10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دست از سر لحظههای غم برداریم
از کنج نگاه واژه، نم برداریم
صبح آمده برخیز که با هم من و تو
بر فرش گل سرخ، قدم برداریم
سلام رفقای نابِ❤️
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
فقط انرژی مثبت تورو ب هدفت میرسونه ❤️✌🏻👇🏻🌱
@mojemosbaat
تو میتونی زندگیتو تغییر بدی💪❤️👇🌱🌱
@mojemosbaat
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
روز های آخر.... سال - @mer30tv.mp3
3.97M
صبح 28 اسفند
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
فقط انرژی مثبت تورو ب هدفت میرسونه ❤️✌🏻👇🏻🌱
@mojemosbaat
تو میتونی زندگیتو تغییر بدی💪❤️👇🌱🌱
@mojemosbaat
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نرگسی
#نرگسی
طرزتهیه کامل در ویدیو🎥
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
✾࿐༅🍃🌸🍱🧑🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته_دالعدس
مواد لازم:
دال عدس یک پیمانه
آب برای پخت سه پیمانه
بلغور گندم یک پیمانه
روغن زیتون پنج تا شش قاشق
پیاز دوعدد (اگه کوچیکه چهار عدد ، من بیشتر زدم چون عاشق پیازم)
رب یک ق غ
رب پاپریکا اگه دارین یک ق غ (من نداشتم)
فلفل سیاه یک ق چ
پاپریکا یک ق چ
پودر زیره نصف ق چ
فلفل قرمز شیرین نصف ق چ
آب لیموی تازه یک عدد
پیازچه دو عدد
جعفری مقداری
نمک به میزان لازم
سیر له شده دو حیه
دال عدس رو بشورین و بذارین روی حرارت تابپزه ، وقتی کامل پخت کمی با پشت قاشق له کنین و بذارین کمی آب داشته باشه، بلغور گندم رو اضافه کنین و بذارین کنار ، کنی که بگذره حالت خمیری دیدا میکنه اگه نیاز داشت کمی اب اضافه کنین
پیاز رو تفت بدین بهش رب و ادویه ها رو اضافه کنین و کنار بذارین،
به مخلوط دال عدس پیاز داغ ، سبزی ها و آب لیمو رو اضافه کنین و خوب ورز بدین ، بعدم به هر شکلی که دوست دارین بهش شکل بدین و کوفته های خوشمزه شما آمادست
من به جای نون از خود کاهو استفاده کردم که هم رژیمی تره و هم سالم تر
نکته : من از بلغور از پیش پخت استفاده کردم و همون قدر که تو قابلمه دال عدس موند براش کافی بود ، اگه شما از بلغور گندم معمولی استفاده میکنین مطابق همیشه بپزیدش
#کوفته_دال_عدس
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
✾࿐༅🍃🌸🍱🧑🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دال عدسی لذیذترین خوراکِ😍😋
ادویه: زردچوبه، تخم گشنیز، پودر زنجبیل، زیره سبز و نمک
چاشنی ترش هم من از سماق موقع سرو استفاده کردم و روی غذام ریختم
#دال_عدسی
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
✾࿐༅🍃🌸🍱🧑🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراهی مرغ افغانی
مواد لازم :
روغن نصف پیمانه برای یک کیلو مرغ (درنهایت میتونین روغن رو جدا کنین)
مرغ یک کیلو (سعی کنین به قطعات نسبتا کوچیک برش بزنین هم با استخون هم بی استخون)
گوجه چهار عدد
حریره سیر و زنجبیل یک ق غ
فلفل تند (به میزان دلخواه در صورت تمایل)
ماست یک پیاله
گشنیز تازه یک پیاله
نمک به میزان لازم
ادویه ها:
زردچوبه یک ق چ
فلفل سیاه یک ق چ
پاپریکا یک ق چ
پودر تخم گشنیز یک ق غ
پودر زیره یک ق چ
گرم ماسالا (اگه داشتین) یک ق چ
مراحل پخت تو ویدیو کاملا مشخصه ، این غذا نیاز به آب نداره و با حرارت نسبتا ملایم با روغن پخته میشه
هر چند دقیقه یکبار خوب همبزنین
آب گوجه به پخت راحت تر کمک میکنه
در نهایت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ای غذا آمادست .
#کراهی_مرغ_افغانی
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
✾࿐༅🍃🌸🍱🧑🍳🍱🌸🍃༅࿐✾