.
❇️ نااهلان و نامحرمان ❇️
✍ پورخردمند
یادتونه که امام (ره) فرموده بودند من در میان شما باشم یا نباشم نگذارید این انقلاب بدست نااهلان و نامحرمان بیفتد ؟ ظاهراً از همون موقع بعضی از مسئولان تاکید میکنم فقط بعضی از آنها که اتفاقا هم نامحرم بودند و هم نااهل ؛ گوی سبقت را از انقلابیون ربودند و از آنجائیکه انقلابیون رو نااهل و نامحرم می دانستند فرمایش حضرت امام را سرلوحه کار خودشون قرار دادند و زبان حالشان این بود که آ سید روح الله ! نگران مباش ؛ تو در میان ما باشی یا نباشی اجازه نخواهیم داد این پا برهنگان صاحب کشور شوند وظیفه آنها انقلاب کردن و حضور در جبهه ها بود الان نوبت ماست که به وظیفه خودمون که همانا با نشستن در صندلی های ریاست ؛ ریاضت بکشیم جهت خدمت به خلق الله ؛ اگر چه کار ما طاقت فرساست اما چه کنیم که خدمت به خلایق عبادت است .
آری ! اینچنین بود که جای جلاد و شهید عوض شد وقتی ارزشها عوض شوند عوضی ها ارزش پیدا میکنند .
این عوضی ها که خود را مالک بلامنازع کشور می دانند در داخل جور آمریکا را می کشند غلطهایی میکنند که آمریکا غلط بکند از اون غلطها بکند . دور از محضر مخاطبان عزیز ؛ اگر آنها غلط نکنند آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند باور ندارید از خودشون بپرسید . البته در این میان کم نبودند و نیستند مسئولانی که تا ایستگاه آخر که « بذل جان » بود وظیفه خود را بای نحو کان انجام دادند و خونشان را در رگهای انقلاب تزریق کردند و یا در حال حاضر خودشان را وقف انقلاب کرده اند و صادقانه خدمت می کنند .
خواهران و برادران انقلابی و ارزشی و ولایی !
آیا وقت آن نرسیده که اینبار ما فرمان امام را سر دست بگیریم و با احساس مسئولیت بیشتر و با درک شرایط حساس کشور ؛ اجازه ندهیم نااهلان و نامحرمان بر نظام آموزشی و فرهنگی و مدیریتی کشور حاکم شوند ؟ کسانی که نه به اندیشه های نورانی امام باور دارند ؛ نه به اعتلای کشور می اندیشند و نه مردم در منظومه فکری آنها جایگاهی دارند . تنها چیزی که به آن می اندیشند منافع مادی و چسبیدن به صندلی قدرت هست همان صندلیهایی که به ازای هر کدام از آنها ؛ ۷۲ شهید دادیم یا به عبارت بهتر برای هر صندلی مسئولیت کلان در نظام بر آمده از خون بیش از سیصد هزار شهید ؛ یک کربلا خلق کردیم . امروز مطالبه گری از تعدادی از مسئولان نا مسئول به ذنب لا یغفر تبدیل شده است ؛ اینان همواره ناامیدی را به جامعه پمپاژ می کنند ؛ موجب اختلاف در بین گروههای مردمی می شوند ؛ در نظام هستند اما بر نظام هستند ؛ زیست انگلی دارند و در سایه سار رانت و فساد و رشوه و تبعیض روزگار سپری می کنند ؛ زندگی و تفکر اشرافی دارند ؛ همیشه مسئول و همیشه منتقد هستند و حتی بعضا در موضع مخالف نظام برای دشمن دم تکان می دهند ؛ در مقابل عملکردشان پاسخگو نیستند ؛ بی عرضگی خودشان را به حساب ناکارآمدی نظام دینی می گذارند ؛ به دشمن چشم امید بسته اند ؛ برای رسانه های دشمن سوژه خبری تولید می کنند ؛ به جای اینکه یار شاطر باشند بار قاطر هستند . در این سو مردم انقلابشان را با جان و دل دوست دارند و همواره از آن پشتیبانی می کنند آنچه مردم را ناراضی و عاصی میکند حضور ایندست از مسئولان نا اهل و نامحرم هست که بر اریکه قدرت سوارند و بنای پیاده شدن ندارند .
https://eitaa.com/ghotbnama1
.
