یکی از خطرناک ترین جملههای دنیا:
من همینم که هستم!
چرا فکر می کنیم در جایی که قرار داریم، بهترین جای دنیاست یا آن چه داریم، کافی ست و دیگر نیازی به تلاش بیشتر نداریم یا آن چه که می دانیم، می تواند ما را به سرمنزل مقصود برساند.
یک اصل مهم در پیشرفت و توسعه می گوید: «هر زمانی که برچسب بهترین یا کافی ست را بر خود بزنیم، همان لحظه سیر نزولی نمودار رشد ما آغاز می شود.»
مفهوم این اصل به هیچ وجه طمع کاری و قانع نبودن و زیاده خواهی نیست، بلکه زیاد خواستن است
پس لازم است هنوز هم اصولی را جهت تغییر تمرین کنیم.
مهم ترین رقیب ما فقط خودمان هستیم.
ذره ذره تغییر کنیم.
غرور، لجاجت و تعصب مانع تغییرند.
روش های تکراری فقط نتایج تکراری را در پی خواهند داشت...
@ghasedak40
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
یکی از فرزندان #رهبر_معظم_انقلاب در مراسم تشییع مرحوم حبیب الله چایچیان معروف به حسان حضور یافتند که یکی از کاربران عکس خودروی فرزند رهبر انقلاب را در توئیتر منتشر کرد.
کاربری در توئیتر نوشته است:
"خیلی دوست داشتم ببینم بعد تشییع مرحوم حسان فرزند حضرت آقا با چه ماشینی میرن!جالب اینکه یه تیبا صندوق دار سفید دور میدون تجریش پارک بود و ایشون خیلی ساده رفتن بعد تشییع نشستن و ... برام جالب بود بدون تشریفات ساده
@ghasedak40
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
☘🌹ریشه کنی کفرونامیدی کردن آنان از براندازی نظام اسلامی از وظایف مومنین است
[سوره آلعمران (3): آيه 127]
لِيَقْطَعَ طَرَفاً مِنَ الَّذِينَ كَفَرُوا أَوْ يَكْبِتَهُمْ فَيَنْقَلِبُوا خائِبِينَ (127)
(امدادهاى الهى براى آن بود) تا بعضى از كفّار را ريشه كن كند يا ناكام و ذليلشان گرداند كه نااميد برگردند.
🌹👇پيامها:
1- سران كفر، يا بايد به كلّى ريشه كن شوند و يا خوار و ذليل و مأيوس گردند.. «لِيَقْطَعَ طَرَفاً مِنَ الَّذِينَ كَفَرُوا»
2- وحدت و قدرت و سياست و مديريّت مسلمانان، بايد به نوعى باشد كه دشمن به نااميدى كشيده شود. «فَيَنْقَلِبُوا خائِبِينَ»
🌹☘نکته :
اگر مومنین بخواهند کفر ریشه کن شود و از براندازی نظام اسلامی مایوس شود؛ باید مومنین با برنامه حرکت کنند وباید با هم در یک تشکیلات گسترده متشکل شوند.
وَ يُريدُ اللَّهُ أَنْ يُحِقَّ الْحَقَّ بِكَلِماتِهِ وَ يَقْطَعَ دابِرَ الْكافِرينَ (7/ انفال)
در حالى كه خداوند مىخواهد حقّ را با كلمات (و سنّتهاى) خويش استوار ساخته و ريشهى كفّار را بركند.
بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْباطِلِ فَيَدْمَغُهُ فَإِذا هُوَ زاهِقٌ (18/انبیاء)
بلكه ما حقّ را بر باطل می کوبيم تا مغز آن را در هم بشكند، پس بی درنگ، باطل محو و نابود می شود.
