Quran-Farsi-Juz-06.mp3
44.08M
ترجمه قرآن صوتی فارسی محمدمهدی فولادوند جزء ششم
#جزء_ششم
#ختم_قرآن_کریم
#ماه_رمضان
#بهار_قران
🆔@ghorun
🔴 پاداش عجیب خواندن سوره قدر در زمان افطار و خوردن سحری
🔵 امام صادق عليه السلام فرمودند:
🌕 مَا مِنْ مُؤْمِنٍ صَامَ فَقَرَأَ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقِدْرِ عِنْدَ سَحُورِهِ وَ عِنْدَ إِفْطَارِهِ إِلَّا كَانَ فِيمَا بَيْنَهُمَا كَالْمُتَشَحِّطِ بِدَمِهِ فِي سَبِيلِ اللَّهِ.
🔺 هیچ مؤمن روزه داری نیست که در هنگام خوردن سحری و افطارش سوره قدر را بخواند مگرآنکه بین این دو زمان ثواب کسی را خواهد داشت که در راه خدا در خون خود غلتیده است.
📚 بحارالأنوار، ج ۹۷، ص ۳۴۴
🆔@ghorun
🌙➿🌙➿🌙➿〰〰〰〰
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره لقمان آیات ۶ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰
۶وَ مِنَ النّاسِ مَنْ یَشْتَرِی لَهْوَ الْحَدِیثِ لِیُضِلَّ عَنْ سَبِیلِ اللّه بِغَیْرِ عِلْم وَ یَتَّخِذَها هُزُواً أُولئِکَ لَهُمْ عَذابٌ مُهِینٌ
▫️▫️🌙🌙▫️▫️🌙🌙
۶ ـ و بعضى از مردم سخنان بیهوده را مى خرند، تا مردم را از روى نادانى، از راه خدا گمراه سازند و آیات الهى را به استهزا گیرند; براى آنان عذابى خوار کننده است!
▫️▫️🌙🌙▫️▫️🌙🌙
غنا از دام هاى بزرگ شیاطین!
در این آیات، سخن از گروهى است که درست در مقابل گروه محسنین و مؤمنین قرار دارند که در آیات گذشته مطرح بودند.
در اینجا سخن از جمعیتى است که سرمایه هاى خود را براى بیهودگى و گمراه ساختن مردم به کار مى گیرد، و بدبختى دنیا و آخرت را براى خود مى خرد!
نخست مى فرماید: بعضى از مردم، سخنان باطل و بیهوده را خریدارى مى کنند تا خلق خدا را از روى جهل و نادانى، از راه خدا گمراه سازند (وَ مِنَ النّاسِ مَنْ یَشْتَرِی لَهْوَ الْحَدِیثِ لِیُضِلَّ عَنْ سَبِیلِ اللّه بِغَیْرِ عِلْم).
و آیات خدا را به استهزاء و سخریه گیرند (وَ یَتَّخِذَها هُزُواً).
و در پایان آیه اضافه مى کند: عذاب خوار کننده از آن این گروه است (أُولئِکَ لَهُمْ عَذابٌ مُهِینٌ).
خریدارى کردن سخنان باطل و بیهوده، یا به این گونه است که: به راستى افسانه هاى خرافى و باطل را با دادن پول به دست آورند، آن چنان که در داستان نضر بن حارث خواندیم.
و یا از این طریق است که: براى ترتیب دادن مجالس لهو و باطل و خوانندگى، کنیزان خواننده خریدارى کنند، چنان که در حدیث پیامبر(صلى الله علیه وآله) ضمن شأن نزول بیان شد.
و یا صرف کردن مال، به هر صورت و به هر طریقى که به وسیله آن به این هدف نامشروع، یعنى سخنان باطل و بیهوده برسند.
عجب این که: این کوردلان، مطالب باطل و بیهوده را به گرانترین قیمت خریدارى مى کردند، اما آیات الهى و حکمت را که پروردگار، رایگان در اختیارشان گذارده، نادیده مى گرفتند.
این احتمال نیز، وجود دارد که خریدارى (اشتراء) در اینجا معنى کنائى داشته باشد و منظور از آن: هرگونه تلاش و کوشش براى رسیدن به این منظور است.
و اما لَهْوَ الْحَدِیْث ، مفهوم وسیع و گسترده اى دارد که هرگونه سخن یا آهنگ سرگرم کننده و غفلت زا که انسان را به بیهودگى یا گمراهى مى کشاند، در بر مى گیرد، خواه از قبیل غنا و الحان و آهنگ هاى شهوت انگیز و هوس آلود باشد، و خواه سخنانى که نه از طریق آهنگ، بلکه از طریق محتوا انسان را به بیهودگى و فساد، سوق مى دهد.
و یا از هر دو طریق، چنان که در تصنیف ها و اشعار عاشقانه خوانندگان معمولى است که هم محتوایش گمراه کننده است و هم آهنگش!
و یا مانند داستان هاى خرافى و اساطیر که سبب انحراف مردم از صراط مستقیم الهى مى گردد.
و یا سخنان سخریه آمیزى، که به منظور محو حق و تضعیف پایه هاى ایمان مطرح مى شود، همانند چیزى که از ابوجهل و یارانش نقل مى کنند، که رو به قریش مى کرد و مى گفت: مى خواهید شما را از زقّوم که محمّد (صلى الله علیه وآله) ما را به آن تهدید مى کند اطعام کنم؟!
سپس مى فرستاد و کره و خرما حاضر مى کردند و مى گفت: این همان زقّوم است!... و به این ترتیب، آیات الهى را به باد استهزاء مى گرفت.
🆔@ghorun
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌سخنرانی حجت الاسلام قرائتی با موضوع تفسیر سوره لقمان - آیه ۶
🆔@ghorun
دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان
«خدایا یاری کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبادت و برکنارم دار در آن از بیهودگی و گناهان و روزیم کن در آن یادت را برای همیشه به توفیق خودت ای راهنمای گمراهان»
#ماه_مبارک_رمضان
🆔@ghorun
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️بعضی ها با روزه گرفتن شون اوج میگیرند.
🎙سخنرانی استاد شجاعی
🆔@ghorun
Tahdir joze7.mp3
4.22M
📖 تندخوانی جزء هفتم قرآن کریم
🎙 استاد معتز آقایی
#جزء_هفتم
#ختم_قرآن_کریم
#ماه_رمضان
#بهار_قرآن
#تحدیر
🆔@ghorun
✨🌸✨
✍امام علی علیه السلام
در ماه رمضان، بسيار استغفار و دعا كنيد؛ زيرا با دعا از شما دفعِ بلا مى شود و با استغفار، گناهانتان پاك مى گردد.
📚 کافی، ج۴، ص۸۸
🆔@ghorun