❇️ از هر جهت نظر کنیم قله نشانه میروند ❇️
✍ پورخردمند
لطفا به دو گزاره زیر توجه کنید :
🔵 پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به مملکت شما نرسد .
⚫️ ما در ایران ششلول بندهایی داریم که آماده اند با اشاره ما ؛ هر چیزی را هدف قرار دهند ؛ حتی ولایت فقیه . آن ولایت فقیهی که اراده ما را در طبس شکست .
در میانه جدال و چالش این دو تفکر ؛ به یکباره خبری در سپهر سیاسی کشور اذهان عمومی را به خود مشغول می کند .
یاشار سلطانی سندی را افشا کرد :
زمین خواری ۱۰۰۰ میلیاردی آیت اله صدیقی و پسران .
درد آور است نه ؟ اگر خبر کذب و دروغ باشد نتیجه رها شدگی فضای بی در و پیکر شبکه های اجتماعی و اهمال و انفعال دستگاههای اطلاعاتی ؛ امنیتی و قضایی ست که بستر دروغ و تهمت و افترا توسط عده ای فراهم میشود که شمار آن از اندازه برون است .
اگر خبر واقعیت داشته باشد دردش بیشتر است چون موضوع مربوط به فردیست مومن ؛ متشرع و اخلاق مدار که در حاکمیت دستی دارد و مسئولیتی . در این فقره خاص متاسفانه کلیت خبر مربوط به انتقال سند صرف نظر از کم و کیف آن و زمین خواری که بشدت دچار خدشه هست صحت دارد . مروری بر واکنشهای صورت گرفته بعضا از سوی خودیها قابل تامل است . بحث سر شفافیت سازی که لازمه مبارزه با فساد است نیست اما سوالاتی ست که باید پاسخ آنرا یافت :
✅ آقای سلطانی ! اگر هدف از انتشار سند فوق ؛ مبارزه با فساد هست در اینصورت آیا قبل از انتشار عمومی ؛ آنرا در اختیار آقای صدیقی و در گام بعدی در اختیار دستگاه قضایی قرار دادید یا نه ؟
اگر پاسخ مثبت است اما هم شخص ایشان و هم دستگاه قضایی در مقابل آن سکوت کرده یا ارزشی برای آن قائل نشده اند و شما مجبور شدید آنرا در دادگاه افکار عمومی قرار دهید در اینصورت وای به حال ما که اگر از این غصه بمیریم رواست . اگر بدون هشدار به مشارالیه و مراجعه به دستگاه قضایی مستقیما اقدام به انتشار علنی آن کردید که ظاهرا هم همینطور هست حال آنکه تولیت حوزه چهار ماه قبل با ارگان ذیربط مکاتبه نموده است در آن صورت وای به حال شما . آیا می توانستید بار هزینه را کم کنید و خوراک تبلیغاتی برای معاندان و دشمنان نظام فراهم نکنید ؟ با این حساب آیا حق می دهید در هرنیت خیرخواهی شما تردید کنیم ؟ آیا هدفی بمراتب بزرگتر از صدیقی را نشانه رفته اید ؟
✅ آقای صدیقی ! حقیر صلاحیت ورود به پرونده را ندارد و از دستگاه قضایی انتظار می رود بدون اغماض با هر فردی در هر جایگاهی متناسب با جرم برخورد عادلانه صورت گیرد . اگر مقصر نیستید اما قبول بفرمایید که قصور داشتید ! چرا باید به صرف حسن نیت ؛ نسبت به عملکرد اطرافیان بی توجه باشیم ؟ آیا از اصول مدیریت ؛ نظارت دقیق بر عملکرد زیر دستان نیست ؟ تا کی باید از عبدالله بن زبیر ها سیلی بخوریم ؟ برخی از بزرگان چرا علیرغم سلامت نفس و پاکدامنی از نزدیکان خود غافل می شوند ؟ در این میان حساسیت در باره روحانیت بیشتر است اگر چه قاطبه روحانیت بری از شائبه ها هستند و الحمدلله زندگی سالم و بی حاشیه ای دارند و خون بسیاری از بزرگان حوزه مثل قاضی ؛ مدنی ؛ صدوقی ؛ دستغیب ؛ یزدی ؛ مفتح ؛ بهشتی ؛ مطهری و صدها عالم دیگر درخت اسلام را آبیاری کرده است یا عالمان وارسته ای مثل آیت اله جنتی و مرحوم آیت اله محمدی گیلانی که فرزندان منافق خود را بدست عدالت سپرده اند . با وجود این درست یا غلط عملکرد ناصواب بعضی از روحانیون نه به نام خودشان بلکه به حساب دین نوشته می شود پس باید مراقب بود .
✅ خواهر و برادر دینی و انقلابی !
می دانم که شما هم مثل نگارنده خون دل می خورید از اینکه هر از گاهی خبرهایی را می شنوید و غیرت انقلابی و دینی اجازه نمی دهد که بی تفاوت باشید . آری در مکتب ما بی تفاوتی ننگ و به تعبیر رهبری محافظه کاری قتلگاه انقلاب است اما مواظب باشیم آنگاه که به ماهیت موضوع احاطه نداریم با دشمن مخرج مشترک پیدا نکنیم و در زمینی بازی نکنیم که او طراحی کرده و گر نه برخورد با فساد دانه درشتها خواسته بحق مردم است .
حال دوباره به گزاره های بالا دقت کنید در چنین مواقعی که سره و ناسره و حق و باطل در هم آمیخته اند ما باید درکجای معادله باشیم ؟ پشتیبان ولایت فقیه یا ششلول بند دشمن ؟ ممکن است بفرمایید ماجرای صدیقی چه ربطی به ولایت فقیه یا ششلول بند دشمن دارد ؟ دقت کنید :
محمود صادقی در صفحه شخصی خود عکسی از آقای صدیقی و حضرت آقا را گذاشته و نوشته است : بدون شرح !! آیا درج این عکس در این زمان تصادفی ست ؟ خط است یا خطا ؟ باید مطالبه گر بود اما بدانیم صدیقی بهانه هست هدف تضعیف و زدن ستون خیمه انقلاب است . آیا معاویه و دار و دسته اش نمی دانست که قاتل عثمان هر کسی باشد علی نیست ؟ پس دنبال خونخواهی نبوده و خود عامل آن بودند اما بواسطه کینه ای که از علی به دل داشتند پیراهن علم کردند ! امروز چه کسانی از میراث امام روح ا... کینه به دل دارند ؟ مواظب قله باشیم .
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وصیت نامه ای
از جنس بغض و مظلومیت💔
وصیت نامه ای که دنیارا تکان داد...
وصیت نامه ی یک دختر فلسطینی🇵🇸
https://eitaa.com/ghotbnama1
❇️ بزنین کنار ؛ نابلدها و صفر کیلومترها رو ❇️
✍ پورخردمند
⚫️ مسعود پزشکیان نماینده دوره هشتم ؛ نهم ؛ دهم ؛ یازدهم و منتخب دوره دوازدهم و با این دست فرمان یحتمل تا دوره بینهایت ؛ از مردم خواست در دور دوم به صفر کیلومترها رای ندهند چون آنها بدلیل نابلدی سرشان کلاه می رود لذا به با تجربه ها رای بدهند .
✅ از آنجاییکه حقیر در دور دوم انتخابات حضور ندارم بنابراین شائبه دفاع از خود در نوشتار حاضر منتفی ست اما بعنوان یک شهروند و کنشگر سیاسی مایلم بدانم برای ورود به مناصب حکومتی ؛ چگونه میتوان از صفر کیلومتر بودن خارج شد ؟
✅ آقای دکتر پزشکیان ! حضرتعالی در سال ۱۳۷۲ در رشته جراحی قلب ؛ فارغ التحصیل شدید و بفاصله چند ماه یعنی در سال ۱۳۷۳ به ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید . بادا بادا مبارک بادا ؛ ایشاللا مبارک بادا . مسعود جان !میشه بفرمایید در آن موقع اگر صفر کیلومتر نبودید پس چند کیلو متر بودید که مسئولیت پذیرفتید ؟ طی الارض هم داشتید به این سرعت نمی رسیدید ؛ چگونه رسیدید فقط خدا داند و مسعود . سال ۱۳۸۰ هم که بسلامتی شدید وزیر بهداشت و درمان . اصلا همینطور ؛ مسئولیت دشت می کنید ببخشید این مسئولیتها هستند که شما را دشت میکنند و گر نه شما از صندلی قدرت با سرعت نور فرار می کنید و از روی تواضع شعار سر میدهید :
« مسئولیت حیا کن ؛ یقه مرا رها کن »
« عمرا تو را بخواهم ؛ ولم کن تا بخوابم »
« نه چک زدم نه چونه ؛ ریاست اومد به خونه »
✅ از تجربیات جناب پزشکیان با تجربه همین بس که خود جنابشان گفته بود من از برجام چیزی نمیفهمم اما از آن دفاع میکنم . ممکنه گفته شود خب تخصص ایشون پزشکی ست نباید انتظار داشت در غیر تخصص خودش صاحب نظر باشد . بله کاملا درست هست اما جناب پزشکیان در حوزه پزشکی هم اظهار نظر غیر تخصصی کرده که همگان انگشت حیرت بر دهان مانده اند . در ماجرای مهسا امینی گفته بود من خودم جراح قلب هستم از نظر علمی نمی شود که همینجوری یک نفر بیفتد بمیرد !!!
علی ایحال توصیه آقای پزشکیان به مردم در رای ندادن به صفر کیلومترها یعنی :
یعنی رای به وضع موجود .
یعنی خط بطلان بر ایده چرخش نخبگان .
یعنی مادر گیتی ما را صفر کیلومتر بدنیا نیاورده .
یعنی ما مدیر بدنیا اومدیم مدیر هم می میریم .
یعنی نجات کشور در ید قدرت و اراده ماست .
یعنی ما همیشه مدیر و همیشه طلبکاریم .
یعنی بهتر از ما پیدا نشود هرگز .
یعنی ایران فقط برای ما .
یعنی مناصب عالی فقط زیبنده ماست .
یعنی تحول نه در تغییر بلکه در تثبیت قدرت در ما .
یعنی در انحصار گرایی ما حرف اول را میزنیم .
یعنی قدرت و ریاست ؛ ارث پدری ماست .
یعنی از رد صلاحیتمون هم دو من کره میگیریم .
یعنی خدایا ما را آنی از وکالت و وزارت دور مگردان .
یعنی خوشبحالتون که ما اینقدر خوبیم .
یعنی ما دیکتاتوریم در حد لالیگا .
یعنی جمع کنید بساط انتخابات را ؛ ما یه بار که انتخاب شدیم برای همه دوره ها کافی ست .
https://eitaa.com/ghotbnama1
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺دستور العمل استاد فاطمی نیا
برای شب قدر .
https://eitaa.com/ghotbnama1
التماس دعا یعنی چه؟
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﻪ ﻣﻮسی ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺑﺎ ﺯﺑﺎنی ﺩﻋﺎ ﻛﻦ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺁﻥ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍی ﺗﺎ ﺩﻋﺎﻳﺖ ﻣﺴﺘﺠﺎﺏ ﺷﻮﺩ!
ﻣﻮسی ﻋﺮﺽ ﻛﺮﺩ: ﭼﮕﻮﻧﻪ؟
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺑﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺑﮕﻮ ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺩﻋﺎ ﻛﻨﻨﺪ ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍی!!
“در این روز ها و شب ها نگاهم ﺑﻪ ﺩﻋﺎﯾﺘﺎﻥ است..”
چه شب است یا رب امشب که شکسته قلب یاران
چه شبى که فیض و رحمت، رسد از خدا چو باران
چه شبى که تا سحرگاه، ز فرشتگان «الله»
برکات آسمانى، برسد به جان نثاران
در این شب عزیز از خدمت همه شما عزیزان التماس دعا دارم .
https://eitaa.com/ghotbnama1
❇️ ۱۲ فروردین تجلی جمهوریت و اسلامیت❇️
✍ پورخردمند
« وَ لَقَدۡ أَرۡسَلۡنَا مُوسَىٰ بِـَٔايَٰتِنَآ أَنۡ أَخۡرِجۡ قَوۡمَكَ مِنَ ٱلظُّلُمَٰتِ إِلَى ٱلنُّورِ وَ ذَكِّرۡهُم بِأَيَّام ٱللَّهِۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَأٓيَٰتٖ لِّكُلِّ صَبَّارٖ شَكُورٖ »
تبریک و تهنیت عرض میکنم یوم الله ۱۲ فروردین را خدمت ملت شریف ایران .
۱۲ فروردین در تقویم انقلاب اسلامی مهمترین رویداد بعد از دهه فجر و تجلی بارز مردم سالاری دینی و انتخاب نوع نظام سیاسی در قالب « جمهوری اسلامی » ست که باید همواره گرامی داشته شود . اشاره به آیه ۵ سوره ابراهیم در مقدمه ؛ ناظر بر این نکته هست که روزهای خدا ؛ باید به مردم یادآوری گردد ؛ از طرفی این روز تجلی و تجسم عینی حق تعیین سرنوشت هست که در ادامه به آن خواهم پرداخت .
🔵 چرا مردم به رفراندوم جمهوری اسلامی رای آری دادند؟
✅ پاسخ این سوال را باید در بستر شکل گیری نهضت و فلسفه قیام مردم به رهبری مرجعیت دینی بر علیه حکومت ستم شاهی جستجو کرد ؛ به این معنی که در دهه چهل در کنار تفکر و گفتمان دینی که در حاشیه بود تا جاییکه اندیشمندان غربی قرن بیستم را پایان ایدئولوژیهای دینی از جمله اسلامیسم می دانستند گفتمانهای دیگری اعم از چپ مارکسیستی ؛ راست لیبرالیستی ؛ گفتمان روشنفکری و گفتمان التقاطی فعال بودند و برخی از اینها نه در حاشیه بلکه در متن بودند اما چرا در بسیج عمومی موفق نبودند و نتوانستند مردم را همراه خود کنند ؟ چرا مردم دنباله رو نهضت امام خمینی شدند ؟ پاسخ اینست که اندیشه های امام برگرفته از عمق باورهای دینی و ریشه در اعتقادات مردم داشت که بواسطه حاکمیت چند هزار ساله طاغوت بویژه در دویست ساله گذشته که هیچ ارزش و اعتباری برای مردم قائل نبود و از طرفی حق تعیین سرنوشت که جزو حقوق طبیعی و مطابق با فطرت و خواست و میل بشری بود نادیده گرفته شده بود بر این اساس مردم خواسته های بحق و مشروع خود را در نهضت الهی - مردمی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران جستجو میکردند و تنها این گفتمان بود که به ندای درونی پاک انسانها پاسخ میداد و موجب بیداری و خودآگاهی میگردید به همین دلیل بعد از پیروزی انقلاب اسلامی که خود مردم یکی از مولفه های اصلی آن بود در همه پرسی جمهوری اسلامی شرکت کردند و با رای قاطع دنبال تخقق آرمانهای تاریخی خود ؛ یکی حق تعیین سرنوشت بعنوان مهمترین موهبت خدا بر انسان بر اساس آیه شریفه « إِنَّ اللّهَ لاَ يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ » و دیگری احیای ارزشهای دینی و حاکمیت حکومت الله و سرنگونی حکومت طاغوت بودند و نیل به این هدف متعالی در قالب رای به « جمهوری اسلامی » امکانپذیر بود . مروری بر شعارهای مردم در طول پانزده سال مبارزه با رژیم پهلوی موید این انگاره هست .
🔵 آیا غیر از جمهوری اسلامی ، شکل دیگر سیاسی برای ایران متصور بود؟
✅ با نگاهی به نظامهای سیاسی موجود در جهان ؛ در میان انواع نظامهای سیاسی ؛ دو مدل بیشتر به چشم نمیخورد یکی نظام سلطنتی ( مطلقه و مشروطه ) که تقریبا هیچ نقشی برای مردم در اداره کشور قائل نیستند و در نقطه مقابل آن نظامهای جمهوری هستند که مردم پایه می باشند لذا از آنجائیکه نظام حاکم در ایران سلطنتی آنهم از نوع مطلقه بود و مردم دنبال تغییر این نظام بودند بنابراین بهترین مدل جایگزین همانا « جمهوری » بود .
در دوره گذار ( ۲۲ بهمن ۵۷ تا ۱۲ فروردین ۵۸ ) در انتخاب نوع نظام سیاسی دیدگاههای مختلفی وجود داشت :
_ عده ای معتقد به « حکومت اسلامی » بودند
_ گروهی « جمهوری » را پیشنهاد کردند
_ نهضت آزادی « جمهوری دموکراتیک اسلامی
و جریان انقلابی هم « جمهوری اسلامی » را پیشنهاد کردند .
حضرت امام (ره) در بیان تاریخی فرمودند « جمهوری اسلامی » نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد . ایشان حتی با عنوان « حکومت اسلامی » هم که بظاهر صبغه دینی بیشتری نسبت به « جمهوری اسلامی » داشت مخالفت کردند چرا که بشدت معتقد به نقش و جایگاه مردم در شکل گیری ؛ پیروزی و تداوم انقلاب داشتند و اینگونه نبود که امام نگرش ابزاری به مردم داشته باشند لذا اعتقاد راسخ امام این بود که نظام جایگزین بر دو پایه اصلی ( خدا _ مردم ) استوار است یعنی تجلی اراده خدا و اراده مردم تحت عنوان مردم سالاری دینی .
🔵 چرا امام به ایجاد مدل سیاسی حکومتی دست زد که تاکنون در دنیا نظیر نداشته است ؟
✅ در منظومه فکری حضرت امام ؛ هدف انقلاب صرفا تغییر یک رژیم سیاسی و جایگزینی رژیم دیگر مطابق آنچه در انقلابهای مرسوم دیده می شود نبود بلکه در کنار توجه به وجه جمهوریت نظام ؛ اهتمام جدی به اسلامیت نظام نیز داشتند و به جرات میتوان گفت که مدل جدیدی از مردم سالاری را به جهان عرضه کرد . نکته قابل توجه اینکه حضرت امام عنوان « جمهوری اسلامی » را زمانی که در فرانسه بودند مطرح کردند و این نشان از جامعیت فکری معظم له بود .
@ghotbnama1
.
❇️ اینک شما و وحشت دنیای بی علی ❇️
✍ پورخردمند
اگر خلق عالم علی را می شناختند دوستش می داشتند و اگر دوستش می داشتند در خفا و در نهان ؛ در مکنت و در فقر ؛ در محنت و در گشایش ؛ در عسر و در حرج ؛ در شادی و در غم ؛ در ظلمت و روشنایی و در همه اعصار و گذر ایام تبعیتش میکردند که او میزان الاعمال است همو که پیامبر فرمود « الحق مع علی و علی مع الحق » همو که جل جلاله او را سنگ محک ارزشها و ولایتش را شرط رهایی از آتش جهنم قرار داد جهنمی که در دنیای بی علی برای خود ساختیم و قافیه را باختیم .
اینک در سالروز شهادت مظلومانه امام المتقین و الموحدین و صاحب علم الیقین و یعسوب الدین ؛ مظهر العجایب ؛ اسدالله غالب علی بن ابیطالب علیه صلوات المصلین ؛ خطبه ۱۴۷ را در حسرت و حیرت مرور میکنیم که حضرتش روزگار پس از خود را به تفسیر می نشیند . جور بی ظرفیتی ما را در شنیدن دردهای علی ؛ چاه به جان خرید و از اقیانوس معرفت علی به خروش آمد و در مظلومیتش آه کشید . علی مأموریت داشت بردگی نفس ما را به بندگی خدا ؛ جهل ما را به علم ؛ شک ما را به یقین ؛ بی تابی ما را به شکیبایی ؛ دنیا گرایی ما را به آخرت گرایی ؛ غیر ستیزی ما را به نوع دوستی بدل کند اما افسوس که ظرفیت وجودی ما این اجازه را نداد ؛ انگار به تعبیر نویسنده مسیحی ؛ علی برای زمانه خود زاده نشده بود . آیا امروز هم این سخن صدق میکند ؟ خدا کند که چنین مباد . امروز زمین یتیم گشت و آسمان محزون . چه شبی است امشب خدایا که ز پی سحر ندارد ؟! اینک ما و وحشت دنیای بی علی . دنیای بی علی ؛ کر است و کور است و لال ؛ ظلمت است و وحشت است و ضد حال . علی مظلوم بود و در مظلومیتش همین بس که یک روز وارد منزل شد همسرش گفت علی جان ! شنیدم مردم در کوچه و بازار به تو سلام نمی دهند !! علی گفت فاطمه جان ! ای کاش اینگونه بود که گفتی ؛ واقعیت این هست که من سلام می دهم اما آنها جواب سلامم را نمی دهند .
