فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون شرح! مصيبتي است اين من من ها! شما هم گرفتارش شده ايد؟ 😅
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_5832519601753165222.mp3
9.66M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت عید مبعث. ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
📥 khl.ink/f/49676
☑️ اسطورهای در افق هستی
🔻این عبارات زیبا، بخش کوچکی از ویژگیهای رفتاری پیامبر اکرم (ص) است که از زبان حضرت سیدالشهداء علیهالسلام توصیف شده است:
✅ «دائمُ الفکر» بود؛ همیشه در تفکر بود، هرگز از فکر کردن خسته نمیشد؛ «مُتِواصِلُ الأحزانِ» بود؛ یعنی همواره در غمِ شیرینِ باوقاری فرو رفته بود و معلوم میشد که غم متصلی است و بخش اعظم این غم، در دل پیامبر(ص) بود؛ در حالیکه معمولاً بر لبش، لبخند جاری بود؛ اما غمِ سنگین و ریشهداری در دل همراه او بود. آیا غمِ ناشی از درکِ یک حقیقتِ بزرگ بود؟ غمِ مردم بود؟ «لِیسَت لَهِ راحةٌ» هرگز پیامبر را بیدغدغه نمیدیدیم، همیشه دغدغۀ چیزی داشت. «طَویلُ السَّکت» یعنی اهل سکوتهای طولانی بود.
✅ «لایَتَکَلَّمُ فی غَیرِ حاجَةٍ» جز زمانیکه لازم و مفید بود، سخن نگفت. بنای پیامبر بر سکوت بود، الا وقتیکه حرف زدن، ضرورت و فایدهای میداشت.
✅ لَیِّن و اهل مدارا بود. اما تو خالی و بیاراده نبود. باوقار بود، در عین حال ترسناک هم نبود. پیامبر همیشه در بین ما حُرمت و ابهّت داشت، اما هیچوقت از او نمیترسیدیم.
✅نعمت هرچند اندک، نزد او بزرگ بود. بدِ هیچکس و هیچچیز را نمیگفت. هرگز برای امر دنیوی و برای منافع خود عصبانی نشد. هرگز قاهقاه نخندید اما همواره تبسّم بر لب داشت، ظاهر و باطنش با مردم یکی بود. در خلوت و جلوَت یک شخصیت داشت.
✅ رفتارش در جامعه با مردم چگونه بود؟ سیدالشهداء میفرماید: بنای پیامبر بر دوستی و جذب و وحدت و محبت و اُلفت با مردم بود، نه ایجاد نفرت. «کانَ یُؤَلِّفُهُم و لایُنَفِّرُهُم».
✅ «مَن سَألَهُ حاجَةً لَم یَرجِع إلا بِها أو بِمَیسورٍ مِنَ القَولِ» هرکس به پیامبر رجوع میکرد و از او چیزی و کمکی میخواست، محال بود که بیجواب و با دست خالی برگردد؛ پیغمبر اگر داشت، میداد و اگر نداشت، او را با کلماتِ زیبا بدرقه میکرد، از او عذر میخواست، به او آرامش میداد و بهگونهای سخن میگفت که از دادنِ آن چیز هم نزد آن فرد عزیزتر بود.
✅ هیچکس از محضر(ص) پیامبر ناراحت بیرون نمیرفت، حتی دشمنانش وقتی نزد ایشان میرفتند و در ساحت قدس او قرار میگرفتند، از جلسه که بیرون میآمدند، نمیتوانستند از او متنفّر باشند.
✅ «و صارَ لَهُم أباً» برای مردم پدر بود «و صارَ عِندَه سِواء» و همۀ مردم بدون استثناء در چشم او مساوی بودند. برای هیچکس بیدلیل، احترامی بیش از بقیه یا بیاحترامی قائل نمیشد. اهل «تَسوِیَةُ النَّظَرِ و الإستِماعِ بَینَ الناس» بود. یعنی حتی نگاهش بین مردم به تساوی میچرخید و حتی به سخنان افراد که گوش میداد، بهطرز مساوی گوش میداد. تا این حدّ بر حقوقِ بشر تأکید و دقت داشت.
✅ مجلس پیامبر (ص) مجلس صدق حلم، حیاء، صدق و امانت بود. در حضور او هیچوقت صدا بلند نمیشد. در مجلسی که او حضور داشت، همه متعادل بودند؛ همه بر اساس تقوا سخن میگفتند و همه متواضع بودند. به بزرگترها و مُسنّترها احترام میگذاشتند و با کوچکترها با مهربانی برخورد میکردند. «وَ یُوثِرونَ ذا الحاجةَ» و نیازمندان را بر خود مقدم میداشتند.
✅ چهرۀ پیامبر(ص) شاد بود، ابرو گره نمیکرد، مگر آنگاه که بیعدالتی یا منکری را میدید. «سَهِلُ الخُلق» بود؛ یعنی خیلی راحت میشد با او رابطه برقرار کرد. «لَیسَ بِفَظٍّ و لاغَلیظٍ» خَشِن و تندخو نبود. «و لافَحّاشٍ و لاعَیّاب» هرگز فحش بر لب او جاری نشد، عیبگیر نبود، عیب مردم را تعقیب نمیکرد. «و لامَدّاحٍ» در عین حال اهل مبالغه در تمجید از افراد هم نبود.
📚 محمد پیامبری برای همیشه / حسن رحیمپور ازغدی / ص ۲۹-۳۴
🔺پ.ن: تمام این جملات، ترجمه و توضیح فقراتی از روایت نسبتاً طولانیای است که در کتاب شریف «معانیالاخبار، ص۸۲» نقل شده است.
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar
هدایت شده از .
40.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 "#علمک"
حسین دارابی در این فيلم کوتاه داستانی ۷ دقيقه اي موقعيت خاص را که حتما در زندگی ما بارها و بارها اتفاق افتاده وتکرار می شود و ممکن است عکس العمل های مختلفی از خودمون داشته باشیم رو روايت میکنه.يک علمک گاز وجود دارد که در پياده رويي نصب شده و فيلم بازخورد مردم برخورد به اين علمک را نشون میده
خودمون رو بزاریم جای آدم های برخورد کننده با این علمک،ما اینجور مواقع چیکار میکنیم؟
می بخشیم یا قصاص می کنیم؟
کینه برمیداریم یا فراموش میکنیم؟
کمک می کنیم یا انتقاد میکنیم؟
برای اصلاح امور تلاش میکنیم یا بی تفاوت رد میشیم؟
و
و
در این دوگانه ها و چند راه ها کدام یک را انتخاب می کنیم!!!!
╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮
🆔 @mmaghsoudi_ir
╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم_نوشت | ما مثل غربیها نیستیم...
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
21.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ «مداد رنگی» باصدای رضا هلالی و گروه سرود احلی من العسل
🔻 به مناسبت ولادت با سعادت امام حسین(ع) و اعیاد شعبان
@Drsalaam
☑️ در هر بستری یک اخلاق بروز میدهند!
👈 مثلاً بعضی کنار درب اتاق و منزل آنقدر تعارف خسته کننده میکنند که طنزآلود میشود! اما سوار ماشین در خیابان از هم راه میدزدند و به هم راه نمیدهند و تازه افتخار هم میکنند!!
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
بیانات رهبر انقلاب پس از کاشت دو نهال میوه در روز درختکاری.mp3
2.12M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب پس از کاشت دو نهال میوه در روز درختکاری. ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
📥 کیفیت اصلی: khl.ink/f/49726
💻 @Khamenei_ir
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکم: این که متجاوز و آتش بیار معرکه رو به گوشه رینگ عزلت و تحریم سیاسی و اقتصادی و ورزشی برانی، کار درستیست که حق متجاوز هم همینه؛ ولی سخن اینجاست که باید همین رفتار رو در برابر سایر تجاوزگریها هم داشته باشی که نداری هیچ بلکه خود آتش بیار معرکهای! و نتیجهش شده دنیای ناامن کنونی که حتی خون کودکان هم بر اساس رنگ چشمانشون ارزشگذاری میشن!
دوم: راستی چرا ما باید در جنگ ایران و کشور همسایهش عراق، اسیر اروپایی بگیریم؟!
چرا در جنگ طرف داعش باید اروپایی بجنگه؟! شما نیستید که تا جایی از دنیا جنگ باشه، فارغ از طرفین درگیرِ جنگ، یه گوشه کار رو باید بگیرید؟!
باعث جنگ های جهانی کدوم کشورها بودن؟!
اولین سازنده بمب اتم کجا بود؟!
تنها کشوری که از بمب اتم استفاده کرده کیه؟!
کدوم کشورها به اعتراف هیلاری کلینتون دور هم جمع شدن تا داعش رو به وجود بیارن؟
بزرگترین کارخانههای اسلحهسازی و صادراتش برای کدوم کشورهاست؟!
کدوم کشوره که هیچ سالی رو سپری نکرده بدون اینکه گوشهای از دنیا جنگیده! از افغانستان تا ویتنام!!
سوم: غربِ قهرمان! و متمدن! و صلح طلبی! که شعله جنگ رو میافروزه و ادواتش رو هم فراهم میکنه، بعد داستان طوری روایت میشه که غرب آسیا هست که ابلهانه میجنگه و وحشی و سزاوار مرگه!!
روایت کثیفی که مادرِ جنگ یعنی غرب وحشی، برای فرزندان اروپا_آمریکایی خودش زمزمه میکنه...
در پی: مسجد حجتابنالحسن عج شیراز ــ اسفند ١۴٠٠
#روح_الله_متوسل
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar
هدایت شده از کرامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تجربه ای که تلاش کردن رو به بچه ها آموخت!
🔻یک بار یک اردویی رفتیم و میخواستیم بچهها در آن مفهوم کار کردن در دنیا و تجارت را یاد بگیرند. یک پولی چاپ کردیم به نام "فانی". ابتدای دوره ۲۰ هزار فانی به بچهها وام دادیم و هر روز باید ۷ هزار فانی برمیگرداندند. غذایشان را از این پول باید میخریدند، برای بازی باید زمینه اجاره میکردند، بچه ها با فرغون تاکسی درست کرده بودند و در اردوگاه بچهها را جابهجا میکردند و در ازای آن هزینهای میگرفتند، یک نشریه درست کرده بودیم هر کس مقاله میداد، در ازای ارائه مقاله خود هزینهای دریافت میکرد تا بتوانند روزی 7 هزار فانی خود را بازگردانند. هر روز، کارهایی که در اردو داشتیم را به در بورس اردو، به مزایده میگذاشتیم. ظاهر این اردو این بود که ما برنامه خاصی برای بچهها نداریم و آزاد هستند. اما خودشان باید برای هرکاری فکر میکردند و چون بچهها عادت به فکر کردن نداشتند و همیشه همه چیز برایشان فراهم بود بسیار خسته شده بودند! آخر اردو بچهها گفتند ما فهمیدیم که چیزی در این دنیا به راحتی به دست نمیآید و ما هم همین را میخواستیم.
"حجت الاسلام وافی/ ویژگیهای مربی مطلوب"
#تربیت_نوجوان
#استاد_وافی
✅@keraamat_ir
همه میخواهند به بهشت بروند ولی هیچکس نمیخواهد بمیرد!
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar