#مهم #مهم
💢دستورالعمل مرحوم #آيت_الله_قاضي_طباطبایی به شاگردان خود درباره ورود ماههاي #رجب ، شعبان و رمضان
🔻مرحوم قاضي می فرمودند : انسان بايد به خدا پناه ببرد و خداوند خيلي كمك كننده و خير المعين و پسنديده و اختيار كننده است؛ اما دستورالعمل اين سه ماه :
🔸عليكم بالفرائض في أحسن أوقاتها! دستورالعمل آن است كه نمازهاي واجب را در بهترين اوقات خودش انجام دهيد همراه نوافل آن! (كه مجموعاً پنجاه و يك ركعت ميشود، اگر نتوانستيد چهل و چهار ركعت) و اگر شواغل دنيا شما را منع كردند، صلاه أوابين را كه همان نماز ظهر است، ترك نكنيد، چون خيلي اهمّيّت دارد! خصوص نماز ظهر خيلي اهميت دارد و آن به واسطه وقت آن و خصوصيت و موقعيت آن در بين اوقات ديگر است! و «صلاه وسطي» را كه در قرآن آمده، تفسير به نماز ظهر كردهاند، و «صلاه اوابين» يعني آنها كه خيلي توجه به پروردگار دارند، يعني رجوعكنندگان به خدا؛ زيرا رجوعكنندگان به خدا به آن تمسك ميكنند .
🔹نوافل شب را هيچ چارهاي نيست، مگر آنكه آنها را به جا آوريد، نه خيال كنيد نماز شب ساقط است و آن سد سكندري است كه هيچ شكسته نميشود! عجب از كساني كه قصد دارند، دنبال كنند مرتبهاي از كمال را در حالي كه شبها قيام نميكنند؛ ما نشنيدهايم كسي به مرتبهاي از كمال برسد، مگر به قيام شب و نماز شب .
🔸عليكم بقرائة القرآن! بر شما باد به قرائت قرآن كريم با صوت حزين و باآهنگ و غنا! يعني با صداي خوش بخوان كه تو را تكان دهد و در روايات داريم كه قرآن را با تغنّي بخوانيد. امام زينالعابدين تغنّي به قرآن ميكردند، اين تغني در قرآن براي انسان بسيار مفيد است. به طور كلي غناي صوتي حرام است و اين اصلاً در تحت غناي حرام نيست؛ زيرا غناي حرام آن است كه انسان را به سوي لهو و لعب بکشاند .
🔹بر تو باد زيارت مشهد أعظم در هر روز ! (كه منظور از مشهد أعظم أميرالمؤمنين(ع) است، چون مرحوم قاضي در نجف بودهاند) و زيارت مساجد معظمه! (كه منظور كوفه و سهله است) و در بقيه مساجد عبادت خود را بهجا آوريد! چون مؤمن در مسجد مثل ماهي است در آب؛ همانطوري كه حيات ماهي به آب است، حيات مؤمن هم در مسجد است؛ ماهي را از آب بيرون اندازند، ميميرد.
🔸بعد از نمازهاي واجب تسبيح حضرت صديقه طاهره (س) را ترك نكنيد! زيرا كه آن ذكر كبيره شمرده شده و لااقل بعد از هر نماز يك بار بگوييد و اگر توانستيد دو يا سه بار بگوييد بهتر است .
🔹از لوازم مهم ، دعا براي فرج حضرت حجت بقيه الله الأعظم است در قنوت نماز وتر، و از آن گذشته در هر روز، و در جميع دعاها براي حضرت دعا كنيد.
- زيارت جامعه را روزهاي جمعه بهجاي آوريد ! مقصود ، زيارت جامعه معروف است: زيارت جامعه كبيره
🔸قرآن كه ميخوانيد ، در اين سه ماه از يك جزء كمتر نباشد، در هر روز يك جزء
🔹زيارت و ديدار برادران خود را زياد كنيد! (مقصود رفقاي طريق هستند) خيلي آنها را زيارت كنيد و ببينيد؛ زيرا اينها هستند برادران طريقي شما كه در طريق و عقبات نفس و تنگنا ها كه انسان گير ميكند، كمك انسان ميكنند و نجات ميدهند .
