فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 قیام حسینی، تبیین زینبی
🏴 سالروز وفات حضرت زینب کبری سلامالله علیها تسلیت باد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
✍️ حضرت امام سجاد عليه السلام می فرمایند:
◾️ إنَّ عَمَّتِی زَیْنَبَ، مَعَ تِلْکَ المَصَائِبِ وَالمِحَنِ النّازِلَةِ بِهَا فِی طَرِیقِنَا إِلَی الشَّامِ، ما تَرَکَتْ [تَهَجُّدَهَا] لَیْلَةً.
▪️ عمّهام زینب، با وجود همۀ مصیبتها و رنجهایی که در مسیرمان به سوی شام بر او فرود آمد، حتّی یک شب اقامۀ نماز شب را فرو نگذاشت.
📙وفیات الأئمّه، صفحه 441
🆔@ghorun
◾️حکمت ۶۹ نهجالبلاغه
وَ قَالَ (علیه السلام): إِذَا لَمْ يَكُنْ مَا تُرِيدُ، فَلَا تُبَلْ [كَيْفَ] مَا كُنْتَ.
و فرمود (ع): اگر آنچه مى خواستى ميسرت نشد، به هر حال كه هستى، قانع باش.
#نهج_البلاغه
🆔@ghorun
🌷✨〰🌷✨〰🌷✨〰🌷✨
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره فرقان آیه ۳۰ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
۳٠وَ قالَ الرَّسُولُ یا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هذَا الْقُرْآنَ مَهْجُور
🪴🌻〰🪴🌻〰🪴🌻〰🪴🌻
۳٠ ـ و پیامبر عرضه داشت: پروردگارا! قوم من قرآن را رها کردند
🌻🪴〰🌻🪴〰🌻🪴〰🌻🪴
خدایا، مردم قرآن را ترک کردند!
از آنجا که در آیات گذشته، انواع بهانه جوئى هاى مشرکان لجوج و افراد بى ایمان مطرح شده بود، نخستین آیه مورد بحث، ناراحتى و شکایت پیامبر اسلام(صلى الله علیه وآله) در پیشگاه خدا را از کیفیت برخورد این گروه، با قرآن بازگو مى کند، مى گوید: پیامبر به پیشگاه خدا عرضه داشت: پروردگارا! این قوم من، قرآن را ترک گفتند و از آن دورى جستند (وَ قالَ الرَّسُولُ یا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هذَا الْقُرْآنَ مَهْجُوراً).(۱)
این سخن و این شکایت پیامبر(صلى الله علیه وآله)، امروز نیز همچنان ادامه دارد، که از گروه عظیمى از مسلمانان به پیشگاه خدا شکایت مى برد که: این قرآن را به دست فراموشى سپردند، قرآنى که رمز حیات است و وسیله نجات، قرآنى که عامل پیروزى و حرکت و ترقى است، قرآنى که مملوّ از برنامه هاى زندگى مى باشد.
این قرآن را رها ساختند و حتى براى قوانین مدنى و جزائیشان دست گدائى به سوى دیگران دراز کردند!
هم اکنون، اگر به وضع بسیارى از کشورهاى اسلامى، مخصوصاً آنها که زیر سلطه فرهنگى شرق و غرب زندگى مى کنند، نظر بیفکنیم، مى بینیم: قرآن در میان آنها به صورت یک کتاب تشریفاتى درآمده است، تنها الفاظش را با صداى جالب از دستگاه هاى فرستنده پخش مى کنند، و جاى آن در کاشى کارى هاى مساجد به عنوان هنر معمارى است، براى افتتاح خانه نو، یا حفظ مسافر، شفاى بیماران، و حداکثر براى تلاوت، به عنوان ثواب از آن استفاده مى کنند.
حتى گاه که با قرآن استدلال مى نمایند، هدفشان اثبات پیش داورى هاى خود به کمک آیات با استفاده از روش انحرافى تفسیر به رأى است.
در بعضى از کشورهاى اسلامى، مدارس پر طول و عرضى به عنوان مدارس تحفیظ القرآن دیده مى شود، و گروه عظیمى از پسران و دختران به حفظ قرآن مشغولند، در حالى که، اندیشه هاى آنها گاهى از غرب و گاه از شرق، و قوانین و مقرراتشان از بیگانگان از اسلام گرفته شده است، و قرآن فقط پوششى است براى خلافکارى هایشان.
آرى، امروز هم پیامبر(صلى الله علیه وآله) فریاد مى زند: خدایا! قوم من، قرآن را مهجور داشتند !
مهجور از نظر مغز و محتوا، متروک از نظر اندیشه و تفکر، و متروک از نظر برنامه هاى سازنده اش!
🆔@ghorun
💎 پیامبر اکرم (ص) میفرمایند:
«اِستَكثِروا في رَجَبٍ مِن قَولِ: «أستَغفِرُاللّهَ»، وَاسأَلُوا اللّهَ الإِقالَةَ وَالتَّوبَةَ فيما مَضیٰ، وَالعِصمَةَ فيما بَقِيَ مِن آجالِكُم»
«در ماه رجب، جملۀ «استغفراللّٰه» را فراوان بگویید و از خداوند دربارۀ [گناهان] گذشته پوزش و توبه بخواهید و برای باقیمانده ی عمرتان، مصونیت [از گناه] طلب نمائید»
📚 نوادر أشعری، ص١٧، ح٢
🆔@ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موضوعی که خدا برایش هفت بار قسم خورده است !!!
🔺اونایی که دنیا و آخرت رو با هم میخوان، این راهکار معنوی رو از دست ندن!
🎙 حجت الاسلام امینی خواه
🆔@ghorun
🌷 امام صادق (علیه السلام) :
📿 هر كس هنگام خواب ۱۱ بار سوره قدر را بخواند ، خداوند ۱۱ فرشته را مأمور خواهد كرد كه او را تا صبح از شر هر شيطان رانده شده مراقبت كنند.
📚بحارالانوار، ج۹۲، ص۲۱۰
🆔@ghorun
🖋حکمت ۷۰ نهجالبلاغه
قَالَ (علیه السلام): لَا [یُرَی الْجَاهِلُ] تَرَی الْجَاهِلَ إِلَّا مُفْرِطاً أَوْ مُفَرِّطاً.
نادان را يا تندرو يا كندرو مى بينى
#نهج_البلاغه
🆔@ghorun
🔹🍀🍀🔹🔹🔹🔹🍀🍀🔹
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره فرقان آیه ۳۱ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
🍀🍀▫️▫️▫️▫️▫️
آیه۳۱) وَكَذَٰلِكَ جَعَلْنَا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوًّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ ۗ وَكَفَىٰ بِرَبِّكَ هَادِيًا وَنَصِيرًا
🔹🔹▫️▫️▫️▫️▫️
آیه۳۱) و همچنین ما برای هر پیغمبری دشمنی از جنس بدکاران (امّتش) قرار دادیم، و تنها خدای تو برای هدایت و نصرت و یاری تو کفایت است.
🍀🍀▫️▫️▫️▫️▫️
تفسیر آیه)این آیه برای دلداری پیامبر گرامی اسلام صلّی اللّه علیه و آله- که با این موضعگیری خصمانه دشمنان مواجه بود- میفرماید: «و این گونه برای هر پیامبری دشمنی از مجرمان قرار دادیم» (وَ کَذلِکَ جَعَلْنا لِکُلِّ نَبِیٍّ عَدُوًّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ).
فقط تو نیستی که با عداوت سر سختانه این گروه رو برو شدهای، همه پیامبران در چنین شرایطی قرار داشتند که گروهی از «مجرمان» به مخالفت آنها بر میخاستند و کمر دشمنی آنان را میبستند.
