ششصد هزار کلمه در شش جمله
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامبراکرم صلی الله علیه واله وسلم به امام علی علیه السلام فرمودند
600 هزار کلمه را در شش جمله جمع مىکنم.
1ـ هرگاه دیدی مردم به فضایل و مستحبات میپردازند، تو به کامل کردن واجبات بپرداز؛ یا علیُّ إذا رَأیتَ الناسَ یَشتَغِلُونَ بالفَضائلِ فاشتَغِلْ أنتَ بِإتمامِ الفَرائضِ.
2ـ هرگاه دیدی مردم سرگرم دنیایند، تو سرگرم آخرت شو؛ و إذا رَأیتَ الناسَ یَشتَغِلُونَ بِعَمَلِ الدنیا فاشتَغِلْ أنتَ بعَمَلِ الآخِرَةِ.
3ـ و هرگاه دیدی مردم به عیبهای دیگران میپردازند، تو به عییبهای خودت بپرداز؛ و إذا رأیتَ الناسَ یَشتَغِلونَ بِعُیوبِ الناسِ فاشتَغِلْ أنتَ بِعُیوبِ نفسِکَ.
4ـ و هرگاه دیدی مردم به آراستن دنیا میپردازند، تو به زینت دادن آخرت بپرداز؛ و إذا رَأیتَ الناسَ یَشتَغِلونَ بتَزیینِ الدنیا فاشتَغِلْ أنتَ بتَزیینِ الآخِرَةِ.
5ـ و هرگاه دیدی مردمی به زیادی عمل میپردازند، تو به خالص کردن عمل بپرداز؛ و إذا رَأیتَ الناسَ یَشتغِلونَ بکَثرَةِ العَمَلِ فاشتَغِلْ أنتَ بصَفوَةِ العَمَلِ.
6ـ و هرگاه دیدی مردم به خلق متوسل میشوند، تو به خالق متوسل شو؛ و إذا رَأیتَ الناسَ یَتوسَّلُونَ بالخَلقِ فَتَوَسَّلْ أنتَ بالخالِقِ. میزان الحکمه ج3ص2403
🟣👈 فضائل امام حسن مجتبی علیه السلام
💠 جبران هدیه
🔶 كنيزی شاخه گلی برای امام حسن علیه السلام هديه آورد. حضرت فرمود: تو در راه خدا آزاد کردم. به حضرت عرض کردن: به خاطر یک شاخه گل او را آزاد کردید؟! ایشان فرمود: خدواند متعال ما را اینگونه تربیت فرموده است. آنجا که می فرماید:«وَ إِذا حُيِّيتُمْ بِتَحِيَّةٍ فَحَيُّوا بِأَحْسَنَ مِنْها أَوْ رُدُّوها». هرگاه به شما درود گفته شد، پس شما به بهتر از آن تحيّت گوييد يا لااقّل همانند آن را در پاسخ باز گوييد. و نیکوتر از هدیه او، آزادی او در راه خدا بود. (بحار الأنوار، ج ۴۳ ص ۳۴۳)
💠 اطعام حیوان
🔶 نجيح میگوید: ديدم امام حسن عليه السّلام را كه طعام ميل مىفرمود و سگى در پيش روى او بود و هر زمان كه آن حضرت لقمهاى براى خود بر مىداشت، مثل آن را نيز براى آن سگ مىافكند. گفتم: يا بن رسول اللّه! آيا اذن مىدهى كه اين سگ را دور كنم؟ فرمود: بگذار باشد چون من از خداوند حيا مىكنم كه صاحب روحى به روى من نظر كند و من چيزی بخورم و به او ندهم. (بحار الأنوار ، ج ۴۳ ص ۳۵۲)
💠 مهربانی با مرد شامی
🔶 روزى مردى از اهل شام آن حضرت را ملاقات كرد و ایشان را لعن و ناسزاى بسيار گفت، آن حضرت هيچ نفرمود، تا مرد شامى از دشنام دادن فارغ شد. آنگاه آن حضرت بر او سلام كرد و خنده نمود و فرمود: اى شيخ، گمان مىكنم كه غريب مىباشى و گويا امر بر تو مشتبه شده باشد. پس اگر از ما چيزى سؤال كنى، عطا مىكنيم، و اگر گرسنه باشى، سير مىكنيم. و اگر برهنه باشى، تو را مىپوشانيم. و اگر محتاج باشى، بىنيازت مىكنيم. و اگر حاجتى دارى، حاجتت را بر مىآوريم. و اگر بار خود را به خانه ما فرود بیاوری و ميهمان ما باشى، تا وقت رفتن براى تو بهتر خواهد بود. زيرا كه ما خانهاى گشاده داريم و جاه و مال فراوان است. چون مرد شامى اين سخنان را شنيد، گريست و گفت: شهادت مىدهم كه تويى خليفة اللّه در روى زمين، و خدا بهتر مىداند كه رسالت و خلافت را در كجا قرار دهد. پيش از آنكه تو را ملاقات كنم، تو و پدرت دشمن ترين خلق نزد من بوديد ، حالا محبوب ترين خلق خدا نزد من شما هستید. پس بار خود را به خانه آن حضرت فرود آورد. و تا در مدينه بود، مهمان آن جناب بود. و از محبّان و معتقدان اهل بيت رسالت گرديد. (بحار الأنوار ، ج ۴۳ ص ۳۴۴)
💠 دعای پیامبر
🔶 ابو هريره روايت كرد: هيچ وقت امام حسن عليه السّلام را نمىبينم مگر آنكه اشك چشمم جارى مىشود. و سببش آن است كه روزى حاضر بودم در خدمت رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم كه حضرت حسن عليه السّلام دويد و آمد تا در دامان حضرت پيغمبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم نشست. آن حضرت دهان او را باز كرد و دهان خود را به دهان او برد و گفت: خداوندا، من دوست مىدارم حسن را و دوست مىدارم دوست او را، و اين را سه مرتبه فرمود. (مناقب ابن شهر آشوب ج ۴ ص ۲۵)
💠 عظمت حضرت
🔶 ابن شهر آشوب روايت كرده كه بعد از رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم هيچ كس به شرافت و عظمت جناب امام حسن عليه السّلام نرسيد. گاهى بساطى براى آن حضرت بر در خانه مىگسترانيدند و ایشان از خانه بيرون مىآمد و بر روى آن مىنشست. پس هر كس كه از آنجا عبور مىكرد به جهت جلالت آن حضرت مىايستاد و عبور نمىكرد تا آنكه راه كوچه از رفت و آمد مسدود مىشد. حضرت كه چنين مىديد داخل خانه مىشد، و مردم پراكنده مىشدند و در پى كار خويش مىرفتند. (بحار الأنوار، ج ۴۳ ص ۳۳۸)
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
⚫️ #اینفوتبیان | توصیههای پیامبر اکرمصلیاللهعلیهوآله برای زندگی موفق
@TebyanOnline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرید زکریا، مجری سی ان ان:
📹"علی رغم قدرت اسرائیل، ایرانیان به خوبی نقطه قوت خود و نقطه ضعف اسرائیل را متوجه شده و مشغول خفه کردن آن هستند!"
@Kayhan_online
💠 توصیه شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی به امام خمینی(ره)
✍از حضرت آیة الله موسی شبیری زنجانی نقل شده است كه: در سفری كه امام خمینی(ره) و پدرم برای زیارت به مشهد مقدّس رفته بودند، در صحن حرم امام رضا (علیه السلام) با سالك الی الله، حاج حسنعلی نخودكی اصفهانی مواجه میشوند. امام كه در آن زمان شاید در حدود سی الی چهل سال بیشتر نداشت، وقت را غنیمت میشمارد و به ایشان میگوید با شما سخنی دارم. حاج حسنعلی نخودكی میگوید: من در حال انجام اعمال هستم شما در بقعه شیخ حرّ عاملی(ره) بمانید من خودم پیش شما میآیم. بعد از مدتی حاج حسنعلی میآید و میگوید چه كار دارید؟
🔹امام(ره) خطاب به ایشان رو به گنبد و بارگاه امام رضا(علیه السلام) كرد و گفت: تو را به این امام رضا (علیه السلام) اگر (علم) كیمیا داری به ما هم بده؟
🔻حاج حسنعلی نخودكی كه رضوان خدا بر او باد، انكار به داشتن علم كیمیا نكرد، بلكه به امام فرمودند:
🔹اگر ما «كیمیا» به شما بدهیم و شما تمام كوه و در و دشت را طلا كردید، آیا قول میدهید كه به جا استفاده كنید و آن را حفظ كنید و در هر جائی به كار نبرید؟
🔹امام خمینی(ره) كه از همان ایام جوانی صداقت از وجودشان میبارید، سر به زیر انداختند و با تفكری به ایشان گفتند: نه نمیتوانم چنین قولی به شما بدهم.
✅حاج حسنعلی نخودكی كه این را از امام شنید فرمود حالا كه نمیتوانید «كیمیا» را حفظ كنید من بهتر از كیمیا را به شما یاد میدهم و آن این كه:
🔸بعد از نمازهای واجب یك بار «آیة الكرسی» را تا «وهو العلی العظیم» میخوانی.
🔸و بعد تسبیحات فاطمه زهرا(سلام الله علیها) را میگویی .
🔸و بعد سه بار سوره توحید را میخوانی.
🔸و بعد سه بار صلوات میگویی.
🔸و بعد سه بار این آیه مباركه را میخوانی که از كیمیا برایت بهتر است:
🤲«... وَ مَن یَتَّقِ اللهَ یجْعَل لَّهُ مخْرَجاً وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یحْتَسِب - وَ مَن یَتَوَكلْ عَلى اللهِ فَهُوَ حَسبُهُ إِنَّ اللهَ باَلِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِكلِّ شىْءٍ قَدْراً»؛(طلاق، 2-3)
▫️(هر كس تقواى الهى پیشه كند خداوند راه نجاتى براى او فراهم میكند. و او را از جائى كه گمان ندارد روزى مىدهد، و هر كس بر خداوند توكل كند كفایت امرش را مىكند، خداوند فرمان خود را به انجام مىرساند، و خدا براى هر چیزى اندازهاى قرار داده است).
📗منبع: مجله بشارت، ش 58
11006-fa-hadis356-imam-reza-a(1).pdf
1.39M
۳۵۶ حدیث از امام رضا علیه السلام و الصلاة
فینال آیت الله بهجت ره.pdf
2.18M
🌀این کتاب را بخوانید
سیره و رهنمودهای سیاسی- اجتماعی حضرت آیتالله بهجت رحمتالله علیه
📣 کانال کتب دینی ____
https://eitaa.com/kotobedini
╰─┅─•🍃🌸🍃•─┅─
هر که دارد به دلش آرزوی مشهد الرضا
هرکه خواهد در گدائی توانگر شود و غنا
هرکه خواهد که شود گره کار شیعه باز
بر غریبالغربا شاهخراسان فرستدصلوات
✨🕌الّلهُمَّ
✨🕌صلّ
✨🕌علْی
✨ 🕌محَمَّد
✨ 🕌وآلَ
✨ 🕌محَمَّدٍ
✨🕌وعَجِّل
✨🕌فرَجَهُم
#شهادت_امام_رضا(ع)🍂🖤
#تسلیت_باد 🥀
🌺 نشر دهید لطفاً 🌺
https://eitaa.com/joinchat/1418985474C8453b3ce78
پاسخ های امام رضا علیه السلام.pdf
1.56M
📚 پاسخهای امام رضا به چهل پرسش قرآنی
✏️ نویسنده: گروه مولفان
🇮🇷 ناشر: آستان قدس رضوی
📄 تعداد صفحات: ۲۰۰
📣 زبان: فارسی
#️⃣ #امام_رضا #امام_مهربانی #ضامن_آهو #تسنیم #کتابخانه_مجازی #کتابخانه_دیجیتال
➖➖➖➖➖➖➖➖
⚫️ پیامبر از زبان سیدالشهدا
🔴 اسطورهای در افق هستی
این عبارات زیبا، بخش کوچکی از ویژگیهای رفتاری پیامبر اکرم (ص) است که از زبان حضرت سیدالشهداء (ع) توصیف شده:
👈 «دائمُ الفکر» بود؛ همیشه در تفکر بود، هرگز از فکر کردن خسته نمیشد؛
👈 «مُتِواصِلُ الأحزانِ» بود؛ یعنی همواره در غمِ شیرینِ باوقاری فرو رفته بود و معلوم میشد که غم متصلی است و بخش اعظم این غم، در دل پیامبر(ص) بود؛ در حالیکه معمولاً بر لبش، لبخند جاری بود؛ اما غمِ سنگین و ریشهداری در دل همراه او بود. آیا غمِ ناشی از درکِ یک حقیقتِ بزرگ بود؟ غمِ مردم بود؟
👈 «لِیسَت لَهِ راحةٌ» هرگز پیامبر را بیدغدغه نمیدیدیم، همیشه دغدغهی چیزی داشت.
👈 «طَویلُ السَّکت» یعنی اهل سکوتهای طولانی بود.
👈 «لایَتَکَلَّمُ فی غَیرِ حاجَةٍ» جز زمانیکه لازم و مفید بود، سخن نگفت. بنای پیامبر بر سکوت بود، اِلّا وقتیکه حرف زدن، ضرورت و فایدهای میداشت.
👈 لَیِّن و اهل مدارا بود. اما تو خالی و بیاراده نبود. باوقار بود، در عین حال ترسناک هم نبود. پیامبر همیشه در بین ما حُرمت و ابهّت داشت، اما هیچوقت از او نمیترسیدیم.
👈 نعمت هرچند اندک، نزد او بزرگ بود. بدِ هیچکس و هیچچیز را نمیگفت. هرگز برای امر دنیوی و برای منافع خود عصبانی نشد. هرگز قاهقاه نخندید اما همواره تبسّم بر لب داشت، ظاهر و باطنش با مردم یکی بود. در خلوت و جلوَت یک شخصیت داشت.
👈 رفتارش در جامعه با مردم چگونه بود؟
بنای پیامبر بر دوستی و جذب و وحدت و محبت و اُلفت با مردم بود، نه ایجاد نفرت. «کانَ یُؤَلِّفُهُم و لایُنَفِّرُهُم».
👈 «مَن سَألَهُ حاجَةً لَم یَرجِع إلا بِها أو بِمَیسورٍ مِنَ القَولِ» هرکس به پیامبر رجوع میکرد و از او چیزی و کمکی میخواست، محال بود که بیجواب و با دست خالی برگردد. پیغمبر اگر داشت، میداد و اگر نداشت، او را با کلماتِ زیبا بدرقه میکرد، از او عذر میخواست، به او آرامش میداد و بهگونهای سخن میگفت که از دادنِ آن چیز هم نزد آن فرد عزیزتر بود.
👈 هیچکس از محضر(ص) پیامبر ناراحت بیرون نمیرفت، حتی دشمنانش وقتی نزد ایشان میرفتند و در ساحت قدس او قرار میگرفتند، از جلسه که بیرون میآمدند، نمیتوانستند از او متنفّر باشند.
👈 «و صارَ لَهُم أباً» برای مردم پدر بود «و صارَ عِندَه سِواء» و همۀ مردم بدون استثناء در چشم او مساوی بودند. برای هیچکس بیدلیل، احترامی بیش از بقیه یا بیاحترامی قائل نمیشد.
👈 اهل «تَسوِیَةُ النَّظَرِ و الإستِماعِ بَینَ الناس» بود. یعنی حتی نگاهش بین مردم به تساوی میچرخید و حتی به سخنان افراد که گوش میداد، بهطرز مساوی گوش میداد. تا این حدّ بر حقوقِ بشر تأکید و دقت داشت.
👈 مجلس پیامبر (ص) مجلس صدق، حلم، حیاء و امانت بود. در حضور او هیچوقت صدا بلند نمیشد. در مجلسی که او حضور داشت، همه متعادل بودند؛ همه بر اساس تقوا سخن میگفتند و همه متواضع بودند. به بزرگترها و مُسنّترها احترام میگذاشتند و با کوچکترها با مهربانی برخورد میکردند. «وَ یُوثِرونَ ذا الحاجةَ» و نیازمندان را بر خود مقدم میداشتند.
👈 چهرهی پیامبر(ص) شاد بود، ابرو گره نمیکرد، مگر آنگاه که بیعدالتی یا منکری را میدید.
👈 «سَهِلُ الخُلق» بود؛ یعنی خیلی راحت میشد با او رابطه برقرار کرد.
👈 «لَیسَ بِفَظٍّ و لاغَلیظٍ» خَشِن و تندخو نبود.
👈 «و لافَحّاشٍ و لاعَیّاب» هرگز فحش بر لب او جاری نشد، عیبگیر نبود، عیب مردم را تعقیب نمیکرد.
👈 «و لامَدّاحٍ» در عین حال اهل مبالغه در تمجید از افراد هم نبود.
✍حسن رحیمپور ازغدی | محمد پیامبری برای همیشه (ص ۲۹-۳۴)
پینوشت: تمام این جملات، ترجمه و توضیح فقراتی از روایت نسبتاً طولانیای است که در کتاب شریف «معانیالاخبار، ص۸۲» نقل شده است.
#حمید_کثیری
🔰پیامبرشناسی در یک دقیقه🔰
📖هُوَالذي بَعَثَ فِيالْأُمِّيِّينَ رَسولا...
خداوندازميان مردم درسنخوانده، پيامبرى مبعوث كرد تا آيات الهى را بر آنان بخواند و آنها را تربیت کند، كتاب آسمانى و حكمت به آنان بياموزد و همانا پيش از اين در گمراهى آشكار بودند
👌امام صادق:چون مردم مكّه، كتاب و رهبر آسمانى نداشتند،خداوند نسبت امّى داده والا برخى از آنان نوشتن میدانستند
يُزَكِّيهِم يعنى پيامبر مأمور بود تا اخلاق زشت را از ميان مردم بردارد و اخلاق نيكو را رواج دهد تا به كمال برسند
حكمت، معارفى كه با تغيير نگرش، زمينه سعادت انسانرا فراهم مىسازدمثلا:
منكرانخدا میگفتند:ماهِيَ الاحَياتُنَا الدنيا
زندگانى ما محدود به همين دنياست
اما خدا میفرمايد:ما هذِهِ الْحَياةُ الدنيا...
ايندنيا، جز بازى و سرگرمى نيست و زندگانى واقعى در آخرت است
درآيه۱۲۹بقره،ابراهيم ع دعا میکند كه پيامبرى با اين ويژگىها مبعوث كند
پيامبر درباره اجابت دعای او میفرمود:
من دعاى مستجابشده ابراهيم هستم
✅بانگاهیكوتاه؛ پيامبر جهان مردم را:
ازشرکبهتوحيد؛ ازفرزندكشىبهفرزند دوستى؛ ازغارت بهايثار؛ ازرباخوارى به كسبحلال؛ ازتفرقه به وحدت؛ ازخرافات به حقيقت؛ ازذلّت بهعزّت ودريككلام ازضلالت بههدايت رهنمون ساخت
👌جعفر به نجاشى پادشاهحبشه گفت:
ما مردمى بوديم كه بت میپرستيديم، مردار میخورديم،كارهاى زشت انجام میداديم، رشتهخويشاوندیرا بريده بوديم، حق همسايگان را رعايت نمیكرديم، افراد قوى به ضعيف رحم نمىكردندو...
تااينكه خداوندرسولى ازميان ما برانگيخت که ما را به اخلاق انسانى سوق داد
هدایت شده از مـعارف حـدیث | 🔅
کتاب چشمه رضوان.pdf
2.96M
.
📙کتاب «چشمه رضوان»
▫️گزیده ای از کتاب شریف «عیون اخبار الرضا علیه السلام»
🔸همراه با، مسابقه و هدایای ویژه و متبرک ..
🪶 کتاب عیون اخبار الرضا یکی از کتابهای مهم شیخ صدوق است که مجموعهای از روایتها و گزارشهای مستند درباره امام علی بن موسی الرضا علیهالسلام، خطبه ها ،آموزهها و نکتههای ناب معرفتی را گردآوری کرده است.
⩸ شیخ صدوق در قرن چهارم هجری میزیست و #امام_رضا_علیه_السلام در ابتدای قرن سوم به شهادت رسیده است و این کتاب در فاصله ای نزدیک به زمان زندگی ایشان نوشته شده است.
⩴ در این کتاب:
✓ مناظرههای امام رضا علیهالسلام با عالمان و روحانیان بزرگ ادیان
✓ پاسخهای امام به پرسشهای مهم و شبهههای بزرگ
✓ سخنان کوتاه و روایتهای امام هشتم از پدران بزرگوار و جد گرامیشان
✓ گزارشهای تاریخی درباره زندگی و وقایع روزگار امام
✓ نکتههایی خواندنی از زندگی امام کاظم و شهادت امام هشتم،
✓ کرامات امام در دوران زندگیشان و کرامات پس از شهادت ایشان آمده است.
✓ و فصلی نیز به آداب زیارت و زیارت نامههای آن حضرت اختصاص یافته است.
₪ بی تردید این کتاب بهترین کتابی است که تصویری روشن و مستند از سخنها و آموزهها و روایتهای تاریخی مربوط به امام هشتم را به خواننده خود ارائه میکند.
🌐 شرکت در مسابقه
@hadithnet | معارف حدیث
تو ضمانت نکنی در شبِ قبرم چه کنم
بارِ عصیانِ مرا جز تو کسی «ضامن» نیست
🔲 السَّلامُ عَلَیکَ یا شَمْسَ الشُمُوسِ
🔲 کتابخانه تسنیم تقدیم می کند
🔲 ۸۸ کتاب به نیت امام هشتم، امام مهربانی
🔻 کتب فارسی
۱. پابوس 👈 دانلود
۲. طب الرضا 👈 دانلود
۳. بر مدار آفتاب 👈 دانلود
۴. کشتی نجات 👈 دانلود
۵. باران فضیلت 👈 دانلود
۶. عشق هشتم 👈 دانلود
۷. حکایت آفتاب 👈 دانلود
۸. تحفة الرضویة 👈 دانلود
۹. زندگانی سیاسی امام رضا 👈 دانلود
۱۰. نماز و عبادت امام رضا 👈 دانلود
۱۱. امام رضا الگوی زندگی 👈 دانلود
۱۲. ترجمه الخصائص الرضویة 👈 دانلود
۱۳. امام رضا، زندگی و اقتصاد 👈 دانلود
۱۴. ترجمه صحیفة الإمام الرضا 👈 دانلود
۱۵. امامت از دیدگاه امام رضا 👈 دانلود
۱۶. مهربان ترین (ویژه نوجوان) 👈 دانلود
۱۷. در پرتو خورشید 👈 دانلود
۱۸. لذت دیدار ماه 👈 دانلود
۱۹. گلچین رضوی 👈 دانلود
۲۰. مناظره در مرو 👈 دانلود
۲۱. صحیفه صحت 👈 دانلود
۲۲. یک قمقمه دریا 👈 دانلود
۲۳. ارمغان ملکوت 👈 دانلود
۲۴. ترجمه فقه الرضا 👈 دانلود
۲۵. آقایخورشید مهربان (ویژه کودک)👈 دانلود
۲۶. پاسخ امام رضا به پرسشهای قرآنی👈 دانلود
۲۷. جغرافیای تاریخی هجرت امام رضا👈 دانلود
۲۸. ستایش و سوگ امام رضا در شعر 👈 دانلود
۲۹. جنبشهای سیاسی عصر امام رضا 👈 دانلود
۳۰. فرصت ولایتعهدی در نشر معارف 👈 دانلود
۳۱. پژوهشی دقیق در زندگی امام رضا 👈 دانلود
۳۲. میهمان امام رضا (ویژه کودک) 👈 دانلود
۳۳. شهدای امام رضایی 👈 دانلود
۳۴. دانستنی های رضوی 👈 دانلود
۳۵. یک پنجره خورشید 👈 دانلود
۳۶. ترجمه مسند الرضا 👈 دانلود
۳۷. ولایتعهدی امام رضا 👈 دانلود
۳۸.در این قطعه از بهشت 👈 دانلود
۳۹. ۳۵۶ حدیث امام رضا 👈 دانلود
۴۰. چشمه حکمت رضوی 👈 دانلود
۴۱. ابعاد شخصیت امام رضا (۲ جلد) 👈 دانلود
۴۲. اسرار فضل بن شاذان از امام رضا👈 دانلود
۴۳. ترجمه عیون اخبار الرضا (۲ جلد) 👈 دانلود
۴۴. امام رضا، امام اخلاق و گفتگو 👈 دانلود
۴۵. جلد ۴۹ بحار (بخش امام رضا) 👈 دانلود
۴۶. شرحی بر مناظرات امام رضا 👈 دانلود
۴۷. درسهایی از زندگی امام رضا. 👈 دانلود
۴۸. امام رضا از دیدگاه اهل سنت 👈 دانلود
۴۹. حرم در گذر زمان 👈 دانلود
۵۰. کتابنامه امام رضا 👈 دانلود
۵۱. نجمه و خیزران 👈 دانلود
۵۲. ترجمه فقه الرضا 👈 دانلود
۵۳. معجزات امام رضا 👈 دانلود
۵۴. تاریخ آستان قدس 👈 دانلود
۵۵. ترجمه رساله ذهبیه 👈 دانلود
۵۶. ترجمه اَعلام الهدایة 👈 دانلود
۵۷. آشنایی با مسند الإمام الرضا 👈 دانلود
۵۸. مدایح رضوی در شعر فارسی 👈دانلود
۵۹. برهان قاطع (مناظره امام رضا)👈دانلود
۶۰. تحلیلی از زندگانی امام رضا 👈 دانلود
۶۱. جنبه اخلاقی سیره امام رضا 👈 دانلود
۶۲. امام رضا در رزمگاه ادیان 👈 دانلود
۶۳. شخصیت حضرت رضا 👈 دانلود
۶۴. ترجمه عوالم العلوم. 👈 دانلود
🔻 کتب عربی
۶۵. فقه الرضا 👈 دانلود
۶۶. أعلام الهدایة 👈 دانلود
۶۷. عالم آل محمد 👈 دانلود
۶۸. الرسالة الذهبیة 👈 دانلود
۶۹. الخصائص الرضویة 👈 دانلود
۷۰. مکاتیب الإمام الرضا 👈 دانلود
۷۱. صحیفة الإمام الرضا 👈 دانلود
۷۲. فی رحاب الإمام الرئوف 👈 دانلود
۷۳. عیون اخبار الرضا (۲ جلد) 👈 دانلود
۷۴. وفاة الإمام الرضا و الجواد 👈 دانلود
۷۵. عوالم العلوم (الإمام الرضا) 👈 دانلود
۷۶. العلل و الحِکَم للإمام الرضا 👈 دانلود
۷۷. الإمام الرضا عند اهل السنة 👈 دانلود
۷۸. موسوعة کلمات الإمام الرضا 👈 دانلود
۷۹. مسند الإمام الرضا (عطاردی)👈 دانلود
۸۰. مسند الرضا (داود بن سلیمان)👈 دانلود
۸۱. موسوعة الإمام الرضا (۸ جلد) 👈 دانلود
۸۲. الحیاة السیاسیة للإمام الرضا 👈 دانلود
۸۳. زیارة الإمام الرضا، کیف و لماذا 👈 دانلود
۸۴. القصص فی احادیث الإمام الرضا 👈 دانلود
۸۵. علی بن موسی و القرآن الحکیم 👈 دانلود
۸۶. علی بن موسی و الفلسفة الالهیة 👈 دانلود
۸۷. الإمام الرضا،قیادة الأمة ولایةالعهد 👈 دانلود
۸۸. لوامع الأنوار فی شرح عیونالاخبار👈 دانلود
♻️ با بازنشر این فهرست، خادم فرهنگی امام رضا (علیه السلام) باشید.
ا•┈┈••••✾•▪️•✾•••┈┈•ا
تسنیم، بزرگترین کتابخانه علوم اسلامی در بستر ایتا 👈 عضو شوید
🆔 @tasnim_pdf
💐🌺🌹💐🌺🌹
https://eitaa.com/ghoranvasonat
33.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستورالعمل امام رضا(علیه السلام) درسختی ها و گرفتاری ها
#دکتر_رفیعی
إِذَا حَزَنَكَ أَمْرٌ شَدِيدٌ فَصَلِّ رَكْعَتَيْنِ
╭━═━⊰🍃🌸🍃⊱━═━╮
🌺💐🌹🌺
╰━═━⊰🍃🌸🍃⊱━═━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 تشرف آیت الله حقشناس محضر #امام_رضا علیه السلام
❗️ حضرت رضا این شعر را خواندند:
رو آر سوی ما که به سوی تو رو کنیم!!
وز غیر ما به سوی تو روی آورد بلا!!
🌺لطفا نشر دهید 🌺
https://eitaa.com/ghoranvasonat
اول: بی اعتقادتان میکنند.
دوم: بی حجابتان میکنند.
سوم: آزادتان (همان بدون چارچوب و زندگی ارزشی) میکنند.
چهارم: خانواده را از شما میگیرند و بدون همسر و فرزند تنهایتان میکنند.
پنجم: وقتی که افسردتان کردند و بیذوق شدید خانه را هم از شما گرفته و در داخل قفستان میکنند.
◀️این همان سود حاصل از کشف حجاب و استقلال زنان برای سرمایه داران است.
🔺ایدهی یک سرمایهدار برای مردم :
شما کم مصرف کنید و برای ما زیاد کار کنید تا ما سهم بیشتری داشته باشیم.
✍عالیه سادات
🔴 #نیمه_پنهان_غرب
🏴 ۲۰۰ هزار زائر پیاده وارد مشهد مقدس شدند
♦️جمعیت خدمتگزاران به زائران پیاده امام رضا(علیهالسلام): در حال حاضر ۷۰ هزار زائر پیاده در مسیرهای منتهی به مشهد هستند که تا پایان شب جاری بیش از ۳۰ هزار نفر از آنان به مشهد خواهند رسید که با احتساب زائرانی که از روزهای قبل وارد مشهد شدهاند، تعداد زائران به حدود ۲۰۰ هزار زائر رسید.
♦️امسال از ۷۲ شهرستان کشور، زائر پیاده به سمت مشهد داشتهایم که زائران شهرهای کلاله و نهبندان از خراسان جنوبی، دورترین نقطه ممکن از مشهد بودهاند.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش