✍قال امیرالمومنین (علیه السلام):
هرکه رفتار نیک با مردم داشته باشد، مردم نیز با او همان گونه رفتار خواهند کرد.
📚تصنیف غرر / حدیث ۱۰۱۹۰
🆔@ghorun
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی تعارف:
درد نبودن امام زمان (عج) را داریم؟
این درد را از خودشان بخواهیم
💠 ما که به امام حسین میگوییم:
یا لیتنی کنا معک
⁉️چقدر #امام_زمان را یاری میکنیم
🔴 در زمان غیبت باید چنین باشیم
🔵 امام باقر علیه السلام فرمودند:
🔺 صبر و پایداری كنيد بر اجرای واجبات و ترک گناهان
🔺 صبر و مقاومت داشته باشید در برابر دشمنتان
🔺 و آماده و حاضر باشيد برای امامتان كه در انتظار او هستيد.
📚 الغيبه للنعماني ص ۲۷
#امام_زمان
🆔@ghorun
🔘حکمت ۸۹ نهجالبلاغه
و قال (علیه السلام): مَنْ أَصْلَحَ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اللَّهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ النَّاسِ؛ وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ؛ وَ مَنْ كَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ، كَانَ عَلَيْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ.
و فرمود (ع): هر كه رابطه ميان خود و خدا را نيكو سازد، خداوند نيز، رابطه او را با مردم نيكو سازد. و هر كه كار آخرت خود را به صلاح آورد، خداوند، كار دنيايش را به صلاح آورد و هر كه اندرز دهنده خود باشد از سوى خدا براى او نگهبانى بود.
#نهج_البلاغه
🆔@ghorun
🌺✨〰🌺✨〰🌺✨〰🌺✨〰
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره فرقان آیه ۵۹ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
۵۹الَّذِی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ وَ ما بَیْنَهُما فِی سِتَّةِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ الرَّحْمنُ فَسْئَلْ بِهِ خَبِیراً
🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹
۵۹ ـ همان (خدائى) که آسمان ها و زمین و آنچه را میان این دو وجود دارد، در شش روز (شش دوران) آفرید; سپس بر عرش (قدرت) قرار گرفت (و به تدبیر جهان پرداخت، او) رحمان است; از او بخواه که از همه چیز آگاه است.
🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹
آیه بعد، بیان قدرت پروردگار در پهنه جهان هستى است، و توصیف دیگرى است از این تکیه گاه مطمئن، مى فرماید: او کسى است که آسمان ها، زمین و آنچه را در میان این دو است در شش روز (شش دوران) آفرید (الَّذِی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ وَ ما بَیْنَهُما فِی سِتَّةِ أَیّام).
سپس بر عرش قدرت قرار گرفت ، و به تدبیر عالم پرداخت (ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ).
کسى که داراى این قدرت وسیع است، مى تواند، متوکلان بر خود را در برابر هر خطر و حادثه اى، حفظ کند، که هم آفرینش جهان به وسیله او بوده، و هم اداره و رهبرى و تدبیر آن در اختیار ذات پاک او است.
ضمناً، آفرینش جهان، به صورت تدریجى اشاره اى به این واقعیت است که: خدا در هیچ کارى عجله ندارد، اگر دشمنان تو را سریعاً مجازات نمى کند، براى همین است که: به آنها میدان و مهلت مى دهد، تا به اصلاح خویش بپردازند.
به علاوه، کسى عجله مى کند که از فوت فرصت، خوف دارد، و این درباره خداوند قادر متعال متصور نیست.
درباره آفرینش جهان هستى، در شش روز، و این که: روز در این گونه موارد به معنى دوران است، دورانى که ممکن است میلیون ها و یا میلیاردها سال طول بکشد، و شواهد این معنى از ادبیات عرب، و ادبیات زبان هاى دیگر، به طور مشروح در جلد ششم تفسیر نمونه، آیه ۵۴ سوره اعراف (صفحه ۲٠٠ به بعد) بحث کرده ایم، و این دوران هاى ششگانه را نیز مشخص نموده ایم.
و نیز معنى عرش و جمله اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ در همانجا آمده است.
و در پایان آیه اضافه مى کند: او خداوند رحمان است (الرَّحْمنُ).
کسى که رحمت عامش، همه موجودات را در برگرفته، و مطیع و عاصى و مؤمن و کافر از خوان نعمت بى دریغش بهره مى گیرند.
اکنون که خدائى دارى بخشنده، و قادر و توانا، اگر چیزى مى خواهى از او بخواه که از خواست همه بندگانش آگاه است (فَسْئَلْ بِهِ خَبِیراً).
در حقیقت، این جمله، نتیجه مجموع بحث هاى گذشته است که، مى گوید: به آنها اعلام کن! من از شما پاداش نمى خواهم، و بر خدائى توکل کن، که جامع این همه صفات است، هم قادر است، هم رحمان، هم خبیر است و هم آگاه، حال که چنین است، هر چه مى خواهى از او بخواه.
مفسران در تفسیر این جمله، بیانات دیگرى دارند، و غالباً سؤال را در اینجا به معنى پرسش کرده اند (نه تقاضا) و گفته اند: مفهوم جمله این است: اگر مى خواهى درباره آفرینش هستى و قدرت پروردگار، سؤال کنى از خود او بپرس که از همه چیز با خبر است.
بعضى، علاوه بر این که سؤال را به پرسش تفسیر کرده اند، گفته اند: منظور از خبیر ، جبرئیل و یا پیامبر است، یعنى صفات خدا را از آنها بپرس!
البته تفسیر اخیر، بسیار بعید به نظر مى رسد، و تفسیر قبل از آن نیز، چندان متناسب با آیات گذشته نیست، و آنچه در معنى آیه گفتیم که: منظور از سؤال تقاضا و درخواست از خدا است، نزدیک تر به نظر مى رسد.
🆔@ghorun
✨✨🌴✨✨🌴✨✨
مولی امیرالمومنین(ع)
یاران مهدی(عج) همه جوان اند و پیر در میان آنها به چشم نمی خورد، مگر اندک مانند سرمه در چشم.
📚الغیبه للطوسی،ص476
اللهم عجل لولیک الفرج
#امام_زمان
🆔 @ghorun