شبهه 9.pdf
85.5K
🇮🇷
📝 #شبهه_انتخاباتی (۹) | چرا در ایران برخلاف کشورهای غربی، اقلیت های دینی آزادی ندارند؟
🍃🌹🍃
✅ هر روز پاسخ به یک شبهه انتخاباتی
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
📢 #صدای_ثامن(۱۲۵) | علت بی اعتمادی درصدی از مردم، اندیشه انقلابی است یا غیرانقلابی
🍃🌹🍃
🎙 کارشناس: دکتر سیدجلال حسینی
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
🇮🇷
📝 اصلاحات از زبان یک اصلاحطلب
🍃🌹🍃
🔻«جلال میرزایی» عضو فراکسیون اصلاحطلبان در مجلس دهم که در انتخابات نامنویسی کرده، درباره نوع حضور امثال روحانی، لاریجانی، جهانگیری و عارف در انتخابات به روزنامه «شرق» گفت: «واقعیت امر آن است که حسن روحانی یا علی لاریجانی و چهرههایی از این دست سالیان متمادی در پستها و مناصب مختلف حضور داشتهاند و اکنون برای جوانان و فعالان سیاسی اصلاحطلب، میانهرو و معتدل دیگر حضور این افراد جذابیت چندانی ندارد تا جایی که از حضور آنها در عرصه انتخابات استقبال نمیکنند. ... اطلاع دارم که کسانی مانند آقای لاریجانی، جهانگیری، دکتر عارف و سایر احزاب به افراد نزدیک خود پیشنهاد کردهاند که در مرحله پیشثبتنام حضور پیدا کنند تا در صورت تأیید بتوانند برنامه انتخاباتی خود را داشته باشند.»
🔺این نماینده سابق مجلس گفت: «اصلاحطلبان به چنان انفعال، اختلاف درونی و بنبستی رسیدهاند که کسانی مانند محمد مهاجری، حائری، مهدی نصیری و... برای آنها تعیین تکلیف میکنند. این نشان میدهد که سیاستورزی در اصلاحطلبان بد معنا شده است.»
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
سرلشکر سلامی:
دیپلماسی بدونِ قدرت کارساز نیست.
🔹حاکمیت جهان اسلام قدرت میخواهد و اگر مسلمانان ضعیف باشند، حذف خواهند شد. ساختن جغرافیای سیاسی در جهان سختترین کار است که ایران آن را محقق کرده.
🔹آمریکا در افغانستان ستونی از تجهیزات نظامی را برجا گذاشت و فرار کرد، این نشان میدهد که استکبار جهانی در طول زمان ضعیفتر شده است.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
🇮🇷
📝سلامی: دشمن در بنبست راهبردی قرار گرفته است
🍃🌹🍃
🔻فرمانده کل سپاه:
🔸قوی بودن سپاه به این دلیل است که مردمک چشم پاسداران قدرتهای غیر الهی و غربی را ضعیف و بیارزش میبیند.
🔸آمریکا در بنبست راهبردی قرار گرفته است؛ امروز دشمن بهخوبی میداند که اگر تحریم کند، شکست میخورد و اگر تحریم نکند، باز هم شکست میخورد.
🔺امروز ما در تمامی ابعاد با دشمن درگیر هستیم، اما به دلیل آنکه ما خیلی قوی هستیم سایه جنگ را حس نمیکنیم.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر رفاه: بهزودی دهکبندی یارانهبگیران را دوباره بررسی خواهیم کرد.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معاون دادستان تهران:
بنگاه املاکی که چند روز پیش با انتشار فیلمی مدعیشده که خانۀ خریداریشدۀ یک زن و شوهر را بهنام سگشان زده پلمب و بنگاهدار بازداشت شد.