ولی بدان تو تنها و بدون یاور نیستی «همین بس که خدا هادی و راهنما، و یار و یاور توست» (وَ کَفی بِرَبِّکَ هادِیاً وَ نَصِیراً).
نه وسوسههای آنها میتواند تو را گمراه سازد چرا که هادی تو خداست، و نه توطئههای آنها میتواند تو را در هم بشکند چرا که یاورت پروردگار است که علمش برترین علمها و قدرتش ما فوق همه قدرتهاست.
خلاصه تو باید بگویی:
هزار دشمنم ار میکنند قصد هلاکتوام چو دوستی از دشمنان ندارم باک
برگزیده تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪴حکمت ۷۱ نهج البلاغه
وَ قَالَ (علیه السلام): إِذَا تَمَّ الْعَقْلُ نَقَصَ الْكَلَامُ.
نشانه كمال عقل (اخلاقى):
و درود خدا بر او، فرمود: چون عقل كامل گردد، سخن اندك شود.
#نهج_البلاغه
🆔 @ghorun
🌀🌺🌺🌀🌀🌀🌀🌺🌺🌀
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره فرقان آیه ۳۲ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰🌺🌺
آیه۳۲) وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْلَا نُزِّلَ عَلَيْهِ الْقُرْآنُ جُمْلَةً وَاحِدَةً ۚ كَذَٰلِكَ لِنُثَبِّتَ بِهِ فُؤَادَكَ ۖ وَرَتَّلْنَاهُ تَرْتِيلًا
〰〰〰〰〰🍃🍃
آیه۳۲) و باز (کافران جاهل) به اعتراض گفتند که چرا این قرآن (اگر از جانب خداست) یکجا برای رسول نازل نشد؟ ما آن را این چنین فرستادیم تا (تدریجا) تو را به آیات آن دل آرام کنیم و اطمینان قلب دهیم و (بدین سبب) آیات آن را بر تو مرتب به ترتیبی روشن و به آهستگی برخواندیم.
〰〰〰〰〰🌺🌺
تفسیر آیه) باز در این آیه به یکی دیگر از بهانه جوییهای این مجرمان بهانه جو اشاره کرده، میگوید: «و کافران گفتند: چرا قرآن یکجا بر او نازل نمیشود»؟! (وَ قالَ الَّذِینَ کَفَرُوا لَوْ لا نُزِّلَ عَلَیْهِ الْقُرْآنُ جُمْلَةً واحِدَةً).
اصولا بهتر بود خود پیامبر صلّی اللّه علیه و آله نیز از تمام این قرآن یکجا با خبر باشد تا هر چه مردم از او میخواهند و میپرسند فورا پاسخ گوید.
در دنباله آیه به آنها چنین پاسخ میگوید: «این به خاطر آن است که قلب تو را به وسیله آن محکم داریم و (از این رو) آن را به تدریج بر تو خواندیم» (کَذلِکَ لِنُثَبِّتَ بِهِ فُؤادَکَ وَ رَتَّلْناهُ تَرْتِیلًا).
قرآن مجموعهای است از اوامر و نواهی، احکام و قوانین، تاریخ و موعظه، و مجموعهای از استراتژی و تاکتیکهای مختلف در برخورد با حوادثی که در مسیر امت اسلامی به سوی جلو پیش میآمده است.
چنین کتابی که همه برنامه حتی قوانین کلی را از طریق حضور در صحنههای زندگی مردم تبیین و اجرا میکند امکان ندارد قبلا یکجا تدوین و تنظیم شود، این بدان میماند که رهبر بزرگی برای پیاده کردن انقلاب تمام اعلامیهها و بیانیهها و امر و نهیهایش را که به مناسبتهای مختلف ایراد میشود یکجا بنویسد و نشر دهد، آیا هیچ کس میتواند چنین سخنی را عاقلانه بداند؟!
برگزیده تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun