🍁🍂▫️🍁🍂▫️🍁🍂▫️🍁🍂▫️🍁🍂
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره سبا آیه ۷ به همراه ترجمه،تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
۷وَ قالَ الَّذِینَ کَفَرُوا هَلْ نَدُلُّکُمْ عَلى رَجُل یُنَبِّئُکُمْ إِذا مُزِّقْتُمْ کُلَّ مُمَزَّق إِنَّکُمْ لَفِى خَلْق جَدِید
🍁✨🍁✨🍁✨🍁✨🍁✨
۷ ـ و کافران گفتند: آیا مردى را به شما نشان دهیم که به شما خبر مى دهد هنگامى که (مردید) و سخت از هم متلاشى شدید، (بار دیگر) آفرینش تازه اى خواهید یافت؟!
🍁✨🍁✨🍁✨🍁✨🍁✨
در آیه بعد، بار دیگر به مسأله قیامت و رستاخیز باز مى گردد، و بحثهاى گذشته را به صورت دیگرى تکمیل مى کند، مى فرماید: کافران گفتند: آیا مردى را به شما نشان دهیم که خبر مى دهد، هنگامى که همگى خاک شدید و ذرات بدن شما از یکدیگر جدا شد، و هر یک در گوشه اى قرار گرفت (و یا شاید جزء بدن حیوان یا انسان دیگرى شد) بار دیگر به آفرینش تازه اى باز مى گردید ؟! (وَ قالَ الَّذِینَ کَفَرُوا هَلْ نَدُلُّکُمْ عَلى رَجُل یُنَبِّئُکُمْ إِذا مُزِّقْتُمْ کُلَّ مُمَزَّق إِنَّکُمْ لَفِى خَلْق جَدِید).
به نظر مى رسد، اصرار آنها بر مسأله انکار معاد از دو امر سرچشمه گرفته: نخست این که، چنین مى پنداشتند: معادى که پیامبر(صلى الله علیه وآله) اسلام مطرح مى کرد (معاد جسمانى) مطلبى است آسیب پذیر، که مى توانستند توده مردم را نسبت به آن بدبین کنند، و آن را به آسانى نفى نمایند.
دیگر این که، اعتقاد به معاد، و یا حتى قبول احتمالى آن، به هر حال در انسان ایجاد مسئولیت و تعهد مى کند، و او را به اندیشه و جستجوگرى حق وادار مى سازد، و این مطلبى بود، که براى سردمداران کفر سخت خطرناک محسوب مى شد، لذا، اصرار داشتند به هر طریقى شده، فکر معاد و پاداش کیفر اعمال را، از مغز مردم بیرون کنند.
مى گفتند: مگر امکان دارد، این استخوانهاى پوسیده، این خاکهاى پراکنده، که تندباد ذرات آن را به هر سو مى برد، روزى جمع شود و لباس حیات بر آن بپوشانند؟.
ولى آنها فراموش کرده بودند که، ما در آغاز نیز اجزاء پراکنده اى بودیم هر قطره اى از آبهاى موجود در بدن ما، در گوشه اقیانوس یا چشمه اى بود، و هر ذره اى از ماده آلى و معدنى جسم ما، در گوشه اى از زمین افتاده بود، همان گونه که در آغاز خداوند اینها را جمع کرد در پایان نیز قدرت بر این امر دارد.
و این که: آنها از پیامبر(صلى الله علیه وآله) تعبیر به رجل به صورت نکره مى کردند به منظور تحقیر بود.
🆔@ghorun
📌 تلاوت قرآن و انس با ادعیه ، انسان را در معرض تزکیه و تهذیب و تصفیه باطنی قرار می دهد.
🆔@ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید نوید صفری
رمز شهادت، دعا، رضایت خانواده
🌷نوید متولد١٣۶۵/٠۴/١۶ و تازه داماد بودند و خطبه عقد ایشان توسط رهبر معظم انقلاب (به صورت تلفنی) خوانده شد.
🔹از صفات بارز اخلاقی شهید احترام بسیار زیاد به پدر و مادر ، مودب و با حیا ، بسیار دلسوز ، اهل فکر و صبور ، شوخ طبع، بسیار کار راه انداز و توانمند بودند .
شهیدنوید که برای انجام ماموریت سه ماهه به سوریه اعزام شده بودند پس از پایان ماموریت به درخواست خود شهید و با اجازه فرماندهان به دیرالزور البوکمال اعزام شدند
شهید نوید صفری طی نبرد با تروریست های داعش در شهر البوکمال زخمی و به اسارت تروریست ها در آمد.
طی مدتی خبری از وی نبود تا اینکه با آزادی کامل شهر البوکمال از لوث تروریست های تکفیری در تاریخ ۵آذر۱۳۹۶ پیکر مطهر او شناسایی و مشخص شد که همچون سالار و سرور شهیدان ، مظلومانه به شهادت رسیده و سر از پیکرش جدا شده است و در روز جمعه ۱۰آذر۱۳۹۶ در محله تهرانپارس تشییع گردید.
شهیدنوید علایق خاصی به شهید محمد حسن (رسول) خلیلی ، شهید سعید علیزاده و شهید علی خلیلی داشتند.
#حاجت_گرفته_از_شهدا
#سالروز_شهادت
🆔@ghorun
📝 امروز سالگرد شهادت شهیدی بود که قول داده، تمام تلاشش را بکند تا حاجتمان را از خدا بگیرد و اگر نشد در آخرت جبران کند، به شرط اینکه از طرفش زیارت عاشورا بخوانیم و به اباعبدالله هدیه دهیم. چون خیلی با این زیارت انس داشت و عاقبت هم در آغوش مولایش آرام گرفت
🌸شهدا را یاد کنیم با ذکر صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد
#شهید_نوید_صفری
#سالروز_شهادت
🆔@ghorun
🔶🔷▫️▫️🔶🔹▫️▫️🔶🔹▫️▫️
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره سبأ آیه ۸ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
▫️▫️🔸▫️▫️🔸▫️▫️🔸
آیه۸) أَفْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أَمْ بِهِ جِنَّةٌ بَلِ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ فِي الْعَذَابِ وَالضَّلَالِ الْبَعِيدِ
▫️▫️🔹▫️▫️🔸▫️▫️🔹
آیه۸) آیا [به نظر شما این خبر دهنده] بر خدا دروغ بسته، یا دچار نوعی جنون است؟! [نه، چنین نیست كه میپندارند] بلكه كسانی كه به آخرت ایمان ندارند، در عذاب و گمراهی دوری هستند.
▫️▫️🔸▫️▫️🔸▫️▫️🔸
تفسیر آیه۸)و عجب این که، آنها این سخن را، دلیل بر دروغگوئى و یا جنون گوینده اش گرفته، مى گفتند: آیا او بر خدا دروغ بسته؟ یا نوعى جنون دارد ؟ (أَفْتَرى عَلَى اللّهِ کَذِباً أَمْ بِهِ جِنَّةٌ).
و گرنه، آدم راستگو و عاقل، چگونه ممکن است لب به چنین سخنى بگشاید؟!
ولى، قرآن، به طرز قاطعى به آنها چنین پاسخ مى گوید: چنین نیست، نه او دیوانه است و نه دروغگو، بلکه آنها که ایمان به آخرت ندارند در عذاب و گمراهى دورى هستند (بَلِ الَّذِینَ لایُؤْمِنُونَ بِالآخِرَةِ فِى الْعَذابِ وَ الضَّلالِ الْبَعِیدِ). چه گمراهى از این آشکارتر، که انسان، منکر معاد شود، معادى که همه سال در برابر چشمان خود، نمونه آن را در عالم طبیعت و زنده شدن زمینهاى مرده مى بیند.
معادى که اگر نباشد، زندگى این جهان نا مفهوم و بى محتوا است.
و بالاخره، معادى که انکار آن، مساوى است با انکار قدرت، عدل و حکمت پروردگار.
اما چرا مى گوید: آنها اکنون در عذاب و ضلالند؟
این، به خاطر آنست که در زندگى، مشکلات و حوادثى وجود دارد، که بدون ایمان به آخرت، انسان نمى تواند آنها را تحمل کند.
به راستى اگر، زندگى محدود به همین چند روز عمر دنیا بود، تصور مرگ براى هر انسانى کابوس وحشتناکى مى شد، به همین دلیل منکران معاد، همیشه در یک نوع نگرانى جانکاه و عذاب الیم، به سر مى برند، در حالى که مؤمنان به معاد، مرگ را دریچه اى به سوى جهان بقا، و وسیله اى براى شکسته شدن قفس و آزادى از این زندان، مى شمرند.
آرى، ایمان به معاد، به انسان آرامش مى بخشد، مشکلات را قابل تحمل مى کند، و ایثار، فداکارى و جانبازى را براى بشر آسان مى سازد.
اصولاً، آنها که معاد را دلیل بر دروغگوئى یا جنون مى شمردند، بر اثر کفر و جهلشان، گرفتار عذاب تاریک بینى و گمراهى دور و درازى بودند.
گر چه بعضى از مفسران، این عذاب را اشاره به عذاب آخرت دانسته اند، ولى ظاهر آیه نشان مى دهد که آنها، هم اکنون در این جهان گرفتار عذاب و ضلال اند.
تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun
🍁🍁➖➖🍁🍁➖➖🍁
🖋امام علی (ع) میفرمایند: من قرآن را به شما آموختم و باب دلایل و براهین را به روی شما گشودم و آنچه را نمیشناختید به شما شناساندم…ای کاش که نابینا بینا میگشت، یا خفته بیدار میشد!
🆔 @ghorun
🔅هرکس برای میتی اینگونه فاتحه بخواند، هم رفع گرفتاری از خودش میشود و هم گنجی است برای میت.
🆔 @ghorun
🔵💠🔵💠🔵💠🔵💠🔵💠🔵💠🔵💠
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره سبا آیه ۹ به همراه ترجمه،تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
۹أَ فَلَمْ یَرَوْا إِلى ما بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَ ما خَلْفَهُمْ مِنَ السَّماءِ وَ الأَرْضِ إِنْ نَشَأْ نَخْسِفْ بِهِمُ الأَرْضَ أَوْ نُسْقِطْ عَلَیْهِمْ کِسَفاً مِنَ السَّماءِ إِنَّ فِى ذلِکَ لَآیَةً لِکُلِّ عَبْد مُنِیب
📖🖌📖🖌📖🖌📖🖌📖🖌📖
۹ ـ آیا به آنچه پیش رو و پشت سر آنان از آسمان و زمین قرار دارد نگاه نکردند (تا به قدرت خدا بر همه چیز واقف شوند)؟! اگر ما بخواهیم آنها را (با یک زمین لرزه) در زمین فرو مى بریم، یا قطعه هائى از سنگهاى از آسمان را بر آنها فرو مى ریزیم; در این نشانه اى است (بر قدرت خدا) براى هر بنده توبه کار
📖🖌📖🖌📖🖌📖🖌📖🖌📖
سپس، به دلیل دیگرى پیرامون معاد، دلیلى توأم با تهدید غافلان لجوج، پرداخته چنین مى گوید: آیا به آنچه پیش رو و پشت سر آنان، از آسمان و زمین قرار گرفته، نگاه نکردند ؟ (أَ فَلَمْ یَرَوْا إِلى ما بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَ ما خَلْفَهُمْ مِنَ السَّماءِ وَ الأَرْضِ).
این آسمان با عظمت، با این همه عجائب، با این همه اختران ثابت و سیّار، و نظاماتى که حاکم بر آن است، و همچنین این زمین با تمام شگفتیها و انواع موجودات زنده، و برکات و مواهبش، گویاترین دلیل بر قدرت آفریدگار است.
آیا کسى که قدرت بر این همه امور دارد، از باز گرداندن انسان بعد از مرگ به عالم حیات و زندگى، عاجز است؟!
این همان برهان قدرت است، که در آیات دیگر قرآن در برابر منکران معاد به آن استدلال شده، از جمله در آخر سوره یس آیه ۸۲ و آیه ۹۹ سوره اسراء و آیات ۶ و ۷ سوره ق .
در ضمن، این جمله، مقدمه اى است براى تهدید این گروه متعصب تیره دل، که اصرار دارند چشم به روى همه حقایق ببندند، لذا به دنبال آن مى فرماید: اگر ما بخواهیم به زمین دستور مى دهیم پیکر آنها را در خود فرو برد زلزله اى ایجاد شود، زمین شکاف بردارد و در میان آن دفن گردند ! (إِنْ نَشَأْ نَخْسِفْ بِهِمُ الأَرْضَ).
و یا اگر بخواهیم، فرمان مى دهیم، قطعات سنگهاى آسمانى بر آنها فرو بارد و خودشان و خانه و زندگیشان را در هم بکوبد (أَوْ نُسْقِطْ عَلَیْهِمْ کِسَفاً مِنَ السَّماءِ).
آرى در این موضوع، نشانه روشنى است بر قدرت خداوند، و توانائى او بر همه چیز، اما براى هر بنده اى که به سوى خدا باز گردد، و فکر و اندیشه خود را به کار گیرد (إِنَّ فِى ذلِکَ لَآیَةً لِکُلِّ عَبْد مُنِیب).
هر کسى در زندگانى خود، نمونه هائى از زلزله ها و خسف و فرو رفتن در زمین را دیده، یا شنیده است، و نیز سقوط سنگهاى آسمانى را از بالاى جو، یا بر اثر ریزش کوهها در اثر صاعقه ها یا آتشفشان ها، و مانند آن، دیده یا شنیده است، هر انسان عاقلى مى داند: وقوع این امور، در هر لحظه و هر مکان، امکان پذیر است، اگر زمین آرامشى دارد، و آسمان براى ما امن و امان است، به قدرت و فرمان دیگرى است، ما که از هر سو در قبضه قدرت او قرار داریم، چگونه مى توانیم توانائیش را بر معاد انکار کنیم؟! و یا چگونه مى توانیم از حوزه حکومت او فرار نمائیم؟
🆔@ghorun
✨امام حسن مجتبی عليه السلام:
تنها چيزى كه در اين دنياى فانى، باقى مى ماند قرآن است، پس قرآن را پيشوا و امام خود قرار دهيد، تا به راه راست و مستقيم هدايت شويد. همانا نزديك ترين مردم به قرآن كسانى هستند كه بدان عمل كند، گرچه به ظاهر (آيات) آن را حفظ نكرده باشند و دورترين افراد از قرآن كسانى هستند كه به دستورات آن عمل نكنند گرچه قارى و خواننده آن باشند
🆔@ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه میانبر دوستے با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
از دو مسیر مے توان به صورت ویژه به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نزدیک شد...!
💬سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین عالی
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔@ghorun
🌸 شکر، موجب ازدیاد نعمتهاست
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
✨شکر، موجب ازدیاد نعمتهاست؛ و اگر شکر نکردید، خبری از ازدیاد نیست. لذا اگر دیدیم ازدیاد نیست، شک نکنیم و بدانیم که شکر نیست!
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص ۳۵۸
🆔@ghorun
💐🌿>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره سبأ آیه ۱۰ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
🌿>>>>>>>>>>>>>>
آیه۱۰) وَلَقَدْ آتَيْنَا دَاوُودَ مِنَّا فَضْلًا يَا جِبَالُ أَوِّبِي مَعَهُ وَالطَّيْرَ وَأَلَنَّا لَهُ الْحَدِيدَ
💐>>>>>>>>>>>>>>
آیه۱۰) همانا به داود از سوی خود فضلی بزرگ عطا كردیم، [و گفتیم:] ای كوهها و ای پرندگان! [در تسبیح خدا] با او هم صدا شوید. و آهن را برای او نرم كردیم.
🌿>>>>>>>>>>>>>>
تفسیر آیه۱۰) مواهب بزرگ خدا بر داود! از آنجا که در آیه قبل سخن از «عبد منیب» و بنده توبهکار بود و میدانیم این توصیف در بعضی از آیات قرآن برای داود پیامبر ذکر شده است چه بهتر که گوشهای از حال این پیامبر بزرگ و فرزندش سلیمان به عنوان یک الگو بازگو شود و بحث گذشته تکمیل گردد.
ضمنا هشداری باشد برای همه کسانی که نعمتهای خدا را به دست فراموشی میسپرند و به هنگامی که بر اریکه قدرت مینشینند خدا را بنده نیستند.
آیه میگوید: «ما به داود از فضل خود نعمتی بزرگ بخشیدیم» (وَ لَقَدْ آتَیْنا داوُدَ مِنَّا فَضْلًا).
بعد از این اشاره سر بسته به شرح آن میپردازد و قسمتی از فضائل معنوی و بخشی از فضیلتهای مادی داود را بدین گونه شرح میدهد: ما گفتیم «ای کوهها! با داود هم صدا شوید و همچنین شما ای پرندگان با او هم آواز گردید» و هر گاه او ذکر و تسبیح خدا میگوید زمزمه را سر دهید (یا جِبالُ أَوِّبِی مَعَهُ وَ الطَّیْرَ).
در روایتی از امام صادق علیه السّلام میخوانیم: «داود به سوی دشت و بیابان خارج شد، و هنگامی که زبور را تلاوت میکرد هیچ کوه و سنگ و پرندهای نبود مگر این که با او هم صدا میشد».
بعد از ذکر این فضیلت معنوی به ذکر یک فضیلت مادّی پرداخته، میگوید:
«و ما آهن را برای او نرم کردیم» (وَ أَلَنَّا لَهُ الْحَدِیدَ).
ظاهر آیه این است که، نرم شدن آهن در دست داود به فرمان الهی و به صورت اعجاز انجام میگرفت.
در حدیثی آمده است که خداوند به داود وحی فرستاد «تو بنده خوبی هستی جز این که از بیت المال ارتزاق میکنی، داود چهل روز گریه کرد (و از خدا راه حلی خواست) خداوند آهن را برای او نرم کرد، و هر روز زرهی میساخت ...
و به این وسیله از بیت المال بینیاز شد».
برگزیده تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun
🍃🍃✨✨🔸🔸✨✨🍃🍃
🖋امام رضا علیهالسلام : کسى که قدرت بر انجام کارى که کفّاره گناهانش شود ندارد، زیاد بر محمّد و آل محمد صلوات بفرستد، چون صلوات گناهان را ریشه کن می کند.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🆔 @ghorun