران و عراق مخالفینی دارد که در رأس آنها آمریکا است؛ ولی بههیچوجه نباید از آمریکا ترسید، زیرا هیچ غلطی نمیتواند بکند. [هرچند] آمریکاییها زحمت و اذیت ایجاد میکنند؛ اما دولت عراق باید بدون اعتنا به این مزاحمتها به مسیر خود با قدرت ادامه دهد و مردم را بهعنوان پشتوانه خود حفظ کند.»
▼گزارش روز
تیر خلاص
گزاره خبری: مصطفی الکاظمی نخستوزیر عراق در صدر هیئت عالیرتبه سیاسی- اقتصادی وارد تهران شد. این سفر را میتوان یکی از مهمترین سفرهای دیپلماتیک طی ماههای اخیر در منطقه دانست؛ اما چه عواملی این سفر را به یکی از مهمترین آمدوشدهای سیاسی تبدیل کرده است؟
گزارههای تحلیلی:
جریانهای رسانهای ضدایرانی، از ضدانقلاب گرفته تا رسانههای غربی و سعودی، در ماههای اخیر و پس از تشکیل دولت الکاظمی، با بمباران خبری و رسانهای، تفسیرهای وارونه از اتفاقات عراق را به نمایش گذاشتند تا اینگونه القا کنند که میان تهران و بغداد در تشکیل دولت جدید اختلاف به وجود آمده و دو کشور در حال دور شدن از هم هستند! در این شرایط سفر نخستوزیر عراق به تهران در بالاترین سطح و دیدار با مسئولان و مقامات کشورمان تأثیر ویژهای در خنثیسازی این عملیات روانی و نزدیکی راهبردی روابط میان دو کشور دارد. پیام راهبردی دیگر سفر الکاظمی به تهران، تیم همراه نخستوزیر است! حضور هیئت عالیرتبه اقتصادی در بالاترین سطوح در تهران به این معناست که باوجود همه کارشکنیها و تهدیدات ایالاتمتحده پیرامون همکاری اقتصادی بغداد و تهران، دو کشور در حوزههای اقتصادی و پولی مصمم به گسترش سطح روابط هستند! همچنانی که در دو هفته اخیر رسانهای شده است؛ ایران به دنبال بهرهبرداری بلندمدت از ظرفیتهای موجود در شرق و بخصوص چین است، اما در کنار این از ظرفیتهای منطقهای خویش و بخصوص کشورهای همسایه نیز غافل نبوده است.
در کنار افزایش سطح روابط اقتصادی با عراق تا 20 میلیارد دلار در سال، عراقچی، معاون وزیر امور خارجه به کابل سفر کرده است تا درباره تنظیم سند روابط راهبردی و بلندمدت با افغانستان گفتگو کند و محمدجواد ظریف راهی مسکو شده است تا گسترش روابط ایران و روسیه را بررسی کند، رویکردی که در صورت تداوم، تیر خلاص را بر تحریمهای آمریکا علیه کشورمان خواهد زد. پیام دیگر سفر الکاظمی به تهران را میتوان ادامه همکاری و همراهی تهران و بغداد برای تغییر معادلات منطقه و اخراج آمریکاییها از منطقه دانست، همکاریای که با اقدام تروریستی فرودگاه بغداد و شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس تبدیل به مسیر بیبازگشت شده است
💠 تقصیر من است یا #همسرم؟
🔴 #آیت_الله_حائری:
💠 به راحتی میشود آدمها را با حرفهایشان شناخت.
فرض کنید یک خودکار روی طاقچه است!
👈 به یکی میگویی برو بیار. میرود میگردد. خودکار هست [اما] پیدایش نمیکند. میگوید: «نمیبینم».
👈 به دومی میگویی برو. [خودکار] هست [اما] پیدایش نمیکند. میگوید: «نیست».
💠آن که میگوید نمیبینم یک #شخصیت دارد؛ آن که میگوید نیست، یک شخصیت.
💠آن که میگوید نمیبینم ... #ضعفها و نقصها را متوجه #خودش میداند. فردا اگر اتفاق ناخوشی در زندگیاش افتاد، پای خدا [را] وسط نمیکشد، به حساب خودش میگذارد، چون اینجا به حساب خودش گذاشت. گفت ضعف #بینایی من هست. «من» نمیبینم.
💠 اما آن که میگوید« نیست» ... فردا هر اتفاقی بیفتد، #فرافکنی میکند. به دوش خدا، روزگار، (#همسر و...) میاندازد.
🔅من و شما از کدام دستهایم؟
🆔 @khanevadeh_313
هیچوقت فکر نکن تنهایی
👇
فقط کافیه بخوای و دستاتو بگیری سمت اسمون و بگی
یارفیق من لارفیق له🍃
@ghasedak40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارت بانکی هادی طباطبایی دروازه بان اسبق تیم ملی و استقلال برای امام زمان(عج) که یه درصدی از مبلغش رو به اون واریز میکنه برای خرج در راه صاحب الزمان
🔹باید این سلبریتیها دیده بشوند.
@AkhbareFori