✨امام صادق علیه السلام می فرمایند:
ایمان خود را قبل از ظهور تکمیل کنید، چون لحظات ظهور ایمانها به سختی مورد امتحان و ابتلاء قرار میگیرند.
منبع: الکافی، ج ۱، ص ۳۷۰
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔@ghorun
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺تدبیر امام هادی علیه السلام در آماده کردن جامعه اسلام برای زمان غیبت امام
#امام_زمان
🆔@ghorun
🪴زیرا او منتظر ماست!
حضرت صاحب زمان عجل خدا به شما صبر دهد زیرا او منتظر ماست نه اینکه ما منتظر او باشیم هنگامی می شود گفت منتظریم که خود را اصلاح کنیم ولی اگر خود را اصلاح کنیم هیچ گاه ظهور نخواهد کرد!
#امام_زمان
🆔@ghorun
🌧حکمت ۹۰ نهجالبلاغه
وَ قَالَ (علیه السلام): الْفَقِيهُ كُلُّ الْفَقِيهِ مَنْ لَمْ يُقَنِّطِ النَّاسَ مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ، وَ لَمْ يُؤْيِسْهُمْ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ، وَ لَمْ يُؤْمِنْهُمْ مِنْ مَكْرِ اللَّهِ.
و فرمود (ع): فقيه كامل كسى است كه مردم را نه از آمرزش خداوند نوميد گرداند و، نه از رحمت حق مأيوسشان سازد، نه از مكر خدا ايمنى دهد.
#نهج_البلاغه
🆔@ghorun
🔺🔻▫️🔺🔻▫️🔺🔻▫️🔺🔻
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره فرقان آیه ۶۱ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
۶۱تَبارَکَ الَّذِی جَعَلَ فِی السَّماءِ بُرُوجاً وَ جَعَلَ فِیها سِراجاً وَ قَمَراً مُنِیراً
💐🍀__💐🍀__💐🍀__💐🍀
۶۱ ـ جاودان و پر برکت است آن (خدائى) که در آسمان منزلگاه هائى براى ستارگان قرار داد; و در میان آن، چراغ روشن و ماه تابانى آفرید!
💐🍀__💐🍀__💐🍀__💐🍀
آیه بعد، در حقیقت پاسخى است به سؤال آنها که مى گفتند: رحمان چیست؟ ـ هر چند آنها این سخن را از روى سخریه مى گفتند اما قرآن پاسخ جدى به آنها مى گوید ـ مى فرماید: پر برکت و با عظمت است آن خدائى که در آسمان برج هائى قرار داد (تَبارَکَ الَّذِی جَعَلَ فِی السَّماءِ بُرُوجاً).
بروج جمع برج در اصل، به معنى ظهور است، و لذا آن قسمت از دیوار اطراف شهر، یا محل اجتماع لشگر را که بلندتر و آشکارتر است برج مى نامند، و نیز به همین دلیل، هنگامى که زن زینت خود را آشکار سازد تَبَرَّجَتِ الْمَرْئَةُ مى گویند.
این کلمه، به قصرهاى بلند نیز اطلاق مى شود.
به هر حال، برج هاى آسمانى اشاره به صورت هاى مخصوص فلکى است که خورشید و ماه در هر فصل و هر موقعى از سال، در برابر یکى از آنان قرار مى گیرند مثلاً مى گویند: خورشید در برج حَمَل قرار گرفته، یعنى محاذى صورت فلکى حمل مى باشد، و یا قمر در عقرب است، یعنى کره ماه برابر صورت فلکى عقرب واقع شده (صور فلکى به مجموعه اى از ستارگان گفته مى شود که شکل خاصى در نظر ما دارند).
به این ترتیب، آیه، اشاره به منزلگاه هاى آسمانى خورشید و ماه کرده، و به دنبال آن اضافه مى کند: و در این برج ها چراغ روشن و ماه نور بخشى قرار داد (وَ جَعَلَ فِیها سِراجاً وَ قَمَراً مُنِیراً).(۳)
در حقیقت، این آیه بیانگر نظم دقیق سیر خورشید و ماه در آسمان، (البته در نظر ما، هر چند این تغییرات حقیقتاً مربوط به گردش زمین دور آفتاب است) و نظام فوق العاده دقیقى است که میلیون ها سال بى کم و کاست، بر آنها حکم فرما است به گونه اى که منجمان آگاه مى توانند از صدها سال قبل وضع حرکت خورشید و ماه را در روز و ساعت معین نسبت به صدها سال بعد پیش بینى کنند.
این نظامى که حاکم بر این کرات عظیم آسمانى است، شاهد گویائى بر وجود پروردگارى است که مدبر و اداره کننده عالم بزرگ هستى مى باشد.
آیا با این همه نشانه هاى روشن، با این منازل بدیع و دقیق خورشید و ماه باز او را نمى شناسید و مى گوئید: مَا الرَّحْمانُ ؟!
اما این که: چرا خورشید را سراج نامیده؟ و ماه را با صفت منیر همراه نموده؟ ممکن است دلیلش این باشد که: سراج به معنى چراغ است که نور از درون خودش، سرچشمه مى گیرد، و این متناسب با وضع خورشید است که: طبق تحقیقات مسلّم علمى، نورش از خود او است.
بر خلاف ماه، که نورش از پرتو خورشید است، و لذا آن را با منیر توصیف کرده، یعنى روشنى بخش ـ هر چند نورش از دیگرى گرفته شده باشد.
🆔@ghorun
🌺 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
ای علی! هرگاه وقت نمازت رسید آماده آن شو و گرنه شیطان تو را سرگرم میکند.
📚بحار الانوار ج۷ ص۲۹
🆔@ghorun
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«شناخت #امام_زمان»
📄 اون دنیا دوتا امتحان ازمون میگیرن که سوالاشم لو رفته...
چرا آدمها در فتنههای آخرالزمان گیر میوفتن⁉️
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
🆔@ghorun
🌻امام صادق علیهالسلام میفرمایند:
هر کس از شما که در حال انتظار ظهور حضرت مهدی (عج) از دنیا برود همانند کسی است که در خیمه و همراه آن حضرت به سر می برد.
بحار، ج ۵٢، ص ١٢۶
#امام_زمان
🆔@ghorun
💐جوان خوب و بد از نگاه قرآن
به مناسبت میلاد جوان کربلا، حضرت علیاکبر (علیهالسلام)
برادران یوسف غرور جوانی داشتند و برای همین وقتی خواستند عقده حسادت خود را خالی کنند، قصد جان برادرشان را کردند و با خود گفتند: «وَ نَحْنُ عُصْبَةٌ»[1] یعنی ما خیلی قوی هستیم! این یعنی جوان نامطلوب که نگاهش به خود و جوانی خود است...
اما از آنطرف اصحاب کهف، جوانانی بودند که خودشان را هیچکاره میدانستند و تا دیدند مملکت را فساد برداشته، به خدا پناه بردند؛ یعنی گفتند: به خودمان اگر باشد، تباه میشویم و باید از خدا کمک بخواهیم تا هدایتمان کند. این را که گفتند، خدا هم حمایت و هدایتشان کرد:
إِنَّهُمْ فِتْیَةٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ وَ زِدْناهُمْ هُدیً[2]
ایشان جوانانی بودند که به پروردگارشان ایمان داشتند و ما بر هدایتشان افزودیم.
یوسف،8
کهف،13
#میلاد_حضرت_علی_اکبر
💐 @ghorun🪴