خدایا ما را در صراط المستقیم قرار بده ؛ همان صراطی که صادق آل محمد (ص) فرمود : « الصراط المستقیم امیرالمومنین » علی نه در صراط بلکه خود صراط است . این قصه پر غصه به درازا کشید برگردیم جان کلام را از امیر بیان بشنویم :
◼️ همانا پس از من ؛ روزگاری بر شما فرا خواهد رسید که چیزی پنهان تر از حق و آشکارتر از باطل و فراوان تر از دروغ به خدا و پیامبرش نباشد و نزد مردم آن زمان ؛ کالایی زیان مندتر از از قرآن نیست آنگاه که آنرا تحریف کنند و معانی دلخواه خود را رواج دهند اما اگر آنرا درست بخوانند و تفسیر کنند متاعی پر سودتر از قرآن یافت نمی شود .
در شهرها ناشناخته تر از معروف و شناخته شده تر از منکر یافت نشود . حاملان قرآن آنرا واگذاشته و حافظان آن ؛ آنرا فراموش کنند در چنین روزی قرآن و پیروان واقعی آن مهجور می شوند و هر دو غریبانه در یک راه ناشناخته سرگردانند و پناهگاهی در میان مردم ندارند پس قرآن و پیروانش در میان مردمند اما گویا حضور ندارند ؛ با مردمند ولی از آنها بریده اند زیرا گمراهی و هدایت هرگز هماهنگ نشوند گر چه کنار یکدیگر قرار گیرند .
▪️بدانید که هیچگاه ؛ حق را نخواهید شناخت جز آنکه ترک کننده آنرا بشناسید .
▪️هرگز به پیمان قرآن وفادار نخواهید بود ؛ جز آنکه پیمان شکنان را بشناسید .
▪️هرگز به قرآن چنگ نمی زنید ؛ مگر آنکه رها کننده آنرا شناسایی کنید .
https://eitaa.com/ghotbnama1
.
❇️ شب قدر است ... ❇️
✍ مهدیه همت زاده
شب های قدر است شب هایی که یک سال تمام منتظرش بودیم تا بیاید و کاسه گدایی دست بگیریم و رزق و روزی کل سالمان را طلب کنیم...
شب هایی که از ابتدای مهمانی چشم امیدمان به آن دوخته شده است...
و من نمیدانم که چه در توشه یک ساله میریزی...
خدا کند که روضه محرم و اشک بر حسین(ع) را برایم بنویسی...
خدا کند که بال و پر زدن در صحن نجف و دل سپردن به صاحب پنجره فولاد را برایم بنویسی...
خدا کند که شب و روزهای رجب و شعبانم را پر رونق رقم بزنی...
و خدا کند...خدا کند...خدا کند که "منتظر " بودن را برایم بخواهی...
چقدر حال و هوای این روزهای دلم خوب است...
درست مثل روزهای اول بهار و حس خوب پشت سر گذاشتن یک زمستان سرد...
مهربان من؛
یاری ام کن که نوای گرم و دل نشین و مهربانت، دائم در گوش جانم بپیچد و تذکرم دهد:
"ای فرزند آدم آیا با شما عهد نکردم که شیطان را نپرستید که او برای شما دشمنی آشکار است؟
آیه ٦٠ سوره یس
https://eitaa.com/ghotbnama1