@ghasedak40
#گوسفندان_و_سیل
یکی از بزرگان و سرشناس مکه گـوسفند زیادی داشت . هرگاه چوپانِ او شیـر آنها را میدوشید و به او میداد ، مقدار زیادی آب را با آنها مخلوط میکـرد و به دیگران میفروخت
چوپان که از این عمل صاحب گوسفندان بسیـار ناخشـنـود بـود خطاب به او گفت #خیانت نکـن کـه عاقـبت بـدی را در پی دارد اما او تـوجه نمیکرد
روزی گوسفنداندر دامنه کوهی مشغـول چرابودند که ناگهان باران شدیدی شروع به باریدن کرد و سیل بزرگی به راه افتاد و همه گوسفندان را با خود برد #چوپان بدون گوسفندان به نزد مـالک گوسفندان رفت
اووقتی چوپان رابدون گوسفند مـشاهده کــرد ســؤال کـرد کـه گوسفندان مـرا چه کــردی؟ چـوپـان در جـواب گـفـت آن آب هایـی کـه بـا #شیر مخلـوط کـردی جمـع گردید و سیلی شـد و همه گوسفنـدان را با خود برد . جوامع الحکایات
@ghasdak40
#پای_درس_استاد
اسلام به کیفیت بیشتر توجه دارد یا به کمیت؟
پاسخ : در مواردی اسلام به کمیت توجه دارد، نظیر تعداد نفراتی که در نماز جماعت حاضر میشوند که هر جماعتی نفراتش بیشتر باشد، ثوابش بیشتر است.
در مواردی به کیفیت توجه دارد، نظیر انفاق به محرومان که مقدارش مهم نیست، بلکه اخلاص در آن مهم است.
و یطعمون الطعام علی حبه مقدار غذایی که اهل بیت به یتیم، مسکین و اسیر دادند زیاد نبود، اما خالصانه بود.
گاهی هم کیفیت مطرح است و هم کمیت. مثلا قرآن درباره ذکر خدا، هم میفرماید: اذکروا الله ذکرا کثیرا ( سوره احزاب، آیه 41.) خدا را بسیار یاد کنید و هم میفرماید: فی صلوتهم خاشعون مومنان در نمازشان خشوع دارند.
@ghasedak40
#نکات_تربیتی_خانواده ۴۲
آقایون به دنبال همسری هستند که شخصیت زنانه اش شکل گرفته باشد، مهربان باشد، مرتبا داد نزند و از او ایراد نگیرد.
اکثر مردها در زندگی خود به دنبال "آرامش" هستند، می خواهند اوقات خوشی را داشته باشند و از زندگی لذت ببرند، بنابراین
✅خوش مشرب باشید، به سرعت عصبانی نشوید و داد و فریاد کردن را هم به کلی فراموش کنید.
💕 @ghasedak40
اهمیت غیرت:
کلمه ای که در تعریف غیرت مناسب به نظر می رسد حساسیت است. به این معنا که غیرت نوعی حساسیت است؛ حساسیت برخاسته از مسؤولیت است و هر کس نسبت به چیزی مسؤولیت دارد باید نسبت به آن حساسیت هم داشته باشد. یک حاکم باید نسبت به مردم و مشکلات آنها غیور و حساس باشد؛ یک سرباز جانش را می دهد اما اجازه نمی دهد که دشمن به کشورش که حریم اوست وارد شود. این نکته در حوزه های خردتر هم مطرح است؛ مثلاً یک معلم غیور خود را فدا می کند زیرا او نمی تواند ببیند که دانش آموزان به بیراهه می روند با این که ببیند عمرشان را تلف می کنند، او از این وضعیت ناراحت است و نسبت به حوزۀ مسؤولیت حساس است. در نظام خانواده پدر و مادر غیور نسبت به سعادت فرزندانشان حساسند. از یک طرف احساس محبت و از طرف دیگر احساس مسؤولیت است، این احساس مسؤولیت نوعی از غیرت را در وجود فرد پدید می آورد.
در مرتبۀ بالاتر احساس مسؤولیت و غیرتی است که مرد نسبت به همسر خود دارد و این نوع غیرت چون با اعتدال همراه گردد بسیار ممدوح است.
