🍃🌺🍃::::::::::::::::::::::::::::🍃🌺🍃
:::::::::::::::::::::🍃🌺🍃:::::::::::::::::::::
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره غافر آیه ۱۰ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
... ... ... ... ... ... ... ...
آیه۱۰) إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنَادَوْنَ لَمَقْتُ اللَّهِ أَكْبَرُ مِنْ مَقْتِكُمْ أَنْفُسَكُمْ إِذْ تُدْعَوْنَ إِلَى الْإِيمَانِ فَتَكْفُرُونَ
🍃:::::::::::🍃::::::::::🍃
آیه۱۰) كافران را [پس از ورود به دوزخ] ندا میدهند: مسلماً دشمنی و خشم خدا نسبت به شما از دشمنی و خشم خودتان درباره خودتان بیشتر است؛ زیرا دعوت به ایمان میشدید پس كفر میورزیدید.
... ... ... ... ... ... ... ...
تفسیر آیه۱۰) ما به گناه خود معترفیم آیا راه جبرانی هست؟
در آیات گذشته سخن از شمول «رحمت» الهی نسبت به مؤمنان بود، و در اینجا سخن از چگونگی «غضب» پروردگار بر افراد بیایمان است، تا با قرینه مقابله هر دو بحث روشنتر گردد.
نخست میفرماید: «کسانی را که کافر شدند روز قیامت صدا میزنند که عداوت و خشم پروردگار نسبت به شما از عداوت و خشم شما به خودتان بیشتر است چرا که دعوت به سوی ایمان میشدید ولی راه کفر را پیش میگرفتید» (إِنَّ الَّذِینَ کَفَرُوا یُنادَوْنَ لَمَقْتُ اللَّهِ أَکْبَرُ مِنْ مَقْتِکُمْ أَنْفُسَکُمْ إِذْ تُدْعَوْنَ إِلَی الْإِیمانِ فَتَکْفُرُونَ).
چه کسی آنها را چنین ندا میکند؟ ظاهر این است که فرشتگان عذاب برای ملامت و سرزنش و رسوا کردن آنها چنین ندائی سر میدهند، در حالی که فرشتگان رحمت همواره آماده اکرام و احترام مردم با ایمان و صالح میباشند.
منظور از خشم و عداوت کفار نسبت به خودشان این است که آنها بزرگترین دشمنی را در حق خود در دنیا انجام دادهاند، آیا دشمنی با خویشتن از این شدیدتر میشود که انسان به خاطر پیروی هوای نفس و بهره گیری از متاع چند روزه دنیا راه سعادت جاویدان را به روی خویش ببندد و درهای عذاب ابدی را بگشاید.
برگزیده تفسیر نمونه)
📙 @ghorun 🌻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #سخنرانی آیت الله ناصری
✨ در همه مشکلات یابن الحسن (عج) بگوئید..
🌹برای تعجیل در امر ظهور حضرت آقا امام زمان(عج) بر محمد و آل محمد(ص) #صلوات
#امام_زمان عج
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
📒 @ghorun 🌼
📝🖌📝🖌📝🖌▫️▫️▫️▫️▫️▫️
پیامبر اسلام (ص):
أَدِّبوا أولادَكُم عَلى ثَلاثِ خِصال ٍ: حُبِّ نَبيِّكُم و َحُبِّ أَهلِ بَيتِهِ و َقِراءَةِ القُرآنِ؛
فرزندان خود را به كسب سه خصلت تربيت كنيد: دوستى پيامبرتان و دوستى خاندانش و قرائت قرآن.
قاموس قرآن ، المقدمه ، ص2
#قرآن_کریم
#حدیث
📖 @ghorun 🖊
🔸🔸🔸♦️♦️♦️🔸🔸🔸♦️♦️♦️
فرازی از صحیفه سجادیه
دعا به هنگام وداع ماه رمضان
دعای چهل و پنجم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اكْتُبْ لَنَا مِثْلَ أُجُورِ مَنْ صَامَهُ، أَوْ تَعَبَّدَ لَكَ فِيهِ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ.
خدایا درود بر محمد و آل او فرست، و هر کس تا روز قیامت این ماه را روزه دارد و تو را عبادت کند، براى ما به اندازه ثواب او مقرر دار و بنویس .
اللَّهُمَّ إِنَّا نَتُوبُ إِلَيْكَ فِى يَوْمِ فِطْرِنَا الَّذِى جَعَلْتَهُ لِلْمُؤْمِنِينَ عِيدا وَ سُرُورا، وَ لِأَهْلِ مِلَّتِكَ مَجْمَعا وَ مُحْتَشَدا مِنْ كُلِّ ذَنْبٍ أَذْنَبْنَاهُ، أَوْ سُوءٍ أَسْلَفْنَاهُ، أَوْ خَاطِرِ شَرٍّ أَضْمَرْنَاهُ، تَوْبَةَ مَنْ لا يَنْطَوِى عَلَى رُجُوعٍ إِلَى ذَنْبٍ، وَ لا يَعُودُ بَعْدَهَا فِى خَطِيئَةٍ، تَوْبَةً نَصُوحا خَلَصَتْ مِنَ الشَّكِّ وَ الارْتِيَابِ، فَتَقَبَّلْهَا مِنَّا، وَ ارْضَ عَنَّا، وَ ثَبِّتْنَا عَلَيْهَا.
خدایا در این روز فطر که آن را براى مؤمنان روز جشن و شادى، و براى دینداران هنگام اجتماع و انس گردانیدى، از هر گناهى که مرتکب شدیم ، یا هر بدى که پیشتر از ما صادر گشت و هر اندیشه زشت که در ضمیر ما گذشت سوى تو توبه کنیم، توبه اى پاک و خالص از شک و شبهه و آن را از ما بپذیر و راضى باش و ما را بر ما استوار بدار.
#صحیفه_سجادیه
📗 @ghorun 🌴
🌀🌀🌀✨✨✨✨✨✨🌀🌀🌀
حکمت ۴۴۱ نهج البلاغه: حکومت، میدان آزمایش حاکمان
وَ قَالَ (عليه السلام): الْوِلَايَاتُ، مَضَامِيرُ الرِّجَال.
تجربه كارى و شناخت مديران (سياسى):
و درود خدا بر او، فرمود: فرمانروايى، ميدان مسابقه مردان است.
#نهج_البلاغه
📘 @ghorun 💠
...💢🌱💢...💢🌱💢...💢🌱💢....
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره غافر آیه ۱۱ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
...•...•...•...•...•...•...
آیه۱۱) قَالُوا رَبَّنَآ أَمَتَّنَا اثْنَتَيْنِ وَأَحْيَيْتَنَا اثْنَتَيْنِ فَاعْتَرَفْنَا بِذُنُوبِنَا فَهَلْ إِلَىٰ خُرُوجٍ مِنْ سَبِيلٍ
🌱▫️🌱▫️🌱▫️🌱
آیه۱۱) میگویند: ای پروردگار ما دوبار ما را میراندی و دوبار زنده كردی، اكنون به گناهانمان معترفیم، پس آیا راهی برای بیرون آمدن [از دوزخ] هست؟
...•...•...•...•...•...•...
تفسیر آیه۱۱)به هر حال، مجرمان با مشاهده اوضاع و احوال قیامت، و آگاهى بر خشم خداوند نسبت به آنها، از خواب غفلتِ طولانى خویش بیدار مى شوند و در فکر چاره مى افتند، و مى گویند: پروردگارا! ما را دو بار میراندى، و دو بار زنده کردى و ما در این مرگ و حیاتها همه چیز را فهمیدیم، اکنون به گناهان خود اعتراف مى کنیم، آیا راهى براى خارج شدن از دوزخ (و بازگشت به دنیا و جبران ما فات) وجود دارد ؟! (قالُوا رَبَّنا أَمَتَّنَا اثْنَتَیْنِ وَ أَحْیَیْتَنَا اثْنَتَیْنِ فَاعْتَرَفْنا بِذُنُوبِنا فَهَلْ إِلى خُرُوج مِنْ سَبِیل).
آرى، در آنجا پرده هاى غرور و غفلت کنار مى رود، و چشم حقیقت بین انسان باز مى شود، لذا چاره اى جز اعتراف به گناه ندارد.
آنها در این جهان، اصرار به انکار معاد داشتند، و پیامبران را در این زمینه به باد استهزاء مى گرفتند، اما هنگامى که مرگ و حیات متوالى خود را مى بینند، جائى براى انکار، باقى نمى ماند. تکیه کردن آنها روى تکرار مرگ و حیات، شاید، از این نظر است که، مى خواهند بگویند: اى خداوندى که مالک مرگ و حیاتى، توانائى این را دارى که بار دیگر ما را به دنیا بازگردانى تا در مقام جبران برآئیم!
تفسیر نمونه)
📘 @ghorun 🖌