📢 بزرگواران دیدن این کلیپ از نان شب واجبتره . خواهش میکنم همه این کلیپ رو با دقت گوش کنید
#وطن_فروش II #خود_فروخته
🔴 وقتی میگیم خائن یعنی.....
🔺 افتخار کارشناس شبکه منوتو: ۱۵ سال برای #تحریم نفت ایران تلاش کردم!
"امیرعباس فخرآور " فعال ضدانقلاب برانداز در گفتگو با شبکه منوتو: ۱۵ سال وقت گذاشتیم تا پرونده تحریم نفت ایران وارد کنگره آمریکا شد و در سال ۲۰۱۲ تصویب شد. عمده فعالیت های ما [اپوزیسیون #مردم_ایران] محدود کردن درآمدهای ارزی ایران است.
🔻 #فخرآور_کیست؟
🔹 فخرآور متولد ۱۳۵۴ در تهران است که در ابتدای دولت اصلاحات توانست با معرفی خود به عنوان روزنامه نگار روزنامه های زنجیره ای به روزنامه ارگان حزب مشارکت راه یابد و ستونی به نام «چه کسی بداند بهتر از مردم» برای خویش دست و پا کند.
🔹 اکنون امیرعباس فخرآور یکی از منفورترین افراد در میان اپوزیسیون منفور جمهوری اسلامی است. به نحوی که به دلیل افکار به شدت «سلطنت طلبانه» و طرفداری از تندروترین حلقه نومحافظهکاران آمریکا، بارها مورد انتقاد شدید اعضای اپوزیسیون قرار گرفته است
@ghotbnama
منتظرظهور:
#تا_انتخابات
سناریوهای اصلاح طللبان برای حضور درانتخابات مجلس
🔻 چهار سناریو برای مواجهه جریان اصلاحطلب با یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، در میان سران احزاب مهم این جریان مطرح شده که عبارت است از:
1⃣ مشارکت حداکثری
2⃣ مشارکت حداقلی
3⃣ مشارکت مشروط
4⃣ تحریم انتخابات
🔹اصلاحطلبان در مهرماه امسال و پس از دیدار «شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان» با «مجمع روحانیون مبارز» و چراغسبز «موسوی خویینیها» به قطعیت حضور در انتخابات رسیده، اگرچه قبل تر از آن و در جلسه کمیته های انتخاباتی اصلاحطلبان، مسئولان ستاد انتخاباتی هر استان و سهم احزاب اصلاحطلب مشخص شده بود. در ادامه اظهار نظر «محمدخاتمی» در خصوص حضور در پای صندوق رأی و دوگانهسازی وی برای نظام جمهوری اسلامی دیگر هیچ جای شک و شبههای را در خصوص حضور قطعی و غیرائتلافی اصلاحطلبان خالی نگذاشت.
🔹«محمد خاتمی» و «سعید حجاریان» با زبانی شبه تهدید و به تقلید از مرحوم «بازرگان»، اصلاحطلبان را آخرین گروهی دانسته که در برابر نظام جمهوری اسلامی با زبان قانون سخن گفته و براندازان را مهمترین آلترناتیو اصلاحطلبی نشان دادند. در هر صورت برخی از اصلاحطلبان موافق با تحریم انتخابات و مشارکت مشروط (صفایی فراهانی، سعید حجاریان) به ظاهر در برابر مواضع «بهزاد نبوی» و امثالهم منزویتر شدند.
🔹اکنون اصلاحطلبان در انتخابات آتی در نظر دارند تا با ایجاد یک شبکه یکپارچه نظرسنجی در محیط مجازی (سرا)، به یک لیست مشترک به ظاهر دموکراتیزه شده دستیابند. این مکانیزم که البته در بین اصلاح طلبان منتقدان جدی دارد در نوبه خود سابقه نداشته و می تواند تحلیل های جدیدی را در پی داشته باشد.
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ارسالی مخاطبان: شعار مردم یزد در دیدار با رئیس جمهور؛ تورم، گرانی، جواب بده روحانی
🔹هنگام سخنرانی صبح امروز رئیسجمهور در جمع مردم یزد، برخی از حاضران با شعارهایی همچون «تورم، گرانی، جواب بده روحانی» اعتراض خود را نسبت به وضعیت اقتصادی و معیشتی ابراز کردند.
@ghotbnama
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ ١٢ روز پيش ايت الله رييسي به اظهارات امروز روحاني:
میدان مبارزه با فساد را با دوقطبی سازی و فضای سیاسی و جناحی کردن ترک نمی کنیم / مبارزه با فساد به تاخیر وتعطیلی نمی افتد
@ghotbnama
🔴 حامیان روحانی هم محکوم کردند
🔻حجت الاسلام دعایی: اظهارات امروز روحانی در یزد قطعاً جزء اشتباهات اوست
مدیر مسئول موسسه اطلاعات:
🔹رئیسجمهور نباید مرتکب اشتباه شود و نباید سد راه کسانی شود که در حال حاضر با قدرت و قوت خدمات ارزشمندی را ارائه میدهند.
🔹اگر آقای روحانی مطالبی را بیان کرده که تعریضی به قوه قضاییه و آیتالله رئیسی است، قطعا این مورد از اشتباهات وی است.
@ghotbnama
🔻 #پرویز_امینی جامعه شناس نوشت:
🔴 آقای #رئیسی دندان طمع را بکش‼️
🔹 آقای رئیسی! اگر عزمی جزم برای احیای دستگاه عدلیه به عنوان «نهاد اجماعی»، «مستقل»، «نماد عدالت» و «مظلومیتستیز» دارید، بدانید سخنان توأم با عصبانیت روحانی نه تنها تهدیدی نیست بلکه برای این کار یک فرصت بزرگ است!
🔸 نه شخص روحانی و نه ادعای فسادستیزیاش محلی از اعراب ندارد. چرا که اینک روحانی از نظر اجتماعی در وضعیت بیسابقه از نظر رضایت و مقبولیت اجتماعی بین رؤسای جمهور چهار دهه جمهوری اسلامی، و آن هم در دو سال باقیمانده از دوره دوم خود است. در سنجشهای اجتماعی عدد رضایت مردم از روحانی و دولتش در حال میل پیدا کردن به صفر است. بنابراین سخن او به لحاظ وضعیت اجتماعیش به خودی خود موضوعیت ندارد. علاوه بر این، محتوای سخن روحانی در مسئله فساد اقتصادی در حالیکه نزدیکترین فرد به او (برادر) خود درگیر آن بوده است، به طور مضاعف مسموع نیست.
🔹 بنابراین نه روحانی و نه ادعای او نباید به باب مجادله سیاسی و اجتماعی دستگاه قضایی با دولت و روحانی تبدیل شود. بلکه طرح موارد و مصادیق بیان شده از سوی روحانی، فینفسه موضوعیت دارد. دستگاه قضایی به جای پاسخگویی به روحانی، این موارد را با جدیت و دقت، بدون آن که مشمول زمان و کهنگی بشود، پیگیری کند و به مردم درباره آن گزارش دهد.
🔸 این آن فرصت بزرگ برای احیای دستگاه عدلیه است. البته این مواجهه یک دستاورد جانبی نیز دارد و آن این است که دندان طمع سیاسیون برای مجادله و دعوا با دستگاه قضایی در شرایط بد اجتماعیشان را بِکّند. طمعی که عمده رؤسای جمهور از خاتمی تا احمدینژاد و تا روحانی به آن امید داشتهاند و معالاسف توانستهاند ماهی خود را از آن صید کنند.
@ghotbnama