⁉️دوستان خدا چه کسانی هستند؟
🪴امام علی علیه السلام می فرمایند:
دوستان خدا کسانی است که به باطن دنیا نگریستند در حالی که دیگران به ظاهر آن می نگرند آنان به کار آخرت پرداختند در حالی که دیگران به کار دنیا پردازند دنیای خود دور کردن آنچه را که می ترسیدند سبب هلاکت شان شود و ترک کردن آن چه را که می دانند که سرانجام ترکشان خواهد بود.
📚 حکمت ۴۳۲ نهج البلاغه
🆔@ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌ببخش تا ببخشه !
🎙سخنرانی استاد انصاریان
🆔@ghorun
💠 حقالناس دِینی که حتی شهادت نیز نمیتواند موجب بخشش آن شود
▫️ حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت، ضمن اشاره به مثالهایی دررابطهبا لزوم پرداخت دین و قرض، بر اهمیت توجه به حقالناس تصریح کرد و گفت: رسولالله(ص) فرمودند، با اولین قطره خون شهید که بر زمین میریزد، همه گناهانش بخشیده میشود؛ مگر دین و حقالناسی که بر گردنش باشد.
🆔@ghorun
▫️🌻▫️🔸▫️.▫️🔸▫️🌻▫️
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره فرقان آیه ۷ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
▫️▫️🔸🔸🔸▫️▫️
آیه۷) وَقَالُوا مَالِ هَٰذَا الرَّسُولِ يَأْكُلُ الطَّعَامَ وَيَمْشِي فِي الْأَسْوَاقِ ۙ لَوْلَا أُنْزِلَ إِلَيْهِ مَلَكٌ فَيَكُونَ مَعَهُ نَذِيرًا
▫️▫️🔸🌻🔸▫️▫️
آیه۷) و باز کافران گفتند: چرا این رسول (اگر به راستی پیغمبر خداست) غذا تناول میکند و در (کوچه و) بازارها راه میرود؟ چرا فرشته محسوس و ظاهری بر او نازل نشده تا به همراه او بیم دهد (و گواه صدق او باشد).
▫️▫️🔸🔸🔸▫️▫️
✨شأن نزول: روزی پیامبر صلّی اللّه علیه و آله در کنار خانه خدا نشسته بود، «عبد اللّه بن ابی امیه مخزومی» در برابر او قرار گرفت و گفت: «ای محمّد! تو چنین میپنداری که رسول پروردگار عالمیانی، اما پروردگار جهانیان و خالق همه مخلوقات شایسته نیست، رسولی مثل تو- انسانی همانند ما- داشته باشد، تو همانند ما غذا میخوری، و همچون ما در بازارها راه میروی!» پیامبر صلّی اللّه علیه و آله عرضه داشت: بار پروردگارا! تو همه سخنان را میشنوی، و به هر چیز عالمی، آنچه را بندگان تو میگویند میدانی (خودت پاسخ آنها را بیان فرما) این آیه و سه آیه بعد از آن نازل شد و به بهانه گیریهای آنها پاسخ داد.
***
تفسیر آیه) چرا این پیامبر گنجها و باغها ندارد؟ از آنجا که در آیات گذشته بخشی از ایرادهای کفار در باره قرآن مجید مطرح گردید و به آن پاسخ داده شد، در اینجا بخش دیگری را که مربوط به رسالت شخص پیامبر است مطرح کرده و پاسخ میگوید.
میفرماید: «آنها گفتند: چرا این رسول، غذا میخورد و در بازارها راه میرود»؟! (وَ قالُوا ما لِهذَا الرَّسُولِ یَأْکُلُ الطَّعامَ وَ یَمْشِی فِی الْأَسْواقِ).
در حالی که او میخواهد هم ابلاغ دعوت الهی کند و هم بر همه ما حکومت نماید! اصولا آنها معتقد بودند افراد با شخصیت نباید شخصا برای رفع حوائج خود به بازارها گام بگذارند، باید مأموران و خدمتگذاران را به دنبال این کار بفرستند.
سپس افزودند: «چرا لا اقل فرشتهای (از سوی خدا) بر او فرستاده نشده که (به عنوان گواه صدق دعوتش) همراه او، مردم را انذار کند»؟! (لَوْ لا أُنْزِلَ إِلَیْهِ مَلَکٌ فَیَکُونَ مَعَهُ نَذِیراً).
برگزیده تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #سخنرانی سید حسن نصرالله
☀️ "ما شیعه علی بن ابی طالب در جهانیم هرگز #فلسطین را رها نخواهیم کرد"
#حاج_قاسم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷پيامبر صلی الله عليه و آله:
باكِروا طَـلَبَ الرِّزْقِ وَ الْحَوائِجِ فَاِنَّ الغُدُوَّ بَرَكَةٌ وَ نَجاحٌ
در پى روزى و نيازها، سحر خيز باشيد؛ چرا كه حركت در آغاز روز، [مايه] بركت و پيروزى است
المعجم الاوسط، ج7، ص194
🆔@ghorun
🪴حکمت ۵۴ نهجالبلاغه
اهمیت عقل، ادب و مشورت
امام علی علیه السلام می فرماید:
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ .
هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب ، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.
#نهج_البلاغه
🆔 @ghorun