🪴دعای روز نهم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ نصیباً من رَحْمَتِکَ الواسِعَهِ واهْدِنی فیهِ لِبراهِینِکَ السّاطِعَهِ وخُذْ بناصیتی الى مَرْضاتِکَ الجامِعَهِ بِمَحَبّتِکَ یا أمَلَ المُشْتاقین.
خدایا قرار بده برایم در آن بهره اى از رحمت فراوانـت و راهنمایی ام کن در آن به برهان و راههاى درخشانت و بگیر عنانم به سوى رضایت همه جانبه ات به دوستى خود اى آرزوى مشتاقان.
#دعای_روز
#ماه_رمضان
🌿💐🌿💐🌿
💐 @ghorun 🌿
Tahdir joze9.mp3
4.11M
📖 تندخوانی جزء نهم قرآن کریم
🎙 استاد معتز آقایی
#جزء_نهم
#ختم_قرآن_کریم
#ماه_رمضان
#بهار_قران
#تحدير
🌿💐🌿💐🌿
💐 @ghorun 🌿
🌹بالاتر از پیامبری
میدانی چرا نوروز را ما ایرانیهای شیعه خیلی خوب پاس میداریم؟ نگو: «چون ایرانی هستیم». ایرانیان باستان، جشنهای بسیاری داشتهاند، اما فقط نوروزش را ما تحویل گرفتهایم، چرا؟ چون نوروز همان عید غدیر است! و چون غدیر عید امامت است و امامت بالاترین مقام است، این عید هم بالاترین عید است و تحویل گرفتنش بر هر عقلی واجب.
اما دلیل حرفمان چیست؟ قرآن. به حکم قرآن، حضرت ابراهیم (علیهالسلام) بعد از اینکه با آزر و ستارهپرستان و بتپرستان و نمرود بحث و محاجه کرد، به بابل هجرت نمود و آزمایشهای سخت الهی را یکی پس از دیگری پیمود. از بچهدار شدن در پیری تا قربانی کردن فرزندِ شیرین و تجدید بنای خانه کعبه. آنگاه بود که بالاترین مقام، یعنی امامت رسید:
وَ إِذِ ابْتَلی إِبْراهیمَ رَبُّهُ بِکَلِماتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قالَ إِنِّی جاعِلُکَ لِلنَّاسِ إِماماً
و هنگامیکه خدا، ابراهیم را با وسایل گوناگونی آزمود و او بهخوبی از عهده آنها برآمد؛ خدا به او فرمود: «من تو را امام و پیشوای مردم قرار دادم!»
#نوروز
#عید_نوروز
🌿💐🌿💐🌿
💐 @ghorun 🌿
✨✨🔘🔘✨✨🔘🔘✨✨
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره شعرا آیه ۲۷ و ۲۸به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
آیه۲۷) قَالَ إِنَّ رَسُولَكُمُ الَّذِي أُرْسِلَ إِلَيْكُمْ لَمَجْنُونٌ
آیه۲۸) قَالَ رَبُّ الْمَشْرِقِ وَالْمَغْرِبِ وَمَا بَيْنَهُمَا ۖ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ
✨🔘✨🔘✨🔘✨
آیه۲۷) باز فرعون گفت: این رسولی که به سوی شما به رسالت فرستاده شده سخت دیوانه است.
آیه۲۸) باز موسی گفت: همان آفریننده مشرق و مغرب (و روز و شب) است و هر چه بین اینها موجود است، اگر شما (در قدرت حق) تعقل کنید.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
تفسیر آیه)ولی فرعون به خیره سری همچنان ادامه داد، و از مرحله استهزاء و سخریه پا را فراتر نهاده نسبت جنون و دیوانگی به موسی داد و «گفت: پیامبری که به سوی شما آمده قطعا مجنون است»! (قالَ إِنَّ رَسُولَکُمُ الَّذِی أُرْسِلَ إِلَیْکُمْ لَمَجْنُونٌ). همان نسبتی که همه جباران تاریخ به مصلحان الهی میدادند.
***
- اما این نسبت ناروا در روح بلند موسی (ع)، اثری نگذاشت و همچنان خط اصلی توحید را از طریق آثار خدا در پهنه آفرینش، در آفاق و انفس، ادامه داد و «گفت: او پروردگار مشرق و مغرب و آنچه در میان این دو است میباشد اگر شما عقل و اندیشه خود را به کار میگرفتید» (قالَ رَبُّ الْمَشْرِقِ وَ الْمَغْرِبِ وَ ما بَیْنَهُما إِنْ کُنْتُمْ تَعْقِلُونَ).
اگر تو در محدوده کوچکی به نام «مصر» یک حکومت ظاهری داری، حکومت واقعی پروردگار من تمام شرق و غرب جهان و هر چه را میان آنهاست در بر گرفته، و آثارش در همه جا در جبین موجودات میدرخشد.
برگزیده تفسیر نمونه)
▪️@ghorun ✨