*سه گروه تاریخ ساز آخرالزمانی*
__________________
__________________
⏰🌤⏰🌤⏰🌤⏰🌤
در انقلاب عدل جهانی امام مهدی
(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سه گروه، ایشان را یاری خواهند کرد:
🌤گروه اول:
نخستین کسانی که گرد امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) جمع میشوند و دعوت جهانی امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با آنها آغاز میشود، 313 نفر یاران خاص حضرت هستند که فرماندهان و کارگزاران سپاه ایشان را تشکیل میدهند.
✅امام جواد (علیه السلام) فرمودند:
«...و از اصحابش سیصد و سیزده تن به تعداد اصحاب بَدر از دورترین نقاط زمین به گرد او فراهم آیند...»(١)
🌤گروه دوم:
لشکری ده هزار نفری از یاران که تحت فرماندهی یاران خاص حضرت هستند و با جمع شدن این عده، قیام حضرت آغاز میشود.
✅امام جواد (علیه السلام) فرمودند:
«...و چون «عقد» که عبارت از ده هزار مرد باشد، کامل گردد، به اذن خدای عزیز و جلیل قیام میکند...»(٢)
🌤گروه سوم:
در ادامه قیام تودههای انبوه مردم که از ظلم و ستم خسته شدهاند، برای یاری به امام میپیوندند.
✅پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:
«...زمین به نورش روشن گردد و حكومتش به شرق و غرب عالم خواهد رسید»(٣)
پی نوشت ها:
📗1)- کمال الدین، شیخ صدوق، ج2، باب36، ح2، ص378
📗2)- همان
📗3)- کمال الدین، شیخ صدوق، ج1، باب24، ح7، ص280
🍃
🌺🍃 @ghasedak40
▪️مکاشفه عجیب شهید حاج عبدالحسین برونسی
گردان زمین گیر میشه. سید کاظم حسینی میگه من معاون شهید برونسی بودم، اصلا بچه ها نمی تونستن سرشونو بلند کنن، یه دفه دیدم شهید برونسی بیسیم چی و پیک و همه رو ول کرد و رفت یه جاافتاد به سجده، رفتم دیدم آروم آروم داره گریه می کنه، میگه یا زهرا مدد، مادر جان مدد...
بهش گفتم حالا وقت این حرفا نیس ، پاشو فرماندهی کن بچه های مردم دارن شهید میشن،
میگفت شهید برونسی انگار مرده بود و اصلا" توجهی به این خمپاره ها و حرفهای من نداشت.
گفت بعد از لحظاتی بلند شد و گفت: سید کاظم گفتم بله، گفت سیدکاظم اینجا که من ایستادم قدم کن، 25 قدم بشمار بچه های گردان رو ببر سمت چپ، بعد 40 قدم ببر جلو.
گفتم بچه ها اصلا" نمیتونن سرشونو بلند کنن عراقی ها تیربارو گرفتن تو بچه ها. چی میگی؟
گفت خون همه بچه ها گردن من، من میگم همین.
گفت وقتی این دستورو داد آتیش دشمنم خاموش شد، 25 قدم رفتم به چپ، 40 قدم رفتم جلو،
بعد یه پیرمردی بود توی گردان ما خوب آرپیچی می زد، یه دفه شهید برونسی گفت فلانی آرپیچی بزن، گفت آقای برونسی من که تو این تاریکی چیزی نمی بینم
گفت بگو یا زهرا و شلیک کن.
می گفت : یا زهرا گفت و شلیک کرد و خورد به یه تانک و منفجر شد.
تمام فضا اتیش گرفت و روشن شدفضا،
گفت اون شب 80 تانک دشمن رو زدیم و بعد عقب نشینی کردیم.
چند روز بعد که پیش روی شد و رفتیم شهدا رو بیاریم، رفتم اونجا که شهید برونسی به سجده افتاده بود و می گفت یا زهرا مدد، نگا کردم دیدم جلومون میدون مین هست.
قدم شماری کردم 25 قدم به چپ دیدم معبریه که دشمن توش تردد می کرده
اگر من 30 قدم می رفتم اونورتر توی مین ها بودم
40 قدم رفتم جلو دیدم میدان مین دشمن تموم میشه رفتم دیدم اولین تانک دشمن رو که زدن فرمانده های دشمن با درجه های بالا افتادن بیرون و کشته شدن.
شهدا رو که جمع کردیم برگشتیم تو سنگر نشستم، گفتم آقای برونسی من بچه ی فاطمه ام ، من سیدم، به جده ام قسم از پیشت تکون نمی خورم تا سِر اون شب رو بهم بگی، تو اون شب تو سجده افتادی فقط گفتی یا زهرا مدد، چی شد یه دفه بلند شدی گفتی 25 قدم به چپ؟ 40 قدم جلو، بعد به آرپیچی زن گفتی شلیک کن؟ شلیک کرد به یه تانک خورد که فرماندهان دشمن تو اون تانک بودن ؟ قصه چیه؟
گفت سید کاظم دست از سرم بردار
گفتم نه تا این سِر رو نگی رهات نمیکنم،
گفت میگم ولی قول بده تا زنده ام به کسی نگی
گفتم باشه
گفت تو سجده بودم همینطور که گفتم یا زهرا مدد، (توعالم مکاشفه) یه خانومی رو دیدم به من گفت چی شده؟
گفتم بی بی جان موندم؛ اینا زائرین کربلای حسین تو هستند، اینجا موندن چه کنم؟
گفت آقای برونسی جلوت میدون مینه، حرکت نکن، 25 قدم برو به سمت چپ، اونجا معبر دشمنه، از اونجا بچه ها رو 40 قدم ببر جلو میدون مین تموم میشه فرمانده های دشمن یه جا جمع شدن تو تانک جلسه دارن آرپیچی رو شلیک کن ان شاء الله تانک منفجر میشه و شما پیروز میشی.
🌐 کتاب خاک های نرم کوشک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشت پرده های آشوب ها و اغتشاشات روزهای اخیر
از لیدری زنان تا دلارهای برآب رفته در آشوبهای اخیر
▼ حرف روز🌼🎄🌼
پاسخگویی در برابر بیتدبیری!
بنزین مقولهای مهم در اقتصاد ملی کشورهاست که به دلیل داشتن نقش مستقیم در سبد خانوار، تغییرات نرخ آن همواره پیامدهای اقتصادی و اجتماعی بسیاری دارد. قیمت بنزین در کشورمان در سالهای اخیر و به دنبال جهش بزرگ ارزی اختلاف قابل توجهی با قیمتهای جهانی و از جمله قیمت بنزین در کشورهای همسایه پیدا کرد و به یکی از دغدغههای اقتصادی نظام تبدیل شد. در این بین، دو نگاه نسبت به اصلاح این روند به وجود آمد که از نظر کارشناسان اقتصادی این دو نگاه قابل جمع نبود؛ یک نگاه معتقد به حل ریشهای موضوع از طریق کنترل نقدینگی و تورم بود که فرایندی درازمدت یا حداقل میانمدت را شامل میشد و افزایش قیمت حاملهای انرژی را در گامهای پایانی انجام میداد و نگاه دوم که افزایش قیمت حاملهای انرژی را به عنوان اولین گام پیشنهاد میداد. نکته مهم این است که اصل اصلاح قیمت بنزین مورد اتفاق همه صاحبنظران اقتصادی بوده و اختلاف تنها درباره شیوه و زمان این اقدام وجود داشته است. به هر حال، سران سه قوه نظرات آن دسته از کارشناسانی را پذیرفتند که به افزایش قیمت حاملهای انرژی در گام اول قائل بودند. از نگاه این دسته از کارشناسان، مدیریت مصرف سوخت امری اجتنابناپذیر بوده و برخی از دلایل آن عبارتند از: 1ـافزایش بیرویه مصرف بنزین؛ 2ـ افزایش قاچاق بنزین؛ 3ـ توزیع ناعادلانه یارانه بنزین؛ 4ـ تغییر موازنه مصرف از بنزین به گاز؛ 5ـ دشواری تأمین بنزین؛ 6ـ کسری بودجه دولت و ضرورت حرکت به سمت بودجه بدون نفت و... .
اگرچه مدیریت مصرف بنزین بسیار ضروری و لازمالاجرا بوده و مورد اتفاق همه کارشناسان و دلسوزان نظام و حتی اکثریت مردم نیز بوده است؛ ولی انتقادات بسیار زیادی به نحوه انجام این کار از سوی دولت وجود دارد. اعتمادسازی در جامعه و در میان گذاشتن موضوع با مردم، هماهنگی بیشتر با مسئولان کشور به ویژه نمایندگان مجلس، استفاده از ظرفیت رسانه ملی و دیگر رسانههای مکتوب و مجازی برای کاهش نگرانی مردم، از جمله کارهایی بود که باید انجام میشد؛ ولی متأسفانه صورت نگرفت و زمینهساز سوءاستفاده بدخواهان نظام و فرصتی برای ضربه زدن به ساختارهای اقتصادی جامعه شد. با توجه به اینکه چنین بیتدبیریها و تصمیمات غلطی در گذشته نیز سابقه داشته، سؤالی که در اینجا به ذهن خطور میکند، این است که آیا دولتمردان به علت تصمیمات عجولانهای، همچون عرضه ارز 4200 تومانی و اجرای ضعیف طرح سهمیهبندی بنزین مؤاخذه میشوند؟
▼ گزارش روز🌼🎄🌼🌼
دلخوشی آمریکا به حمایت از چند آشوبگر
روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در توصیهای به مقامات غربی نوشت: «به رغم آمارهای ارائه شده، اقتصاد ایران مقاومت بالایی از خود در برابر تحریم و فشارهای خارجی نشان داده است. اقتصاد مقاومتی که استراتژی اصلی رهبری ایران برای عبور از تحریمها بوده، توانسته پس از شوک اولیه ناشی از تحریم نفتی وضعیت اقتصاد ایران را به ثبات برساند. با گذشت بیش از یک سال از اعمال سیاست «فشار حداکثری» علیه اقتصاد ایران، مردم عادی برای اعتراض به خیابانها نیامدند. افزایش قیمت بنزین در ایران امری اجتنابناپذیر بوده است، زیرا بر اساس برآوردها، دولت ایران سالیانه حدود 69 میلیارد دلار، یعنی حدود 15 درصد تولید ناخالص داخلی کشور را به عنوان یارانه سوخت هزینه میکند.» ناکارآمدی سیاست فشار حداکثری موضوعی است که بارها دولتمردان آمریکایی به آن اعتراف کردهاند. وقتی ترامپ برای مذاکره با ایران گدایی میکند، در واقع تیر خلاصی بر پیکره سیاست فشار حداکثری است. این روزها نیز همزمان با ایجاد ناآرامی دو روزه از سوی عدهای از اشرار در برخی از نقاط کشور، «پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در تلاش بود با ایجاد فشار دیپلماسی، تنفس مصنوعی به فتنه و فتنهگری بدهد. تقلیل سیاست به اصطلاح فشار حداکثری با آن همه تبلیغات به حمایت از چندین اغتشاشگر و آشوبگر در مرحله اول اعترافی به شکست سیاستهای قبلی آمریکا و حامیانش بود و در مرحله بعدی نشان از سردرگمی عجیب ایالات متحده در نحوه برخورد با جمهوری اسلامی ایران است. نکته سوم این است که سیاست نظامی آمریکا به علت ناتوانی این کشور وارد مرحله امنیتی شده و همه تلاشهای آمریکاییها برای ایجاد ناآرامی و بیثباتی در داخل و پیرامون جمهوری اسلامی متمرکز شده است. خنثیسازی فتنه در مدت 48 ساعت در داخل مرزهای کشورمان، ناکامی بزرگ دیگری برای سیاست امنیتیسازی آمریکا بود که به اعتراف خودشان چندین ماه در تلاش برای مخدوشسازی امنیت نظام اسلامی بودند.
آینده اینگونه روشنه.mp3
2.46M
🌷 آینده اینگونه روشنه
❓ چه زمانی خدا بیشتر کمکمان کرد و توانستیم موفق شویم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واقعیت ماجرا...
🔹برای اینکه بخشهای دیگری از واقعیت ناآرامیها را متوجه بشویم به شهر صدرای شیراز می رویم
▼ حرف روز🌳🌻🌻🌳🌳
خروش ملت بر پروژه شرارت!
طبق اعلام نظر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، فردا بعدازظهر میدان انقلاب تهران بار دیگر شاهد خروش ملت و حضور گامهای استوار مردمی بصیر و انقلابی خواهد بود و همانند هزاران حضور در تاریخ پرافتخار خود میآیند تا بار دیگر فریاد بلند حمایت از جمهوری اسلامی راـ با وجود همه ناملایمات و گلههایی که از مسئولان کشور دارند و به ویژه منتقد بیتدبیری مسئولانی هستند که با زماننشناسی و شیوه اجرای بد طرحها و لوایح، طمع دشمنان قسمخورده انقلاب و نظام را بر میانگیزندـ همانند تازیانه بر گوش سنگین دشمنان انقلاب و نظام مقدس اسلامی بنوازند. دلدادگی ملت بزرگ ایران به انقلاب و نظام اسلامی و رابطه عاطفی و عقلانی ناگسستنی امام و امت همان چیزی است که آمریکاییها و همپیمانان آنها قادر به ادراک آن با نگاه مادی خود نیستند و گیج ماندهاند و به شدت عصبانی هستند که چرا سرمایهگذاریها، برنامهریزیها، هماهنگسازیهای نفسگیر مثلث شوم صهیونیستی، آمریکایی و ارتجاع عربی منطقه با وجود به کار بستن الگوهای پیچیده امنیتی و آشوبساز در فتنه پیچیده آبان 1398 و داشتن روندی پیچیدهتر، خشونت بیشتر، سازماندهی منسجمتر، گستردگی افزونتر، شیفت فراگیری از بالا شهر به بخش میانی و پایین شهر و مجهزتر شدن عوامل میدانی نسبت به فتنههای دهه 60، ماجرای 1378 کوی دانشگاه، فتنه 1388 و فتنه دیماه 1396 ابتر مانده و با شکست مواجه شده است. عصبانیت آمریکاییها از اینکه به اهداف تعیین و طراحی شده در بازه زمانی دو سه ساله نرسیدهاند و با وجود هزینههای مالی و حیثیتی از دشمنی با ملت ایران طرفی نبستهاند، به گونهای است که بالاترین مقام دیپلماسی کاخ سفید بیخیال همه آداب دیپلماتیک و حقوق و پروتکلهای حاکم بر روابط بینالملل، مطالبه جاسوسی کرده و به فارسی توئیت میکند، «از طریق تلگرام برای ما فیلم و عکس بفرستید!». این اوج استیصال ابرقدرتی است که میخواست پروژه شرارت و آشوب در میان ملت آزموده شده ایران را رقم بزند. غافل از اینکه اینجا ایران است! مهد دلیران و مؤمنان نافذ البصیره! این حضور به شکر و سپاسگزاری نیاز دارد. فردا مردم تهران در میدان انقلاب با بانگ «مرگ بر آمریکا» بر سه نعمت بزرگِ هدایتهای داهیانه رهبری، بصیرت و هوشمندی مردم و حماقت دشمنان فاقد شناخت از آن دو مؤلفه قدرت ملی شکرگزاری خواهند کرد.
▼ گزارش روز🌳🌻🌻🌳
ایران همسایه همیشگی شماست نه آمریکا
رئیس مقر تروریستی «سنتکام» گفته است، «اعزام نیروهای آمریکایی به منطقه نتوانسته از پاسخهای ایران به شرکای منطقهای آمریکا ممانعت کند. تهران برای تهدید اسرائیل در حال انتقال سلاح به سوریه و عراق است. با وجود استقرار نظامیان پرتعداد و جنگافزارهای پرشمار آمریکا در منطقه، نمیتوان رفتار ایران را پیشبینی کرد. در رفتارهای آنها نوعی بیپروایی وجود دارد که شما را در قبال آنچه ممکن است فردا یا پس فردا انجام دهند، بسیار نگران میکند.» با ارزیابی صحبتهای رئیس مقر تروریستی سنتکام دو نتیجه میتوان گرفت؛ نخست اینکه، همه تلاشهای آمریکا برای پیشبرد تاکتیک ایرانهراسی در منطقه به دلیل موجه نشان دادن حضور خود در منطقه خلیجفارس است. دوم اینکه، به نوعی اعتراف به ناتوانی آمریکا در منطقه برای ایجاد نظم و صلح است. نکتهای که باید مورد توجه کشورهای منطقه قرار گیرد، این است که مسئله امنیت و پیشرفت منطقه با همکاری منطقهای محقق خواهد شد؛ اما متأسفانه هدف اساسی حضور آمریکا و سایر کشورهای غربی برای جلوگیری از پیشرفت و توسعه متوازن منطقه است. آنها از دین اسلام هراس دارند و همه توان خود را در جهت عقبماندگی کشورهای اسلامی به کار گرفتهاند. بنابراین کشورهای منطقه باید نسبت به تحرکات آمریکا حساس باشند. حضور آمریکا در عراق، سوریه، عربستان، امارات، کویت، قطر، افغانستان و... به بهانه مقابله با جمهوری اسلامی ایران تنها نتیجهای که خواهد داشت، ایجاد ناامنی و نابودی فرهنگ و وابستگی در بخشهای مختلف برای کشورهای مورد اشاره است؛ از اینرو موضعگیریهای برخی کشورهای حاشیه خلیجفارس علیه ایران اسلامی، اجرای سیاستهای آمریکاست. فراموش نشود که ایران همسایه همیشگی کشورهای حاشیه خلیجفارس است، نه آمریکا. از سوی دیگر، منطق برخورد جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه خود براساس احترام متقابل و کمک به آنهاست که این رفتار نباید به معنای ناتوانی و ضعف جمهوری اسلامی ایران تلقی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢شعرخوانی میثم مطیعی با عنوان فتنه ۹۸
🔸صبح یکشنبه کلامی روی آتش آب ریخت
🔸فتنه را دیدم که حیران و هراسان میگریخت
🔹تا صف مردم از این آشفتگیها دور شد
🔹اغتشاشی کور بر جا ماند و فتنه کور شد
🔸با کلامی مختصر نیرنگشان بر باد رفت
🔸خرجهای چند سال دشمنان بر باد رفت
🔹گرچه بعضی از خودیها آن زمان دلخور شدند
🔹از سوال و شبهه و نقد و تامل پر شدند
🔸که چرا آقا خودش را خرج دولت کرد باز
🔸خویش را آماج تیغ طعن و تهمت کرد باز
🔹غافل از اینکه چه جنگی پشت این صحنه به پاست
🔹در کمینگاهاند گرگان، لحظهای غفلت خطاست
🔸خضرِ راه است او، دگر چون و چرا کردن چرا
🔸نور ماه است او، تو راه از چاه بشناس و بیا
.
.
.
.
.
🔹با صف اول نشینان فاش میگوییم راز
🔹اعتراض ما سر جای خودش باقیست باز
🔸دم به دم از گفتگو با اجنبی دم میزنی
🔸پس چرا از گفتگو با مردم خود الکنی
گفتم: در دلم امید نیست ؟
گفت: هرگز از رحمتم نا امید نباش (زمر ۵۳ )
گفتم: احساس تنهایی میکنم ؟
گفت: از رگ گردن به تو نزدیک ترم (قاف ۱۶ )
گفتم: انگار مرا از یاد برده ای ؟
گفت: مرا یاد کن (بقره ۱۵۲ )
گفتم: در دلم شادی نیست ؟
گفت: باید به فضل رحمتم شادمان گردی (یونس ۵۸ )
گفتم: تا کی باید صبر کنم ؟
گفت: همانا یاریم نزدیک است (بقره ۲۱۴ )
و …
چه کسی از او راستگو تر …
🍃
🌺🍃 @ghasedak40
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️ جلسات مخفى شبانه براى توطئه، از شيوههاى كار منافقان خائن است
[سوره النساء (4): آيه 108]
يَسْتَخْفُونَ مِنَ النَّاسِ وَ لا يَسْتَخْفُونَ مِنَ اللَّهِ وَ هُوَ مَعَهُمْ إِذْ يُبَيِّتُونَ ما لا يَرْضى مِنَ الْقَوْلِ وَ كانَ اللَّهُ بِما يَعْمَلُونَ مُحِيطاً (108)
(آنان خيانت خود را) از مردم پنهان مىكنند، ولى نمىتوانند از خداوند پنهان دارند، در حالى كه او آن گاه كه شبانه، سخنان غير خداپسندانه مىگويند (و توطئههاى پنهانى مىكنند) با آنان است و خداوند همواره به آنچه انجام مىدهند، احاطه دارد.
🌼🌲🌲آیه الله جوادی آملی : تفسير سوره حدید جلسه 3 (تدریس:مشهد مقدس)
فرمود اين خائنين ﴿يَسْتَخْفُونَ مِنَ النّاسِ﴾؛ از مردم خودشان را پنهان ميكنند كه مردم اينها را نبينند از مردم مخفي باشند؛ اما ﴿وَ لا يَسْتَخْفُونَ مِنَ اللّهِ﴾ اينها اگر از مردم كه مخفي بودند از خدا كه مخفي نيستند چرا؟ براي اينكه ﴿وَ هُوَ مَعَهُمْ إِذْ يُبَيِّتُونَ ما لا يَرْضي مِنَ الْقَوْلِ﴾ اينها كه شب بيتوته ميكنند، در شبنشينيها تصميمهاي باطل ميگيرند مگر نه آن است كه از مردم مخفي شدند ولي از خدا كه مخفي نشدند، زيرا خدا با اينها است در بيتوته اينها، در توطئه اينها، در سخناني كه در شبنشينيها دارند ﴿يَسْتَخْفُونَ مِنَ النّاسِ وَ لا يَسْتَخْفُونَ مِنَ اللّهِ وَ هُوَ مَعَهُمْ إِذْ يُبَيِّتُونَ ما لا يَرْضي مِنَ الْقَوْلِ﴾ در آن تبييت، در آن بيتوته كردن، در آن شبيخون زدنهاي فكري يا شبيخونزدنهاي عملي، عدهاي تصميم گرفتند كه با پيامبر عصرشان از راه شبيخون زدن به مبارزه برخيزند گفتند: ﴿لَنُبَيِّتَنَّهُ وَ أَهْلَهُ ثُمَّ لَنَقُولَنَّ لِوَلِيِّهِ ما شَهِدْنا مَهْلِكَ أَهْلِهِ﴾؛ ما شبيخون ميزنيم آنها را از بين ميبريم، بعد به اولياي دم ميگوييم ما نميدانيم چه کسی اينها را كشت؟ اين تبييت تصميمهاي شبيخونزدن و شبنشينيها را قرآن كريم گوشزد كرد، فرمود در آن شبنشينيهاي اينها ؛ خدا با اينها است در آن تصميمهاي شبانه ﴿وَ هُوَ مَعَهُمْ إِذْ يُبَيِّتُونَ﴾ در بيتوته و شبنشينيهايشان چيزهايي را ميگويند كه ﴿لا يَرْضي﴾ خدا: ﴿إِذْ يُبَيِّتُونَ ما لا يَرْضي مِنَ الْقَوْلِ﴾ چون ﴿وَ كانَ اللّهُ بِما يَعْمَلُونَ مُحيطًا﴾.
