فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬سخنرانی حجت الاسلام قرائتی با موضوع تفسیر سوره سبأ - آیه ۵
🆔@ghorun
▫️▫️▫️🔷🔷🔷〰〰〰〰〰
📚ثواب الاعمال
✨ثواب خواند صد ايه قرآن و گفتن هفت بار (يا الله ) پس از آن
اميرالمومنين عليه السلام فرمودند: كسى كه صد آيه قرآن ، از هر كجاى آن ، را بخواند، و سپس هفت بار (يا الله ) بگويد، اگر دعا كن كه صخره اى از جايش كنده شود، ان شا الله كنده خواهد شد.
🆔 @ghorun
دستورالعمل آیت lالله بهجت
📌دستورالعمل آیت الله بهجت(ره) برای ثبوت در دین و گمراه نشدن در فتنه ها در آخرالزمان
🍃مداومت بر ذکر:
🌸یا الله یا رَحمن یا رَحیم
🌸یا مُقَلِّبَ القُلوب ثَبِّتْ قَلْبی عَلی دِینِک
🆔@ghorun
💠امام علی علیه السلام:
گوش خود را به خوب شنيدن عادت بده و به سخنانى كه شنيدنشان بر اصلاح و پاكى تو چيزى نمىافزايد گوش فرامده.
📚میزان الحکه جلد ۳ صفحه ۲۱۹۱
🆔@ghorun
〰🔸🌱🔸•〰•🔸•〰•🔸🌱🔸〰
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره سبأ آیه ۶ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
🔸〰〰〰〰〰〰
آیه۶) وَيَرَى الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ الَّذِيٓ أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ هُوَ الْحَقَّ وَيَهْدِيٓ إِلَىٰ صِرَاطِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ
🔸🌱🔸〰🔸🌱🔸〰
آیه۶) و كسانی كه معرفت به آنان عطا شده، میدانند كه آنچه از سوی پروردگارت بر تو نازل شده حق است، و به راه خدای توانای شكستناپذیر و ستوده هدایت میكند.
🔸〰〰〰〰〰〰
تفسیر آیه۶)عالمان دعوت تو را حق مى دانند
در آیات گذشته، سخن از بى خبران کوردلى بود که، قاطعانه معاد را با آن همه دلائل، انکار مى کردند، و سعى در تکذیب آیات الهى و گمراه ساختن دگران داشتند.
در آیات مورد بحث، سخن از عالمان و اندیشمندانى مى گوید که به تصدیق آیات الهى، و تشویق دیگران به پذیرش آن، مى پردازند، مى فرماید: کسانى که به آنها علم داده شده، آنچه را که از سوى پروردگارت بر تو نازل شده را حق مى بینند، که به راه پروردگار عزیز و حمید هدایت مى کند (وَ یَرَى الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ الَّذِى أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ هُوَ الْحَقَّ وَ یَهْدِى إِلى صِراطِ الْعَزِیزِ الْحَمِیدِ).
و اگر مى بینیم در تفسیر على بن ابراهیم این تعبیر به امیر مؤمنان على(علیه السلام)تفسیر شده، در واقع بیان مصداق اتم و اکمل آن است.
آرى، هر عالم بى تعصبى در محتواى این کتاب آسمانى بیندیشد از معارف پر مغز، احکام متین، اندرزهاى حکیمانه و مواعظ تکان دهنده آن گرفته، تا تاریخهاى عبرت انگیز، بحثهاى علمى اعجاز آمیزش، مى داند، همگى گواه بر حقانیت این آیات است.
امروز کتابهاى مختلفى از سوى دانشمندان غربى و شرقى، درباره اسلام و قرآن تألیف یافته، که در آنها اعترافات بسیار گویا و روشنى بر عظمت اسلام و صدق آیه فوق دیده مى شود.
تعبیر به هُوَ الْحَقَّ تعبیر جامعى است، که بر تمام محتواى قرآن تطبیق مى کند، چرا که حق همان واقعیت عینى و وجود خارجى است، یعنى محتواى قرآن، هماهنگ با قوانین آفرینش، واقعیتهاى عالم هستى، و جهان انسانیت است.
و چون چنین است، هدایتگر به سوى راه خداست، خداوندى که هم عزیز است و هم حمید ، یعنى در عین توانائى و شکست ناپذیر بودن، شایسته هر گونه ستایش است، نه همچون قدرتمندان بشر، که چون بر تخت قدرت نشینند راه زورگوئى و تجاوز و ستمگرى و انحصارطلبى را، پیش مى گیرند.
نظیر این تعبیر در آیه ۱ سوره ابراهیم نیز آمده است آنجا که مى گوید: کِتابٌ أَنْزَلْناهُ إِلَیْکَ لِتُخْرِجَ النّاسَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِ رَبِّهِمْ إِلى صِراطِ الْعَزِیزِ الْحَمِیدِ: این کتابى است که بر تو نازل کردیم، تا مردم را از تاریکى ها، به سوى روشنائى (علم و ایمان) به فرمان پروردگارشان، در آورى، به سوى راه خداوند عزیز و حمید .
پیداست کسى که هم قدرتمند است، و هم شایسته حمد و ستایش، هم عالم و آگاه است، و هم رحیم و مهربان، راه او مطمئن ترین راهها و مستقیم ترین طریقهاست، و آنها که از راه او مى روند، خود را به سرچشمه قدرت، و هر گونه اوصاف حمیده نزدیک مى کنند.
تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun
🖌📝🖌📝🖌📝🖌📝
📝 امام علی علیه السلام
دوست، دوست نیست مگر کسی که برادر دینی خود را در سه موضع بپاید، در رنج و بلا، و پشت سر و هنگامی که از دنیا برود.
📚نهج البلاغه حکمت
🆔 @ghorun
🍁🍂▫️🍁🍂▫️🍁🍂▫️🍁🍂▫️🍁🍂
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره سبا آیه ۷ به همراه ترجمه،تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
۷وَ قالَ الَّذِینَ کَفَرُوا هَلْ نَدُلُّکُمْ عَلى رَجُل یُنَبِّئُکُمْ إِذا مُزِّقْتُمْ کُلَّ مُمَزَّق إِنَّکُمْ لَفِى خَلْق جَدِید
🍁✨🍁✨🍁✨🍁✨🍁✨
۷ ـ و کافران گفتند: آیا مردى را به شما نشان دهیم که به شما خبر مى دهد هنگامى که (مردید) و سخت از هم متلاشى شدید، (بار دیگر) آفرینش تازه اى خواهید یافت؟!
🍁✨🍁✨🍁✨🍁✨🍁✨
در آیه بعد، بار دیگر به مسأله قیامت و رستاخیز باز مى گردد، و بحثهاى گذشته را به صورت دیگرى تکمیل مى کند، مى فرماید: کافران گفتند: آیا مردى را به شما نشان دهیم که خبر مى دهد، هنگامى که همگى خاک شدید و ذرات بدن شما از یکدیگر جدا شد، و هر یک در گوشه اى قرار گرفت (و یا شاید جزء بدن حیوان یا انسان دیگرى شد) بار دیگر به آفرینش تازه اى باز مى گردید ؟! (وَ قالَ الَّذِینَ کَفَرُوا هَلْ نَدُلُّکُمْ عَلى رَجُل یُنَبِّئُکُمْ إِذا مُزِّقْتُمْ کُلَّ مُمَزَّق إِنَّکُمْ لَفِى خَلْق جَدِید).
به نظر مى رسد، اصرار آنها بر مسأله انکار معاد از دو امر سرچشمه گرفته: نخست این که، چنین مى پنداشتند: معادى که پیامبر(صلى الله علیه وآله) اسلام مطرح مى کرد (معاد جسمانى) مطلبى است آسیب پذیر، که مى توانستند توده مردم را نسبت به آن بدبین کنند، و آن را به آسانى نفى نمایند.
دیگر این که، اعتقاد به معاد، و یا حتى قبول احتمالى آن، به هر حال در انسان ایجاد مسئولیت و تعهد مى کند، و او را به اندیشه و جستجوگرى حق وادار مى سازد، و این مطلبى بود، که براى سردمداران کفر سخت خطرناک محسوب مى شد، لذا، اصرار داشتند به هر طریقى شده، فکر معاد و پاداش کیفر اعمال را، از مغز مردم بیرون کنند.
مى گفتند: مگر امکان دارد، این استخوانهاى پوسیده، این خاکهاى پراکنده، که تندباد ذرات آن را به هر سو مى برد، روزى جمع شود و لباس حیات بر آن بپوشانند؟.
ولى آنها فراموش کرده بودند که، ما در آغاز نیز اجزاء پراکنده اى بودیم هر قطره اى از آبهاى موجود در بدن ما، در گوشه اقیانوس یا چشمه اى بود، و هر ذره اى از ماده آلى و معدنى جسم ما، در گوشه اى از زمین افتاده بود، همان گونه که در آغاز خداوند اینها را جمع کرد در پایان نیز قدرت بر این امر دارد.
و این که: آنها از پیامبر(صلى الله علیه وآله) تعبیر به رجل به صورت نکره مى کردند به منظور تحقیر بود.
🆔@ghorun
📌 تلاوت قرآن و انس با ادعیه ، انسان را در معرض تزکیه و تهذیب و تصفیه باطنی قرار می دهد.
🆔@ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید نوید صفری
رمز شهادت، دعا، رضایت خانواده
🌷نوید متولد١٣۶۵/٠۴/١۶ و تازه داماد بودند و خطبه عقد ایشان توسط رهبر معظم انقلاب (به صورت تلفنی) خوانده شد.
🔹از صفات بارز اخلاقی شهید احترام بسیار زیاد به پدر و مادر ، مودب و با حیا ، بسیار دلسوز ، اهل فکر و صبور ، شوخ طبع، بسیار کار راه انداز و توانمند بودند .
شهیدنوید که برای انجام ماموریت سه ماهه به سوریه اعزام شده بودند پس از پایان ماموریت به درخواست خود شهید و با اجازه فرماندهان به دیرالزور البوکمال اعزام شدند
شهید نوید صفری طی نبرد با تروریست های داعش در شهر البوکمال زخمی و به اسارت تروریست ها در آمد.
طی مدتی خبری از وی نبود تا اینکه با آزادی کامل شهر البوکمال از لوث تروریست های تکفیری در تاریخ ۵آذر۱۳۹۶ پیکر مطهر او شناسایی و مشخص شد که همچون سالار و سرور شهیدان ، مظلومانه به شهادت رسیده و سر از پیکرش جدا شده است و در روز جمعه ۱۰آذر۱۳۹۶ در محله تهرانپارس تشییع گردید.
شهیدنوید علایق خاصی به شهید محمد حسن (رسول) خلیلی ، شهید سعید علیزاده و شهید علی خلیلی داشتند.
#حاجت_گرفته_از_شهدا
#سالروز_شهادت
🆔@ghorun
📝 امروز سالگرد شهادت شهیدی بود که قول داده، تمام تلاشش را بکند تا حاجتمان را از خدا بگیرد و اگر نشد در آخرت جبران کند، به شرط اینکه از طرفش زیارت عاشورا بخوانیم و به اباعبدالله هدیه دهیم. چون خیلی با این زیارت انس داشت و عاقبت هم در آغوش مولایش آرام گرفت
🌸شهدا را یاد کنیم با ذکر صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد
#شهید_نوید_صفری
#سالروز_شهادت
🆔@ghorun
🔶🔷▫️▫️🔶🔹▫️▫️🔶🔹▫️▫️
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره سبأ آیه ۸ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
▫️▫️🔸▫️▫️🔸▫️▫️🔸
آیه۸) أَفْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أَمْ بِهِ جِنَّةٌ بَلِ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ فِي الْعَذَابِ وَالضَّلَالِ الْبَعِيدِ
▫️▫️🔹▫️▫️🔸▫️▫️🔹
آیه۸) آیا [به نظر شما این خبر دهنده] بر خدا دروغ بسته، یا دچار نوعی جنون است؟! [نه، چنین نیست كه میپندارند] بلكه كسانی كه به آخرت ایمان ندارند، در عذاب و گمراهی دوری هستند.
▫️▫️🔸▫️▫️🔸▫️▫️🔸
تفسیر آیه۸)و عجب این که، آنها این سخن را، دلیل بر دروغگوئى و یا جنون گوینده اش گرفته، مى گفتند: آیا او بر خدا دروغ بسته؟ یا نوعى جنون دارد ؟ (أَفْتَرى عَلَى اللّهِ کَذِباً أَمْ بِهِ جِنَّةٌ).
و گرنه، آدم راستگو و عاقل، چگونه ممکن است لب به چنین سخنى بگشاید؟!
ولى، قرآن، به طرز قاطعى به آنها چنین پاسخ مى گوید: چنین نیست، نه او دیوانه است و نه دروغگو، بلکه آنها که ایمان به آخرت ندارند در عذاب و گمراهى دورى هستند (بَلِ الَّذِینَ لایُؤْمِنُونَ بِالآخِرَةِ فِى الْعَذابِ وَ الضَّلالِ الْبَعِیدِ). چه گمراهى از این آشکارتر، که انسان، منکر معاد شود، معادى که همه سال در برابر چشمان خود، نمونه آن را در عالم طبیعت و زنده شدن زمینهاى مرده مى بیند.
معادى که اگر نباشد، زندگى این جهان نا مفهوم و بى محتوا است.
و بالاخره، معادى که انکار آن، مساوى است با انکار قدرت، عدل و حکمت پروردگار.
اما چرا مى گوید: آنها اکنون در عذاب و ضلالند؟
این، به خاطر آنست که در زندگى، مشکلات و حوادثى وجود دارد، که بدون ایمان به آخرت، انسان نمى تواند آنها را تحمل کند.
به راستى اگر، زندگى محدود به همین چند روز عمر دنیا بود، تصور مرگ براى هر انسانى کابوس وحشتناکى مى شد، به همین دلیل منکران معاد، همیشه در یک نوع نگرانى جانکاه و عذاب الیم، به سر مى برند، در حالى که مؤمنان به معاد، مرگ را دریچه اى به سوى جهان بقا، و وسیله اى براى شکسته شدن قفس و آزادى از این زندان، مى شمرند.
آرى، ایمان به معاد، به انسان آرامش مى بخشد، مشکلات را قابل تحمل مى کند، و ایثار، فداکارى و جانبازى را براى بشر آسان مى سازد.
اصولاً، آنها که معاد را دلیل بر دروغگوئى یا جنون مى شمردند، بر اثر کفر و جهلشان، گرفتار عذاب تاریک بینى و گمراهى دور و درازى بودند.
گر چه بعضى از مفسران، این عذاب را اشاره به عذاب آخرت دانسته اند، ولى ظاهر آیه نشان مى دهد که آنها، هم اکنون در این جهان گرفتار عذاب و ضلال اند.
تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun
🍁🍁➖➖🍁🍁➖➖🍁
🖋امام علی (ع) میفرمایند: من قرآن را به شما آموختم و باب دلایل و براهین را به روی شما گشودم و آنچه را نمیشناختید به شما شناساندم…ای کاش که نابینا بینا میگشت، یا خفته بیدار میشد!
🆔 @ghorun
🔅هرکس برای میتی اینگونه فاتحه بخواند، هم رفع گرفتاری از خودش میشود و هم گنجی است برای میت.
🆔 @ghorun