💫 نصرت خدا
چه کسی از خدا راستگوتر؟ وعده ی چه کسی از خدا درست تر؟
خدا میگوید: (إن تنصروا الله)اگر شما خدا را نصرت کردید یعنی به سمت تمدن اسلامی و جامعه اسلامی و تحقق دین خدا پیش رفتید، خدا هم شما را نصرت میکند.
#وعده_صادق
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @ghorun
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 لوح رسانه KHAMENEI.IR در پی پاسخ تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق با رمز یارسولالله(ص) منتشر شد
✏️ رهبر انقلاب: وقتی به کنسولگری ما حمله میکنند، مثل اینکه به خاک ما حمله کردهاند؛ این عرف دنیا است. رژیم خبیث اشتباه کرد در این قضیّه؛ باید تنبیه بشود و تنبیه خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🤲خداوندا !
گرداگرد وجود حضرت مهدی عج را با فرشتگان یاری دهنده فرا بگیر ..
تا از دشمنان تو انتقام بگیرد
تا آنجا که تو راضی شوی
و دین تو به دستان او تازه گردد
و حق را ناب و خالص کند
و باطل را از بیخ و بن برکند..
#آمین
#انتقام_سخت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @ghorun
🪴حکمت ۱۳۴
وَقَالَ عَلَيهِ السَّلامُ
لا يَکُونُ الصَّدِيقُ صَدِيقاً حَتَّى يَحْفَظَ أَخَاهُ فِي ثَلاثٍ: فِي نَکْبَتِهِ، وَغَيْبَتِهِ، وَوَفَاتِهِ.
امام (عليه السلام) فرمود:
دوست انسان، دوست نخواهد بود مگر اين که برادر خود را در سه حالت فراموش نکند: به هنگامى که دنيا به او پشت مى کند و در زمانى که غايب است و پس از مرگش.
#نهج_البلاغه
🆔 @ghorun
✨⭐️✨⭐️✨⭐️✨⭐️✨⭐️✨
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره شعرا آیه ۷۶ و ۷۷ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
۷۶أَنْتُمْ وَ آباؤُکُمُ الأَقْدَمُونَ
۷۷فَإِنَّهُمْ عَدُوٌّ لِی إِلاّ رَبَّ الْعالَمِینَ
🌙💫▫️🌙💫▫️🌙💫▫️🌙💫▫️
۷۶ ـ شما و پدران پیشین شما.
۷۷ ـ همه آنها دشمن من هستند (و من دشمن آنها)،مگر پروردگار عالمیان!
🌙💫▫️🌙💫▫️🌙💫▫️🌙💫▫️
هم شما و هم پدران پیشین شما (أَنْتُمْ وَ آباؤُکُمُ الأَقْدَمُونَ).
* * *
همه آنها دشمن منند، مگر پروردگار عالمیان (فَإِنَّهُمْ عَدُوٌّ لِی إِلاّ رَبَّ الْعالَمِینَ).
آرى همه آنها با من دشمنند و من با آنها دشمن آشتى ناپذیر.
قابل توجه این که: ابراهیم(علیه السلام) مى گوید: آنها با من دشمنند هر چند لازمه آن این است که: من نیز با آنها عداوت دارم، ولى این تعبیر، ممکن است به خاطر آن باشد که عبادت بت ها مایه بدبختى، گمراهى و عذاب دنیا و آخرت انسان است. و این در حکم عداوت آنها محسوب مى شود، به علاوه از آیات متعددى از قرآن استفاده مى شود که: بت ها در قیامت از عابدان خود بیزارى مى جویند و به دشمنى آنها برمى خیزند، به فرمان خدا به سخن درمى آیند و تنفر خود را ابراز مى دارند.
استثناء رَبَّ الْعالَمِینَ با این که جزو معبودهاى آنها نبود (و به اصطلاح استثناى منقطع است) به منظور تأکید بر توحید خالص است.
