#توصیههای_کاربردی
#علامه_حسن_زاده_آملی:
🔺️«تا به حال میگفتم:
گذشتهها گذشت!
اکنون میبینم که گذشتههایم نگذشت بلکه همه در من جمع است.
آه، آه، از یوم الجمع».
📚کتاب «الهی نامه»
@ghasedak40
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آثار پیچوندن نماز
🌺 استاد پناهیان
🌷 @IslamLifeStyles
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم ( روز معلم و هفته عقیدتی سیاسی بر همه اساتید معزز گرامی باد)
👇🌹یکی از ویژگیهای معلم ومربی پارسا وبا تقوا ؛ شجاعت ؛ جسارت و ناترسی در بیان حق و دفاع از دین خدا است
[سوره الأحزاب (33): آيه 39]
الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ يَخْشَوْنَهُ وَ لا يَخْشَوْنَ أَحَداً إِلاَّ اللَّهَ وَ كَفى بِاللَّهِ حَسِيباً (39)
كسانى كه پيامهاى الهى را ابلاغ مىكنند و از خدا مىترسند، و از هيچ كس جز خدا بيم ندارند، و خداوند براى حسابرسى كافى است.
🌹امام خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۸۸/۰۷/۰۲
ما نه فقط در عمل احتیاج به شجاعت داریم، در فهم هم احتیاج به شجاعت داریم. در فهم فقیهانه، احتیاج به شجاعت هست؛ اگر شجاعت نبود، حتی در فهم هم خلل به وجود خواهد آمد. درک روشن از کُبریات و صُغریات؛ گاهی انسان کُبریات را درست میفهمد، در صُغریات اشتباه میکند. این درک صحیح از مبانی دین و از موضوعات دینی و از موضوعات خارجىِ منطبق با آن مفاهیم کلی و عمومی یعنی کُبریات و صُغریات احتیاج دارد به اینکه ما شجاعت داشته باشیم، ترس نداشته باشیم؛ والّا ترس از مالمان، ترس از جانمان، ترس از آبرویمان، انفعال در مقابل دشمن، ترس از جوّ، ترس از فضا؛ اگر این حرف را بزنیم، علیه ما خواهند بود؛ اگر این حرف را بزنیم، فلان لکه را به ما خواهند چسباند؛ این ترسها فهم انسان را هم مختل میکند. گاهی انسان به خاطر این ترسها، به خاطر این ملاحظات، صورتِ مسئله را درست نمیفهمد؛ نمیتواند مسئله را درست درک بکند و حل بکند؛ موجب اشتباه خواهد شد. لذا «و لا یخشون احدا الّا الله» خیلی مهم است؛ در این آیهی شریفهی «الّذین یبلّغون رسالات الله و یخشونه و لا یخشون احدا الّا الله و کفی بالله حسیبا»؛ معلوم میشود شرط بلاغ و ابلاغ و تبلیغ، همین عدم خشیت است که: «و لا یخشون احدا الّا الله».
☘🌹 @ghasedak40
#نصیحت_لقمان
لقمان حکیـم به فـرزنـدش نصیحت کـرد: اول سـعی کـن در زنـدگی بهتـرین غـذای
جهان را بخـوری! دوم ایـن که در بهترین بستر و رختخـواب جهان بخـوابی. سوم ایـن کـه در بهتـریـن کاخ ها و خـانه های جهان زندگی کـنی. پسر #لقمان گفت ای پدر ما یک خانـواده بسیار فقیـر هستیـم چطور مـن می توانم این کارها را انجام دهم؟
لقمان جواب داد اگـر کمی دیـرتـر و کمتر غذا بخوری هر غـذایی که میخوری طعم بهترین غذای جهان را میدهـد. اگر بیشتر کار کنی و کـمی دیرتـر بخوابی در هـرجا که خـوابیـده ای احسـاس میکنی بهترین #خوابگاه جـهـان اسـت و اگــر بـا مـردم دوستی کنی ، در قـلب آنها جای میگیری و آن وقـت بهتـرین خانه های جهان مال توست
@ghasedak40
#پنجشنبه
علامـه طبـاطبـایی میـفـرمـود فـرسـتـادن #صلوات تبدیـل به چنـان نـوری در عـالم برزخ برای مردگان میشود ، که آنها را از گرفتاری هــای آن عـالم نجـات میدهد. تـا می توانـیـد بـرای #اموات خـود صلـوات بفرستید که چشم انتظارند
@ghasedak40
أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوب
🌸دفترمشق دبستانم ببین،
💐پر ز مهر آفرین،صد آفرین.
🌸ای معلم خاطر..🌺🌿
💐و یادت به خیر.
🌸یاد درس آب بابایت
💐به خیر.
🌸شمع نور افشانیاد
💐کودکان،
🌸نامتان در لوح جان
💐شد جاودان
🌸هرکجا هستید ،
🌼هستی نوش تان🌺🌿
💐کامیابی گرمی آغوشتان.💐
🌸باز از دل می کنم یاد شما،.💐
💐یاد قلب ساده شاد شما،.🕊💐
🌸باز باید یاد یک دیگر کنیم،...💐
💐تا به یادی، شاد، يکدیگرکنیم💐
🌸آدمی سر زنده از یاد است ، یاد.
💐رمز عمر آدمیزاد است یاد.💐
🌸قشنگترین روز خدابرشریفترین
💐بندگان خدا مبارک باد💐
@ghasedak40
وقتی نانوا خمیر نان سنگک را پهن میکند...
و درون تنور میگذارد را دیدی که چه اتفاقی می افتد؟
خمیر به سنگها می چسبد...
اما نان هر چه پخته تر می شود،
از سنگها جدا میشود!!
حکایت آدمها همین است...
سختی های دنیا ، حرارت تنور است...
و این سختی هاست که انسان را پخته تر می کنند...
و هر چه انسان پخته تر میشود
سنگ کمتری بخود می گیرد...
سنگها تعلقات دنیایی هستند...
ماشین من.. خانه من..من.. من !!
آنوقت که قرار است نان را از تنور
خارج کنند سنگها را از آن می گیرند!!
خوشا بحال آنکه در تنور دنیا
آنقدر پخته میشود...
که به هیچ سنگی نمی چسبد!!
ما در زندگی به چه چسبیده ایم ؟
@ghasedak40
چوپانی عادت داشت تا در یک مکان معین زیر یک درخت بنشیند و گله گوسفندان را برای چرا در اطراف آنجا نگه دارد. زیر درخت سه قطعه سنگ بود که چوپان همیشه از آنها برای آتش درست کردن استفاده میکرد و برای خود چای آماده میکرد. هر بار که او آتشی میان سنگها میافروخت متوجه میشد که یکی از سنگها مادامی که آتش روشن است سرد است اما دلیل آن را نمیدانست.
چند بار سعی کرد با عوض کردن جای سنگها چیزی دستگیرش شود اما همچنان در هر جایی که سنگ را قرار میداد سرد بود تا اینکه یک روز وسوسه شد تا از راز این سنگ آگاه شود. تیشهای با خود برد و سنگ را به دو نیم کرد. آه از نهادش بر آمد. میان سنگ موجودی بسیار ریز مانند کرم زندگی میکرد. رو به آسمان کرد و خداوند را در حالی که اشک صورتش را پوشانده بود شکر کرد و گفت: خدایا، ای مهربان، تو که برای کرمی این چنین میاندیشی و به فکر آرامش او هستی پس ببین برای من چه کردهای و من هیچگاه سنگ وجودم را نشکستم تا مهر تو را به خود ببینم.
@ghasedak40
مداحی آنلاین - عوامل آسان شدن مرگ حجت الاسلام عالی.mp3
1.63M
♨️عوامل آسان شدن مرگ
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجتالاسلام #عالی
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین سخنرانی های روز در
@ghasedak40
#حجاب_در_آخرالزمان
امیرالمومنین علی علیه السلام فرمودند: در آخـرالزمـان کـه بدتـریـن دوران است؛ جمعی از #زنان پوشیده اند در حالی که برهنه اند "لباس دارنـد اما آنقـدر نازک و کوتاه است که گویی هنوز برهنه اند." و از خانه با آرایش بیرون میآیند
اینها از دین خارج شدهاند ، و در فتنه ها وارد شـده انـد و بـه سـوی شهـوات میـل دارند..و به سوی لذات خـوارکننده شتاب می کـنند و #حرام ها را حـلال می دانند و اگر توبه نکنند در دوزخ به عذاب ابدی گرفتار میشوند. وسائلالشعیهج۱۴ ص۱۹
@ghasedak40
انصاف دادن:
در قضاوت میان خود و طرف مقابل باید اهل انصاف بود و خود را جای طرف مقابل گذاشت. اگر چنین حالتی وجود نداشته باشد و هیچ یک از طرفین اهل انصاف نباشند، رسیدن به تفاهم مشکل به نظر می رسد.
پیامبر (ص) فرمود:
یا عَلی سَیِّدُ الاَعمالِ ثَلاثُ خِصالٍ:
اِنصافکَ مِن نَفسِکَ وَ مُواساهٌ الأخ فی اللهِ عَزَّوَجَلَّ وَ ذِکرُکَ اللهِ تَبارَکَ وَ تَعالی عَلی کُلِّ حالٍ.
ای علی بهترین اعمال سه چیز است:
انصاف تو در مقابل خودت و دیگران، دوستی و همدردی با برادرت برای خداوند عزوجل و ذکر و یاد خدا در همه حال.
آنچه در حدیث فوق با بحث ما مرتبط است، عبارت آغازین آن است:
اولین گام آن است که تو با مردم منصفانه برخورد کنی، انصافی خود جوش نه این که تو را وادار به انصاف نمایند یا به خاطر قوانین رایج در جامعه مجبور به رعایت انصاف بشوی، انصاف آن است که اگر قرار شود انسان دربارۀ فردی نظری بدهد، یا سخنی بگوید یا موضعی بگیرد، خود را جای وی بگذارد و بعد تصمیم بگیرد. در این صورت چه بسا نظر فرد کاملاً عوض شود و حق را به طرف مقابل می دهد. به همین ترتیب نسبت به اعتقادات و نگرش دیگران هم باید منصف بود؛ مثلاً اگر کسی در انجام کاری کوتاهی کرده و وظیفه ای را به خوبی انجام نداده است و دیگران از او گلایه مند شده اند، اولاً حق گلایه مندی را به آنها بدهد و ثانیاً قبل از اعتراض طرف مقابل رضایت او را جلب کند در ین صورت مشکلی را که ممکن است رخ دهد، پیشگیری نموده است در نتیجه بسیاری از اختلافات پیش خواهد آمد و دستیابی به تفاهم آسان تر می شود.
@ghasedak40