📝📔📝📔📝📔📝📔📝📔📝📔
📚ثواب الاعمال
✨ثواب قرائت سوره قمر
امام صادق عليه السلام فرمودند: كسى كه سوره قمر را تلاوت نمايد، خداوند او را سوار بر شترى از شتران بهشت از قبر خارج مى سازد.
#ثواب_الاعمال
#قرآن_کریم
#سوره_قمر
#حدیث
#ماه_رمضان
🌙 @ghorun ✨
✨🍁🍁✨🍁🍁✨🍁🍁✨🍁🍁
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره صافات آیات ۸۱ و ۸۲ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
================
آیه ۸۱إِنَّهُ مِنْ عِبادِنَا الْمُؤْمِنِینَ
۸۲ثُمَّ أَغْرَقْنَا الْآخَرِینَ
▫️🍁🍁▫️▫️🍁🍁▫️
آیه ۸۱ ـ چرا که او از بندگان با ایمان ما بود!
۸۲ ـ سپس دیگران[= دشمنان او] را غرق کردیم!
================
تفسیر آیه۸۱و۸۲)چرا که او از بندگان با ایمان ما بود (إِنَّهُ مِنْ عِبادِنَا الْمُؤْمِنِینَ).
در حقیقت، مقام عبودیت و بندگى، و همچنین ایمان توأم با احسان و نیکوکارى که در دو آیه اخیر آمده، دلیل اصلى لطف خداوند نسبت به نوح (علیه السلام) و نجاتش از اندوه بزرگ و سلام و درود الهى بر او بود، که اگر این برنامه از ناحیه دیگران نیز تعقیب شود، مشمول همان رحمت و لطفند که نوح بود; چرا که معیارهاى الطاف پروردگار، تخلف ناپذیر است و جنبه شخصى و خصوصى ندارد.
* * *
در آخرین آیه مورد بحث، با جمله اى کوتاه و کوبنده سرنوشت آن قوم ظالم و شرور و کینه توز را بیان کرده، مى گوید: سپس دیگران را غرق کردیم (ثُمَّ أَغْرَقْنَا الْآخَرِینَ).
از آسمان، سیلاب آمد، و از زمین آب جوشید، و سرتاسر کره زمین به اقیانوس پر تلاطمى مبدل شد! کاخ هاى بیدادگران را در هم کوبید، و جسدهاى بى جانشان بر صفحه آب باقى ماند!
جالب این که: الطاف خود را با نوح (علیه السلام) ضمن چندین آیه بیان مى کند، اما عذاب آن قوم سرکش را در یک جمله کوتاه توأم با تحقیر و بى اعتنائى، چرا که مقام بیان افتخارات و پیروزى هاى مؤمنان و یارى خداوند نسبت به آنها، مقام توضیح است، و مقام بیان حال سرکشان مقام بى اعتنائى.
تفسیر نمونه)
📚 @ghorun 🍃
🖍✏️🖍✏️🖍✏️🖍✏️
✨دعای روز دوازدهم ماه رمضان
خدایا مرا در این ماه به پوشش و پاکدامنی بیارای و به لباس قناعت و اکتفا به اندازه حاجت بپوشان و بر عدالت و انصاف وادارم نما،
و مرا در این ماه از هرچه میترسم ایمنی بخش، به نگهداریات ای نگهدارنده هراسندگان.
#دعای_روز
#ماه_مبارک_رمضان
🌙 @ghorun ✨
Tahdir joze12.mp3
4.01M
📖 تندخوانی جزء دوازدهم قرآن کریم
🎙 استاد معتز آقایی
#جزء_دوازدهم
#ختم_قرآن_کریم
#ماه_رمضان
#بهار_قرآن
#تحدیر
🌙 @ghorun ✨
💐💐💐◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
📚صحیفه سجادیه
دعا به وقت فرارسیدن ماه رمضان
دعای چهل و چهارم
اللَّهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ بِحَقِّ هَذَا الشَّهْرِ، وَ بِحَقِّ مَنْ تَعَبَّدَ لَكَ فِيهِ مِنِ ابْتِدَائِهِ إِلَى وَقْتِ فَنَائِهِ: مِنْ مَلَكٍ قَرَّبْتَهُ، أَوْ نَبِيٍّ أَرْسَلْتَهُ، أَوْ عَبْدٍ صَالِحٍ اخْتَصَصْتَهُ، أَنْ تُصَلِّىَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَهِّلْنَا فِيهِ لِمَا وَعَدْتَ أَوْلِيَاءَكَ مِنْ كَرَامَتِكَ، وَ أَوْجِبْ لَنَا فِيهِ مَا أَوْجَبْتَ لِأَهْلِ الْمُبَالَغَةِ فِى طَاعَتِكَ، وَ اجْعَلْنَا فِى نَظْمِ مَنِ اسْتَحَقَّ الرَّفِيعَ الْأَعْلَى بِرَحْمَتِكَ.
خدایا به حق این ماه و به حق هر که در این ماه از آغاز تا انجام اطاعت تو کرد، از فرشته مقرب یا پیغمبر مرسل یا بنده صالح و برگزیده تو، درود بر محمد و خاندان او فرست و ما را شایسته آن کرامات گردان که دوستان را نوید دادى و برخوردار کن از آن چه براى عابدان کوشنده در عبادت مقرر داشتى و در صف آنان قرارمان ده که به رحمت تو سزاوار رتبه ارجمند گشتند.
#صحیفه_سجادیه
#ماه_رمضان
🌙 @ghorun ✨
🌼♦️♦️♦️🌼♦️♦️♦️🌼♦️♦️♦️
📚ثواب الاعمال
✨ثواب قرائت سوره الرحمن
امام صادق عليه السلام فرمودند: قرائت سوره (الرحمن) و مداومت بر قرائت آن را ترك نكنيد. زيرا در دلهاى منافقين جاى نمى گيرد و خداوند در روز قيامت اين سوره را بشكل انسانى با زيباترين شكل و هر چه خوشبتوتر مى آورد و اين سوره در جايى كه هيچ كس نزديكتر از او به خداوند نيست ، مى ايستد. آنگاه خداوند از او مى پرسد: چه كسى در زندگى دنيا بر قرائت تو مداومت مى ورزيد، و او پاسخ ميدهد، خدايا! فلانى و فلانى . و آنان روسفيد مى شوند آنگاه خداوند به آنان مى فرمايد: هر كه را دوست داريد شفاعت كنيد. و آنان بى حساب شفاعت مى كنند. بگونه اى كه كسى باقى نمى ماند كه برايش شفاعت كنند. سپس مى فرمايد: وارد بهشت شويد و در هر جاى آن كه مى خواهيد ساكن شويد.
#ثواب_الاعمال
#قرآن_کریم
#حدیث
#سوره_رحمن
🌙 @ghorun ✨
➿💐➿➿➿🌿🌿➿➿➿💐➿
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره صافات آیه ۸۳ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰
آیه۸۳) وَإِنَّ مِنْ شِيعَتِهِ لَإِبْرَاهِيمَ
💐➿➿➿➿➿➿➿
آیه۸۳) به راستی ابراهیم از پیروان نوح بود،
〰〰〰〰〰〰〰〰
تفسیر آیه۸۳) طرح جالب بت شکنى ابراهیم(علیه السلام)
در این آیات، بخش قابل ملاحظه اى از زندگى ابراهیم قهرمان بت شکن(علیه السلام) به دنبال گوشه هائى از تاریخ پر ماجراى نوح(علیه السلام) آمده است.
نخست: از ماجراى بت شکنى ابراهیم(علیه السلام) و برخورد شدید بت پرستان با او، سخن مى گوید، و در قسمت دیگرى، پیرامون بزرگ ترین صحنه فداکارى ابراهیم(علیه السلام) خلیل، و مسأله قربانى فرزندش، بحث مى کند، و این قسمت در قرآن مجید منحصراً در همین جا مطرح شده است.
آیه نخست ماجراى ابراهیم(علیه السلام) را به این صورت با ماجراى نوح(علیه السلام) پیوند مى دهد، مى فرماید: و از پیروان نوح و ابراهیم بود (وَ إِنَّ مِنْ شِیعَتِهِ لَإِبْراهِیمَ).
او در همان خط توحید و عدل، در همان مسیر تقوا و اخلاص که سنت نوح(علیه السلام) بود، گام بر مى داشت، که انبیاء همه مبلغان یک مکتب و استادان یک دانشگاه اند و هر کدام برنامه دیگرى را تداوم مى بخشند و تکمیل مى کنند.
چه تعبیر جالبى؟ ابراهیم(علیه السلام) از شیعیان نوح(علیه السلام) بود، با این که فاصله زمانى زیادى آن دو را از هم جدا مى کرد (حدود ۲۶٠٠ سال، به گفته بعضى از مفسران) ولى مى دانیم در پیوند مکتبى، زمان کمترین تاثیرى ندارد.
تفسیر نمونه)
📚 @ghorun 🌿