قافله سالار من
کجایی ای دوای دردم
پی تو هرکجا میگردم
تو رو تو قتلگاه گم کردم
ای بدن صد پاره
رو خاک داغ این صحرایی
چرا مقطع الاعضایی
بگو کجا برم تنهایی
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
@farhanginajmehkhatoon
#یا_زینب...
روز یازدهم، روضه ی ناموسِ خدا...
من بمیرم که تو را سوی اسارت بردند...
@farhanginajmehkhatoon
اگر #تلاشهای امام سجاد "علیهالصّلاةوالسّلام" نبود، شهادت امام حسین "علیهالصّلاةوالسّلام" ضایع شده بود و آثار آن نمیماند.
مطلبی که در نظرم هست عرض کنم، به مناسبت انتساب این ایام به امام چهارم "علیهالصّلاةوالسّلام" است ... آن بزرگوار، تقریباً سیوچهار سال بعد از حادثه کربلا، در محیط اسلامی آن روز زندگی کرد و این زندگی، از همه جهت یکی از زندگیهای پر از درس است که ای کاش کسانیکه از کیفیّات عالی این زندگی آگاهی دارند، آن را برای مردم، برای مسلمین و حتّی برای غیرمسلمانان تشریح میکردند، تا معلوم میشد که چگونه چهارمین امام بزرگوارِ ما، بعد از حادثه عاشورا که ضربه عظیمی بر پیکر اسلام ناب و راستین بود، توانست یک تنه بایستد و مانع از ویران شدن بنای دین شود. اگر تلاشهای امام سجاد "علیهالصّلاةوالسّلام" نبود، شهادت امام حسین "علیهالصّلاةوالسّلام" ضایع شده بود و آثار آن نمیماند. سهم امام چهارم، سهم عظیمی است. در زندگی امام چهارم، چند رشته کار وجود دارد که یکی از آنها، همین رشته اخلاق است. یعنی تربیت و تهذیب اخلاق جامعه اسلامی.
امام سجاد به تعلیم و تغییر اخلاق در جامعه اسلامی کمر بست. چرا؟ چون طبق تحلیل آن امام بزرگوار، بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند. اگر مردم آنطور پست نشده بودند، آنطور به خاک نچسبیده بودند، آنطور از آرمانها دور نشده بودند و رذایل بر آنها حاکم نمیبود، ممکن نبود حکومتها -ولو فاسد باشند؛ ولو بیدین و جائر باشند- بتوانند مردم را به ایجاد چنان فاجعه عظیمی؛ یعنی کشتن پسر پیغمبر و پسر فاطمه زهرا "سلاماللهعلیها" وادار کنند. مگر این شوخی است!؟ یک ملت، وقتی منشأ همه مفاسد خواهد شد که اخلاق او خراب شود. این را امام سجاد "علیهالصّلاةوالسّلام"، در چهره جامعه اسلامی تفحّص کرد، و کمر بست به اینکه این چهره را از این زشتی پاک کند و اخلاق را نیکو گرداند. لذا، دعای «مکارمالاخلاق» دعاست؛ اما درس است. «صحیفه سجادیه» دعاست؛ اما درس است.
من به شما جوانان #توصیه میکنم که بروید «صحیفه سجادیه» را بخوانید و در آن تدبّر کنید. خواندنِ بیتوجّه و بیتدبّر کافی نیست. با تدبّر خواهید دید که هر یک از دعاهای این «صحیفه سجادیه» و همین دعای «مکارمالاخلاق»، یک کتاب درس زندگی و درس اخلاق است.
رهبر انقلاب اسلامی
۷۲/۴/۲۳
به مناسبت شهادت امام سجاد "علیهالسلام"
https://eitaa.com/joinchat/2707554342C857c0935ea
@farhanginajmehkhatoon
﷽؛
🇸🇾 یک عراقی در وصف حاج قاسم نوشته: نمیدانم در کدام یک از این شبها باید تو را یاد کنم؟
🔸 روز مسلم چون تو فرستاده و میهمان ما بودی
🔹 یا روز حبیب، چون تو بهترین دوست بودی
🔸 یا روز قاسم چون اسمت قاسم بود
🔹 یا روز علیاکبر چون بدنت قطعه قطعه شد
🔸 یا روز عباس چون تو حامل پرچم بودی و دو دستت قطع شد...
#ما_ملت_امام_حسینیم
⏳بدون توقف
🔉https://eitaa.com/bedonetavaghoff
به مناسبت ایام سوگواری سید الشهداء علیه السلام و یاران با وفای ایشان اقدام به برگزاری نشست بر خط با موضوع
" حماسه حسینی درآینه عقل و عرفان "
سخنران: خانم دکتر سید فاطمی
زمان: ۹۹/۶/۱۵ ساعت ۱۱
@farhanginajmehkhatoon
قاصدک
#روایت_عاشورا ◾منتقم خون سالار شهیدان به فرمودۀ خود امام حسین علیه السّلام (بخش سوم) 🔺️القاب امام
#روایت_عاشورا
◾منتقم خون سالار شهیدان به فرمودۀ خود امام حسین علیه السّلام (بخش چهارم)
🔸️امام حسین علیه السّلام همچون سایر امامان معصوم بشارت ظهور مهدی موعود عّجّّل اللَّهُ تعالی فّرجه الشِریف را داده و فرمودند: او امام قائم به حق است و خداوند زمین مرده را به وسیله او زنده کرده و دین حق را پیروز میگرداند.
🔸️به راستی، چه ارتباطی میان این دو کوکب درخشان آسمان ولایت - که ملک و ملکوت، عرش و فرش همه از یگانگی آن دو سخن میگویند، وجود دارد.