مجوز این فرد هم لغو خواهد شد.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
نخستوزیر هند: منتظر دیدارِ رئیسجمهور ایران هستم
🔹خوشحالم که جمعه با آقای رئیسی در مورد تقویت همکاریهای دوجانبه صحبت کردم. مشتاقم که در حاشیۀ اجلاس بریکس در آفریقای جنوبی با رئیسجمهور ایران دیدار کنم.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این ابتذال رو پاک کنی هم «دافی»!
«دافی» تنها یک آهنگ مبتذل نیست. این آهنگ که چندوقتی است در شبکههای اجتماعی وایرال شده، آهنگ تبلیغاتی «شرکت لوازم بهداشتی دافی» از آب درآمد؛ تبلیغاتی که زیر سایۀ قانون انجام میگیرد!
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
نماینده مجلس از افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان و بازنشستگان خبر میدهد
▫️آنطور که رییس فراکسیون کارگری مجلس اعلام کرده؛ دولت در حال ارسال لایحهای است که برای کارکنان و بازنشستگان در راستای همسانسازی، ۲۰ درصد افزایش حقوق را برای نیمه دوم سال اعمال کند.
▫️این برای دومین بار در دولت رییسی خواهد بود که حقوق کارمندان و بازنشستگان در نیمه دوم سال افزایش یابد. آنطور که رییس فراکسیون کارگری مجلس گفته، دولت در حال ارسال لایحهای است که برای کارکنان و بازنشستگان در راستای همسانسازی، ۲۰ درصد افزایش حقوق را برای نیمه دوم سال اعمال کند.
▫️علی باباییکارنامی در حالی این خبر را اعلام کرد که معتقد بود: به طور طبیعی این افزایش برای کارگران هم باید اتفاق بیفتد که منوط به تشکیل جلسه شورای عالی کار است.
▫️ وی تاکید کرد: زمانی که در مورد حقوق و دستمزد کارگران تصمیمگیری میشد، این بحث مطرح بود که افزایش ۲۷ درصدی حقوق، جوابگوی تورم و معیشت جامعه نیست و حتی طبق آمارهای رسمی سبد معیشتی کارگران و کارمندان هیچ تناسبی با تورم فعلی کشور ندارد و دولت باید به فکر معیشت جامعه خصوصا اقشار ضعیف باشد.
▫️وی ادامه داد: استدلال کسانی که موافق افزایش ۲۷ درصدی حقوق و دستمزدها بودند این بود که دولت میتواند تورم را کنترل کند؛ اما الان ۵ ماه از سال گذشته است و تورم به آن نقطه ای که خصوصا در کالاهای اساسی مردم، کنترل نشده و افزایش هم یافته است و آنهایی که مدعی بودند افزایش حقوق کارگران، تورم را هم افزایش میدهد امروز باید پاسخگوی وضعیت جامعه و معیشت کارگران باشند.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
🔴 مأموریت رییسجمهور برای تکمیل بخشنامه دستیار مردمیسازی سازمان اداری و استخدامی/ لزوم حذف نیروهای غیرتحولخواه
رییسجمهور در اجلاسیه ملی مردمیسازی دولت:
✅ از سازمان اداری و استخدامی و آقای لطیفی میخواهم که زمینه میدان دادن به نیروهای مردمی و انقلابی در سازمانها و ادارات را تکمیل کنند و الا به صرف گفتن کارها مردمی نمیشود. حتما باید سازوکار برای میدان دادن به مردم به نحوی آماده شود که همه دستگاهها مردم را در کنار و همراه خودشان ببینند و مردم هم احساس کنند که این دستگاه همراه با آنها کار را پیش میبرد.
🔹 نیروهایی را به کار بگمارید که دیدگاه تحولی دارند و مردم را به حساب میآورند.
اگر نیرویی تحولخواه نیست حتما این نیرو را از جلوی پای نیروهای تحولخواه کنار بزنید تا تحول در دستگاهها پا بگیرد.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
گاه مغشوش به «۲۸ مرداد» و عقبماندگی علوم انسانی در ایران | ۲۸ مرداد ۱۴۰۲
✍ دکترصادق زیبا کلام
♈️روایت ما ایرانیان از «کودتای ۲۸ مرداد» آنچنان مغشوش، متناقض و متضاد است، که اگر همکار من، محقق بختبرگشتۀ مریخی، اینبار نه برای انقلاب سال ۵۷، بلکه برای تهیۀ گزارشی پیرامون وقایعی که در ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ اتفاق افتاده، بهایران میآمد، دچار همان آشفتگی ذهنی میشد که در گزارش قبلیاش در مورد انقلاب سال ۵۷ شده بود. احتمالاً به همان تردید قبلیاش میرسید که شاید بیش از یک ۲۸ مرداد در ایران اتفاق افتاده.
♈️در یکی، مصدق «فرشته» است و محمدرضاشاه پهلوی «اهریمن». اولی، یعنی مصدق، ملی، وطنپرست، آزادیخواه، مقید به قانون، که تلاش میکند به پنجاه سال غارت منابع نفتی ایران توسط انگلستان استعمارگر و دخالت بیگانگان در امور ایران خاتمه دهد. ایستادگی، مقاوت، تسلیمنشدن و کنار نیامدن او در برابر خواستهها و زورگوییهای غربیها، که همچنان خواهان غارت منافع ملی ایران و ادامۀ رفتار ظالمانۀ ارباب - رعیتی با مردم نجیب و وطنپرست کشورمان بودند، سبب شد تا لندن و واشنگتن در یک کودتای ظالمانه، دولت ملی مصدق را سرنگون نمایند. طیفی از درباریها، فرماندهان نظامی، عوامل و رجال سیاسی وابسته به انگلستان، برخی یاران سابق مصدق و بالأخره کسانی که آمریکاییها آنان را خریداری کرده و در رأسشان «محمدرضاشاه پهلوی» قرار داشت، کودتایی را که سازمان «سیا» و «اینتلیجنت سرویس» طراحی کرده بودند، از قوه به فعل در آوردند.
♈️در روایت دیگری، درست برعکس روایت بالا، اینبار شاه فرشته و مصدق اهریمن شدهاند. مصدق نه وطنپرست است، نه آزادیخواه و نه مقید به قانون. او یک اریستوکرات متکبر و مغرور قاجار است، سرشار از جاهطلبی و همچون بسیاری از قاجارهای دیگر، نه چشم دیدن پهلویها را دارد و نه انگلیسیها، که بهزعم او، رضاشاه را بهقدرت رساندند. نفت را بواسطۀ همان بغض و کینههای تاریخی ملی میکند و بعد از ملیشدن هم، نفرت از انگلستان مانع از رسیدن به هرگونه توافقی با لندن میشود.
♈️او از هیچ فشار و قانونشکنی علیه شاه خودداری نمیکند. هیچ قدرت و اختیاراتی برای وی قائل نمیشود و وضعیتی برای پادشاه جوان بهوجود میآورد، که او بعد از فرمان عزل مصدق و انتصاب تیمسار «زاهدی» به نخستوزیری، مجبور به ترک کشور میشود. اما مردم سرانجام بهطرفداری از پادشاه محبوبشان قیام کرده و به حکومت غیرقانونی مصدق پایان میبخشند.
♈️بجز عقب ماندگی در علوم انسانی، چه توضیح دیگری باقی مانده!
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️نخستین روایت شیرین از دختربچه دهه نود حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ(ع)
✓غیرت و شجاعت این دهه نودی ها همه را شگفت زده کرده است.
#دهه_نودی
#سربازان_ظهور
#حجاب
#شاهچراغ
#شیراز_تسلیت
بفرست برای وسیخ پولینژاد ویزویزو
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوال متحیرانه روسها از فرمانده عملیات آزادسازی بوکمال:
👈 این اباالفضل کیه؟
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
رهبر انقلاب: اردبیلیها جزو صفوف مقدّم میدان مجاهدت هستند
🔹با نگاه تاریخی که نگاه میکنیم، اینجوری است که دو نقطۀ برجسته و مهم [ملی و اسلامی] در تعامل مردم منطقهی شما [اردبیل] با کشور ایران وجود داشته است... در ادامه هم همینجور بوده است؛ یعنی چه از همان زمان صفویّه که ملّای بزرگی مثل محقّق اردبیلی (رضوان اللّه علیه) در نجف محور علم و فقه شد... تا زمان ما، در مشهدِ ما مرحوم آقای آسیّد یونس اردبیلی، که مرجع تقلید بود و عالِم درجهی یک مشهد ایشان بود... و همینطور علمای گوناگونی در بخشهای مختلف حضور داشتند. در مسئلهی جهاد و حضور در میدان مجاهدت هم اردبیلیها انصافاً جزو صفوف مقدّمند.
🔹اینکه در حدود ۳۵ هزار رزمنده از اردبیل روانهی جبههها شده، رقم خوبی است، رقم بالایی است. این منطقه حدود ۳۴۰۰ یا بیشتر شهید داده و جانبازهای فراوان و خانوادههای معظّم شهیدان [دارد]؛ اینها را باید حفظ کرد؛ شناسنامهی اردبیل اینها است. ما در شناخت شهرها و استانهای خودمان نمیتوانیم به حدود جغرافیایی و مسائل اقلیمی و بقیّهی چیزها اکتفا کنیم؛ عمده اینها است؛ شناسنامهی اردبیل اینها است: سابقهی علمی، سابقهی جهاد، سابقهی شهادت و حضور در میدانهایی که حیات ملّی در این میدانها تجدید شده، چه حیات سیاسی و جهادی و استقلال و مانند اینها، و چه حیات علمی؛ اینها خیلی مهمّند.
🔷بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره ملی شهدای استان اردبیل که ۲۲ مرداد برگزار شده بود، صبح امروز در محل برگزاری این همایش در اردبیل منتشر شد.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
رهبر انقلاب: بههمریختن خطوط توهمی بین مردم به برکت خون شهید سلیمانی بود
🔹رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگرهٔ بزرگداشت شهدای اردبیل: راه مجاهدت و استقامت راهی است که ما باید برای هموارکردن آن تلاش کنیم، فکر کنیم... خدا هم برکت میدهد.
🔹مثلاً فرض کنید شهیدی مثل شهید سلیمانی در راه خدا به شهادت میرسد، یک ملّت تکان میخورد، یک ملّت حرکت میکند و تمام این خطوط توهّمیای که بین آحاد ملّت هست بههم میریزد و ملّت یکپارچه راه میفتند؛ این برکتی است که خدا به خون شهید داده. ۱۴۰۲/۰۵/۲۲
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
وزیر اطلاعات: جاسوسهایی از فرانسه و انگلیس در اختیار داریم
🔹امروز قدرت دستگاههای اطلاعاتیِ کشور به نحوی است که جاسوسهایی از فرانسه، سوئد، انگلیس و کشورهای متعدد دیگری را در اختیار دارند و حتی بعضی از آنها علیرغم فشارهایی که آوردند به اعدام محکوم شدند و حکم آنها اجرا شد.
🔹حدود ۲۰۰ نفر از اعضای داعش که وارد کشور شده، بهدنبال تحرکات ایذایی و بیثباتسازی در سطح کشور، منطقه و در ایام اربعین در عراق بودند اما با برخوردها و دستگیریهای اخیر، شاهد خنثیسازی اکثریت آنها هستیم.
🔹مهمترین نقشۀ دشمن بیثباتسازی و کاهش مشارکت در انتخابات است. هرچند برای سالگرد اغتشاشات هم برنامههایی دارند، اما هدف اصلی آنها امسال انتخابات است و باید تلاش همه مجموعهها در جهتی باشد که بتواند اقتدار و پیروزی بزرگ را فراهم کنند.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
پرواز زنجان - نجف(ویژه اربعین) برقرار شد.
🔸 رفت: ۱۲ و ۱۳ شهریور
🔸برگشت ۱۶ و ۱۸ شهریور
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
✍ به بهانه تمسخر بشارت رهبرانقلاب توسط غربگرایان/ سنت الهی این است: "پیروزی های بزرگ از دل شرایط بظاهر بحرانی به دست می آید"
شبیر فیروزیان
1⃣ برخی معاندین و مخالفینِ جمهوری اسلامی و غربگرایان طی چند روز گذشته در فضای مجازی، با بحرانی و فاجعه بار توصیف کردن شرایط امروز جمهوری اسلامی، این بشارت رهبر انقلاب را به تمسخر گرفته اند که فرمودند: "ما به قله ها نزدیک شده ایم، نبایدخسته شویم".
اینگونه مطالب تمسخرآمیز، برای من یادآور واقعه ای تاریخی بود که در ادامه ضمن بیان آن، تحلیلی در این زمینه ارائه خواهم کرد.
2⃣در شرایط بظاهر بحرانی و وحشت انگیز جنگ احزاب، مسلمانان با دیدن انبوه سپاه دشمن، احساس بن بست و شکست کردند و از شدت ترس به خود می لرزیدند(احزاب: ۱۱_۱۰)؛
اما پیامبراکرم(ص) در آن شرایط بظاهر بحرانی، به آنان بشارت پیروزی های بزرگ در آینده را می داد و می فرمود:
🔸"بزودی در امنیت کامل به طواف کعبه خواهیم رفت و خداوند کسری و قیصر را نابود کرده و گنجهای آنان را در راه خدا انفاق خواهیم کرد."(دلائل النبوه، بیهقی، ج۳، ص ۴۰۲)
منافقان و بیماردلان این نوع بشارت های پیامبر(ص) را تمسخر می کردند و می گفتند:" ما الان در شرایطی هستیم که برای قضای حاجت نمی توانیم کمی آن طرف تر برویم، آنگاه محمد می پندارد که ما از گنجهای قیصر و کسری بهره مند می شویم!"(همان)
آری! پیامبر(ص) با چشم بصیرتش آینده را می دید و بشارت می داد. بشارتی که در نهایت با فاصله کوتاهی محقق شد.
3⃣ آیات متعددی از قرآن کریم این نوید را به همه _ بخصوص مومنان جبهه حق _ می دهد که: "گاه خداوند پیروزی های بزرگ را از دل یک شرایط بظاهر بحرانی که همه احساس بن بست و احساس شکستِ قطعی می کنند، نصیب جبهه حق می کند":
✅ ماجرای عبور قوم موسی(ع) از بن بست رود نیل در حالیکه سپاهیان فرعون پشت سرشان بودند.
✅ پیروزی سپاه اندک طالوت در مقابل انبوه سپاه جالوت.
✅ پیروزی سپاه اندک مسلمانان بر سپاه ۳ برابری کفار در جنگ بدر با وجود شرایط جغرافیایی بدتر از دشمن و تجهیزات بسیار کمتر از تجهیزات دشمن.
✅ شرایط عجیب و دلهره آور جنگ احزاب و پیروزی شگفت آور مسلمانان که پیشتر به آن اشاره شد.
✅ و موارد متعدد دیگر...
4⃣ بدیهی است جامعه شناسی و علوم سیاسیِ غربی که بر بنیانهای پوزیتیویستی بنا شده اند و درکی از واقعیاتِ غیبی عالَم ندارند، این بشارتها را نه واقعی، بلکه خرافی و برای تزریق "امید کاذب" به مردم می دانند و حتی آن را مسخره می کنند.
اما اولیاء خدا و مومنان واقعی که اندیشه شان متکی به مبانی قرآنی است و علاوه بر "واقعیات عینیِ" عالَم، به "واقعیات غیبیِ" عالَم و وعده های غیبی خداوند نیز باور عمیق و قلبی دارند، تصویر دیگری از آینده دارند و پدیده های سیاسی و اجتماعی را بگونه ای دیگر تحلیل می کنند.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
✅ ۷۰ درصد جمعیت ایران به طور کامل از حکومت این کشور پشتیبانی میکنند
اورشلیمپست نوشت
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
تحلیلگر سعودی: در تفاهم ایران و آمریکا، بایدن به خاک افتاد
🔹«خالد آل همیل» تحلیلگر و روزنامهنگار سعودی که از مخالفان سرسخت ایران و حزبالله در منطقه است گفت: روشن است که نمیشود با دولت دموکرات آمریکا، جز با فشار و چالش تعامل کرد. گواهش هم این است که ایران توانست موافقت آمریکا برای آزادی شماری از زندانیانش در واشنگتن و دسترسی به ۲۰ میلیارد دلار از پولهایش در عراق را به دست آورد. همچنین ایران به ۹ میلیارد دلار از پولهای بلوکهشدهاش دست مییابد.
🔹همچنین ایران برای حفظ ذخایر اورانیوم غنیشده و غنیسازی در سطح ۶۰ درصد، موافقت آمریکا را کسب کرد تا در مقابل همۀ اینها فقط ۵ ایرانی با تابعیت آمریکایی آزاد کند.
🔹چه کسی پیروز شد و چه کسی شکست خورد و خاک را لیسید؟ بله، بایدن و دولت او؛ ایران هم پیروز شد.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار سلامی: همچون گذشته فاتح قلههای بزرگ خواهیم بود
🔹مسیر نبرد و مقابله با مستکبران و دشمنان اسلام و ایران، بدون لحظهای توقف ادامه دارد و دشمنان مطمئن باشند که شدیدتر از گذشته در جبهههای مختلف با شکست سخت مواجه خواهند شد و این یک وعدۀ حقیقی الهی است.
🔹دهههاست که دشمنان بزرگ دست به دست هم دادهاند و دنیا را میدان ائتلاف خود علیه ملت ایران و امت اسلام کردهاند و نمیخواهند اجازه دهند نور خدا بر این سرزمین جلوهگر شود.
🔹دشمنان این ملت میخواهند نور خدا را خاموش کنند و بر سرنوشت مسلمانان مسلط شوند، آزادانه در خیابانهای ما راه بروند و مقدرات ما را تعیین کنند.
🔹ملت ایران ثابت کردند که در هیچ نقطه در مقابل دشمنان متوقف نخواهند شد و همچون گذشته فاتح قلههای بزرگ خواهیم بود و تا فتح آخرین قله این مسیر ادامه دارد.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برگرد سرِ جات!
با هشدار نیروهای سپاه پاسداران، بالگردهای آمریکا که در خلیج فارس بلند شده بودند، مجبور به نشستن روی ناوشان شدند.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi
*✨تشکیلات جبهه انقلاب؛ آنگونه که باید باشد*
✍سید یاسر جبرائیلی
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تشکلهایی که پیش از انقلاب مشغول مبارزه با طاغوت بودند، در موقعیت کنشهای سیاسی درونسیستمی قرار گرفتند. برخی تشکلها نیز پس از انقلاب با گردهمآیی شخصیتهای مبارز شکل گرفتند.
علی ای حال، وجه مشترک این تشکلهای سیاسی، پیشقراولی اعضای مرکزی آنها در طول نهضت بود. میتوان حزب موتلفه، حزب جمهوری اسلامی، جامعه روحانیت مبارز و... را در این زمینه مثال زد.
موسم انتخابات که فرا میرسید، همین تشکلها از افرادی حمایت میکردند و مردم نیز به فهرست آنها اعتماد کرده و رای میدادند. پیروزی فراگیر حزب جمهوری اسلامی در انتخابات مجلس نخست، نمونه این اعتماد مردم است. اما ریشه این اعتماد در کجا بود؟
مردم به کدام دلیل با تمام وجود پای کار حزب جمهوری اسلامی آمدند و برای نامزدهای مورد حمایت حزب تبلیغ کردند و به آنها رای دادند؟ پاسخ روشن است: شخصیتهایی که محور حزب بودند و فهرست انتخاباتی تعیین میکردند، مقبول و محبوب و مورد اعتماد مردم بودند.
این شخصیتها، پیشقراولان مبارزه با رژیم ستمشاهی بودند و مردم در همه بزنگاهها، آنها را در صف نخست مبارزه دیده بودند. پس از پیروزی انقلاب نیز، همین شخصیتها در صف نخست مبارزه گفتمانی با تفکرات انحرافی حضور داشتند و در معماری نظام اسلامی نقشهای اساسی ایفا کردند.
علاوه بر این، آنها در میان مردم بودند. با مردم سخن میگفتند و میشنیدند. مسائل را برای مردم تبیین میکردند و برای مردم مرجعیت فکری داشتند. در یک کلام، هرآنجا که مردم به آنها نیاز داشتند، حاضر بودند. علمدار پیشبرد یک تفکر و گفتمان در جامعه بودند و وقت انتخابات، مردم زیر همین علم گفتمانی جمع میشدند. امروز نیز اگر بناست مردم در ایام انتخابات، به تشخیص یک تشکل اعتماد کنند و در انتخابات، به فهرست تعیین شده توسط آن رای دهند، افراد محوری آن تشکل چنان نسبتی باید با مردم داشته باشند. افراد شاخص تشکلی که مردم را به رای به یک فهرست انتخاباتی فرامیخوانند، قاعدتا باید پیشقراولان یک گفتمان، یک تفکر و یک جبهه باشند که مردم نقشآفرینی آنها در سر بزنگاههای مهم انقلاب را ببینند؛ درمیان مردم باشند، با آنها سخن بگویند و سخنانشان را بشنوند؛ برای حل مسائل مردم راهحل داشته باشند و با تمام توان، اجرایی شدن این راهحلها را پیگیری کنند؛ گفتمان خود را برای مردم تبیین کنند؛ در بزنگاهها و رویدادهای تاریخساز، مواضع صریح و دقیق بگیرند، مردم را درباره جهت صحیح حرکت اقناع کرده و پیشاپیش مردم، در آن جهت حرکت کنند.
آیا کسانی که در جبهه انقلاب فهرستهای انتخاباتی را میبندند، واجد این ویژگیها هستند؟
آیا اساسا مردم کسانی را که تعیین کننده فهرستهای انتخاباتی هستند، میشناسند؟ از این میان، آنها که شناخته شده هستند، علمدار یک گفتمان بودهاند؟ برای مردم مرجعیت فکری دارند و مقبولشان هستند؟ آیا فرآیندهای سیاسی که طی میشود، متناسب با این وضع مطلوبی است که ترسیم کردیم؟
به نظر میرسد آنچه باید در جبهه انقلاب رخ دهد، یک تحول اساسی است که نخستین گام آن، "ایجاد یک تشکیلات با محوریت پیشقراولان گفتمانی جبهه انقلاب" است؛ پیشقراولانی از جنس روحانیت مبارز...
*✨تشکیلات جبهه انقلاب؛ آنگونه که باید باشد*
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تشکلهایی که پیش از انقلاب مشغول مبارزه با طاغوت بودند، در موقعیت کنشهای سیاسی درونسیستمی قرار گرفتند. برخی تشکلها نیز پس از انقلاب با گردهمآیی شخصیتهای مبارز شکل گرفتند.