📕منبع : كتاب مطلع انوار ، ج۲ / صص ۱۰۵ تا ۱۱۳
@ghasedak40
✨﷽✨
🍃امتحان شیعه🍃
🔰عَنْ أمِيرِ الْمُؤمِنِينَ - عليهِ السَّلام - قالَ:
إخْتَبِرُوا شِيعَتي بِخِصْلَتَيْنِ فاِنْ كانَتا فِيهِمْ فَهُمْ شِيعَتِي: مُحافَظَتُهُمْ عَلي أوْقاتِ الصَّلَواتِ وَ مُواساتُهُمْ مَعَ إخْوانِهِمْ الْمُؤْمِنِينَ بِالْمالِ وَ إنْ لَمْ تَكونا فِيهِمْ فَاعزَبْ ثُمَّ اَعزَبْ ثُمَّ اَعزَبْ.
💬امير المؤمنين - عليه السلام - فرمودند: شيعيان مرا به دو خصلت امتحان كنيد كه اگر داراي اين دو خصلت بودند، شيعه اند:
🌸اهمّيّت به نماز در اوّل وقت
🌸و دستگيري برادران ديني خود با مال، اگر اين دو در آنها نبود، پس از ما دورند، دورند و دورند!
📗«جامع الاخبار، ص ۳۵»
@ghasedak40
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🔔 آثار عجیب قرائت
سوره واقعه در #شب_جمعه
💠امام صادق علیه السلام :
🌷 هر کس در هر شب جمعه، #سوره_واقعه را بخواند؛خداوند او را دوست خواهد داشت و محبت او را در دل مردم می اندازد و هیچ گاه در دنیا گرفتار فقر و نداری و فلاکت نمی شود و از دوستان امیرالمومنین علیه السلام
خواهد بود(ان شاءالله)👌
📚ثواب الاعمال،ص۱۱۷
🌺 نکته های ناب قرآن🌺👇
@ghasedak40
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
♨️چهار عامل
ما را 🔥 جهنـمی 🔥 کرد‼️
💠در قیامت بارها میان اهل بهشت و جهنم گفت و گو رخ می دهد ٬ که قرآن ترسیمی از آن گفت و گوها را بیان فرموده است٬ یکی از آن صحنه ها که در سوره مدثر آمده این است که: اهل بهشت از مجرمان می پرسند: چه عاملی باعث جهنمی شدن شما شد⁉️
⚫️ آنها می گویند : ۴ عامل :
1⃣ - « لَمْ نَکُ مِنَ الْمُصَلّینَ »
٬ پای بند به #نماز نبودیم❗️
2⃣ - « لَمْ نَکُ نُطْعِمُ المِسْکینَ »
به #گرسنگان اعتنا نمی کردیم❗️
3⃣ - « کُنّا نَخوُضُ مَعَ الْخائِضینَ »
٬ ما در جامعه #فاسد هضم شدیم❗️
4⃣ - « کُنّا نُکَذِّبُ بِیَوْمِ الدّین »
٬ #قیامت را هم نمی پذیرفتیم❗️
📚 سوره مدثر آیات ۴۱ تا ۴۸
@ghasedak40
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔔مثل #گل باشیم!
🌷 به گل آب بدهی گلاب میدهد...
یعنی همان چیز،بهترش را به شما برمیگرداند..
🌷خدا دوست دارد مثل گل باشیم،یعنی
هر کس به ما محبتی کرد با محبت بیشتر
پاسخ بدهیم.👌
💕چقدر زیبا خداوند در #سوره_نساء آیه ۸۶ میفرماید : هنگامیکه شما را احترام کردند
شما زیباتر احترام کنید👌
🌺نکته های ناب قرآن🌺👇
💟 @ghasedak40
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
دکتر یدالله #جوانی
🌹👇مهمترین پیامها و پیامدهای یک سفر تاریخی
1ـ این سفر اعلان جشن پیروزی جبهه مقاومت بر دشمنانش طی یک نبرد طاقتفرسا در سالهای اخیر بود. این سفر نتیجه و پایان یک رویارویی بین دو جریان فکری و دو جبهه را اعلام کرد. این سفر به جهانیان پیام داد که مقاومت پیروز میدان یک نبرد جهانی شد.
2ـ روابط تهرانـ دمشق دارای مبانی و اصول معاملهناپذیری است. این مبانی و اصول، چنان این روابط را مستحکم و استراتژیک کرده که از هیچ چیز حتی کمکهای چند صد میلیارد دلاری و دیگر وسوسهها، چون تضمین بقا در قدرت تأثیر نمیپذیرد.
۳ـ این سفر آشکارا به آمریکا، پیام داد که از سوریه باید برود.
۴ـ پیام دیگر این سفر، به صهیونیستهای اشغالگر جولان بود. تثبیت مقاومت با قدرت بیشتر در منطقه، عزم و اراده سوریها برای آزاد کردن جولان اشغالی را صد چندان کرده است.
۵ـ از دیگر پیامها و پیامدهای این سفر، گسترش روابط راهبردی تهرانـ دمشق، در همه حوزههای دفاعیـ امنیتی، سیاسی، اقتصادی، علمی و فرهنگی است. ب
دون تردید، ایران و سوریه با چنین روابط راهبردی، نقش تعیینکنندهای در معادلات منطقه خواهند داشت. به عبارت دیگر، جمهوری اسلامی با تثبیت جبهه قدرتمند مقاومت در منطقه و بشار اسد در سوریه، مسیر اسلامی کردن غرب آسیا با حکومتهای مستقل و مردمی را بیش از پیش هموار کرد.
@ghasedak40
مسابقه در حمله!
اصلاحطلبان طی ۲۰ سال گذشته یکی از عمدهترین فعالیتهای سیاسیشان حمله به شورای نگهبان بوده است. این در حالی است که محمود احمدینژاد نیز چند وقتی است که حمله به شورای نگهبان را آغاز کردهاست. نکته عجیب اینجاست که اصلاحطلبان در رسانههایشان برای اینکه از احمدینژاد کم نیاورند! به خوانندگان خود، تذکر میدهند که آنها بسیار زودتر از رئیسجمهور سابق به شورای نگهبان حمله میکردند. روزنامه اعتماد طی گزارشی نوشته است: اصلاحطلبان، منتقدان قديميتر نظارت استصوابي هستند. آنها برخلاف محمود احمدينژاد كه در اولين رد صلاحيت از شوراي نگهبان روي برگرداند، چه زماني كه رد صلاحيت شدند، چه زماني كه صلاحيتشان احراز شده از اندك تريبونهاي رسانهاي براي بيان اعتراضشان به اين نوع نظارت استفاده كرده و پيشنهادهایشان را در اين زمينه مطرح كردهاند.
@ghasedak40
رفتار مشکوک
محمد دهقان، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس «یک جریانی در درون دولت رفتار عجیبی دارد که نمیتوان به سادگی از کنار این رفتار عبور کرد. ما ماهها در چین و هند سفیر نداشتیم و روابط گرمی را که بین ایران با چین و هند و برخی دیگر از کشورها بود، به روابط بسیار سرد تبدیل کردند. در کنار این مسئله آقایان راه عقبنشینی در برابر اروپا و آمریکا را در پیش گرفتهاند که مجموعه این رفتار و رویه سیاستمداران دولتی از یک وضعیت عادی حکایت نمیکند. اینها یک پازل جامعی را اجرا کردند و روابط ما را با کشورهای منطقهای و فرامنطقهای و شرکای سنتی دچار خدشه کردند و از سوی ظرفیتهای کشور را به سمت تعطیلی بردند و در مقابل اروپا و آمریکا عقبنشینی کردند و باز هم میگویند که عقبنشینی کنیم.»
@ghasedak40
برگی از #تاریخ اسلام
🌹👇بخش کوچکی از گذشته تمدن اسلامی
قسمت اول:
⚜🔸«دكتر گوستاو لوبون» مى نويسد: «جديتى كه مسلمانان در فرا گرفتن علوم از خود نشان دادند، حقيقتاً حيرت انگيز است، آنها هروقت شهرى را مى گرفتند، نخستين اقدام آنها، بناى مسجد و آموزشگاه بوده است.
🔸در کتابخانه قرطبه ششصد هزار جلد كتاب وجود داشت ، در صورتى كه چهارصد سال بعد برای كتابخانه دولتى پاريس بعد از زحمتهاى زياد، فقط توانستند نهصد جلد كتاب جمع آورى كنند كه يك ثلث آن هم كتابهاى مذهبى بود».(1)
⚜🔸«نهرو» مى نويسد: «قرطبه، شهرى بسيار بزرگ بود كه يك ميليون نفر جمعيت داشت. در اين شهر كتابخانه هاى فراوان وجود داشت. معتبرترين آنها كتابخانه امير بود كه چهارصد هزار نسخه كتاب داشت. دانشگاه قرطبه در سراسر اروپا و حتـى در آسياى غربى مشهور بود و مدارس رايگان براى فقيران نيز بسيار بود.
🔹🔸يكى از مورخان مى گويد: در اسپانيا تقريباً همه كس خواندن و نوشتن را مى دانست در حالى كه در اروپاى مسيحى، صرف نظر از طبقه روحانيان مذهبى، حتى اشخاصى كه از عاليترين طبقات هم بودند، در جهل كامل بسر مى بردند».(2)
🔸«دكتر گوستاو لوبون» مى نويسد:
«در آن روزگارى كه كتاب و كتابخانه براى مردم اروپا ارزشی نداشت و در نزد كشيشهاى اروپا بيش از پانصد جلد كتاب كه همه آنها هم كتب مذهبى بوده، يافت نمى شد ... در كتابخانه بغداد، چهار ميليون و در كتابخانه قاهره، يك ميليون و در كتابخانه طرابلس ، سه ميليون كتاب موجود بود».(3)
⚜🔸«در اواخر قرون وسطى كه اروپا در آتش جهل مى سوخت ، سلاطين و رجال اروپا، براى معالجه به كشورهاى اسلامى مى آمدند و دانشجويان آنها براى كسب علم، به سوى دانشگاههاى قاهره، بغداد، قسطنطنيه، قرطبه و اسكندريه مى شتافتند ».(4)
🔹🔸«ژوزف ماك كاپ» در باره ترقى و پيشرفت فرهنگى مسلمين قرون اوليّه مى نويسد: «حتى طبقه پايين اجتماع، تشنه خواندن كتاب بودند، كارگران به غذاى كم و جامه ژنده قناعت مى كردند براى آنكه بتوانند تا آخرين شاهى خود را كتاب خريدارى نمايند. (5)
🔸منبع: اسلام و سيماى تمدّن غرب - سيد مجتبى موسوى
🔸🔹💠🌷💠🔹🔸
مستندات:
1) تمدّن اسلام و عرب، ص 557
2) نگاهى به تاريخ جهان از جواهر لعل نهرو ص 413.
3) تاريخ تمدّن اسلام و عرب، ج 3، ص 329.
4) دائرة المعارف قرن بيستم، ج 6.
5) عظمت مسلمين در اسپانيا، ص 170.
@ghasedak40
با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی؛
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی به ریاست قوه قضائیه منصوب شد
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی را به ریاست قوهی قضائیه منصوب کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در این حکم با تأکید بر لزوم تحول در قوه قضائیه و آغاز پرقدرت دوران جدیدی که زیبنده گام دوم انقلاب باشد، از فقاهت، دانش، تجربه، سلامت، امانت و کارآمدی حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در مقاطع گوناگون خدمت و سوابق طولانی ایشان در قوه قضائیه و آشنایی کامل با همه زوایای آن، به عنوان دلایل این انتخاب یاد، و در ادامه هشت توصیه مهم خطاب به رئیس جدید قوه قضائیه بیان کردند.
متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب مستطاب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی دامت برکاته
آغاز دههی پنجم انقلاب و گذشت چهل سال از تشکیل دادگستریِ مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی، ایجاب میکند که با تکیه بر تجربهها و دستاوردها و رهنمودهای انباشته در این نصاب زمانی، تحوّلی متناسب با نیازها و پیشرفتها و تنگناها در قوهی قضائیه صورت گیرد و دستگاه عدالت با نَفَسی تازه و انگیزهئی مضاعف و نظم و تدبیری حکمتآمیز، دوران جدیدی را که زیبندهی گام دوم انقلاب است، با قدرت و جدیت آغاز کند.
اینجانب برای تحقق این مقصود حیاتی، جنابعالی را برگزیدهام که دارای سوابق طولانی در سطوح مختلف قوهی قضائیه و آشنا با همهی زوایای آن میباشید و از طرفی در کنار فقاهت از تحصیلات حقوقی و دانش و تجربه در این عرصه مهم برخوردارید، و سلامت و امانت و کارآمدی خود را در مقاطع گوناگون خدمت نشان دادهاید.
سند تحول قضائی پیشنهادی جنابعالی را ملاحظه کردم. بر اساس مشورتها و نظرات کارشناسی، آنرا مفید و کارساز میدانم. با این حال چند نکته را مؤکداً به جنابعالی سفارش میکنم.
نخست آنکه برای همهی فصول این سند و بندهای ذیل آنها، زمان تعیین کنید و خود و همکارانتان را بر پایبندی به سرآمد برنامه الزام نمائید. در زمانبندیها نه عجله و نه مماطله نباید راه داده شود.
دوم آنکه در همهی فصول تحول، مردمی بودن و انقلابی بودن و ضد فساد بودن را رعایت کنید.
سوم آنکه عنصر نیروی انسانی صالح را در رأس عوامل تحول و پیشرفت قوه بدانید. سلامت قضات و پاکیِ دامن آنان از هر گونه فساد، شرط لازم و اوّل برای همه توفیقات شما است. در ریشهکنی فساد از درون قوه که مایهی مباهات شما و سرافرازی اکثریت قضات دادگاهها و دادسراها است، هیچ تردید و درنگ نکنید.
چهارم آنکه گسترش عدل و احیاء حقوق عامه و آزادیهای مشروع و نظارت بر اِعمال قانون را که در شمار هدفهای قوه قضائیه در قانون اساسی است در رأس برنامهها قرار دهید. این موجب اعتماد مردم و دلگرمی آنان به قوه قضائیه در حوادث و منازعات خواهد شد.
پنجم آنکه در برخورد قضائی ملاحظهی این و آن را نکنید.
ششم آنکه از جوانان صالح و انقلابی و فاضل در مسؤولیتهای قوه استفاده کنید.
هفتم آنکه قاضی و دادگاه را عزیز بدارید. احساس عزت و شرافت در قاضی، سدّ محکمی در برابر انگیزهها و عوامل نفوذ و انحراف است.
هشتم آنکه همکاری با قوای مجریه و مقننه و همافزایی با آنان را که سفارش همیشگی اینجانب است در نظر داشته باشید. آنان نیز موظف به همراهی و همکاری با شمایند.
در پایان لازم میدانم از آیت الله آملی بخاطر تلاشهای ارزشمندشان تشکر و قدردانی کنم و برای توفیق کامل جنابعالی و همکارانتان دست دعا و توسل به درگاه ربوبی بلند کنم و توجهات و دعای حضرت بقیة الله ارواحنا فداه را مسألت نمایم.
والسلام علیکم و رحمة الله
سید علی خامنهای
۱۶ اسفند ۱۳۹۷
✨🌸✨
✍پیامبر اکرم (ص)
مردگانتان را که در قبرها آرمیده اند از یاد نبرید. مردگان شما امید احسان شما را دارند. آنها زندانی هستند و به کارهای نیک شما رغبت دارند. شما صدقه و دعایی به آنها هدیه کنید.
📚 انوار الهدایه ص۱۱۵
💐 میلاد حضرت امام محمد باقر علیه السلام و آغاز ماه رجب خجسته باد.✨
💐 شاد باشید✨
@ghasedak40
📌 ماه رجب، ماه خصوصیهاست؛ ماه رمضان، ماه عمومیهاست
👈🏻 چرا رجبیون نزد خدا مقرب هستند؟
🔸 ماه رجب، ماه عبادت برای دوستان خاصّ حضرت حق هست. وگرنه ماه رمضان خیلیها درِ خانۀ خداوند متعال میآیند که در طول سال آنطوری درِ خانۀ خداوند متعال حاضر نمیشدند.
🔸 کسانی که در ماه رجب عبادت خودشان را پر آب و رنگ قرار میدهند، توجه بیشتری در عبادات پیدا میکنند، اینها از دوستان خاصّ حضرت حق به حساب خواهند آمد. به حدّی که روز قیامت اهل عبادت در ماه رجب جداگانه صدا زده میشوند و آنها را خداوند متعال به صورت ویژه به بارگاه خود فرا میخواند.
🔸 ماه رجب مقدّمهای است برای ماه شعبان و ماه شریف رمضان. این سه ماه را شاید بشود به سهولت فصل عبادت نامید و بهار عبادت، که اگر بهار سه ماه دارد، اینجا هم ما با سه ماه نورانی مواجه هستیم. فرمودهاند: «ماه رجب ماه خداست، ماه شعبان ماه پیامبر خدا و ماه رمضان ماه امّت اسلام بندگان خدا.»(امالی صدوق/۵۳۴)
🔸 ماه رجب ماه خصوصیهاست. ماه رمضان ماه عمومیهاست. کسی که ماه رمضان درِ خداوند متعال برود زیاد هنر نکرده. اما اگر کسی ماه رجب بلند شد و عبادات ماه رمضانش را آغاز کرد، او به صورت ویژه تحویل گرفته میشود.
🔸 وقتی گفته میشود این سه ماه، ماه عبادت و بندگی خداست، معنایش این است که لازم است ما مقداری برنامههای عبادیِ خودمان را در این ماه تقویت کنیم. معنای دوّمش این است که طاعاتمان را با دقّت بیشتری انجام بدهیم. یعنی آمار گناه را کمتر کنیم، بیشتر مراقبت داشته باشیم، و از آنطرف اگر میتوانیم خیرمان به کسی برسد، در ماه رجب بیشتر به دیگران خدمت کنیم.
👤علیرضا پناهیان
@ghasedak40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی از خیانت حسن روحانی ، علی لاریجانی ، ظریف ، عراقچی ، صالحی و... به ملت ایران ، انقلاب ، اسلام ، امام ، شهدا و رهبری...
💥 دیدن این فیلم و نشر آن واجب است.
حتما ببینید و منتشر کنید
چشمان خیلی ها باز خواهد شد
نشر این کلیپ صدقه جاریه است
⚠️نافرمانی چنین خدایی،ناجوانمردیست⛔️
✅حضرت ابراهیم علیه السلام بسیار میهماندوست بود و تا میهمان به خانه او نمىآمد، غذا نمىخورد.
زمانی فرا رسيد كه يك شبانه روز، هیچ میهمانی بر او وارد نشد؛ پس از خانه بيرون آمد و به جستجو پرداخت.
پيرمردى را ديد و جوياى حال او شد، ولی فهميد آن پيرمرد، بتپرست است. حضرت ابراهيم گفت:
«افسوس! اگر بت پرست نبودی، میهمان من میشدى و از غذاى من مىخوردى»
در اين هنگام جبرئيل بر حضرت ابراهيم نازل شد و گفت:
«خداوند مىفرمايد اين پيرمرد، هفتاد سال مُشرك و بتپرست بود، ولی ما رزق او را كم نكرديم. اينك که غذای يك روز او را به تو حواله نموديم، به خاطر بتپرستى، به او غذا ندادى!»
حضرت ابراهيم عليه السلام پشيمان شد و به جستجوى آن پيرمرد رفت. او را پيدا كرد و با اصرار به خانه خود دعوت نمود. پيرمرد بتپرست پرسید:
«چرا بار اول، مرا رد كردى، ولی حالا دعوت میکنی؟»
حضرت ابراهيم ، از هشدار خداوند به او خبر داد.
پيرمرد به فكر فرو رفت و گفت:
«نافرمانى از چنين خداوند بزرگوارى، دور از مروت و جوانمردى است.»
آن گاه به یگانگی خداوند اقرار نمود و آيين حضرت ابراهيم عليهالسلام را پذیرفت.
📚جوامع الحكايات(محمد عوفى)،صفحه ۲۱۱
📚المحجة البيضاء، جلد ۷ ، صفحه ۲۶۶
🌹به ما بپیوندید 🌷
@ghasedak40
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹👇روزي كه رسول الله و همراهانش تنها بودند و اسلام و مسلمين نيازي به نصرت مالي و مبارزهاي داشتند اگر كسي آن روز اسلام را ياري كرد عند الله از درجه عظيمي برخوردار است
سوره 57. حدید آيه 10
وَمَا لَكُمْ أَلَّا تُنفِقُواْ فِى سَبِيلِ اللَّهِ وَلِلَّهِ مِيرَ اثُ السَّمَوَ اتِ وَ الْأَرْضِ لَا يَسْتَوِى مِنكُم مَّنْ أَنفَقَ مِن قَبْلِ الْفَتْحِ وَ قَاتَلَ أُوْلَئِكَ أَعْظَمُ دَرَجَةً مِّنَ الَّذِينَ أَنفَقُواْ مِن بَعْدُ وَقَاتَلُواْ
و شما را چه شده كه در راه خدا انفاق نمىكنید؟ در حالى كه (هر چه دارید مىگذارید و مىروید و) میراث آسمانها و زمین براى اوست. كسانى از شما كه قبل از فتح (مكه) انفاق و جهاد كردند، (با دیگران) یكسان نیستند. آنان از جهت درجه از كسانى كه پس از آن (فتح مكه) انفاق و جهاد كردند، برترند
🌹👇حضرت آیه الله جوادی آملی
بعد از اينكه به اصل ايمان و به انفاق في سبيل الله امر فرمود ؛آنگاه فرمود گرچه انفاق في سبيل الله حسن است اما همه انفاقها در يك حد نيست.
يك وقت نظام اسلامي احتياج مبرم به كمك و انفاق دارد يك وقت در وسعت و گشايش قرار گرفت آن وقتي كه مسلمين نياز مبرم به كمك و انفاق دارند اگر كسي در آن وقت قيامي كرد و انفاقي كرد و جنگي كرد او درجهاش از درجات ديگران اعظم است گرچه براي هر فضيلتي درجهاي است گرچه براي مؤمنين آنطور كه در اول سورهٴ «انفال» آمده درجاتي پيشبيني شده كه فرمود اگر مؤمني اين اوصاف را داشته باشد مؤمن حقيقي است و عند الله درجهاي دارد ﴿إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذينَ إِذا ذُكِرَ اللّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ﴾ اين يك فضيلت ﴿وَ إِذا تُلِيَتْ عَلَيْهِمْ آياتُهُ زادَتْهُمْ إيمانًا﴾ اين دو فضيلت ﴿وَ عَلى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ﴾ اين فضيلت سوم ﴿الَّذينَ يُقيمُونَ الصَّلاةَ﴾ فضيلت چهارم ﴿وَ مِمّا رَزَقْناهُمْ يُنْفِقُونَ﴾ فضيلت پنجم ﴿أُولئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا لَهُمْ دَرَجاتٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ﴾ اگر كسي از نظر اعتقاد و اخلاق و عمل صالح شايسته بود و از روزي اله انفاق في سبيل الله كرد درجهاي عند الله خواهد داشت. ولي اگر اين انفاق را در حال ضرورت و نياز اسلام به انفاق انجام داد «اعظم درجةً» خواهد بود
روزي كه دسته دسته به اسلام متصل و ملحق ميشوند اگر كسي در بين اين سيل جمعيت گروندگان قرار بگيرد خيلي هنر نكرد آن روزي كه رسول الله و همراهانش تنها بودند و اسلام و مسلمين نيازي به نصرت مالي و مبارزهاي داشتند اگر كسي آن روز اسلام را ياري كرد عند الله از درجه عظيمي برخوردار است
@ghasedak40