روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌼👇گاهی لغزشهای کوچک، انسان را به لغزشهای بزرگ و بزرگتر و گاهی به پرتاپ شدن در اعماق درههائی منتهی میکند
[سوره الروم (30): آيه 10]
ثُمَّ كانَ عاقِبَةَ الَّذِينَ أَساؤُا السُّواى أَنْ كَذَّبُوا بِآياتِ اللَّهِ وَ كانُوا بِها يَسْتَهْزِؤُنَ (10)
سپس عاقبت كسانى كه كارهاى بد مرتكب شدند، اين شد كه آيات خدا را تكذيب كردند و همواره آن را به مسخره مىگرفتند.
🌼✳️امام خامنه ای خطبههای نماز جمعهی تهران ۱۳۸۸/۰۶/۲۰
نکتهی دیگری که فعالان سیاسی، مسئولان، صاحبان قدرت، صاحبان مسئولیتهای گوناگون و متنفذین بشدت بایستی مراقب آن باشند، مسئلهی انحراف و فسادپذیری شخصی است؛ همهمان باید مراقبت کنیم. انسانها در معرض فسادند، در معرض انحرافند. گاهی لغزشهای کوچک، انسان را به لغزشهای بزرگ و بزرگتر و گاهی به پرتاپ شدن در اعماق درههائی منتهی میکند؛ خیلی باید مراقب بود. قرآن هشدار داده است. در موارد متعدد، در قرآن این هشدار وجود دارد. یک جا میفرماید: «ثمّ کان عاقبة الّذین اساؤا السّوأی ان کذّبوا بأیات اللَّه»؛ عاقبت بعضی از کارها این است که انسان به آن خانهی بدترین میرسد که تکذیب آیات الهی است. یک جا میفرماید: «فأعقبهم نفاقا فی قلوبهم الی یوم یلقونه بما اخلفوا اللَّه ما وعدوه»؛ خلف وعدهی با خدا کردند، این موجب شد نفاق در دلهایشان به وجود بیاید. یعنی انسان گناهی انجام میدهد، این گناه انسان را به وادی نفاق میکشاند؛ که نفاق، کفر باطنی است. همین جا در قرآن، کافرین و منافقین در کنار هم هستند. در یک آیهی دیگر میفرماید: «انّ الّذین تولّوا منکم یوم التقی الجمعان انّما استزلّهم الشّیطان ببعض ما کسبوا». اینی که میبینید یک عدهای در مقابل دشمن منهزم میشوند، طاقت نمیآورند، نمیتوانند ایستادگی کنند، به خاطر آن چیزی است که قبلاً از اینها سر زده است؛ باطن خودشان را با گناه و با خطا خراب کردهاند. لغزشها انسان را فاسد میکند. این فساد، به انحراف در عمل و گاهی به انحراف در عقیده منتهی میشود. این هم بمرور پیش میآید؛ دفعتاً پیش نمیآید که ما فکر کنیم یک نفری شب مؤمن میخوابد، صبح منافق از خواب بیدار میشود؛ نه، بتدریج و ذره ذره پیش میآید. این، علاجش هم مراقبت از خود است. مراقبت از خود هم یعنی همین تقوا.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌷 کلیپ بسیار زیبا و دیدنی بصیرتی ولایتی ، بمناسبت حماسه غرور آفرین و با شکوه #نهم_دیماه 🇮🇷🌷
🕊🌸فرارسیدن روز ایثار و بصیرت ، روز نهم دیماه بر تمامی بسیجیان و مردم با بصیرت ایران گرامی باد .🌸
💕💕 #جانم_فدای_رهبرم💕
1_160523716.pdf
767K
ناگفته های فتنه ۸۸ در کتاب" چرا تغلب"
تحلیل های مهم سیاسی را در اینجا بخوانید
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
▼ حرف روز
صدای چکمههای دشمن!
حمله آمریکا به نیروهای حشدالشعبی، رخدادی نیست که در یک شب گذشته رخ داده باشد؛ بلکه این جنایت نتیجه اقدامات اجتماعی و سیاسی است که در طول سه ماه گذشته در عراق و شهرهای مذهبی و شیعهنشین و همچنین در سطح سیاسی شروع کرده است. آمریکا با راهبردهایی بسیار ساده و نه چندان پیچیده، ابتدا شیعیان عراق را علیه نخستوزیر و دولت بسیج کرد، شهرها را به ناامنی کشاند، نیروهای نظامی و حشدالشعبی را با جنگ روانی و شناختی مورد تهاجم قرار داد و در مرحله دوم دولت را به استعفا کشاند و با سواری گرفتن از برخی احزاب اجازه معرفی نخستوزیر جدید را نداد. در همین حال، با تحت فشار قرار گرفتن رئیسجمهور او را نیز به استعفا مجبور کرد واکنون مرحله سوم را در عراق شروع کرده که شامل حمله به زیرساختها، فعال شدن داعش و ایجاد ناامنی، هرج و مرج، کشتار، غارت و حمله سازمانیافته دولت آمریکا به حشدالشعبی است.
اقدامات آمریکا که بر پایههای جهل و بیبصیرتی عدهای از شیعیان عراق، گروههای سیاسی و سوءاستفاده جریان داعشِ شیعی حامی آمریکا مانند یمانیها، صرخیها و شیرازیها سوار شده است هنوز هم برای عراق برنامه دارد. داعش شکست خورده، بعثیون منفور و آمریکای رانده شده از عراق در دروازههای عراقی منتظر جان دادن آخرین نشانههای حکومت و ساختارهای رسمی کشور عراق هستند تا با ضربههای پیاپی وضعیتی بدتر از سوریه را برای آن ایجاد کنند.
امروز در ایران یومالله 9 دی و آغاز دهه بصیرت است، اهمیت گرامیداشت این روز برای آن است که در شرایط خطیر 10 سال ایران، جریانهای سیاسی وابسته به آمریکا خواهان ابطال انتخابات بودند. موج اول اعتراضات سیاسی و حمایت کودتاگران شروع شده بود، موج دوم ناامنی در برخی از شهرها هم در حال پا گذاشتن به فاز سوم بود که بصیرت انقلابی مردم سبب شد آمریکا و فرصتطلبان اجازه پیدا نکنند ساختارهای رسمی و انقلابی مورد هجمههای منافقین و داعشیهای وطنی قرار بگیرد و به شرایط امروز عراق دچار شود.
باید چنین روزی را گرامی داشت؛ چرا که سبب شد انقلاب اسلامی در منطقه و جهان به چنان قدرتی برسد که در آغاز گام دوم انقلاب قدرتهای برتر دنیا خواهان ائتلاف با آن باشند و این دستاورد کمی نیست که بصیرت برای ما به ارمغان آورده است؛ ملت ایران به هنگام یاری ولی خود در خواب نبود و چکمههای دشمن به رختخوابهایش باز نشد!
▼ گزارش روز
کابوس واشنگتن!
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین به دلایل متعدد سیاسی و امنیتی اهمیت ویژه و فوقالعادهای داشت؛ اهمیتی که فراتر از تحلیلها و تبیینها، میتوان آن را در واکنشها و بازتابهای خبر برگزاری این رزمایش مشترک مشاهده کرد!
قائممقام پیشین مشاور امنیت ملی آمریکا در مصاحبه با شبکه «فاکسنیوز» با ابراز نگرانی شدید از رزمایش مشترک دریایی ایران، روسیه و چین، این رزمایش را تهدیدی بزرگ برای واشنگتن توصیف کرد. «کی تی مکفارلند» در ادامه تأکید میکند: «قرار گرفتن این سه کشور در کنار یکدیگر، ظرفیت نظامی روسیه، موقعیت جغرافیایی و نفت ایران و ثروت و پیشرفت چین در زمینه فناوری، به ویژه اگر سه کشور بخواهند ائتلاف نظامی تشکیل دهند، یک «سناریوی کابوسگونه» کامل برای ما خواهد بود.» روزنامه «تایمز اسرائیل» با بیسابقه خواندن برگزاری رزمایش دریایی ایران، روسیه و چین به تنها ماندن این رژیم در خاورمیانه اعتراف کرد و نوشت: «این کشورها مثلث جدید قدرت در جهان را تشکیل میدهند.» خبرگزاری فرانسه نیز در گزارشی، این رزمایش را آغاز ظهور «یک مثلث جدید قدرت دریایی» خواند و نوشت: «این رزمایش نشان میدهد ایران قابل منزوی شدن نیست.» رئیس کمیته امور خارجی پارلمان انگلیس هم در واکنش به آغاز این رزمایش در یک رشته توئیت در صفحه شخصی خود نوشت: «این دنیای جدیدی است که باید در آن فعالیت کنیم.» «تام تاگندهات» هشدار میدهد: «اگر خودمان را به اقدامات در سطح منطقه محدود کنیم، قادر نخواهیم بود از نفوذ جهانی دیگران جلوگیری کنیم.»
شبکه «الجزیره» با تأکید بر اینکه اگرچه این رزمایش با شعار «حمایت از کشتیرانی» برگزار شد، اما اهداف «سیاسی» و «نظامی» دارد، مینویسد: «این یک پیام واضح برای واشنگتن و همپیمانان منطقهای است!» موضوعی که روزنامه انگلیسی «دیلیمیل» نیز به آن اشاره میکند و با «بیسابقه» خواندن این رزمایش مینویسد: «در بحبوحه نگرانیهای آمریکا و دیگر قدرتهای غربی از شرایط منطقه حالا شاهد یک ائتلاف استراتژیک و قدرتمند در جهان هستیم؛ واکنشهایی که همگی نشان از دست برتر جمهوری اسلامی ایران در ائتلافسازی و تغییر زمین معادلات بینالمللی دارد!
#آیت_الله_طهرانی
سکوت باعث صفا و آرامش
درونـی #سالک می گـردد و
فرصتی می شود برای تفکر
در صفـات الـهی تــا درهــای
حکمت بر قلب او باز شود.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️👇نهم دی ماه 88 ؛حضور ملیونها انسان مومن در دفاع از اسلام و انقلاب « ضربَهْ علیٍّ یَومَ الخَنْدَقِ أفضلُ مِن عِبادَهْ الثَّقَلَیْن » بود
[سوره الأحزاب (33): آيه 25]
وَ رَدَّ اللَّهُ الَّذِينَ كَفَرُوا بِغَيْظِهِمْ لَمْ يَنالُوا خَيْراً وَ كَفَى اللَّهُ الْمُؤْمِنِينَ الْقِتالَ وَ كانَ اللَّهُ قَوِيًّا عَزِيزاً (25)
و خداوند كسانى را كه كفر ورزيدند با دلى پر از خشم برگرداند، بدون آن كه هيچ خيرى (پيروزى و غنيمتى) به دست آورند، و خداوند مؤمنان را از جنگ بى نياز ساخت (و آنان را پيروز كرد)، و خداوند، تواناى شكستناپذير است.
🌻👇نكتهها:
در جنگ احزاب، همين كه حضرت على عليه السلام «عَمرو بن عَبد ودّ»، پهلوان نامى عرب را كه از خندق گذشت به قتل رساند، آنها حساب كار خود را كرده، باز گشتند.
👇✅پيام:
مومنین از تهدیدهای خطرناک ؛ فرصت میسازند. خداوند در قرآن کریم و درباره شجاعت و ضربت بهنگامی که حیدر کرار (ع) به پهلوان عربدهجوی جبهه احزاب در جنگ خندق زد، تصریح میکند که مومنان از جنگ بینیاز شدند: «وَ رَدَّ الله الَّذِينَ كَفَرُوا بِغَيْظِهِمْ لَمْ يَنَالُوا خَيْرًا وَكَفَى الله الْمُؤْمِنِينَ الْقِتَالَ وَكَانَ اللَه قَوِيًّا عَزِيزا. و خداوند آنان را که کفر ورزیدند، با غیظ و خشم و بیآنکه به عایدی و خیری برسند، برگرداند و مؤمنان را از جنگ بینیاز کرد و خدا همواره نیرومند شکستناپذیر است». (آیه 25 سوره احزاب).
حکمت داشت که پیامبر اعظم (ص) پس از آن ضربت بهنگام و فیصلهبخش فرمود «ضربَهْ علیٍّ یَومَ الخَنْدَقِ أفضلُ مِن عِبادَهْ الثَّقَلَیْن. ضربت علی در جنگ خندق، از عبادت جنّ و انس برتر است».
💠امام صادق علیه السّلام
🔺اَلعالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهجُمُ عَلَیهِ اللَّوابِسُ؛
🔰آن کس که به زمان خویش دانا و آشنا باشد، شبهات به او هجوم نمی آورند.
📙تحف العقول، ص356
📌«لوابس» به معنای شبهات است، یعنی اموری که بر انسان مشتبه می شود و او درست و نادرست، حق و باطل و راه و بیراهه را نمی شناسد و دچار فتنه و فساد و گمراهی می گردد.
«زمان شناسی»، به انسان بصیرت و آگاهی می دهد.
زمان شناس، کسی است که ویژگیهای عصر و زمان خود را بشناسد، از دشمنان، دشمنیها، خطرها و خطرآفرینان باخبر باشد، نفاق را بشناسد، حیله های رایج را بداند، دستهای پنهان در پشت قضایا و حوادث را بشناسد، مردم شناس باشد و ریشه حوادث و بحرانها را بداند.
⭐️بصیرت و شناخت، مثل چراغی است که راه انسان را روشن می کند.
حرکت در جاده تاریک، خطرناک است. ممکن است دشمنانی در کمین باشند، یا گودال هایی بر سر راه باشد، یا حیوانی وحشی حمله کند و آسیب برساند.
امّا آشنایی به زمان و بصیرت نسبت به مسائل روز، سبب می شود، انسان فریب نخورد و مورد سوءاستفاده قرار نگیرد.
این نکته، هم در مسائل اجتماعی و روابط با مردم است و هم در مسائل سیاسی و خطوط جناحها، گروهها و احزاب.
چه بسیار افرادی که به سبب سادگی و ناآگاهی، به گمراهی افتادند و آبرو و ایمانشان بر باد رفت.
زمان شناسی، سدّی در برابر هجوم شبهه ها و فتنه هاست.
📙حکمت های صادقی (ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام صادق علیه السلام)، جواد محدثی.
#پای_درس_استادپناهیان
🔘 چرا مزۀ شیرین استغفار را نمیچشیم؟
🔘 وقتی مزۀ فرمانبری از مولا را چشیدی، مزۀ استغفار را هم میچشی!
🔻 #گناه_و_توبه (ج۲۶)-۱
🔸 انسان چگونه میتواند از خدا بهره ببرد؟ یک عبد چگونه میتواند از خودِ مولا، بچشد و ببوید؟ راهش «انکسار» در مقابل خداست. این انکسار است که عبد را در نهایت آمادگی برای دریافت از مولا قرار میدهد و ما را در نهایت کوچکی در مقابل خدا قرار میدهد.
🔸 انکسار چگونه پدید میآید؟ یکی با فرمانبردن از خدا و یکی هم با استغفار! چرا فرمانبردن، آدم را کوچک میکند؟ چون قُدبازیاش را کنار میگذارد و میگوید «چَشم!» البته با استغفار، خیلی بیشتر درِ خانۀ خدا، شکسته و کوچک میشود.
🔸 خدایا من آنوقتی که در مقابل فرمان تو میگویم «چَشم» پنجاه درصد کوچک میشوم، اما آن وقتیکه خطا میکنم و بعد عذرخواهی میکنم، صد درصد کوچک میشوم!
🔸 اتفاق مهمی که در استغفار میافتد، همین انکسار و احساس کوچکیِ عبد در مقابل مولاست. این انکسار، انسان را در معرض دریافت نور الهی و چشیدن مزۀ ارتباط با مولا قرار میدهد.
🔸 ما چرا مزۀ استغفار را نمیچشیم؟ چون اصلاً مزۀ کوچکیکردن پیش خدا را نمیچشیم! حالا چهکار کنیم که این مزه را بچشیم؟ باید واقعاً از خدا حساب ببریم. یک عبد وقتی یک مولا داشته باشد که از او حساب ببرد، میدانی چه لذتی میبرد! برای اینکه این را بدانی، باید یک مدتی با دقت و مراقبت، در مقابل فرمان خدا بگویی «چَشم!»
🔸 وقتی در اطاعت از امر مولا مراقبت کردی و مزۀ فرمانبری از مولا را چشیدی، چند برابرِ این لذت را در «استغفار» خواهی چشید. اصلاً در موقع استغفارِ عبد است که مولا، مولایی میکند، خدا آنجا خداییکردنِ خودش را نشان میدهد و خطای بندهاش را با مهربانی، جبران میکند. عبد هم مثل بچهای که به آغوش مادرش پناه برده، به خدا پناه میبرد و آنجا احساس امنیت میکند.
🍃
🌺🍃 @ghasedak40
🍃🌺🍃🌺
#سخنان_حکیمانه
🔲مثل سایه دیوار!
توپ را که شوت می کنند و به آن ضربه می زنند بالا می رود اما پایی که ضربه می زند به عقب بر می گردد.
و این خود یک درس است .
✔️یعنی اگر به کسی البته به ناحق و نابجا ضربه ای بزنی آنکه ضربه می خورد اوج می گیرد ولی تو که ضربه می زنی عقب می افتی و این یعنی بدیِ بدی های تو به خود تو بر می گردد.
❣و این همان است که قرآن کریم می فرماید:
#بدی_های_شما به خود شما باز می گردد.
💯دیوار را ببین! صبح که می شود، سایه سیاه و دراز خود را به این طرف و آن طرف می اندازد ، اما نزدیک به ظهر که می شود همان سایه آرام آرام به خودش بر می گردد.
🌺🌺 مثل شاخه گیلاس ص۱۵
#محمدرضارنجبر
🍃
🌺🍃 @ghasedak40
▼ حرف روز✅🌻🌼
در ادلب چه میگذرد؟
فرماندهی کل ارتش سوریه با اعلام آزادی بیش از ۴۰ روستا و شهرک به مساحت ۳۲۰ کیلومترمربع در مناطق شرق و جنوب شرق استان ادلب، بر ادامه عملیات نیروهای ارتش سوریه برای پاکسازی این استان از وجود تروریستها تأکید کرد. آنگونه که از شواهد میدانی برمیآید، عملیات ارتش سوریه که از ۲۵ آذر ماه شروع شد، همانند عملیات قبلی در آزادسازی خان شیخون، محدود و مقطعی نیست و سوریه عزم خود را برای ادامه پیشروی در ادلب جزم کرده است.
تمرکز اصلی ارتش سوریه بر محور سنجارـ معرة النعمان است که پس از سیطره بر بزرگراه ام ۵ (محور شمال جنوب سوریه)، قصد دارد به سمت شهر راهبردی معرة النعمان و اریحا و مناطق جنوبی شهر ادلب و در شمال به سوی سراقب و مناطق جنوب غرب حلب حرکت کند.
راهبرد نظامی ارتش سوریه در آزادسازی ادلب، محاصره شهرهای مهم از همه سو و وادار کردن تروریستها به فرار یا تسلیم و آزادسازی بدون تلفات آنهاست؛ به همین دلیل ترکیه که به ادلب بسیار حساس است، دست به دامان روسیه شد تا مانع پیشروی ارتش سوریه در این منطقه شود؛ اما روسیه با وجود ملاحظاتی که نسبت به ترکیه دارد، حامی ارتش سوریه است؛ به ویژه آنکه آنکارا نسبت به تعهدات خود درباره آتشبس در ادلب از سوی گروههای تروریستی پایبند نبوده است.
آمریکا نیز با تمسک به مسائل انسانی (آوارگی و کشته شدن شهروندان) ابراز نگرانی کرده و از سوریه، روسیه و ایران خواسته است عملیات ادلب را متوقف کند.
در واقع، سوریه قصد دارد تکلیف ادلب را به عنوان آخرین دژ گروههای تروریستی با محوریت جماعت تحریر الشام (جبهه النصره سابق) یکسره کند. این به معنای پایان پرونده تروریسم در سوریه و سیطره دولت بر باقیمانده مناطق راهبردی در شمال غرب این کشور است. بنابراین نگرانی جبهه ضدسوری قابل درک است، زیرا شاهد شکست نهایی خود در سوریه خواهد بود.
با توجه به عزم دولت سوریه و آمادگی ارتش و متحدانش برای آزادسازی ادلب، به نظر میرسد ترکیه در نهایت ناچار به همراهی با روسیه شود، به ویژه آنکه روابط آنکاراـ واشنگتن دچار تیرگی شده است؛ از این رو عملیاتها در ادلب تداوم یافته و با وجود برخی پیچیدگیها و دشواریهای میدانی، در آینده نه چندان دور شاهد آزادسازی این استان خواهیم بود.