🔸️هر کجا حسین علیه السّلام است، مهدی عّجّّل اللَّهُ تعالی فّرجه الشِریف نیز هست و هر کجا مهدی عّجّّل اللَّهُ تعالي فّرجه الشِریف است، حسین علیه السّلام نیز هست. ذکر و نام آن یکی، با یاد و نام دیگری قرین و عجین است.
🔸️ از نوای غریبانه استغاثه امام حسین علیه السّلام، سالها و قرنها میگذرد، اما انعکاس آن را میتوان در لحظه لحظه تاریخ به گوش جان شنید، این فریاد نه تنها رو به خاموشی و افول نگذاشته، بلکه هر روز رساتر و پرصلابت تر، خروش و جوشش آزادگان عالم را افزوده است.
🔸️ گویا امام حسین علیه السّلام سالها و قرنها چشم به راه دوخته و به انتظار نشسته است; تا امام عصر عّجّّل اللَّهُ تعالي فّرجه الشِریف، ندایش را پاسخ گوید، پرچم بر زمین ماندهاش را به دوش گیرد; داغهای کهنهاش را التیام بخشد و آرمانهای بلندش را لباس تحقق بپوشاند.
🔸️روز ظهور، هنگام پاسخ به استغاثه مظلومانه امام حسین علیه السّلام است و حضرت مهدی عّجّّل اللَّهُ تعالی فّرجه الشِریف پاسخ دهنده آن. در این گستره بی انتها و افقهای دور آن، کسی به خروش و التهاب فرزندش که برای رسیدن آن روز، گذر آرام آرام و جانکاه لحظهها را به تماشا مینشیند و روزها و سالها را با چشمان منتظرش بدرقه میکند وجود ندارد.
🔸️ به راستی چه رمزی مهر سکوت بر لبان بسته و چه سری در این میان رخ پنهان کرده است؟ چرا یاد امام حسین علیه السّلام همیشه و همه جا، همراه و هم پای یاد حضرت مهدی عّجّّل اللَّهُ تعالي فّرجه الشِریف است؟ چرا هر جا سخن از حسین علیه السّلام است، نام حضرت مهدی عّجّّل اللَّهُ تعالي فّرجه الشِریف نیز رخ میگشاید؟ چرا عاشورا روز «ظهور» است و یاد حسین علیه السّلامآغازین کلام مهدی علیه السلام...؟
🔸️ بررسی و تحلیل این پیوستگیها و نیز نتایج و آثار آن، گشودن گره اسرار این پیوستگیها، دلهایی راز دان و جانهایی آگاه از آن اسرار را میطلبد.
◾همراه با قرآن
۱. امام حسین علیه السلام از نگاه امام مهدی عّجّّل اللَّهُ تعالی فّرجه الشِریف سعد بن عبدالله قمی گوید: به امام عصر - اوراحنا له الفداه - عرض کردم: «ای فرزند رسول خدا! تاویل آیه «کهیعص» چیست؟
🔸️فرمود: «هذه الحروف من انباء الغیب، اطلع الله علیها عبده زکریا، ثم قصها علی محمد صلی الله علیه و آله و ذلک ان زکریا سال ربه ان یعلمه اسماء الخمسة فاهبط علیه جبرئیل فعلمه ایاها....
🔸️ این حروف از اخبار غیبی است که خداوند زکریا را از آن مطلع کرده و بعد از آن داستان آن را به حضرت محمد صلی الله علیه و آله باز گفته است...» .
🔸️داستان از این قرار است که: زکریا از پروردگارش درخواست کرد که «اسماء خمسه طیبه » را به وی بیاموزد. خداوند، جبرئیل را بر او فرو فرستاد ...
▫️▫️ ادامه دارد... ▫️▫️
@farhanginajmehkhatoon
قاصدک
#آشنایی_با_یاران_امام_حسین 💢یکی دیگر از آن ۷۲ نفر زهیر بن سلیم ✅شهدای حمله اول زمانیکه كه #سپاه
#آشنایی_با_یاران_امام_حسین
💢یکی از آن ۷۲ نفر
✅سعید بن عبدالله حنفی یکی از یاران امام حسین (ع) بود و در روز #عاشورا و هنگام نماز ظهر به همراه زهیر بن قین از امام حسین (ع) حفاظت کردند تا نماز بخواند و پس از #اتمام نماز بر اثر جراحات ناشی از تیر باران به شهادت رسیدند
✅شب عاشورا هنگامی که امام حسین (ع) پس از #خطبه معروفش گفت: تاریکی شب شما را فرو پوشانده، برخیزید و بروید و خود را از این مهلکه برهانید.
سعید بن عبداللّه از جای برخاست و گفت:
ای پسر پیامبر! به خدا #سوگند ما دست از یاری ات برنداریم و تو را رها نکنیم، تا خدا بداند که ما وصیت پیامبر را در حق ذریه اش حفظ کردیم، به خدا سوگند اگر بدانم کشته میشوم سپس زنده میگردم، آنگاه به آتش #سوخته خواهم شد و خاکسترم را بر باد میدهند و هفتاد بار با من چنین کنند از تو جدا نخواهم شد تا جانم را فدایت کنم.
چگونه از تو جدا شوم در حالی که یک بار کشته شدن بیشتر نیست و پس از آن کرامت و عزت سرمدی و نعمت ابدی است، نعمتی که هرگز برای آن زوال و فنایی نمیباشد!
📚با کاروان نور صفحه ۱۲۲
@farhanginajmehkhatoon