فروشگاه غذای طیب
#تخفیف_ویژه #ویژه_ماه_مبارک_رمضان 🔻 تخفیفات ویژه ماه مبارک رمضان تا روز عید سعید فطر لحاظ میشود. 🔹
تخفیفات ویژه ماه مبارک رمضان همچنان به قوت خودش پابرجاست👌
🔻شربت عسل و بیدمشک و نعنا
🔹خواص: این شربت تقویت کننده قلب، معده و گوارش است. خاصیت آرام بخشی دارد. ضد نفخ است و مانع از ترش کردن معده می شود.
🔸مواد لازم:
آب: یک لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری
عرق بیدمشک: دو قاشق غذاخوری
عرق نعناع: یک قاشق غذاخوری
🔹طرز تهیه: عسل را در کمی آب ولرم حل کرده، سپس عرق بیدمشک، نعناع و یک لیوان آب را به مخلوط اضافه می کنیم.
🔻شربت مصفای عسل بر مبنای طب سنتی
🔹شربت مصفا
🔸همه اساتید معروف عسل مصفی ( مصفا ) یا ترکیباتی بنام شربت مصفای خون دارند و درحقیقت تجارب خودرا برای رقیق سازی خون با ( عسل و زرشک یا عسل و عناب یا با گیاهان گشاینده عروق ) اجرا میکنند
🔹 طرز تهیه عسل مصفا
🔸یک لیوان عسل طبیعی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و روی شعله ملایم و غیر مستقیم قرار دهید تا ۳/۱ آب آن بخار شود و به قوام آید. همزمان کف روی آن را بیرون بریزید. مایع حاصله، عسل مصفا نام دارد.
🔹روش مصرف: در طی روز به جای آب آن را میل نمایید.
فروشگاه غذای طیب
خواص #چای ترش : ✅ کاهش فشار خـون ✅دارای طبیعت سـرد ✅ کاهش چربی خـون ✅کاهش دهنده قند خون ✅ ر
🔻نحوه آماده سازی چای ترش :
🔹مواد لازم:
دو قاشق چای ترش خشک
یک فنجان آب جوش
- عسل یا شکر قهوه ای ( به سلیقه )
طعم های دیگر ( دارچین، نعنا ) - اگر می خواهید یک چایی قوی و تند بخورید.
🔸این روش کاملا ساده است؛ درست مانند درست کردن هر چای گیاهی دیگر. با ریختن آب جوش در یک قوری شروع کنید و گل های خشک شده را در آن بریزید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه دم بکشد بستگی به این دارد که در چه حد چای غلیظ باشد . طعم های انتخابی خود را اضافه کنید و عسل را به چای ر اضافه کنید و داغ بنوشید.
🔻فواید بسیار زیاد سویق
🔹سویق؛ بهترین سحری:
امیر المؤمنین علیه السلام: بهترین سحرى سویق و خرما است.
🔹سویق؛ غذای پر برکت:
امام باقر علیهالسلام: سویق، چه قدر پُربرکت است! اگر انسان درحالى که سیر است، آنرا بخورد، غذا را گوارش مىدهد و اگر در حالى که گرسنه است، بخورد، او را سیر مى سازد.
🔹سویق؛ غذای مسافرتی:
امام باقر علیهالسلام: سویق، چه نیکو توشهاى در سفر و در حضر است!
🔹موجب رویش گوشت و استحکام استخوان:
امام صادق علیهالسلام: سویق، گوشت مى رویاند و استخوان را استحکام مى بخشد.
🔹 غذای کودک:
امام صادق علیهالسلام: به کودکانتان درخردسالیشان سویق بدهید؛ چرا که گوشت مى رویاند و استخوان را استحکام مى بخشد.
🔹درمان کودکان نارس:
المحاسن ـ عَیثَمه، بر امام صادق علیهالسلام وارد شد. امام صادق علیهالسلام به او فرمود: «چرا مى بینم تن فرزندت، نحیف است؟». گفت: او بیمار است. امام علیهالسلام به او فرمود: «به او سویق بخوران؛ چرا که گوشت مى رویاند و استخوان را استحکام مى بخشد.»
🔹چله سویق:
الکافی – امام صادق علیهالسلام: هرکس چهل روزْ سویق بخورد، بازوانش پُرتوان مى شود.
🔹لطیف کننده پوست و توانمندساز قدرت جنسی:
الکافی – امام صادق علیهالسلام: خوردن سویق با روغن زیتون، گوشت مى رویاند، استخوان را استحکام مى بخشد، پوست را نازک مى کند و بر توان جنسى مى افزاید.
🔹درمان تب:
– الکافی-امام صادق علیهالسلام: درون تب دار را از سویق شسته، پُر کنید. سه بار در آب شسته شود آنگاه به او خورانده شود.
– مکارم الاخلاق- حضرت زین العابدین علیه السلام: شکم تبدار را با سویق و عسل سه بار پر کنید و از این ظرف به آن ظرف بریزید و به کسى که تب دارد بخورانید، که تب داغ را مى برد
▫️
امام صادق علیهالسلام: سویق، تلخه را از تن، و بلغم را از معده، کاملاً جدا مى کند و هفتادگونه بلا را دور مىسازد. (الکافی ج۶ص۳۰۶ ح۱۱)
▫️
المحاسن – عن أبی عبد الله علیهالسلام: سویق خشک سفیده (پیسى یا سفیده چشم) را ببرد.
مکارم الاخلاق- امام کاظم علیهالسلام: سویق خشک و آبگوشت گاو، پیسى را از میان مى برند.
🔻نحوه مصرف عمومی سویق
– ناشتا دوقاشق غذاخوری بصورت خشک (بیشتر هم می شود مصرف کرد)
– به صورت مخلوط با روغن زیتون جهت افزایش قوای جنسی
– به صورت مخلوط با خرما، شیر و عسل یا با عسل و روغن بصورت حلوا
– مصرف ۲ تا ۴ هفته قبل از بارداری و بعد از آن جهت جلوگیری از ناقص الخلقه بودن و ضعف بچه
– مصرف با شکر برای کودکان مفید وبرای مردان باعث کاهش قدرت جنسی مردان می شود.
# غنچه گل محمدی از بهترین نوع گل، دارای خواص تغذیه ای، آرامبخش، ضد عفونی کننده، ضد تشنج، ضد عفونت های پوستی، تقویت قلب، تقویت قوای جنسی
🔹بسته 50گرمی 20.000 تومان
🌸سفارش 👇
@TAYEB_BDON_SANSOR
فروشگاه #غذای_طیب
@ghazayetayeb
🔻طرز تهیه چای گل محمدی
🔹روش اول: چای گل محمدی ساده
🔹مواد لازم
2 فنجان گلبرگ گل محمدی تازه
3 فنجان آب
عسل (اختیاری)
🔸ابتدا گلبرگ ها را خوب شسته و قسمت سفید رنگ انتهایی که مزه تلخ دارد را جدا کنید.
بعد از خشک شدن، گلبرگ های تازه را به ظرف آب اضافه کرده و روی حرارت کم تا متوسط قرار دهید.
بعد از به جوش آمدن آب، 5 دقیقه دیگر هم صبر کنید ( یا تا زمانی که گلبرگ ها رنگ خود را از دست بدهند)
چای را از روی حرارت برداشته و از صافی عبور دهید، در صورت تمایل اندکی عسل به چای گل محمدی اضافه کرده و میل کنید.
🔹روش دوم: چای گل محمدی وانیلی
🔹مواد لازم
2 قاشق غذاخوری گلبرگ گل محمدی
1 عدد وانیل شکافته شده
2.5 فنجان آب
عسل (اختیاری)
🔸ابتدا آب را روی حرارت متوسط تا بالا به جوش بیاورید، سپس همه مواد (به جز عسل) را به آب در حال جوش اضافه کنید. چای را از روی شعله برداشته و بگذارید تا 15 دقیقه دم بکشد.
چای را از صافی عبور داده و در صورت تمایل اندکی عسل به آن افزوده و میل کنید.