31.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بررسی تاریخ انقلاب وفجرپیروزی انقلاب
رهبر انقلاب: قضایای اخیر آمریکا تمام نشده و دنبالهدار است
🔹خود صاحبنظران برجسته سیاسی آمریکا میگویند نظام اجتماعی آمریکا از درون پوسیده است و برخی سخن از دوران پسا آمریکا به میان آوردهاند.
🔹اگر شبیه قضایای اخیر آمریکا در هرنقطه دنیا بخصوص در کشورهایی که آمریکا با آنها مشکل دارد، رخ داده بود، آن را رها نمیکردند اما امپراطوری خبری در دست آنها است و تلاش دارند تا ماجرا را تمامشده نشان دهند درحالیکه قضیه تمام نشده و دنبالهدار است.
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وظایف رهبری ومردم درقرآن.....
@ghotbnama
نظر سنجی ریز مرکز تحقیقات صدا و سیما در خصوص شرکت مردم در انتخابات 1400
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درنگاه حاج قاسم خائن چه کسی است؟
۱۷ محور مهم رسانهای درباره سفر رئیس مجلس به مسکو؛
۱- آقای قالیباف به دعوت ویچسلاو والودین رئیس دومای روسیه مسکو میرود این دیدار دو همتا است و به هیچ وجه سطح پایین محسوب نمیشود.
۲- هیأت دیپلماتیک ایرانی در این سفر، دیدارهایی با همتایان خود در مجالس دوما و سنا، مقامات اقتصادی، سیاسی و امنیتی روسیه خواهد داشت.
۳- رئیس مجلس حامل پیام مکتوب مهم، تاریخی و دورانساز رهبرانقلاب برای رییس جمهور روسیه است. هدف سفر بالابردن سطح روابط ایران و روسیه به سطح راهبردی است. اقدامی که دولت همیشه بصورت رسمی یا عملی با آن مخالفت کرده است.
۴- نظام بین الملل در دوران تغییر قدرت از دو سوی آتلانتیک به آسیا و اوراسیا است. در این گذار، نقش ایران مهم است. باید بتوانیم از این چرخش قدرت در جهت منافع و مصالح ملی استفاده کنیم. در این نظام جدید، جایگاه روسیه، چین، هند و برخی دیگر از کشورهای مستقل دنیا در دیگر نقاط مهم است.
۵- تمرکز سخنان بایدن نیز بر روی روسیه و چین به همین دلیل است. ما در این نظم آینده جهانی باید بتوانیم برای خود متحد راهبردی ایجاد کنیم تا جای مهمی داشته باشیم در غیراینصورت فرصت تاریخی را از دست می دهیم.
۶- روابط ما با روسیه بر سر تحولات سوریه منافع مشترک داشت اما بدلیل اینکه در دیگر حوزه ها منافع مشترک راهبردی تعریف نشده است، با فروکش کردن بحران سوریه، مشخص نیست مواضع دولت روسیه با ما چه می شود. لذا در این مقطع حساس تاریخی ضروری است، ریل گذاری جدیدی برای روابط راهبردی ایران و روسیه صورت گیرد. نوع جلسات با بخش های اقتصادی، سیاسی و امنیتی روسیه و محتوای مباحث بر همین اساس طراحی شده است.
۷- جریان غربگرا نگران از تدبیر رهبر انقلاب برای این مساله، تلاش خواهد کرد کل سفر و پیام را تحت الشعاع قرار دهد. لذا برجسته کردن دستاوردهای اقتصادی و راهبردی سفر موضوعیت مهمی دارد.
۸- دستگاه دیپلماسی کشور محدود به وزارت خارجه نیست؛ تقویت دیپلماسی پارلمانی به عنوانی مکملی برای کمکاریها و اهمالهای احتمالی مدنظر مجلس یازدهم است.
۹- پیگیری توافق راهبردی ۲۰ و ۵۰ ساله از اهمیت زیادی در این سفر برخوردار است.
۱۰- حل کردن مشکلات تبادلات تجاری و روابط مالی بین دوکشور ، بعنوان زیرساخت مهمی برای آغاز بالابردن سطح تعاملات اقتصادی هم برای کشوری که در حال تحریم است و هم برای روابط راهبردی است.
۱۱- اتحادیه اوراسیا هم نقش بسیار مهمی می تواند در گسترش تبادلات اقتصادی ایران با کشورهای اوراسیا ایجاد کند که این مساله با نهایی شدن کریدور شمال و جنوب باعث منافع راهبردی دو طرفه پایداری می شود. در این سفر دیدار با رئیس اوراسیا در نظر گرفته شده است.
۱۲- تشکیل کمیسیون عالی مشترک پارلمانی ایران و روسیه که بالاترین سطح از روابط پارلمانی است، در دستور این سفر است. این کمیسیون عالی به تقویت همکاریها در حوزه های اقتصادی، تجاری، مالی، حمل و نقل، صنایع، انرژی و بخش خصوصی میانجامد. برنامهریزی برای تشکیل این کمیسیون در آیندهای نزدیک از اهداف این سفر است.
۱۳- تیم همراه اقای قالیباف، متشکل از روسای کمیسیونهای انرژی، کشاورزی و سیاست خارجی است و به دنبال تقویت همکاریها در قالب روابط دوجانبه است. در همین راستا نشستهایی با حضور فعالان اقتصادی ایران و روسیه برای بررسی چالشها و مشکلات مبادلات تجاری دو کشور و ارتقای سطح مبادلات تجاری و اقتصادی برگزار میشود.
۱۴- روسیه از دیرباز به دنبال دسترسی به آبهای گرم بوده است و در همین راستا درباره اتصال کریدور شمال به جنوب (با قید فوریت) بحث و تبادل نظر خواهد داشت.
۱۵- اگرچه در پی حل و فصل مناقشه قرهباغ منافع اقتصادی ایران دچار صدمه شده اما ایران از هرگونه همکاری اقتصادی جدید که بر مبنای منافع مشترک باشد، استقبال میکند.
۱۶- تجربه تلخ توافق هستهای، خروج آمریکا از برجام و سنگاندازی اروپا؛ به ایران ثابت کرده که هرگونه توافق احتمالی جدید و یا تحول در مسیر برجام، نباید باعث شود که روابط ایران با ایران شرکای راهبردی خود همچون روسیه و چین تضعیف شود.
۱۷- دکترین سیاست خارجی ایران بر مبنای دو بال استقلال و پیشرفت بنیان نهاده شده است. این دو بال ایران را به سوی چندجانبهگرایی و افزایش سطح همکاری سوق میدهد که در هر دو راهکار، به گسترش روابط ایران و روسیه و راهبردیتر شدن آن میانجامد. تجربه همکاری ایران و روسیه در تحولات سوریه می تواند در برخی دیگر از مسائل منطقه که روسیه در گذشته حوزه نفوذ داشته است برای هردو کشور تکرار شود.
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امید به آینده روشن یعنی این....
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من انقلابیم من دیپلمات نیستم......
@ghotbnama
🔴کوفیان مدرن :
زمانهٔ عجیبی است! امام گذشته را عاشقند امّا امام حاضر را نه! میدانید چرا؟ چون امام گذشته را هرگونه که بخواهند تفسیر میکنند، امّا امام زمان را باید اطاعت کنند و فرمان ببرند.
#شهید_آوینی
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعال رسانهای آمریکایی:
.
به ایرانی ها ثابت کردیم توافق با ما هیچ ارزشی ندارد/فریاد زدیم که به ما اعتماد نکنید...!ولی آنها درکمال تعجب ماراقبول دارند
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مردم عزیز! انقلاب اسلامی رو به حساب این آدمهای دزد و بدردنخور نذارید!
@ghotbnama