امام صادق (ع) می فرماید:
اَلمَرءُ یَحتاجُ ثَلاثٍ خِصالٍ : مُعاشَرَه جَمیلَهِ، سَعَه بِتَقدیرٍ وَ غَیرَه بتحصین.
آدمی به سه خصلت نیاز دارد: اول معاشرت نیکو، دوم توسعه در روزی و اقتصاد در حد اعتدال و سوم غیرت نیکو و به اندازه
@ghasedak40
#احکام #نماز قرائت و احکام آن
💠سوال ۴۵۸: نمازی که قرائت آن بلند خوانده نشده باشد، چه حکمی دارد؟
✅جواب: بر مردان واجب است که حمد و سوره را در نمازهای صبح و مغرب و عشا بلند بخوانند. اگر سهواً یا جهلاً آهسته بخوانند نماز صحیح است، ولی اگر از روی عمد باشد، نماز باطل است.
🍀🍀🍀🍀🍀
استفتائات مقام معظم رهبری
@ghasedak40
▼ حرف روز
سیلبندهای فرهنگی را محکم کنیم!
کشورمان چند هفتهای است که درگیر بلیه طبیعی سیل شده و خسارات زیادی به بخشهای گوناگون زندگی مردم و تأسیسات و زیرساختهای استانهای شمالی، غربی و جنوبی کشور وارد شده است؛ اما با سرازیر شدن سیل خدمت و مهربانی مردم عزیز ایران صحنههای زیبایی از همبستگی ملی و همدلی از طریق سیل کمکهای نقدی و غیرنقدی و حضور فیزیکی و همیاری در ساختوساز سیلبندها و... خلق شد و عمده مسئولان کشوری و لشکری و مردم همیشه در صحنه توانستند مرهمی هر چند کوچک بر آلام سیلزدگان عزیز باشند. سیل در کشور هرچه بود و هرچه کرد، تا حدودی کنترل شد و با وعدههای دولت انشاءالله خرابیها هر چه زودتر نیز ساخته میشود و خسارتها تا حدودی جبران خواهد شد.
اما آنچه امروز با دیدن برخی صحنهها در جامعه و شنیدن برخی خبرها باید نگرانش باشیم، «سیل فرهنگی» است که هر آن ممکن است داشتهها و ارزشهای جامعه ولایی و شهیدپرور ما را بیش از پیش تهدید و با مخاطرات بنیان کَن روبهرو کند. در پارهای از رویکردها، عملکردها و ساختارهای فرهنگی و هنری کشورمان با روزنههایی از نفوذ خزنده جریان ابتذال و جنگ نرم فرهنگی درگیر هستیم که هنوز پس از گذشت چهل سال از انقلاب گویی نتوانستهایم بنیانهای هنری و فرهنگی انقلاب اسلامی را که وجه غالبش فرهنگی بود، پیاده کنیم؛ اگر با چند کیسه خاک جلوی سیل ویرانگر خوزستان را بند آوردیم، با سیلاب ابتذال فرهنگی که چند سالی است در هنر و سینمایمان با آن مواجهیم، چه کنیم؟! آخرینش نمایش فیلم «رحمان ۱۴۰۰» است که با وجود دارا بودن اصطلاحات فراوان جنسی و صحنههای غیر ارزشی پس از چند هفته نمایش و فروش بیش از 22 میلیارد تومانی در سینماهای کشور، به دلیل نمایش نسخهای غیر از آنچه معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی تأیید کرده بود، اجازه اکرانش لغو شد و از پرده سینماها پایین کشیده شد. به راستی هزینه اهمالکاری و نظارت نکردنـ در حالت خوشبینانهـ برخی مسئولان نامسئول از حیث فرهنگی و تربیتی برای خانوادههایی که فیلم را به اعتبار سینمای جمهوری اسلامی همراه با فرزندان نوجوانش دیده، چه کسی جبران میکند؟
اساساً چنین خسارتهایی قابل جبران است
@ghasedak40