📕📗📕📗📕📗▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📖آداب تلاوت قرآن:
پیش از خواندن آیات قرآن، این دعا را که برای مطالعه وارد شده است، بخوانیم: «اَللّهُمَّ أَخرِجنی مِن ظُلُماتِ الوَهم و أَکرِمنی بِنورِ الفَهم. اَللّهُمَّ افتَح عَلَینا أَبوابَ رَحمَتِک و انشُر عَلَینا خَزائِنَ عُلومِک بِرَحمَتِکَ یا أَرحَمَ الرّاحِمین؛ خدایا! مرا از تاریکیهای پندار بیرون بر و به روشنایی فهمیدن گرامی دار. خدایا! درهای رحمت خویش را بر ما بگشا و گنجینه های دانشهای خود را بر ما پخش کن. به مهربانی ات، ای مهربان ترین مهربانان!»
#قرآن_کریم
💫 @ghorun 🔸
🌀🔅🌀🔅🌀✨✨✨✨✨✨✨
☀️ورود به بهشت
در قسمتی از یک روایت مفصل آمده است: روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم به مردم فرمود:
ای گروه مردم هر کس با اقرار به توحید و کلمه لا اله الا الله مخلصانه بدون آنکه چیزی به آن مخلوط کند خدا را ملاقات نماید اهل بهشت است امام علی بن ابیطالب (علیه السلام) بپا خاست و عرضه داشت پدر و مادرم فدایت چگونه این کلمه را مخلصانه بگوید و چیزی به آن مخلوط نکند برای ما بیان کن تا حد آن را بشناسیم؟
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: آری برای دنیا خواهی و حرص بر جمع آوری مال و خوشنود بودن به امور مادی و گناه و معصیت و بردگی و بندگی پول این کلمه را نگوید و متأسفانه مردمی چنین اند که گفتارشان، گفتار نیکان ولی کردارشان کردار ستمگران و تبهکاران است با زبان شهادت به توحید می دهند اما هر فسق و فجوری را مرتکب می شوند پس هر کس خدای عزوجل را دیدار کند و در او این خصلت ها نباشد و قولش لا اله الا الله است بهشت برای اوست و هر گاه دنیا را بگیرد و آخرت را ترک کند اهل دوزخ است.
#پیامبر_رحمت
#داستان
🌷 @ghorun 📝
🌱🌺🌱〰〰〰〰〰〰🌱🌺🌱
حکمت ۹۵ نهج البلاغه:
♦️ ارزش تقوا
وَ قَالَ (علیه السلام): لَا يَقِلُّ عَمَلٌ مَعَ التَّقْوَى، وَ كَيْفَ يَقِلُّ مَا يُتَقَبَّلُ.
تقوى و ارزش أعمال (اخلاقى):
و درود خدا بر او، فرمود: هيچ كارى با تقوا اندك نيست، و چگونه اندك است آنچه كه پذيرفته شود.
#نهج_البلاغه
🌺 @ghorun 🌱
🔹💠💠🔹
💠💠🔹
💠🔹
🔹
دوستان سوره طلاق آیه۳ به همراه ترجمه،تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
•🔹🔹🔹🔹•
آیه۳) «وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ ۚ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ ۚ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا»
•💠💠•
آیه۳)و از جايى كه حسابش را نمىكند، به او روزى مىرساند، و هر كس بر خدا اعتماد كند او براى وى بس است. خدا فرمانش را به انجامرساننده است. به راستى خدا براى هر چيزى اندازهاى مقرر كرده است.
•🔹🔹🔹🔹•
تفسیر آیه۳) و او را از جائى که گمان ندارد روزى مى دهد (وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ).
و هر کس بر خداوند توکل کند و کار خود را به او واگذارد خدا کفایت امرش مى کند (وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ).
چرا که خداوند قادر مطلق، فرمانش در همه چیز نافذ است و هر کارى را اراده کند به انجام مى رساند (إِنَّ اللّهَ بالِغُ أَمْرِهِ).
ولى خداوند براى هر کار و هر چیز، اندازه و حسابى قرار داده است (قَدْ جَعَلَ اللّهُ لِکُلِّ شَیْء قَدْراً).
به این ترتیب، به زنان، مردان و شهود هشدار مى دهد، از مشکلات حق نهراسند، مجرى عدالت باشند، و گشایش کارهاى بسته را از خدا بخواهند; چرا که خداوند تضمین کرده: مشکل پرهیزکاران را حلّ کند و آنها را از جائى که خودشان هم انتظار ندارند روزى دهد.
خداوند ضمانت کرده: هر کس توکل کند، در نمى ماند، و خداوند قادر بر انجام این ضمانت است.
درست است که این آیات در مورد طلاق و احکام مربوط به آن نازل شده، ولى، محتواى گسترده اى دارد که سایر موارد را نیز شامل مى شود و وعده امید بخشى است از سوى خداوند به همه پرهیزکاران و توکل کنندگان، که سرانجام لطف الهى آنها را مى گیرد، از پیچ و خم مشکلات عبور مى دهد، و به افق تابناک سعادت رهنمون مى گردد، سختى هاى معیشت را برطرف مى سازد، و ابرهاى تیره و تار مشکلات را از آسمان زندگى آنها کنار مى زند.
جمله قَدْ جَعَلَ اللّهُ لِکُلِّ شَیْء قَدْراً اشاره لطیفى است به نظامى که حاکم بر تشریع و تکوین است، یعنى دستورهائى که خداوند در مورد طلاق و غیر آن صادر فرموده، همه طبق حساب، اندازه گیرى دقیق و حکیمانه اى است، همچنین مشکلاتى که در طول زندگى انسان، چه در مسأله زناشوئى و چه در غیر آن رخ مى دهد، هر کدام اندازه، حساب و مصلحت و پایانى دارد، نباید به هنگام بروز این حوادث دستپاچه شوند، و زبان به شکوه بگشایند، و یا براى حل مشکلات، به بى تقوائى ها توسل جویند، باید با نیروى تقوا و خویشتن دارى به جنگ آنها بروند و حل نهائى را از خدا بخواهند.
(تفسیر نمونه)
•••🔹💠🔹•••
🆔🖌 @ghorun
🌾🌾💫🌾🌾💫🌾🌾〰〰〰〰
طلاق/ ۳)
الرّسول (صلی الله علیه و آله)- خَصْلَهًٌْ مَنْ لَزِمَهَا أَطَاعَتْهُ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَهًُْ وَ رَبِحَ الْفَوْزَ فِی الْجَنَّهًِْ قِیلَ وَ مَا هِیَ یَا رَسُولَ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) قَالَ التَّقْوَی مَنْ أَرَادَ أَنْ یَکُونَ أَعَزَّ النَّاسِ فَلْیَتَّقِ اللَّهَ عَزَّوَجَلَّ ثُمَّ تَلَا وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ.
پیامبر (صلی الله علیه و آله)- صفتی است که هرکس دارا باشد دنیا و آخرت در اختیارش قرار گیرد و پیروزی در بهشت را سود برد. گفته شد: «ای رسول خدا (صلی الله علیه و آله) آن صفت چیست»؟ فرمود: «پرهیزکاری کسی که اراده دارد عزیزترین مردم باشد پس باید تقوای خدای عزّوجلّ را پیشه کند، بعد تلاوت کرد: وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِب».
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۶، ص۳۵۲
🌾 @ghorun ✨
🌼✨🌼🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
🤝ایجاد وحدت
قال الامام علی (علیه السلام): صلاح ذات البین أفضل من عامة الصلاة و الصیام.
امام علی (علیه السلام) فرمود: اصلاح اختلاف ها، از تمامی نمازها و روزه ها برتر است.
(نهج البلاغه، وصیت 47)
#هفته_وحدت
🌼 @ghorun 📔
✒️🖋🍃🖋✒️🍃🖋✒️🍃🖋✒️🍃
📖 آداب تلاوت قرآن:
هنگام قرائت قرآن، اگر به نام مبارک پیامبر محبوب خدا، حضرت محمد مصطفی علیه السلام رسیدیم، صلوات بفرستیم. و پیش یا پس از خواندن هر یک از سوره های «ضُحی» تا «ناس»، یعنی هر کدام از سوره های نود و سوم تا صد و چهار دهم قرآن، تکبیر (اَللهُ أَکبَر) بگوییم.
#قرآن_کریم
🌼 @ghorun 🍃