این احتمال نیز وجود دارد که: در میان آنها کسانى بودند که، علاوه بر بت ها خدا را نیز پرستش مى کردند، ابراهیم(علیه السلام) براى رعایت این موضوع، پروردگار جهانیان را استثناء مى کند.
ذکر ضمیر هُم که معمولاً براى جمع عاقل است در مورد بت ها به همان دلیل است که در بالا اشاره شد.
🆔@ghorun
🎨 #یا_رسول_الله
🔹️مُحَمَّدٌ رَسولُ اللهِ وَالَّذينَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَى الكُفّارِ رُحَماءُ بَينَهُم
🔹️محمّد صلواتاللهعلیهوآله فرستاده خداست؛ و کسانی که با او هستند در برابر کفّار سرسخت و شدید، و در میان خود مهربانند.
🔹قرآن کریم؛ سوره فتح؛ آیه ۲۹
🔹 #وعده_صادق
📥 نسخه قابل چاپ
💻 Farsi.Khamenei.ir
✨ بشارت امام خمینی (ره) در مورد فتح فلسطین
امام خمینی (ره) (شش ماه پس از پایان جنگ ایران و عراق و سه ماه قبل از وفاتشان):
❇️ جنگ ما فتح فلسطین را به دنبال خواهد داشت.
⬅️ صحیفه نور، جلد ۲۱، صفحه ۹۴
🗓 تاریخ: ۱۳۶۷/۱۲/۰۳
پیام امام خمینى خطاب به مراجع اسلام، روحانیون سراسر کشور و... در مورد استراتژى آینده انقلاب و حکومت اسلامى
🆔@ghorun
🌷حکمت ۱۳۵ نهجالبلاغه
وَ قَالَ (علیه السلام): مَنْ أُعْطِيَ أَرْبَعاً لَمْ يُحْرَمْ أَرْبَعاً؛ مَنْ أُعْطِيَ الدُّعَاءَ لَمْ يُحْرَمِ الْإِجَابَةَ، وَ مَنْ أُعْطِيَ التَّوْبَةَ لَمْ يُحْرَمِ الْقَبُولَ، وَ مَنْ أُعْطِيَ الِاسْتِغْفَارَ لَمْ يُحْرَمِ الْمَغْفِرَةَ، وَ مَنْ أُعْطِيَ الشُّكْرَ لَمْ يُحْرَمِ الزِّيَادَةَ.
[قال الرضي رحمه الله تعالى و تصديق ذلك [في] كتاب الله تعالى قال الله في الدعاء "ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ" و قال في الاستغفار "وَ مَنْ يَعْمَلْ سُوءاً أَوْ يَظْلِمْ نَفْسَهُ ثُمَّ يَسْتَغْفِرِ اللَّهَ يَجِدِ اللَّهَ غَفُوراً رَحِيماً" و قال في الشكر "لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ" و قال في التوبة "إِنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللَّهِ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السُّوءَ بِجَهالَةٍ ثُمَّ يَتُوبُونَ مِنْ قَرِيبٍ فَأُولئِكَ يَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ وَ كانَ اللَّهُ عَلِيماً حَكِيماً"]
و فرمود (ع): هر كه را چهار چيز بدهند، از چهار چيز محروم نماند. كسى را كه توفيق دعا دهند از اجابت محروم نماند و كسى را كه توفيق توبه دهند از پذيرفته شدن توبه محروم نماند و كسى را كه توفيق استغفار دهند از آمرزش محروم نماند و كسى را كه توفيق سپاسگزارى دهند از زيادت نعمت محروم نماند.
سید رضی می گوید: گواه اين در كتاب خداى عزّ و جلّ است: در باب دعا گويد: «مرا بخوانيد تا شما را اجابت كنم» و در باب استغفار گويد: «هر كه كار ناپسندى كند يا به خود ستم روا دارد، آن گاه از خدا آمرزش خواهد، خدا را آمرزنده و مهربان خواهد يافت.» و در باب شكر گويد: «اگر مرا سپاس گوييد بر نعمت شما مى افزايم» و در باب توبه گويد: «جز اين نيست كه توبه از آن كسانى است كه به نادانى مرتكب كارى زشت مى شوند و زود توبه مى كنند خدا توبه اينان را مى پذيرد و خدا دانا و حكيم است.»