✅داستانکوتاه
✍شخصی را قرض بسیار آمده بود. تاجری کریم را در بازار به او نشان دادند که احسان می کند
آن شخص، تاجر سخاوتمند را در بازار یافت و دید که به معامله مشغول است و بر سر ریالی چانه می زند،آن صحنه را دید پشیمان شد و بازگشت.تو را که این همه گفت وگوی است بر دَرمی، چگونه از تو توقع کند کَس کَرمی؟
تاجر چشمش به او افتاد و فهمید که برای حاجت کاری آمده است پس به دنبال او رفت و گفت با من کاری داشتی؟ شخص گفت: برای هر چه آمده بودم بیفایده بود. تاجر فهمید که برای پول امده است به غلامش اشاره کرد و کیسه ای سکه زر به او داد.
آن شخص تعجب کرد و گفت: آن چانه زدن با آن تاجر چه بود و این بذل و بخششت چه؟ تاجر گفت:آن معامله با یک تاجر بود ولی این معامله با خدا...! در کار خیر طرف حسابم با خداست او خیلی خوش حساب است.
🍃
🌺🍃 @ghasedak40
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🌺آشنایی اجمالی با نهج البلاغه🌺
1⃣-نهجالبلاغه دارای ۲۴۱خطبه می باشد.
۲- نهجالبلاغه دارای ۷۹ نامه می باشد.
۳- نهجالبلاغه دارای ۴۸۰ حكمت می باشد.
۴- طولانیترین خطبه، خطبه ۱۹۲ می باشد كه به خطبه قاصعه مشهور است.
5⃣- كوتاهترین خطبه، خطبه ۶۱ نهجالبلاغه است، كه در مورد خوارج می باشد(لا تقاتلوا الخوارج ...)
۶- طولانیترین نامه، نامه۵۳ است، كه مشهور به عهدنامه مالك اشتر می باشد.
۷- كوتاهترین نامه، نامه ۷۹ است كه خطاب به فرماندهان لشكرها می باشد.
۸- طولانیترین حكمت، حكمت ۱۴۷ می باشد كه خطاب به كمیل بن زیاد نخعی فرموده است.
۹- كوتاهترین حكمت، حكمت ۱۸۷ می باشد كه درباره كوچ كردن از دنیا است. «الرحیل و شیك» كوچ كردن(از دنیا) نزدیك است! و حكمت ۴۱۸ كه درباره صبر و بردباری می باشد«الحلم عشیره» حلم و بردباری قوم و عشیره است.
🔟-نهجالبلاغه توسط سید ابوالحسن محمدبن حسین الطاهر المناقب مشهور به سید رضی(رحمه الله علیه) جمعآوری شده است.
۱۱- جمع آوری نهجالبلاغه در ماه رجب سال ۴۰۰ ه.ق به اتمام رسیده است.
۱۲- آخرین جمله نهجالبلاغه درباره دوست می باشد كه میفرماید: «اذا احتشم المؤمن اخاه فقد فارقه».
به خشم آوردن و شرمنده ساختن دوست مقدمه جدایی از دوست است.
۱۳- در اكثر خطبهها حضرت علی ـ علیه السلام ـ به «تقوی» كه مانع انجام همه گناهان است اشاره كرده است.
۱۴- نام«قرآن» ۴۱ بار در نهجالبلاغه ذكر شده است. (توضیح اینكه مراد فقط كلمه قرآن است) البته در نهجالبلاغه ازقرآن تعبیرات دیگری شده است مثلا «كتاب»، «كتاب الله»، «كتابه» و غیره.
5⃣1⃣ -از مجموع ۲۴۱ خطبه نهجالبلاغه ۸۶ خطبه موعظه و یا لااقل مشتمل بر یك سلسله مواعظ است مانند خطبه ۱۷۶ كه با جمله «انتفعوا ببیان الله» آغاز میشود و خطبه ۱۹۲ كه به خطبه قاصعه و خطبه ۱۹۳ كه به خطبه متقین معروف است. و از مجموع ۷۹ نامه در نهجالبلاغه، ۲۵ نامه تماما موعظه و یا متضمن جملههایی در نصیحت و اندرز و موعظه است. مانند اندرز نامه آن حضرت به فرزند عزیزش امام مجتبی ـ علیه السلام ـ كه نامه ۳۱ می باشد و فرمان معروف آن حضرت به مالك اشتر كه طولانی ترین نامهها است(نامه ۵۳) و نامه ۴۵ كه همان نامه معروف آن حضرت به عثمان بن حنیف والی بصره است. و از مجموع ۴۸۰ حكمت موجود در نهج البلاغه تماما مشتمل بر پند، اندرز و نصیحت و موعظه می باشد.
۱۶- ۸۷ آیه از ۴۳ سوره قرآن در نهج البلاغه آمده است.
۱۷- در نهج البلاغه ۱۶ حدیث نبوی ذكر شده است.🌹اللهمصلعلیمحمدآلمحمدوعجلفرجهم🌹
🌿🌸🎄🌷🍂🌼🍁🌻🍃🌹🌲🌺🌾♻️☀️♻️☀️♻️☀️♻️☀️♻️☀️
در اینجا توجه شما را به این مطلب جالب جلب می نمایم:
📚موضوع: #ماجرای _فرد #مسيحى _كه 200 بار نهج البلاغه را خوانده است.(قسمت اول)
✳️داستان از زمانى شروع مى شود كه فؤاد، شاعر عرب زبان لبنانى كتاب نهج البلاغه اى به برادر كوچك خود جورج، هديه مى دهد!
👬جرج کوچک تحت تاثیر شدید برادر روشنفکرش «فواد» بود . فواد نیز به شدت از جرج حمایت می کرد.
به ذهن هیچکس خطور نمیکرد کودکی مسیحی که مرتب از مدرسه فراری بود تا در دامان طبیعت محل تولدش آزادانه به مطالعه بپردازند روزی عاشق امام اول شیعیان و نویسنده دایرة المعارف «امام علی(ع) ،صدای عدالت انسانی» شود و تشیع را مکتب طغیان علیه ظلم توصیف کند
🏃((آري! من نهج البلاغه را به دست مي گرفتم و از مدرسه مي گريختم و مي رفتم در کنار چشمه اي، به صخره اي تکيه مي دادم و غرق درياي نهج البلاغه مي شدم.))
👦وى در سال 1931 میلادی در منطقه «مرجعیون» لبنان و در یک خانواده مسیحی ارتدوکس و اصیل متولد شد. پدر و مادر وی اگرچه مسیحی بودند اما به امام علی (ع) عشق میورزیدند و این عشق در منزل آنها متجلی بود به نحوی که بر سر در خانه خود عبارت «لا فتی الا علی، لا سیف الا ذوالفقار» را نصب کرده بودند.
📗جرج جرداق به توصیه برادرش هرچه قدر از نهج البلاغه را که در توانش بود حفظ میکرد و در سن 13 سالگی بخش اعظم نهج البلاغه را حفظ بود.
📚بخش درخشان زندگی وی، با تالیف دایره المعارف «علی، صدای عدالت انسانی» در چند جلد آغاز شد:
«علي (ع) و حقوق بشر.» «علي (ع)و انقلاب فرانسه»، «علي (ع) و سقراط»، «علي (ع) و روزگارش» و «علي (ع) و قوم گرايي عربي» و سپس کتاب «روائع نهج البلاغه» را به اين مجموعه اضافه کرد.
ا🍃و دریافت که حق صحبت پیرامون امام علی (ع) نه تنها ادا نشده است بلکه شاید در این زمینه بسیار اجحاف شده باشد لذا شروع به مطالعه عمیق نهج البلاغه از منظری نو نمود.
🌹اللهمصلعلیمحمدآلمحمدوعجلفرجهم🌹
🍃
🌺🍃 @ghasedak40