📌 تخریب حرم عسکریین
🔸️در ۲۷ جمادیالاول سال ۱۴۲۸ق برابر با ۲۳ خرداد سال ۱۳۸۶ شمسی دو انفجار در حرم عسکریین به وقوع پیوست. در این انفجارها گلدستههای حرم به طور کامل تخریب شد. پیش از این نیز در سال ۱۳۵۵ق و ۱۳۵۶ق به حرم حمله و اموال آن به غارت رفته بود.
🔹️جنبه سیاسی این حرکت با هدف ایجاد تفرقه میان شیعه و سنی و در راستای اهداف کشورهای امریکا، انگلیس و اسرائیل انجام شد و جنبه مذهبی آن نیز به عقاید وهابیان درباره منع زیارت و تخریب بنای قبور برمیگردد. ابنتیمیه بنای بر قبور را حرام و تخریب آنها را واجب میداند. وهابیان با همین انگیزه و استناد به فتوای مفتیان خود در سال ۱۳۴۴ق همه آثار تاریخی قبرستان بقیع را ویران کردند.
🔸️پس از تخریب، به دلیل اینکه گنبد حرم عسکریین در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده بود قرار بر این شد كه بازسازی حرم زیر نظر یونسكو انجام شود؛ اما عمليات بازسازی به كُندی پیش رفت و دولت عراق اين مسئولیت را به ستاد بازسازی عتبات عالیات ایران واگذار كرد. عملیات بازسازی حرم امامین عسکریین علیهماالسلام در شهریور ۱۳۹۴ش به پایان رسید.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۲۷
#تخریب_حرمین_عسکریین
✨🕋@ghebleh
قبله از این طرف است
🌷«حاج علی زاهدی دو روز قبل از شهادتش گفت: احمد! نکند شهید نشویم؟»
✍گزارشی از دیدار دستاندرکاران کنگره بزرگداشت ۲۴ هزار شهید استان اصفهان با رهبر انقلاب اسلامی
🔹️«ولی آقای بابایی اصفهانی نبود»! رهبر انقلاب با اوّلین جمله، کمی جوّ جلسه را عوض میکنند. بعضیها که حواسشان به صحبتهای رئیس کنگره نبود ــ که قبل از آقا چند دقیقهای از فرایند برگزاری کنگره گزارش داد و لابهلای شهدای شاخص استان هم، یا بهسهو یا بهعمد، نامی از شهید عبّاس بابایی برد ــ ناگهان گوششان تیز میشود که چه شده و منظور آقا چیست؛ بعضیها هم که مثل من متوجّه ضمیر جملهی آقا میشوند، لبخند میزنند. رئیس کنگرهی شهدای اصفهان با زیرکی به پاس دوره خدمت شهید عباس بابایی در اصفهان و فرماندهی او بر پایگاه هشتم شکاری این شهر که پایگاه مادر ناوگان اف-۱۴های نیروی هوایی محسوب میشود او را در زمرهی اصفهانیها محسوب کرده بود که از دید آقا پنهان نماند....
🔹️لابهلای همین تذکّرهاست که جملهی عجیب سردار احمدرضا رادان به ذهنم میآید که داشت آخرین دیدارش با سردار حاج علی (محمدرضا) زاهدی ۴۸ ساعت قبل از شهادتش را روایت میکرد: «بعد از سه ساعتی که با هم بودیم، موقع رفتن، برگشت و گفت احمد! نکند شهید نشویم؟» به این فکر میکنم که حقاً و انصافاً درآوردن این فضا و سکانس و میزانسن، در هر قالب فرهنگی و هنری، کار هر کسی نیست.
🔹️به تصویر کشیدن این واقعیّتها همانقدر که تعهد میخواهد همانقدر هم ظرافت میخواهد و هنر؛ ظرافتی که واقعیّت را قربانی نکند و آن را همانگونه که هست نشان دهد، بدون کم و زیاد و بدون اعوجاج. در این واقعیّت، همانقدر که حسرت ۴۸ ساعت قبل از شهادت حاج علی زاهدی که «نکند شهید نشویم؟» بخشی از تصویر ایران است، همانقدر هم عصبانیّت شهید همّتِ در حال انفجار و عتابوخطاباش با یکی از فرماندهان و قطع کردن بدون خداحافظیِ گوشی بعد از گفتنِ «شما یک مشت بچّه جنگ را به بازی گرفتهاید؛ مگر جنگ مسخرهی شما است؟» بخشی از تصویر است؛ حتّی زرنگی امامجمعه و رئیس کنگره که نام شهید بابایی را به نام فهرست شهدای اصفهان الصاق میکند هم بخشی از این تصویر است و حتی مزاح آقا که «ولی آقای بابایی اصفهانی نبود»!
🔍متن کامل روایت را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/58427
✨🕋@ghebleh
┄┅═༅﷽༅═┅┄
◈ یک دنیا استعداد در انسان نهفته است، انسان را میشود به یک معدن بسیار قوی و عمیق و سرشار تشبیه کرد که این معدن را وقتی استخراج کنید، در آن بسیاری از چیزها میبیند، تا استخراج نکردید، یک موجودیست، یک زمینیست خشک بیحاصل و بدون هیچ جلوهی زیبای زندگی.
✨🕋@ghebleh
✊ بسیج در درجه اول یک مکتب و تفکر است
✏️رهبر انقلاب: جنبهی نظامی بسیج یکی از جنبهها است... در درجهی اوّل بسیج یک «مکتب» است، یک «اندیشه» است، یک «تفکّر» است؛ در واقع یک شبکهسازی فکری و فرهنگی است.
✏️اگر بسیج کار نظامی هم میکند، کار اجتماعی هم میکند، کار علمی هم میکند که میکند، منشأش همان منطق و اندیشهای است که پایهی بسیج را تشکیل میدهد.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان. ۱۴۰۳/۹/۵
🔹️مطالعه متن کامل بیانات👇
khl.ink/f/58403
✨🕋@ghebleh
✊ امام(ره) در دل تهدیدها، شجره طیبه بسیج را ایجاد کرد
✏️رهبر انقلاب: روز سیزدهم آبان در سال ۵۸، حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی اتّفاق افتاد؛ قدرت درجهی اوّل آن روز دنیا، یعنی آمریکا، شروع کرد به چنگ و دندان نشان دادن، تهدید کردن، تحریم کردن؛ در دل این تهدیدها، امام در روز پنجم آذر، یعنی با فاصلهی حدود بیست و دو سه روز از آن قضیّه، فرمان بسیج را صادر کرد...
✏️در یک چنین شرایطی امام ناگهان یک شجرهی طیّبهای را، یک نهالی را در زمین اجتماعی و فرهنگی و نظامی کشور نشاند و آن، شجرهی طیّبهی بسیج بود. از تهدید، فرصت ایجاد کرد.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان. ۱۴۰۳/۹/۵
🔹️مطالعه متن کامل بیانات👇
khl.ink/f/58403
✨🕋@ghebleh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆دیدن این فیلم برای فعالان فرهنگی کشور ضروری است.
☘امام خامنه ای حفظه الله...
✨🕋@ghebleh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بابای من قهرمان بود
دیداری خیلی دوست داشتنی😍
خدایا نایب مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)را تا ظهور حجتت برای ما نگهدار🤲❤️
✨🕋@ghebleh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷روایت دفاع مقدس باید هوشمندانه باشد
☝ توصیه اخیر رهبر انقلاب به دستاندرکاران بزرگداشتهای شهدا؛ از ساخت اثربخش و هنرمندانهی بازیهای رایانهای تا بیان حکایتهای کوتاه
✏️ به نظر من اگر این کارها انجام بگیرد و این روایت حوادث بزرگ گذشته بدرستی و با هوشمندی انجام بگیرد، خیلی از مشکلات برطرف خواهد شد و کارها پیش خواهد رفت.
✨🕋@ghebleh
♦️تصویری از رهبر انقلاب در کنار مزار شهید مدرس
رهبرانقلاب:
🔹مدرس خصوصیت عمدهاش این بود که هیچ عامل ارعاب و تهدید و تطمیع و فریبگری در او اثر نمیکرد.
🔹۱۰ آذر هشتاد و هفتمین سالگرد شهادت عالم مجاهد شهید آیتالله مدرس
#آیت_الله_مدرس #رهبر_انقلاب
✨🕋@ghebleh
📌 شهادت آیت الله سید حسن مدرس
🔹آیتالله مدرس، در سال ۱۲۴۹ ش در روستای سرابه اردستان متولد شد. وی پس از فراگیری مقدمات در قمشه در ۱۶ سالگی راهی اصفهان شد و معارف دین را نزد بزرگانی همچون میرزا جهانگیرخان قشقایی و عبدالعلی هرندی نحوی و دیگر علمای بزرگ آموخت و سپس راهی نجف شد.
🔸ایشان در مدت ۷ سال در شهرهای سامرا و نجف از محضر عالمانی همچون میرزای شیرازی، آخوند خراسانی و سید کاظم طباطبایی یزدی و دیگر علما بزرگ بهرهمند شد سپس به اصفهان برگشت و مشغول تدریس علوم دینی شد.
🔹ایشان پس از پیروزی مشروطیت و تصویب قانون اساسی، به همراه ۲۰ فقیه دیگر از سوی مراجع عظام نجف به مجلس معرفی شد و مجلس دوم شورای ملی وی را به عنوان یکی از ۵ تن فقهای تراز انتخاب کرد.
🔸از دوره سوم تا ششم در قامت نمایندگی مردم تهران در مجلس به فعالیت سیاسی خود ادامه داد. در پی مهاجرت روحانیون به قم در اعتراض به رضا خان و تایید این حرکت توسط آیت الله مدرس در شامگاه ۱۶ مهر ۱۳۰۷ ماموران رضا خان به خانه او هجوم برده و او را به کاشمر تبعید کردند.
🔹این عالم مجاهد بعد از نه سال تبعید سرانجام در ۱۳۱۶ با زبان روزه، توسط مزدوران رضاخان با پیچیدن عمامه به دور گلو به شهادت رسید. به همین مناسبت، ۱۰ آذر روز مجلس شورای اسلامی نامگذاری شده است.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۱۰
#شهید_مدرس
✨🕋@ghebleh
41.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شعرخوانی مرحوم ابوالفضل زرویی نصرآباد در دیدار جمعی از شاعران با رهبر انقلاب. ۱۳۸۳/۸/۸
🗓 سالروز درگذشت ابوالفضل زرویی نصرآباد
✨🕋@ghebleh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موشنگرافی جدید حکم اعدام نتانیاهو و سران رژیم صهیونی باید صادر شود
✨🕋@ghebleh
📝 #گزارش_هفته | بنبستشکنانِ بیادّعا
👈 چرا دشمن از روحیّهی بسیجی زخمخورده و هراسان است؟
🔹رهبر معظّم انقلاب اسلامی، در دیدار بسیجیان که به سنّت همهساله در روز تشکیل «بسیج مستضعفین» انجام میشود، دو پایه و ویژگی اصلی بسیج را «خداباوری» و «خودباوری» عنوان کردند: «اگر من بخواهم آن منطق و پایهای را که بسیج بر روی آن قرار گرفته در دو کلمه توضیح بدهم و عرض بکنم، باید بگویم آن دو کلمه عبارت است از "ایمان" و "اعتماد به نفْس"؛ یا میتوانید تعبیر کنید: "خداباوری" و "خودباوری"؛ این دو پایهی بسیج است. بسیج بر روی خداباوری و خودباوری بنا شده. هر چه هم این درخت، امروز و فردا و آینده ثمره بدهد، ناشی از همین دو چیز است: خودباوری و خداباوری. بسیج خصوصیّات زیادی دارد که همه از این دو پایهی اصلی نشأت میگیرد. بسیج، شهامت دارد، ابتکار دارد، سرعت عمل در کارها دارد، دید وسیع دارد، دشمنشناسی دارد، در برابر تحرّکات گوناگون حساسیّت دارد ــ اینها مال بسیج است ــ امّا همهی اینها و سایر خصوصیّات ممتاز بسیج، ناشی از همان دو خصوصیّت است که اگر فکر کنیم، بشکافیم، بحث کنیم، کاملاً روشن میشود.» ۱۴۰۳/۹/۵
🔍 ادامه را در بله | ایتا خط حزبالله بخوانید
قبله از این طرف است
🎤 #تحلیل_و_تبیین | آرامش در خانه پدری
👈یادداشت فرزند شهید همت به مناسبت دیدار دستاندرکاران کنگره بزرگداشت ۲۴ هزار شهید استان اصفهان
🔹 وقتی فرمانده سپاه چهاردهم امام حسین (علیهالسّلام) تماس گرفت و دعوتم کرد، شک داشتم؛ فرزند پاسدار اصفهانی لشکر تهران، در کنگرهی شهدای اصفهان، مثل غریبهای در شهر به نظرم میرسید و من برای اینکه بعدها به افزودن خودم به این ضیافت متّهم نشوم، مردّد بودم.
🔹نماز ظهر را که خواندم، به مُهر آرامگرفته توی آغوش سجّاده نگاه کردم؛ یک مُهر تربت کربلا و یک سنگ که یادگاری کربلای شهدای خانطومان بود؛ سنگی که در یکی از سفرهایم به سوریه روی آن نماز خوانده بودم و هر وقت به آن نگاه میکردم، لبخند شهید بلباسی را به خاطرم میآورد؛ همان که توی وصیّتنامهاش نوشته بود که برای لبّیک به فرمان رهبری به سوریه میرود؛ همان که فرزندانش را، تمام دلخوشیاش را، گذاشته و به استقبال گلولههای داغ تکفیریها رفته بود.
🔹به مُهر تربت کربلا و سنگ سفید یادگاری نگاه کردم؛ با خودم فکر کردم که چه آدمهای نجیبی در حسرت چنین دیداری شهید شدند! و من به خودم فکر کردم؛ حس کردم چقدر حالم بهتر میشود اگر دوباره ببینمشان؛ حس کردم چقدر خستهام و به صدای مرد اوّل مقاومت احتیاج دارم و بیشتر از همه حس کردم که چقدر دلم برای آقا تنگ شده است! دلم برای صوت و لحن قرائت حمد و سورهی آقا، برای اخمها و لبخندهای آقا، برای دستی که به مُهر میکشند و صورت و لباسشان را تبرّک میکنند و از همه مهمتر دلم برای خانهی پدری تنگ شده است.
🔹پیشانیام را روی مُهر گذاشتم و سجدهی زیارت عاشورا را زمزمه کردم.
🔹با فرزند شهید کاظمی رفتم و فرزند شهید صفوی، فرزند شهید میثمی، فرزند شهید زاهدی و فرزند شهید نیلفروشان را دیدم. برادرانم را که بغل کردم، حسّ غربتم ریخت.
🔹یک گوشه آرام نشسته بودم و به صحبتهای رهبری گوش میدادم که این روزها تمام دنیا کلمات ایشان را یکییکی دنبال میکنند تا روزهای آینده را پیشبینی کنند.
🔹برخلاف دلهای نگران ما، پدر امّا آرام بودند؛ یک آرامش مُسری که همهمان را مطمئن میکرد. از نکاتی حرف زدند که در مخیّلهی ما نمیگنجید و من دوباره رهبری را دیدم که رهبر تمام مردم بودند و برای همه برنامه داشتند، حتّی گیمرها!
🔹وقت برگشتن، شک نداشتم که پدرم دعوتم کرده بود؛ گفت غریبی نکن، آنجا خانهی پدری است و من که فرزند پاسدار شهیدی اصفهانی از لشکر تهران بودم، به جمع مهمانان خانهی پدری پیوستم.
✨🕋@ghebleh
📹 مسئله جـهاد تبـیین
دشمن در رأس نقشههایش تبلیغات است؛ به قول خودشان پروپاگاندا است. علاجِ پروپاگاندا «تبیین» است، تبیین حقیقت از زبانهای مختلف، از حنجرههای مختلف، با تعبیرات مختلف، با ابتکارات مختلف؛ تبیین. وسوسهای را که روی آن جوان یا نوجوان اثر میگذارد، تبیین میتواند برطرف کند.
جهاد تبیین را جدّی باید گرفت. در هر جایی که شما ایستادهاید و یک شعاع پیرامونیای دارید و میتوانید روی آن اثر بگذارید، باید تبیین انجام بگیرد؛ تبیین درست، تبیین صحیح.
۱۴۰۱/۱۰/۱۹
✨🕋@ghebleh
21.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت چهاردهم
📚 عنوان: انسانهای تحت حاکمیت طاغوت رستگاری ندارند
📖 تفسیر سوره ممتحنه
🗓۱۳۶۱/۰۸/۲۱
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_ممتحنه
✨🕋@ghebleh
┄┅═༅﷽༅═┅┄
◈ انبیاء میگویند برای ساختن انسان باید محیط متناسب، محیط سالم، محیطی که بتواند او را در خود بپروراند، تربیت کرد و بس. انبیاء میگویند دانه دانه نمیشود قالب گرفت، کارخانه باید درست کرد. انبیاء میگویند اگر بخواهیم ما یکی یکی آدمها را درست کنیم، شب میشود و عمر میگذرد؛ جامعه لازم است، نظامی لازم است، باید در منگنۀ یک نظام، انسانها بهشکل دلخواه ساخته بشوند و بس، فقط همین است و بس.
✨🕋@ghebleh
📌 همه پرسی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
🔹پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به منظور اجرای احکام و قوانین الهی، طی انتخاباتی، مجلس خبرگان قانون اساسی تشکیل و به تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
🔸خبرگان پس از چند ماه بحث و نظر و رایگیری داخلی، پیش نویس قانون اساسی را آماده کردند. هر اصل باید دست کم رای دو سوم خبرگان را می آورد.
پس از بحث و تصویب تک تک اصل ها و جمع بندی آن ها، نسخه پایانی قانون اساسی در جلسهٔ علنی ۲۴ آبان به رأی گذاشته شد و به تصویب خبرگان قانون اساسی رسید.
🔹در آن شرایط برخی مخالف برگزاری همهپرسی قانون اساسی بودند، ولی با تأکید امام بر این که باید مردم رأی دهند، همهپرسی در ۱۱ و ۱۲ آذر ۱۳۵۸ برگزار شد و ۷۵/۵۶٪ مردم شرکت کردند که با رای حدود ۹۹/۵ درصد قانون اساسی جمهوری اسلامی تصویب شد.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۱۱
#همه_پرسی
✨🕋@ghebleh