نامههای التماس
«سعید جلیلی» نماینده رهبرانقلاب در شورای عالی امنیت ملی، در واکنش به تحریم سپاه گفت: «توصیه من به ترامپ این است که یادداشتهای التماس وزارت خارجهشان از طریق سفارت سوئیس را برای او بیاورند تا بخواند. من آن زمان معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه بودم. آمریکاییها نامه میفرستادند و از ما التماس میکردند تا کمکشان کنیم. نامههایی که رئیسجمهورشان به رهبر معظم انقلاب میفرستاد و عنوان میکرد که ما در باتلاقی به نام عراق گیر افتادهایم و ما را کمک کنید... یک مأمور عالیرتبه آنها همین چند روز پیش در یک مرکز پژوهشی آمریکا اعلام کرد، در ۴۰ سال رویارویی آمریکا با انقلاب اسلامی ایران ما به ربع آخر بازی رسیدهایم و ایران به مراتب جلوتر است.»
@ghasedak40
مقلد قذافی
عمرالبشیر دیکتاتور سودان که هفته گذشته به آخر حکومت خود رسید، در 28 اردیبهشت سال 1370 مصاحبهای با روزنامه کیهان داشته و گفته بود: اسلام به معنای حکومت اکثریت نیست؛ چون تصمیمهای اکثریت پارلمان، مشاوره امر با اهل حل و عقد است و تصمیم نهایی با مسئول مملکت است؛ پس شخص اول مملکت، اهل حل و عقد را جمع میکند و پس از مشورت با آنان به آرا و نظریاتشان گوش میدهد. الگوی من قذافی است! امروز با گذشت سه دهه تجربه قذافی و عمرالبشیر هر دو به یک نقطه ختم شده است؛ سقوط با قیام سراسری مردم...»
@ghasedak40
🌹👇شکست پروژه مقصرسازی
آمریکاییها در سالهای اخیر همه تلاش خود را برای ایجاد شکاف «حاکمیت» و «ملت» انجام داده بودند. یکی از اقدامات عمده آنها برای این کار، پروژه «مقصرسازی سپاه» در افکار عمومی داخل کشور بود؛ اما اقدام اخیر آمریکا در تحریم سپاه نه تنها با موافقت افکار عمومی مواجه نشد، بلکه گروهها و سلایق مختلف مردمی و سیاسی انبوهی از پیامها و کنشهای حمایتآمیز از سپاه را در تقابل با این اقدام کاخ سفید مطرح کردند.
@ghasedak40
همه در اوج شلوغی ره خود گم بکنند
من در این بحر پر از شور تو پیدا شدهام
صحن ایوان طلا، بَه! چه صفایی دارد
من ز عشق حرم پاک تو شیدا شدهام
@ghasedsk40
معجزه در کلام شماست
همیشه این کلمات را با خود تکرار کنید
من خوشبختم
من ثروتمندم
من سالمم
من آزادم
من مورد لطف خدا هستم
@ghasedak4040
روزگاریست که ما رعیت این خانه شدیم
سجده ی شکر بر آریم ... که دیوانه شدیم
#امام_حسین
#شب_جمعه_شب_زیارتی
@ghasedak40
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
آیه 5 سوره قصص
وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِينَ «5»
و ما اراده كردهايم بر كسانى كه در زمين به ضعف و زبونى كشيده شدند، منّت گذاريم و آنان را پيشوايان و وارثان (روى زمين) قرار دهيم.
👇🌹نکته :
با اينكه همه نعمتها از جانب خداوند است وبندگان در هر نعمتى رهين منّت او هستند، ليكن او در خصوص چند نعمت، تعبير به منّت فرموده كه طبعاً از اهميّت بالاى آنها حكايت دارد، از جمله:
الف: نعمت اسلام. «كَذلِكَ كُنْتُمْ مِنْ قَبْلُ فَمَنَّ اللَّهُ عَلَيْكُمْ»
ب: نعمت نبوّت. «لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا»
ج: نعمت هدايت. «بَلِ اللَّهُ يَمُنُّ عَلَيْكُمْ أَنْ هَداكُمْ»
د: نعمت حاكميّت مؤمنان. وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ ...
👇🌹پیام ها
1- حكومت جهانى مستضعفان و حمايت از مظلومان تاريخ، اراده وخواست الهى است. «نُرِيدُ»
2- در حكومت خودكامه طاغوتى، نيروهاى كارآمد به ضعف كشانده مىشوند.«اسْتُضْعِفُوا»
3- آينده از آنِ مستضعفان است. نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً ...
4- امامت، همچون بعثت، نعمت ويژهاى است كه خداوند بر مردم منّت مىنهد.
در مورد بعثت پيامبر مىفرمايد: «لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا» «2» در اينجا مىفرمايد: نَمُنَ ... نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً
@ghasedak40