علی ای حال، وجه مشترک این تشکلهای سیاسی، پیشقراولی اعضای مرکزی آنها در طول نهضت بود. میتوان حزب موتلفه، حزب جمهوری اسلامی، جامعه روحانیت مبارز و... را در این زمینه مثال زد.
موسم انتخابات که فرا میرسید، همین تشکلها از افرادی حمایت میکردند و مردم نیز به فهرست آنها اعتماد کرده و رای میدادند. پیروزی فراگیر حزب جمهوری اسلامی در انتخابات مجلس نخست، نمونه این اعتماد مردم است. اما ریشه این اعتماد در کجا بود؟
مردم به کدام دلیل با تمام وجود پای کار حزب جمهوری اسلامی آمدند و برای نامزدهای مورد حمایت حزب تبلیغ کردند و به آنها رای دادند؟ پاسخ روشن است:
شخصیتهایی که محور حزب بودند و فهرست انتخاباتی تعیین میکردند، مقبول و محبوب و مورد اعتماد مردم بودند.
این شخصیتها، پیشقراولان مبارزه با رژیم ستمشاهی بودند و مردم در همه بزنگاهها، آنها را در صف نخست مبارزه دیده بودند. پس از پیروزی انقلاب نیز، همین شخصیتها در صف نخست مبارزه گفتمانی با تفکرات انحرافی حضور داشتند و در معماری نظام اسلامی نقشهای اساسی ایفا کردند.
علاوه بر این، آنها در میان مردم بودند. با مردم سخن میگفتند و میشنیدند. مسائل را برای مردم تبیین میکردند و برای مردم مرجعیت فکری داشتند. در یک کلام، هرآنجا که مردم به آنها نیاز داشتند، حاضر بودند. علمدار پیشبرد یک تفکر و گفتمان در جامعه بودند و وقت انتخابات، مردم زیر همین علم گفتمانی جمع میشدند. امروز نیز اگر بناست مردم در ایام انتخابات، به تشخیص یک تشکل اعتماد کنند و در انتخابات، به فهرست تعیین شده توسط آن رای دهند، افراد محوری آن تشکل چنان نسبتی باید با مردم داشته باشند. افراد شاخص تشکلی که مردم را به رای به یک فهرست انتخاباتی فرامیخوانند، قاعدتا باید پیشقراولان یک گفتمان، یک تفکر و یک جبهه باشند که مردم نقشآفرینی آنها در سر بزنگاههای مهم انقلاب را ببینند؛ درمیان مردم باشند، با آنها سخن بگویند و سخنانشان را بشنوند؛ برای حل مسائل مردم راهحل داشته باشند و با تمام توان، اجرایی شدن این راهحلها را پیگیری کنند؛ گفتمان خود را برای مردم تبیین کنند؛ در بزنگاهها و رویدادهای تاریخساز، مواضع صریح و دقیق بگیرند، مردم را درباره جهت صحیح حرکت اقناع کرده و پیشاپیش مردم، در آن جهت حرکت کنند.
آیا کسانی که در جبهه انقلاب فهرستهای انتخاباتی را میبندند، واجد این ویژگیها هستند؟
آیا اساسا مردم کسانی را که تعیین کننده فهرستهای انتخاباتی هستند، میشناسند؟ از این میان، آنها که شناخته شده هستند، علمدار یک گفتمان بودهاند؟ برای مردم مرجعیت فکری دارند و مقبولشان هستند؟ آیا فرآیندهای سیاسی که طی میشود، متناسب با این وضع مطلوبی است که ترسیم کردیم؟
به نظر میرسد آنچه باید در جبهه انقلاب رخ دهد، یک تحول اساسی است که نخستین گام آن، "ایجاد یک تشکیلات با محوریت پیشقراولان گفتمانی جبهه انقلاب" است؛ پیشقراولانی از جنس "جامعه روحانیت مبارز"
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅┅
@gofteman_engelabi