#نهج_البلاغه
🆔 @ghorun
🌿🔸🌿🌿🌿🌿🌿🌿🔸🌿
🔸🌿🔸🔸🔸🔸🔸🔸🌿🔸
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره شعرا آیه ۷۸ و ۷۹ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
✨〰✨〰✨〰✨
آیه۷۸) الَّذِي خَلَقَنِي فَهُوَ يَهْدِينِ
آیه۷۹) وَالَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ
🔸〰🔸〰🔸〰🔸
آیه۷۸) همان خدایی که مرا بیافرید و به راه راستم هدایت میفرماید.
آیه۷۹) و همان خدایی که مرا غذا میدهد و سیراب میگرداند.
✨〰✨〰✨〰✨
تفسیر آیه) سپس ابراهیم (ع) به توصیف پروردگار جهانیان و ذکر نعمتهای معنوی و مادی او میپردازد تا با مقایسه با بتها که نه دعای عابدان را میشنوند، و نه سود و زیانی دارند مطلب کاملا روشن شود.
نخست از نعمت آفرینش و هدایت، شروع کرده، میگوید: «او کسی است که مرا آفرید، سپس هم او مرا هدایت میکند» (الَّذِی خَلَقَنِی فَهُوَ یَهْدِینِ).
*
پس از بیان نخستین مرحله ربوبیت، یعنی هدایت بعد از آفرینش، به نعمتهای مادی پرداخته، میگوید: «و او کسی است که مرا غذا میدهد و سیراب میکند» (وَ الَّذِی هُوَ یُطْعِمُنِی وَ یَسْقِینِ). آری! من همه نعمتها را از او میبینم، پوست و گوشت من، آب و غذای من، همه از برکات اوست.
برگزیده تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 ما بقیع را میسازیم ان شا الله
🎙 حاج محمود کریمی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
▪️ @ghorun ▫️
📌 در مسیر بهشت: نعمت بیماری!
آنقدر بیماری نعمت بزرگی است که امام زینالعابدین (علیه السلام) بین این که شکر تندرستی را به جا آورد یا شکر بیماری را، مردد میماند:
فَمَا أَدْرِى، یَا إِلَهِى، أَیُّ الْحَالَیْنِ أَحَقُّ بِالشُّکْرِ لَکَ، وَ أَیُّ الْوَقْتَیْنِ أَوْلَى بِالْحَمْدِ لَکَ: وَقْتُ الصِّحَّةِ الَّتِى هَنَأْتَنِى فِیهَا طَیِّبَاتِ رِزْقِکَ، وَ نَشَّطْتَنِى بِهَا لابْتِغَاءِ مَرْضَاتِکَ وَ فَضْلِکَ؟ أَمْ وَقْتُ الْعِلَّةِ الَّتِى مَحَّصْتَنِى بِهَا، وَ النِّعَمِ الَّتِى أَتْحَفْتَنِى بِهَا، تَخْفِیفا لِمَا ثَقُلَ بِهِ عَلَیَّ ظَهْرِى مِنَ الْخَطِیئَاتِ؟
و نمىدانم کدام یک از این دو حال به شکرگزارى سزاوارتر است و کدام یک از این دو هنگام به سپاس اولىتر؟ آیا هنگام تندرستى که روزهاى پاکیزه خود را بر من گوارا ساخته بودى و مرا در طلب رضایت و فضل خود چالاک گردانیدهای... یا هنگام بیمارى که مرا از آلودگى ها پاک کردى و تحفهها فرستادى که بار پشت مرا از گناهان سبک گردانى؟
📚 (بخشی از دعای 15 صحیفه سجادیه)
🆔 @ghorun
🌴🌴🌴🌴▫️▫️▫️
📝 پیامبر اکرم(ص) میفرمایند:
«مَن أصبَحَ و أمسى وعِندَهُ ثَلاثٌ فَقَد تَمَّت عَلَیهِ النِّعمَةُ فِی الدُّنیا: مَنْ أَصْبَحَ مُعَافى فِی جَسَدِهِ آمِناً فِی سَرْبِهِ عِنْدَهُ قُوتُ یَوْمِهِ، فَإِن کانَت عِندَهُ الرّابِعَةُ فَقَد تَمَّت عَلَیهِ النِّعمَةُ فِی الدُّنیا وَالآخِرَةِ ؛ و هُوَ الإِسلامُ؛ هر کس شب و روز خود را سپری کند و از سه چیز برخوردار باشد، نعمت دنیا را کامل دارد: کسی که بام و شامش را در تن درستی و آسایش خاطر بگذراند(امنیت جانی و مالی داشته باشد)، و خوراک روزانه خود را داشته باشد. حال اگر چهارمین نعمت را هم داشته باشد، نعمت دنیا و آخرت بر او کامل شده است و آن نعمت، اسلام است.»(بحارالانوار، ج۷۷، ص۱۳۹، ح۱۲۷)
🆔 @ghorun
🪴حکمت ۱۳۶ نهج البلاغه
وَ قَالَ (علیه السلام): الصَّلَاةُ قُرْبَانُ كُلِّ تَقِيٍّ، وَ الْحَجُّ جِهَادُ كُلِّ ضَعِيفٍ، وَ لِكُلِّ شَيْءٍ زَكَاةٌ وَ زَكَاةُ الْبَدَنِ الصِّيَامُ، وَ جِهَادُ الْمَرْأَةِ حُسْنُ التَّبَعُّلِ.
فلسفه احكام الهى (اخلاقى، معنوى):
و درود خدا بر او، فرمود: نماز، موجب نزديكى هر پارسايى به خداست، و حج جهاد هر ناتوان است. هر چيزى زكاتى دارد، و زكات تن، روزه، و جهاد زن، نيكو شوهر دارى است.
#نهج_البلاغه
🆔 @ghorun
🔹💠🌺💠🔹.🔹💠🌺💠🔹
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره شعرا آیه ۸۰ و ۸۱ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
🔹🔹🔹〰〰〰〰
آیه۸۰) وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ
آیه۸۱) وَالَّذِي يُمِيتُنِي ثُمَّ يُحْيِينِ
🌺🌺🌺〰〰〰〰
آیه۸۰) و چون بیمار شوم مرا شفا میدهد.
آیه۸۱) و همان خدایی که مرا (از حیات چند روزه دنیا) میمیراند و سپس (به حیات ابدی آخرت) زنده میگرداند.
🔹🔹🔹〰〰〰〰
تفسیر آیه)نه تنها در حال صحّتم مشمول نعمتهای اویم، بلکه «هنگامی که بیمار شوم اوست که مرا شفا میدهد» (وَ إِذا مَرِضْتُ فَهُوَ یَشْفِینِ).
با این که بیماری نیز گاهی از ناحیه اوست، اما برای رعایت ادب در سخن، آن را به خود نسبت میدهد.
*
سپس از مرحله زندگی دنیا پا را فراتر گذارده، به زندگی جاویدان در سرای آخرت میپردازد تا روشن سازد که من همه جا بر سر خوان نعمت او نشستهام نه فقط در دنیا که در آخرت نیز هم.
میگوید: «و او کسی است که مرا میمیراند و بار دیگر زنده میکند» (وَ الَّذِی یُمِیتُنِی ثُمَّ یُحْیِینِ).
آری! هم مرگ من از اوست و هم بازگشت مجدد به زندگی از ناحیه اوست.
برگزیده تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun