هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔔 ثبتنام حوزههای علمیه آغاز شد
◻️ ویژه برادران ایرانی
◻️ثبت نام داوطلبان ورود به حوزه های علمیه از امروز اول اسفند ماه آغاز شده و تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ ادامه دارد.
◻️ بر اساس این گزارش: علاقهمندان به تحصیل در حوزههای علمیه می توانند با ورود به سامانه معاونت آموزش حوزههای علمیه- مدیریت سنجش و پذیرش به نشانی https://paziresh.ismc.ir ضمن آگاهی از جزئیات پذیرش، ثبت نام کنند.
◀️ دریافت دفترچه پذیرش
◀️ دریافت نمونه سؤالات آزمون
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 فیلم سینمایی کتاب قانون (محصول ١٣٨٧)
🔻فیلمی که با همه نقاط قوت و ضعفش حال و هوای افرادی را نشان میدهد که شعائر و مناسک دینی، آنان را چنان درگیر کرده که از حقیقت اصول شرعی بازماندهاند. به همین دلیل وقتی با "امر به معروف و نهی از منکر" ژولیتِ تازه مسلمان (آمنه) مواجه میشوند، طاقت از کف می دهند و عصیانگرانه به وی تهمت می زنند
🔻و درست در این گیرودار، آرام آرام به شکل حزن انگیزی ما وارد فضایی میشویم که به موضع گیری درباره شخصیت خودمان می پردازیم؛ آیا ما هم راه تقابل و نفی معاصی را پیش گیریم یا با تذکرهای کتاب قانون (قرآن کریم) در لحظه حاضر جواب و نفی کننده نباشیم، بلکه فقط کمی به فکر فرو رویم تا شاید راهی برای رهایی از بند ریا و تظاهر پیدا کنیم.
🔻اینجاست که داستان فیلم بیآنکه خود متوجه باشیم ذهن ما را با خود همراه و درگیر می کند و در پی پاسخ های صادقانه به خویشتن مشغول میکند ...
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
☺️درباره "ناهار خوردی"
مدتی است گفت وگوی رئیسی با کارمند ریاست جمهوری بهانه استهزا در برخی رسانه ها شده است. البته از همان ابتدا رسانه های خارجی اصل ماجرا را وارونه روایت کردند؛ گوئی رئیسی در پاسخ به گلایه های یک تولید کننده چنین گفته است.
اما اهمیت موضوع اینجا نیست.
نقدهای این چند ماه به رئیس جمهور را مرور کنیم. یک بار گفتند 6 کلاس سواد دارد. چندین بار سهو لسان رئیس جمهور را به تمسخر گرفتند. برای استهزا بیشتر دروغ بافتند، مثل ماجرای سفر به روسیه و یا همین مورد اخیر.
آیا طبیعی است؟ پروژه نیست؟ اجازه دهید سادگی نکنیم.
دشمن دو پروژه ضدشناختی را رقم زده است. یکی ترور شخصیت با استهزا و دیگری کدگذاری ذهنی. اولی روشن است. انهدام یک فرد یا فیزیکی است یا هویتی. هویتی نیز گونه های مختلف دارد مثل هیولاسازی، انسان زدایی و بزرگنمایی و غیره. اما چرا استهزا؟ چندسطر پائین تر جواب می دهیم.
اما روش دوم همزمان با ترور شخصیتی، کدگذاری ذهنی است. کدگذاری ذهنی چیست؟ میانبرشناختی. فرد با نظام تداعی هایش مسائل را تحلیل می کند. کدگذاری ذهنی، نظام تداعی فرد را درگیر می کند تا ارزیابی ها وپیش داوری ها نگرش فرد را تغییر کند. کدگذاری ذهنی را با برچسب گذاری هم می شناسیم. مثل تروریست خواندن جمهوری اسلامی در رسانه های غربی.
اما چرا استهزا؟
ممکن است بگوئیم بخاطر برخی خطاهای لسانی رئیس جمهور. همین؟ پس چرا دروغ می سازند؟ حتما کارکردی در استهزاست که با بهانه و بی بهانه برای ترور شخصیت به خدمت گرفته می شود.
رمز ناهار خوردی و مواردی شبیه به این در احساس خطر دشمن از "محبوبیت" است. رئیسی در این چند ماه برخلاف روئسای جمهور گذشته کمترین تنش و حاشیه و نفرت پراکنی را در فضای سیاسی کشور داشته است. از سویی با سفرهای استانی مستمر، مدل مدیریتی جدیدی را رقم زده است که ثمره اش وحدت است. طبیعی است که محبوبیت جمع کند.
و اما هرجا دشمن احساس کند فردی در حال جمع کردن محبوبیت است از روش استهزا استفاده می کند. چرا؟ چون این روش برخلاف روش های دیگر مخاطبش خواص نیست و عموم مردم است. استهزا هم لذت و سرگرمی است و هم جنگ و مبارزه. به سرعت نیز همه گیر و اجتماعی می شود.
روشی که دشمن برای رهبری انقلاب هم هرازگاهی به کار برده اما چون از سوی مخاطب تودهنی می خورد زبان بسته است.
با این حال درباره رئیس جمهور، دشمن به تناسب ذاتش دشمنی می کند، اما برخی در داخل با ساده دلی متوجه نیستند تمسخر کردن مومن از گناهان نابخشودنی است، خاصه آنکه نماینده یک ملت وخاک ایران باشد.
همشهری
@mahdian_mohsen
❌ دیگر اینطور نگو!
شخصي در حضور حضرت امير به اين تعبير دعا کرد: خدايا مرا محتاج خلق خودت نگردان! حضرت فرمود: ديگر اين طور نگو. عرض کرد: پس چه بگويم؟
فرمود: بگو خدايا مرا محتاج بَدان خلق خودت قرار نده. و منظور اين است که جمله اول نشدني است زيرا نحوه خلقت انسان اين طور است که همواره در پيشبرد زندگي دنيايي خودش به ديگران نيازمند است.
📚شهید مطهری، آشنایی با قرآن، ج٢، ص ۴۵
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar
15952شب-های-دلتنگی-زندگی-زیباست-حاج-میثم-مطیعی.mp3
6.85M
🎙 بشنوید | یک پیشنهاد عالی 👌
هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست
حسین معنی آزادی است
حسین چشمه خوبیها
حسین برکت این دنیا
حسین پاکی بارانها
حسین روشنی جانها
بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی
همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
عشق پا برجاست، زندگی زیباست
تا دلا دستِ، ابی عبدالله ست
«ابی عبدالله...»
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar
☑️ میخواهم از این ساعت آزاد باشم!
🔻در زمان امام موسي کاظم عليه السلام مردي در بغداد بود به نام بُشر؛ از رجال و اعيان و عياشان بغداد بود. يک روز حضرت موسي بن جعفر (سلام اللَّه عليه) از جلوي درب خانه اين مرد ميگذشت. اتفاقاً کنيزي از خانه بيرون آمده بود براي اينکه زبالههاي خانه را بيرون بريزد. در همان حال صداي تار از آن خانه بلند بود. معلوم بود که ميخوارگان در آنجا مشغول ميخوارگي و خوانندگان و آوازه خوانان مشغول آوازخواني هستند. امام از آن کنيز به طعن پرسيد: اين خانه، خانه کيست؟
آيا صاحب اين خانه بنده است يا آزاد؟ کنيز تعجب کرد، گفت: آيا نميداني؟ خانه بُشر، يکي از رجال و اعيان است. او ميتواند بنده باشد؟! معلوم است که آزاد است! فرمود: آزاد است که اين سر و صداها از خانهاش بيرون ميآيد؛ اگر بنده بود که اوضاع اينطور نبود. امام اين جمله را فرمود و رفت.
🔻اتفاقاً بشر منتظر بود که اين کنيز برگردد. چون او دير برگشت، از او پرسيد: چرا دير آمدي؟ گفت: مردي که علائم صالحان و متقيان در سيمايش بود و آثار زهد و تقوا و عبادت از او پيدا بود، از جلوي درب خانه عبور ميکرد، چشمش که به من افتاد سؤالي کرد، من هم به او جواب دادم. گفت: چه سؤالي کرد؟ گفت: او پرسيد صاحب اين خانه آزاد است يا بنده؟ من هم گفتم آزاد است. او چه گفت؟ او هم گفت: بله که آزاد است، اگر آزاد نبود که اينطور نبود! همين کلمه، اين مرد را تکان داد. گفت: کجا رفت؟ کنيز گفت:از اين طرف رفت.
🔻بشر مجال اينکه کفش به پا کند پيدا نکرد؛ پاي برهنه دويد و خود احساس کرد که اين مرد بايد امام کاظم (سلام اللَّه عليه) باشد. خود را خدمت امام رساند و به دست و پاي ايشان افتاد و گفت: آقا! از اين ساعت ميخواهم بنده باشم، بنده خدا باشم. اين آزادي، آزادي شهوت است و اسارت انسانيت. من چنين آزادياي را که آزادي شهوت باشد، آزادي دامن باشد، آزادي تخيل باشد، آزادي جاه و مقام باشد و آن که اسير است عقل و فطرت من باشد، نميخواهم. ميخواهم از اين ساعت بنده خدا و از غير خدا آزاد باشم. همان لحظه به دست امام توبه کرد؛ يعني در همان لحظه از گناهان دوري جست، کناره گيري کرد، تمام وسايل گناه را بدور ريخت و به گناهان پشت و به طاعت رو کرد.
شهید مطهری، آزادی معنوی، ص١۶٧
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارگردانی که نماز شبش ترک نشد!
🔹ماجرای توصیه آیت الله حق شناس به مرحوم فرج الله سلحشور
🔹انتشار به مناسبت هشتم اسفند
ششمین سالگرد درگذشت این کارگردان متعهد
@Fars_Plus
33.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | حتماً ببینید! ناگفتههایی از زندگی مرحوم فرجالله سلحشور
🎞 مستند راوی حقیقت در مورد سه دهه فعالیت حرفه ای این کارگردان و بازیگر متعهّد و متخصّص و دغدغه های او درباره سینماست
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar
هدایت شده از گاندو
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا