♦️➿➿➿♦️➿➿➿♦️➿➿➿
فرازی از صحیفه سجادیه
دعا در روز عرفه
دعای چهل و هفتم
وَ اجْعَلْ قَلْبِى وَاثِقا بِمَا عِنْدَكَ، وَ هَمِّى مُسْتَفْرَغا لِمَا هُوَ لَكَ، وَ اسْتَعْمِلْنِى بِمَا تَسْتَعْمِلُ بِهِ خَالِصَتَكَ، وَ أَشْرِبْ قَلْبِى عِنْدَ ذُهُولِ الْعُقُولِ طَاعَتَكَ، وَ اجْمَعْ لِىَ الْغِنَى وَ الْعَفَافَ وَ الدَّعَةَ وَ الْمُعَافَاةَ وَ الصِّحَّةَ وَ السَّعَةَ وَ الطُّمَأْنِينَةَ وَ الْعَافِيَةَ.
و دل مرا بدانچه نزد توست امیدوار گردان و اندیشه مرا براى توجه به کار خود فارغ کن و به هر چه برگزیدگان را وامیدارى و بر مى گمارى مرا وادار و برگمار و آن هنگام که همه افکار از تو غافلند دل مرا با یاد طاعت خود درآمیز و مرا توانگرى ده با عفاف و آسایش و تندرستى و فراخى و آرامش دل و سلامت از هر گزند و آسیب.
وَ لا تُحْبِطْ حَسَنَاتِى بِمَا يَشُوبُهَا مِنْ مَعْصِيَتِكَ، وَ لا خَلَوَاتِى بِمَا يَعْرِضُ لِى مِنْ نَزَغَاتِ فِتْنَتِكَ، وَ صُنْ وَجْهِى عَنِ الطَّلَبِ إِلَى أَحَدٍ مِنَ الْعَالَمِينَ، وَ ذُبِّنِى عَنِ الْتِمَاسِ مَا عِنْدَ الْفَاسِقِينَ.
و کارهاى نیک مرا به آلودگى باطل مساز و جمعیت خاطر مرا در خلوت با خویشتن به فتنه آشفته مکن و آبروى مرا نگاهدار که از هیچ طلب نکنم و از فاسقان چیزى نخواهم.
وَ لا تَجْعَلْنِى لِلظَّالِمِينَ ظَهِيرا، وَ لا لَهُمْ عَلَى مَحْوِ كِتَابِكَ يَدا وَ نَصِيرا، وَ حُطْنِى مِنْ حَيْثُ لا أَعْلَمُ حِيَاطَةً تَقِينِى بِهَا، وَ افْتَحْ لِى أَبْوَابَ تَوْبَتِكَ وَ رَحْمَتِكَ وَ رَأْفَتِكَ وَ رِزْقِكَ الْوَاسِعِ، إِنِّى إِلَيْكَ مِنَ الرَّاغِبِينَ، وَ أَتْمِمْ لِى إِنْعَامَكَ، إِنَّكَ خَيْرُ الْمُنْعِمِينَ
و مرا هم پشت ستمگران مگردان و در محور کردن و از میان بردن احکام قرآن دستیار و یاور آنان مکن و مرا پاس دار و حفظ کن از آنجایى که خود من هم گمان آن را نداشته باشم و در توبه و بخشایش و مهر و روزى فراخ را بر من بگشاى که من رغبت سوى تو دارم و نعمت خود را بر من کامل گردان که بهترین نعمت دهندگانى!
وَ اجْعَلْ بَاقِىَ عُمُرِى فِى الْحَجِّ وَ الْعُمْرَةِ ابْتِغَاءَ وَجْهِكَ، يَا رَبَّ الْعَالَمِينَ، وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، وَ السَّلامُ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ أَبَدَ الاْبِدِينَ.
و هر چه از عمرم باقیمانده در حج و عمره بگذران در راه خود یا رب العالمین و صلى الله علیه و آله الطیبین الطاهرین و السلام علیه و علیهم ابدا الآبدین.
#صحیفه_سجادیه
🆔 @ghorun
⚪️🔷⚪️🔷⚪️🔷⚪️🔷⚪️🔷⚪️🔷
🔺ثواب الاعمال
ثواب زياد گفتن تسبيحات اربعه
امام صادق عليه السلام فرمود: رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمودند: زياد بگوييد (سبحان الله ، و الحمدالله و لا اله الا الله و الله اكبر). زيرا اين ذكرها در روز قيامت در حالى مى آيند كه عده اى (از فرشتگان ) در جلو و عده اى ديگر در پشت سر آنها و عده اى در پشت سر اين گروه (با شكوه و عظمت خاصى ) حركت مى كنند و اينها باقيات صالحات مى باشند.
#ثواب_الاعمال
🆔 @ghorun
•🍂🍂🔘⚪️🔘•🍂•🔘⚪️🔘🍂🍂•
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره غافر آیه ۵۳ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
آیه۵۳) وَلَقَدْ آتَيْنَا مُوسَى الْهُدَىٰ وَأَوْرَثْنَا بَنِيٓ إِسْرَآئِيلَ الْكِتَابَ
🍂•🍂•🍂•🍂•🍂•🍂
آیه۵۳) محققاً ما به موسی هدایت عطا كردیم و كتاب [تورات] را به بنیاسرائیل به میراث دادیم؛
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
تفسیر آیه۵۳)سپس، قرآن یکى از موارد یارى رسولان و پیروزى آنها را در پرتو حمایت الهى بر دشمنان، عنوان کرده مى گوید: ما به موسى هدایت بخشیدیم، و بنى اسرائیل را وارثان کتاب آسمانى (تورات) قرار دادیم (وَ لَقَدْ آتَیْنا مُوسَى الْهُدى وَ أَوْرَثْنا بَنِی إِسْرائِیلَ الْکِتابَ).
هدایتى که خداوند، به موسى ارزانى داشت، معنى گسترده اى دارد که هم مقام نبوت و وحى را شامل مى شود، و هم کتاب آسمانى، یعنى تورات، و هم هدایتهائى که در مسیر انجام رسالتش، به او داده شد، و معجزاتى که در اختیار او قرار گرفت.
تعبیر به میراث در مورد تورات ، به خاطر این است که بنى اسرائیل نسلى بعد از نسل دیگر، آن را در اختیار گرفتند، و مى توانستند از آن بهره گیرى کنند بى آن که زحمتى براى آن کشیده باشند، همچون میراث هاى معمولى که بدون زحمت در اختیار انسان، قرار مى گیرد، هر چند آنها این میراث بزرگ الهى را ضایع کردند.
تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا