⭕️ روز پر از طنز رسانههای ضدایران؛ نخندید، اینها واقعاً مثلاً خبر است!
🔰 از بین سطور: آمریکا در واقع به مصی علینژاد گفته باید بمیری!
تسنیم نوشت:
🔹شکست سنگین و افتضاح ضدانقلاب در تبدیل سالگرد فوت مهسا امینی به شروع اغتشاش دیگر، آنها را به طنّازی و استندآپ کمدیهای جالب در رسانههایشان کشانده است.
🔹علیرغم آنکه این جریان از ماهها پیش وعده میداد که ۲۵ شهریور اصلاً کار را تمام خواهد کرد، امروز خیابانهای تمام شهرهای کشور نه تنها خبری از آن اغتشاش و شورش نبود، بلکه یکی از آرامترین و خلوتترین روزهای سال را تجربه میکرد و از جهاتی شبیه به روزهای اوّل فروردین هر سال بود! همانقدر خلوت، و البته همانقدر هم هوای سالم از نظر تنفسی!
🔹به هر حال، ۲۵ شهریور نه تنها آنچه ضدانقلاب میخواست نشد، بلکه هفتههای اخیر به یک کلکسیون و مجموعهی کمنظیر از گافها، خفّتها و اعترافها و اقرارهای این جریان تبدیل شد.
🔹آشکارشدن ارتباط امنیتی ضدانقلاب با یکی از وحشیتریی گروهها، یعنی صهیونیستها و در رأس آنها نتانیاهو، اذعان امثال حسین باستانی کارشناس بیبیسی فارسی به دروغ بودن بسیاری از ادعاهای رسانهای دشمن طی یکسال گذشته، استعفای سیما ثابت از مزدوران اغتشاش، آنهم به این دلیل که در ایران اینترنشنال تحت آزار دیگران بوده!، اذعان سرکرده گروهک تروریستی کومله درباره بیعقلی مخالفان جمهوری اسلامی و عقلانیت نظام، اخراج گروهک تروریستی منافقین از آلبانی و ممنوعالورود و خروج شدن مریم رجوی و دهها مورد دیگر بخشی از اتفاقاتی است که درباره جریان ضدایران طی هفتهها و ماههای اخیر رخ داده است.
🔹به اینها اضافه کنید حماسهای که در سفر به شمال اتفاق افتاد! ربع پهلوی به مردم گفت خواهشاً در این روزها سفر نروید تا قیام کنیم! و البته اتفاقی که افتاد این بود که برخی رکوردهای مصرف بنزین جابجا شد و ترافیک بیسابقهی ۲۵ کیلومتری در ورودی گیلان شکل گرفت!
🔹امّا از شاهبیتهای این ماجراها شاید بتوان به دو موضوع اشاره کرد: نخست اینکه مسعود بهنود از کارشناسان بیبیسی، رسماً یک جمعبندی جمع و جور از رضا پهلوی و وابستگانش ارائه کرد و گفت که «اندازهی گاو هم نمیفهمد». اگرچه کمی دیر به این جمع بندی رسید، ولی به هرحال این اتفاق افتاد.
🔹همچنین دولت آمریکا هم به مصی علینژاد که ملیّت خود را هم فروخته، اعلام کرد که باید هویّتش را نیز تغییر دهد و پنهان شود!
🔹مصی علینژاد گفته که از این ایمیل دولت آمریکا شوکه شده، البته اینجا اتفاقاً کمی حق دارد؛ همه میدانیم معنای تغییر هویت چیست؛ در واقع آمریکا به او گفته است که مصی علینژاد باید بمیرد و دیگر نباید چنین هویتی وجود خارجی داشته باشد!
🔹حالا با این توصیفات، شما اگر جای ایران اینترنشنال بودید از سر فشار و استیصال، از همین طنّازیها در سالگرد پخش نمیکردید؟ به عکس خبرهایشان دقت کنید؛ میگفتند دین را قبول ندارند و باید همجنسبازی هم آزاد باشد، حالا شله زرد هم میزنند.
عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/350486776C9b48097593
⭕️ دلسوزانه با خانم علمالهدی درباره ماجرای بانوی اوّل
تسنیم نوشت:
🔹خانم جمیله علمالهدی همسر آیتالله رئیسی رئیسجمهور کشورمان صبح دیروز در همایش زنان تاثیرگذار که در مشهد مقدس برگزار میشد در واکنش به اظهارنظری که ایشان را بانوی اول کشور معرفی میکرد، گفتند که در ساختار جمهوری اسلامی، بانوی اوّل همسر رهبر معظم انقلاب هستند.
🔹این گفتهی خانم علمالهدی با واکنشهای عمدتاً منفی نیروهای انقلابی مواجه شد که به نظر میرسد واکنش کاملاً معقولی است؛ به دلایل و توضیحات ذیل:
🔹۱- خانم جمیله علمالهدی فارغ از آنکه دختر چه کسی و همسر چه کسی است، خود جایگاه علمی قابل احترامی دارد؛ ایشان دکترای خود را در سال ۱۳۸۰ در رشته فلسفه تعلیم و تربیت از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرده و هماینک نیز استاد دانشگاه شهید بهشتی است. خانم علمالهدی یکی از صاحبنظران حوزهی آموزشی خود و همچنین مباحث مربوط به حوزه زنان است.
🔹۲- همچنانکه گفته شد، خانم علمالهدی به جهت صاحبنظر بودن در برخی موارد، همچون دیگر افراد جامعه میتواند دیدگاههای خود را مطرح کند و با اقبال یا نقد معمول مواجه شود؛ همچنانکه پیش از ریاستجمهوری آیتالله رئیسی نیز او نقش نسبتاً فعالی را در حوزه اجتماعی ایفا میکرد و کسی هم نمیتوانست از این جهت به ایشان خرده بگیرد.
🔹۳- با این حال، اینکه تصوّر شود با ریاستجمهوری یک فرد در ایران، برای همسر ایشان، جایگاه بخصوصی به لحاظ ساختار قانون اساسی کشور ایجاد میشود، قطعاً خطاست. البته خانم علمالهدی در این مراسم عنوان میکند که برخلاف معرفی ایشان به عنوان بانوی اول در جشنواره، این عنوان متعلق به وی نیست؛ امّا مسئله اینجاست که اساساً چنین جایگاه و عنوانی در کشور وجود ندارد که متعلق به همسر رئیسجمهور باشد یا ایشان بتواند آن را از آنِ شخصیت دیگری بداند.
🔹۴- یکی از مزیّتهای دولت آیتالله رئیسی در طول یک سال و نیم گذشته دوری این دولت از حاشیه و تمرکز آن بر کار و خدمت بوده است؛ قطعاً این را هم میفهمیم که رقبا و بعضاً مخالفان این دولت از تلاشی برای حاشیهسازیهای گاه و بیگاه و بیبنیاد برای آن فروگذار نمیکنند، امّا مسئله اینجاست که نباید مباحثی که اصلاً نه صحیح است و نه ضرورتی برای طرح آن وجود دارد، مثل همین بحث انتزاعیِ بانوی اوّل، موجب شود که بدخواهان دولت دستاویزی برای حاشیهسازی پیدا کنند.
🔹۵- همچنانکه جمهوری اسلامی همان دموکراسی غربی نیست و بر مبنای اسلام و عدالت و شئونات شرعی و واقعی افراد، و نه نسبتهای فامیلی و ... استوار است، به همان دلیل هم چیزی به نام بانوی اوّل نه در آن وجود دارد و نه نیازی به چنین عناوین مندرآوردی هست. لذا اصل طرح این بحث، یا مباحثی که شائبهی در میان بودن تمایل به طرح آن را، از ناحیهی هر کس که باشد، به میان بکشد، حتماً غلط است.
🔹۶- طی هفتههای گذشته برخی رسانهها با اقداماتی که ظاهرش رنگ و بوی حمایت از خانم علمالهدی داشت، عملاً به نحوی به مسئلهی فعالیتهای اجتماعی و سیاسی ایشان ورود کردند که بیش از آنکه جاذبهی جدّی برای مخاطب داشته باشد، تولید شائبه و دافعه میکرد. احتمالاً –و یا به تعبیر بهترش، امیدواریم که- این اقدام مورد تایید خانم علمالهدی هم نبوده (باشد)؛ امّا از تیم رسانهای رئیسجمهور انتظار میرود که در مواجهه با چنین اتفاقاتی، این رسانهها که قاعدتاً بدخواه دولت هم نیستند را توجیه کند که حمایت از دولت، از روش درستتر و نه مباحث سوررئال، حتماً نتیجه بهتری خواهد داشت.
عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/350486776C9b48097593
⭕️ درباره طوفان الاقصی
مهدی محمدی تحلیلگر سیاسی نوشت:
🔹۱- تاریخ ورق خورده است. روزهایی که اکنون در آن هستیم به آینده منطقه شکل خواهد داد. ظرف چند ساعت انبوهی از محاسبات و معادلات بسیار قدرتمند دود شده و به هوا رفته است. آتش از همان جایی شعله ور شده که گمان می کردند برای همیشه خاموش شده است.
🔹۲-نبرد «طوفانالاقصی» حملهای بزرگ و تاریخی به محاسبات دشمن صهیونیستی است. چنین ضربهای از روز اشغال تاکنون بیسابقه است. جنگ البته تازه آغاز شده و بسیاری شگفتیها در راه خواهد بود. اسرائيل هنوز نتوانسته آنچه را در چند ساعت با آن مواجه شد، حتی فهرست کند.
🔹۳-حمله به محاسبات اسراییل روح نبرد فعلی است. اسراییل مجموعهای از محاسبات بسیار خطرناک پیدا کرده و بر اساس آن راهبردهایی احمقانه تنظیم کرده بود. این توهمات باید زدوده میشد.
🔹۴- محاسبه نخست اسرائیل در ماههای گذشته این بود که میتواند مسجدالاقصی را حقیقتا ویران کند و معبد خویش را بر ویرانه آن بسازد. تیمی از رادیکالهای اسرائیل که اکنون بر سرکارند عزم خود را جزم کرده بودند که به زودی دیگر چیزی به نام مسجدالاقصی وجود نداشته باشد.
🔹۵-بر همین اساس، محاسبه دیگر اسرائیل این بود که میتواند به دوران نخستین اشغال و کشتار بازگردد. خانهها را در قدس غصب کنند و هر اسراییلی بتواند همینطور که در خیابان راه میرود مسلمانان را به صرف یک ظن ساده به قتل برساند و راه خود را بکشد و برود. این داستان هر روزه در قدس بود.
🔹۶- اسرائيل محاسبه کرده بود که کار در غزه تمام است و کسی در حماس اراده جنگیدن ندارد. گمان می کردند اختلاف میان گروههای مقاومت در اوج است و جهاد تنها مانده. حساب کرده بودند که قطر و مصر واقعا حماس را مهار و اراده جنگی آن را سرکوب کردهاند.
🔹۷- محاسبه مهم دیگر اسراییل این بود که جبهه شمالی در وضعیت بازدارندگی پایدار قرار دارد و حزبالله هرگز ریسک ورود به یک درگیری دیگر را نخواهد پذیرفت.
🔹۸- بر این مبنا، اسرائيل به ۴ نتیجه مهم رسیده بود: ۱- میتواند اشغال را کامل و قدس را تخریب کند. ۲-میتواند جبهههای جنوبی و شمالی را برای همیشه خاموش نگهدارد. ۳- عادیسازی را به بقیه کشورهای اسلامی تحمیل کند و ۴- کل انرژی خود را صرف ‘گسترش نظامی به شرق’ و تمرکز بر ایران کند.
🔹۹- درون این مجموعه محاسبات هیچ جایی برای چند گزینه وجود نداشت: ۱- غزه دست به تهاجم ترکیبی بزند و آزادی فلسطین را مانور کند. ۲-جبهه های شمالی و جنوبی همزمان و با رویکرد تهاجمی فعال شود. ۳-در حالی که موساد ژست اشراف و اقدام در تهران می گرفت، جنگ به درون شهرکها کشیده شود.
🔹۱۰-اکنون تاریخ ورق خورده و من فکر نمیکنم هیچ سناریوی سادهای وجود داشته باشد. روشن شده که اسراییل رفتنی؛ بقیه جزئیات است!
عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/350486776C9b48097593
⭕️ واقعیت این است که فلسطینیها تغییر کردهاند
عطاءالله مهاجرانی نوشت:
🔹در واقع سیا و موساد در منطقه غرب آسيا، اتاق فکر و فرماندهی مشترك داشته و دارند. بدیهی است که دستگاه اطلاعاتی برخی کشورهای عربی منطقه نیز در همین حال و هوا پرواز میکنند؛ و سرانجام هزاران مامور خبرچین که در سازمانهای فلسطینی نیز رخنه کردهاند و نهایتاً تجهیزات بسیار مدرن نظارت بر منطقه غزه و همینطور شهرکهای یهودینشین اطراف غزه، حال چگونه مجموعه سازمانهای اطلاعاتی و امکانات مدرن رصد کردن زمین و هوا و دریا، در خواب بودند و ساعت ششونیم صبح شنبه، فلسطینیها، به روایت اسرائیل بیش از دو هزار راکت به سوی شهرهای عسقلان و سدیروت و حتی تلآویو، پرتاب کردند؟ چگونه گردانهای جهادی توانستند به درون شهرکها نفوذ کنند؟ و عملیات را در ۵۰ نقطه سازمان دهند؟ چگونه این گردانها به پایگاه نظامی «کفّار عزّه» حمله کردند و نظامیان اسرائیلی را به قتل رساندند و یا اسیر کردند؟
🔹نتانياهو چنانکه روزنامه هاآرتص روایت کرده، با تاکید گفته است: «ما با یک جنگ تمامعیار روبهرو هستیم. این جنگ است، عملیات نیست.» بسیار خوب اگر حماس و جهاد اسلامی توانستهاند یک جنگ تمامعیار را سازمان بدهند، این جنگ که کار یکی دو روز و یک هفته و یک ماه نیست. نیاز به ماهها برنامهریزی دارد. شاید به همین دلیل گزارشگر بیبیسیفارسی، از سفر رهبران حماس در مدت یکسالونیم گذشته به ایران و بیروت، برای هماهنگی همین جنگ تفسیر میکرد!
🔹البته چنین تفسیری که میخواهد نقش ایران و یا حزبالله را پررنگ نشان دهد در بطن خود دستکم گرفتن رهبران و مجاهدان فلسطینی است. مثل همان تحلیلی که به جای اینکه مجاهدان حوثی در یمن را درست بشناسد و راز و دلایل مقاومت و جهاد مردم یمن را بفهمد، به تفسیر آسان پناه میبرد، که ایران در پس صحنه یمن است!
🔹واقعیت این است که فلسطینیها تغییر کردهاند. دیگر فلسطینیها را با مدل سازمان الفتح نمیتوان سنجید و تفسیر کرد. تغییر دیدگاه فلسطینیها، از الفتح تا حماس و جهاد اسلامی، موجب تغییر در ساحت فلسطين شده است. اعضاء سازمان الفتح، برای بسیاری از آنان، فلسطين یک بهانه برای زندگی مرفه و تجارت بوده است. مجاهدان حماس و جهاد اسلامی برای فداشدن آمادهاند. زندگی آنان مساوی با آرمان فلسطين است.
عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/350486776C9b48097593
⭕️ عملیات ۷ اکتبر غزه و منافع ملی ایران؛ سرزمینها بعد از ذهنها آزاد میشوند (بخش اول)
مسعود فروغی روزنامهنگار و فعال رسانهای نوشت:
🔹«اندیشه دولت یهود از اساس مقولهای ناهنجار و غیرعادی است... چرا ما باید تنها ناهنجاری تاریخ دوران مدرن را به رسمیت بشناسیم؟» نوام چامسکی. ماجرای فلسطین یک چالش تاریخی است یا تقابل مذهبی؟ دعوای حقوقی بر سر حق مالکیت زمین است یا محصول طراحی غرب برای این بخش از جهان؟ ریشه در مفاهیم الهیاتی دارد یا نمادی تاریخی از استعمار مدرن است؟ و دهها سوال دیگر.
🔹تاکنون درباره مساله فلسطین چگونه فکر میکردید؟ از زاویه اخبار تلویزیون ایران که با ادبیاتی یکسان و کسلکننده از «مقاومت» نیروهای جهادی فلسطینی میگوید یا از زاویه قصههای تخیلی رسانههای غربی؟ فکر میکنید این رویارویی بزرگ در منطقه ما اساسا چه ربطی به ایران و زندگی ما دارد؟ آیا با فرض یک طرحواره تاریخی تحولات سرزمینی را که در اشغال صهیونیستها است بهطور مستقیم موثر بر زندگی و زمانه ما میدانید؟ اصلا چگونه ممکن است مردمانی با دینی خاص با خرید آرام آرام زمینهای مردم بومی یک منطقه آنجا را تصرف کنند؟ انگلیسیها در زمانی که سوار بر اسب مراد بودند و جهان را اداره میکردند، چه نقشی در خلق داستان امروز ما داشتند؟ این سوالها هر کدام براساس پیشفرضهایی ایجاد میشود که اگر آنها را دستکاری کنیم، پاسخها نیز عوض میشوند.
🔹رابطهای پیچیده و بعضا گمراهکننده میان وضعیت فعلی ایران در میانه سال ۱۴۰۲ و سوالهای بالا وجود دارد که نمیتوانیم از آنها بهسادگی عبور کنیم؛ هرچند نسبتیابی ایران با مساله فلسطین از نظر جغرافیایی و مذهبی یک رابطه غیرقابل انکار است اما تقلیل ماجرا به مجاورت جغرافیایی و دینی هم معقول بهنظر نمیرسد. چه آنکه با همان نگاه تقلیلگرایانه هم تشکیل یک نیروی معارض علیه تمامیت ارضی کشور در فاصلهای کم با مرزها امری ساده و عادی نیست. حال آنکه نمیتوانیم از مسالهای که تمام ابعاد فکری، تاریخی، سیاسی و اجتماعی آن بهنوعی به ایران گره خورده بهراحتی گذشت و باید بهدنبال چهارچوبی از مفاهیم گشت تا بهصورت حداکثری پاسخگوی سوالات اساسی و نیازهای تاریخی ما باشد.
🔹رخداد صبح شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۲ (۷ اکتبر ۲۰۲۳) در جنوب سرزمینهای اشغالی که یک واقعه ساده تاریخی نبود؛ از این منظر اهمیت فوقالعادهای دارد. رسانههای مرجع دنیا که بهصورت تقریبا یکپارچه در اختیار غربیهاست، نتوانستند شوکه شدن از ضربه بزرگی که اسرائیل خورد را پنهان کنند و شاید کسی وجود نداشته باشد که ورود فلسطینیها به مناطق اشغالی را بتواند با واقعه تاریخی دیگری مقایسه کند. از نظر نظامی و امنیتی تصویر غیرقابل نفوذ بودن مرز صهیونیستها بهصورت تاریخی فرو ریخت. تصویری که میخواست صدای هرگونه مبارزه با اشغالگری در جهان اسلام را محکوم به سکوت کند و پروژه عادیسازی را امری عقلانی و غیرقابل برگشت، نشان دهد.
🔹پذیرش واقعیت وجود صهیونیستها که با ارجاع به دادههای تاریخی عملی نبود؛ در گام نخست با استفاده از تضعیف نیروهای معارض درون فلسطین و در گامهای پسینی در سوریه و لبنان با تکیه رویدادهای داخلی آنها طرحریزی و اجرا شد. اتصال تشدید تضادهای قومی و مذهبی با تضعیف هر جریان مقاوم در برابر صهیونیستها و استفاده از برگ اقتصادی و فشار کمرشکن به جامعهای که در این صفآرایی، نظام سیاسی مخالف اشغالگری را نمایندگی میکند نیز بر این اساس عملیاتی شد.
عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/350486776C9b48097593
⭕️ عملیات ۷ اکتبر غزه و منافع ملی ایران؛ سرزمینها بعد از ذهنها آزاد میشوند (بخش دوم)
🔹از این منظر برای پیدا کردن چهارچوبی مفهومی که بهصورت واضحی توضیحدهنده منافع ملی ایران در ماجرای فلسطین باشد، واقعه مهم و حیاتی ۷ اکتبر کمککننده بزرگی است و در سه لایه تحلیلی قابل توصیف است:
🔹یکم. آمریکاییها میخواستند تمام نیروهای مخالف عادیسازی در سه سطح درون جهان اسلام را خاموش کنند؛ اول مبارزان داخل فلسطین، دوم گروههای مقاومت سازماندهی شده در کشورهای همسایه مثل لبنان، سوم نیروهای اجتماعی مخالف وجود اسرائیل در میان مسلمانان. الگوسازی موفق از دولتهای موافق عادیسازی و الگوسازی شکست خورده از مخالفان با فشارهای اقتصادی وحشتناک در این مسیر عملیاتی میشد. در طول سه دهه اخیر جریانهای دانشگاهی غیرمسلمان زیادی مخالف اشغالگری صهیونیستها در غرب شکل گرفته است.
🔹اصلیترین نقطه عزیمت جریانهای داخل و خارج از جهان اسلام که همراه با ایده مقاومت شکل گرفتهاند، وجود مبارزان فلسطینی است؛ تا آنها نباشند تمام ایدههای بیرون از فلسطین تضعیف میشوند. عملیات بزرگ شنبه در جنوب سرزمینهای اشغالی، مهر باطل به ایده عادیسازی از منظر هضم جامعه فلسطین در جمعیت اشغالگران صهیونیست بود. انگاره تمام شدن نسل مبارزان که در ایران نیز بهصورت پررنگ تکرار میشد بر این فرضیه استوار بود که وقتی فلسطینیها هم وجود اسرائیل را پذیرفتهاند؛ ما چرا اصرار بیهوده داریم؟
🔹هرچند در دو دهه اخیر آزادی جنوب لبنان و پیروزیهای چشمگیر مقاومت در غزه این انگاره را سست میکرد ولی عملیات طوفان اقصی در صبح شنبه دیگر جای هیچ شک و شبههای باقی نمیگذارد. آمریکاییها در آستانه رساندن دست عربستان به دستان زهرآلود صهیونیستها بودند و حالا صحنه تغییر کرد. مساله اشغالگری صهیونیستها در سرزمین مادری فلسطین یکبار دیگر به سطح جامعه مسلمانان آمد و ایده مبارزه برای بازپسگیری وطن جذاب شد.
🔹نیرنگ عادیسازی هرچند شکاف عمیقی در جهان اسلام ایجاد کرده اما نتوانست ریشه مبارزه علیه اشغالگران را خشک کند و حالا صحنه تغییر کرد. عدالتطلبان و آزادیخواهان به عملی شدن آزادی سرزمینهای اشغالی امیدوار شدند و همین امر، اتصال معنایی میان آنها و بدنه اجتماعی درون جهان اسلام ایجاد میکند. اسرائیل برای بازسازی حیثیت خود مجبور است نقاب ظاهرسازی را بردارد و به اصل و ذات خویش برگردد: «خونریزی شدید».
🔹برداشتن نقاب صهیونیستها و تضعیف ایده عادیسازی صحنه، جبهه معارضان ایران را روشن میکند. به موضع رضا پهلوی نگاه کنید که چگونه در کنار نتانیاهو و اشغالگران غاصب صهیونیستی پیراهن عزا به تن کرده است. او در وقایع پاییز ۱۴۰۱دانتخاب آمریکاییها برای آلترناتیوسازی مقابل ایران بود. کسی که با تجزیهطلبان ائتلاف کرد و بهعنوان معارض ایران در صندلی انتظار نشست. صهیونیستها در ایران منفور هستند. آنقدر که تندترین نیروهای منتقد و معارض ایران از اینکه متصل به آنها شناسایی شوند واهمه دارند.
🔹صهیونیستها بهعنوان اشغالگر، معارض دین، سنت و نیروهای همپیمان تجزیهطلبان و تهدیدکننده تمامیت ارضی ایران شناخته میشوند. همآغوشی پهلوی و اسرائیل یک صحنه آشکار و شفاف تمامعیار برای شناسایی رئوس جریانهای ضد ایران است.
🔹چگونه و از چه مسیری میتوانستیم نشان دهیم معارضان سیاسی ایران تصویری هولناک دارند و درصورت حاکم شدن بر ایران، سرزمین و میراثی باقی نمیگذارند؟ عملیات ۷ اکتبر که ورود فلسطینیها به سرزمین اشغال شده خودشان و به اسارت گرفتن چند ده صهیونیست بود، چرا باید رضا پهلوی را عزادار کند؟
عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/350486776C9b48097593
⭕️ عملیات ۷ اکتبر غزه و منافع ملی ایران؛ سرزمینها بعد از ذهنها آزاد میشوند (بخش سوم و پایانی)
🔹دوم. ضربه تاریخی و بزرگ امنیتی به صهیونیستها علاوهبر شناسایی و روشن شدن صحنه جریانهای ضد ایران، به تضعیف دست امنیتی و قدرت اجرایی اپوزیسیون میانجامد. اسرائیل مرکز فرماندهی عملیاتهای ضد ایران در سال گذشته بود و حالا مرکز فرماندهی خطر را در بیخ گوش خود احساس میکند. تغییر زمین بازی، مبارزه تن به تن ایران به معارضان و به پیله رفتن صهیونیستها از ترس فروپاشی داخلی و خطر مبارزانی که بیبیسی آن را اینگونه توصیف میکند؛ نکته مهم و قابل تاملی برای اهل سیاست است: «اسرائیل تلاش خواهد کرد که سکوهای پرتابی را که حملات شدید امروز بهسوی اسرائیل از آنها صورت گرفت، نابود کند. این تلاشی بیهوده و تقریبا غیرممکن است چون این راکتها را تقریبا میتوان از هر جایی پرتاب کرد. و شاید بزرگترین نگرانی اسرائیل این است: چگونه باید دیگرانی را که میخواهند به دعوت حماس برای حمله به اسرائیل پاسخ دهند، متوقف کند و از سرایت جنگ به کرانه باختری و شاید حتی با گروه بهشدت مسلح حزبالله در مرزهای شمالی جلوگیری کند؟»
🔹طرحریزی عملیاتهای ترور دانشمندان هستهای ایران و خرابکاری مراکز حساس نظامی و تلاش برای شبکهسازی امنیتی در داخل ایران که در پاییز ۱۴۰۱ بهصورت واضحی از این شبکه استفاده شد، در اسرائیل انجام شده بود. وقتی آتش با تمام قوا به داخل این اتاق عملیاتی میرسد، نقطه مقابل ایران در وضعیت تضعیفشده قرار میگیرد.
صهیونیستها و آمریکاییها میدانند مهمتر از عملیات شنبه ۷ اکتبر نیروهای مقاومت، نمایش ضربهپذیری اسرائیل زنگ خطر بزرگی برای صحنهگردانهای منطقه است. اسرائیل قرار بود محافظ کشورهای حاشیه خلیجفارس در برابر ایران باشد ولی خودش مقابل ضعیفترین ابزارهای تهران باخت.
🔹نکته آخر این بخش اما درباره شکست اصلی آمریکاییهاست. آنها فکر میکردند با ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران حریم امنیتی اسرائیل و خودشان تضمین شده است. برای نمونه مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا که از طراحان عملیات فرودگاه بغداد بود، در کتاب خاطراتش نوشته است: «جمهوری اسلامی جانشینی برای اقتدار، هوش و... قاسم سلیمانی ندارد.» فرضیهای که با عملیات ۷ اکتبر فرو ریخت.
🔹سوم. تضعیف صهیونیستها و شکست ایده عادیسازی از جنبه داخلی برای ایران یک فرصت گرانبهاست. تقابل سنگین چند سال اخیر، توجه و امکانات زیادی از ایران را مصرف کرد. حالا با ضربه بزرگ امنیتی که اسرائیل از جنوب دریافت کرد باید نگران شمال و کرانه باختری باشد؛ هرچند آزادی اسیرهای در اختیار نیروهای مقاومت، آنها را برای انتقامگیری از غزه در وضعیت سختی قرار میدهد. این وضعیت، شرایط توجه ایران به پروژههای تحول داخلی و بازسازی خود را فراهم میسازد. در این باره باید زیاد نوشت و گفت.
🔹در طول چند سال اخیر بهدلیل اشتباه دولتها و فشار سهمگین اقتصادی ناشی از تحریمهای آمریکا، تقابل امنیتی با اسرائیل به درون مرزهای ایران کشانده شده بود. ضعف اقتصادی در دیماه ۹۶، آبان ۹۸ و دادن فرصت به آسیبهای ناشی از شکافهای اجتماعی در پاییز ۱۴۰۱، نیروی زیادی از ایران هدر داد.
🔹حالا اسرائیلیها ضربهای مهلک دریافت کردند و تا مدتها گیج هستند. این ضربه مهلک برای تهکشیدنِ صهیونیستها شروع یک پایان است. شرط اساسی آن اما بازسازی توان اجتماعی و اقتصادی ایران است. تحول در داخل برای سامان دادن به مولفههای قدرت ملی؛ همانطور که ایران در محاسبات آمریکاییها در منطقه خلل ایجاد کرد و آنها امروز در بهت فرو رفتهاند. اینک زمان بازسازی شکافهای داخلی است.
عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/350486776C9b48097593
⭕️ زمین از زمانه، یک نفس «بدون اسرائیل» طلبکار است!
🔰«ما از زندگی یک شهادت طلبکاریم، یک پایان شیرین!»
محمدمهدی همت فرزند شهید ابراهیم همت در یادداشتی نوشت:
🔹گفتم: «چه کاره میشوی؟» خندید و گفت: «شهید!» و من سالها با تعجب به این پاسخ عجیب «جهاد مغنیه» فکر میکردم تا اینکه نام خودش را روی یکی از موشکهای صهیونیستی پیدا کرد و به سمت حاج عماد رفت، به سمت پدرش! و من از آن روز تصمیم گرفتم که دنیا را از دریچه چشمهای پدرم ببینم، پدرم که یک روز تا بیست قدمی سربازان صهیونیستی رفت و بدون هراس از شقیترین افراد روی زمین در سرزمینهای اشغالی قدم زد.
🔹بله، پدرم بعد از حاج احمد متوسلیان دومین سردار ایرانی بود که به میدان نبرد با اسرائیل اعزام شد و خاطراتی عجیب روایت کرد. میگفت: «سربازان فلسطینی و سوری و لبنانی مثل ما نمیجنگند، آنها مثل ایرانیها نیستند، نفوذی توی تشکیلات از هم گسیخته آنها زیاد است و به زور توی خطوط دفاعی مقاومت میکنند، حتی در زمان آرامش هم کسی روی خط مرزی باقی نمیماند.» پدرم به همین دلیل آن روز در مقابل ارتش غاصب صهیونیستی نجنگید.
🔹امروز اما زمانه فرق کرده است، امروز توی خانههای غزه بذری که سالها پیش کاشته شد، جوانه زده و مادران فلسطینی و لبنانی و سوری به جای سازشگر، هر روز دلاوری به دنیا میآورند که ارزش همرزمی دارد، امروز حنظلهای که «ناجی علی»، کاریکاتوریست مشهور فلسطینی آن را خلق کرده بود دیگر فقط نگاه نمیکند، بلکه جوان برومندی شده که سلاح به دست دارد و سرنوشت خویش را رقم میزند. کاش پدرم این روزها را به چشم میدید.
🔹حالا افتخار میکنم که این مسیر که روزی پدرم، حاج قاسم سلیمانی و دلاوران دیگری پرچم آن را در دست داشتهاند، مسیر من است و شبها با رؤیای شهادت به خواب میروم و صبحها با امید پیروزی چشم باز میکنم.
🔹واقعیت این است که «زمین از زمانه یک نفس بدون اسرائیل طلبکار است» و هرکسی که در دنیا بویی از آزادگی برده باشد برای ریشهکنی این غده سرطانی دعا میکند و هر قدمی که مرگ این جرثومه نزدیکتر میشود خوشحالتر خواهد بود.
🔹حالا نوبت نسل من است، ما که یک عمر ایستادگی کردیم و حالا که نوید پیروزی دارد به سرتاسر جهان میرسد و باد تغییرات از سمت قبله اول مسلمانان شروع به وزیدن میکند باید حرکت کنیم، مرگ یک روز از راه میرسد و پیشانی ما را میبوسد، به هیچ عنوان دوست ندارم در بستر بیماری از او استقبال کنم. «ما از زندگی یک شهادت طلبکاریم، یک پایان شیرین!»
🔹من هم مثل هر زن و مرد آزادهای در سراسر جهان، آماده اعزام به سرزمینهای اشغالی برای ایستادن در کنار مجاهدین مسلمان هستم و از تمام خواهران و برادران خونیام در تمامی دنیا که به واسطه خون پدرانمان در راه آزادی خواهی و شجاعت با هم خواهر و برادر شدهایم درخواست میکنم به من بپیوندند و با هر وسیلهای که میتوانند، از اقدام عملی گرفته تا اقدام رسانهای به تمامی منافع رژیم صهیونیستی در جهان حمله کنند.
عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/350486776C9b48097593
⭕️ در تمجید از مواضع درست سیدحسن خمینی درباره طوفان الاقصی
تسنیم نوشت:
🔹حجتالاسلام سیدحسن خمینی نوهی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، طی چند روز گذشته از عملیات افتخارآفرین مقاومت فلسطین علیه اشغالگران، به خوبی فعال بوده و مواضع جدّی و انقلابی اتخاذ کرده است.
🔹او امروز به دیدار سفیر فلسطین در ایران رفته و تاکید کرده است که اصل وجود اسرائیل دروغ است و مظلومیت آنها دروغتر؛ و نباید اجازه داد صهیونیستها قیافهی مظلومیت به خود بگیرند.
🔹سیدحسن خمینی تاکید میکند که صهیونیستها زبانی جز این را نمیفهمند. وی پیشتر هم در موضعگیری دیگری عملیات طوفان الاقصی را کاری بسیار بزرگ خوانده و تاکید کرده بود که ایستادن یک مظلوم روی پای خودش شادیآور است.
🔹علاوه بر سیدحسن خمینی برخی از افراد موسوم به اصلاحطلب نیز موضع خوب و درستی در این باره اتخاذ کردند؛ اگرچه گروهی که خود را جبهه اصلاحات ایران میخواند و البته هم تشکیلات و هم سازوکارش بارها مورد نقد بسیاری از اصلاحطلبان قرار گرفته، موضع عجیب و غریبی اتخاذ کرد و مجدداً به بیراههی بسیار بدی رفت.
🔹پیشتر بعضی موضعگیریهای آقای سیدحسن خمینی را نقد کرده بودیم، با این حال طوفانالاقصی نشان داد که میتوان با نگاهی درستتر به صحنه، در طرف محقتری ایستاد و اسیر پروپاگاندای رسانههای غربی و رسانههای فارسیزبان ضدایران نشد.
عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/350486776C9b48097593
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مسئله فراتر از فلسطین و اسرائیل است
متن یادداشت در پست بعدی👇
عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/350486776C9b48097593
⭕️ مسئله فراتر از فلسطین و اسرائیل است
امیرحسین ثابتی فعال رسانهای نوشت:
🔹این فیلم را با دقت ببینید. اصلیترین مقام سیاسی رژیم صهیونیستی که حمایتهای تمامقد آمریکا و کل غرب را پشت سرش دارد، سه بار پست سر هم میگوید کابوساش «ایران» است!
🔹او اغراق نمیکند بلکه دارد صادقانهترین حرف دلش را میزند. چون اگر جمهوری اسلامی ایران نبود، امروز مساله فلسطین سالها بود که تمام شده بود و اساسا دیگر مردم فلسطین یک متر از نوار غزه را هم صاحب نبودند.
🔹اما مساله حتی فراتر از فلسطین و اسرائیل است. سال ۵۷ اتفاقی در دنیا افتاد که بدون اغراق باید گفت «مسیر تاریخ» را تغییر داد. مردی پیامبرگونه در ایران ظهور کرد و انقلابی را به ثمر رساند که نتایجش بعد از ۴۵ سال همچنان دست از سر شیاطین عالم بر نمیدارد.
🔹حالا ممکن است خیلیها عقلشان برای فهمیدن اصل این ماجرا قد ندهد و بپرسند خب اصلا ما را چه به فلسطین و اسرائیل و شیاطین عالم؟ یعنی صراحتا فریاد میزنند ما هیچ رسالت تاریخی برای خود قائل نیستیم و همین که در شصت هفتاد سالی که عمر میکنیم، آب و نانی بخوریم و بمیریم کافی است!
🔹اما تاریخ را همیشه کسانی تغییر دادهاند که اول از همه رسالت تاریخی خودشان را فهمیدهاند و بعد هم پای کار آن آمدهاند. دقیقا همان کاری که ملت ایران در سال ۵۷ انجام داد و اسلام را مجددا به عرصه عمومی و اجتماعی و سیاسی وارد کرد. حالا بعد از نیمقرن مقاومت، ثمراتش را هم دارد میچشد.
🔹وقتی نتانیاهو میگوید ایران در حال تبدیل به یک امپراطوری بزرگ است، منظورش همان قدرت تمدنی جمهوری اسلامی است. همان قدرتی که بر اساس اسلامِ سیاسی احیا شده توسطِ خمینی، معادلات جهان را تغییر داد و حالا یک سر آن در فلسطین است، یک سرش در لبنان، یمن، عراق، سوریه و... .
🔹یعنی انقلابی که قرار بود ظرف ۶ ماه ساقط شود، حالا بعد از نیمقرن در چند نقطه دنیا تکثیر شده! این همان امپراطوری بزرگی است که خواب را از چشمان نتانیاهو و سایر شیاطین دنیا ربوده و هیچ سلاحی هم علیه آن عمل نکرده، نه تحریم، نه جنگ، نه کودتا، نه جنگ روانی و نه هیچ چیز دیگر. چرا؟
🔹چون ذات و ریشه آن، در جای دیگری است و ماموریتی تاریخی دارد، بلکه «فراتاریخی». ماموریتی که پایانش نه از جنس جنگ تمدنهای هانتینگتون است و نه از جنس غلبه لیبرال دموکراسی فوکویاما. پایانش با ظهور انسان کامل است؛ همانی که خداوند وعدهاش را داده است: «و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمة و نجعلهم الوارثین» به شرطی که مسیر عوض شود و شامل سنت الهی استبدال نشویم... .
عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/350486776C9b48097593
⭕️ «من» و «تو» برنده شدیم، «منوتو» باخت
سارا مصطفوی فعال رسانهای نوشت:
🔷 بیانیه چند صفحهای منوتو پرچم صلح میانه جنگ نبود که برافراشته شد. آنها سربازان بازنده جنگ رسانهای بودند که بیش از یک دهه قبل آغاز کردند، بارها متوهمانه بر طبل پیروزی کوبیدند و حالا اسلحهشان را زمین گذاشتهاند. زمین بازیای را ترک کردند که بعد از تزریق پول به ایران اینترنشنال برایشان تنگ شده بود.
🔹سرگرمی کلیدواژهای بود که «منوتو» با محوریت آن شکل گرفت. در ابتدای راه، خودش را جدای از جریان سیاسی و اجتماعی درون کشور قرار داد و فوکوس تولیدات محتوایی خود را به «سبک زندگی» مردم قرار داد.
🔹بفرمایید شام مهمترین برنامهای بود که تلاش داشت با تشویق مردم به مهاجرت، وضعیت متفاوتی از ایرانیان ساکن خارج نشان دهد. منابع مالی نامشخص از همان ابتدا، مهمترین علامت سؤال در مسیر توسعهی این شبکه بود.
🔹ابهامی که پیشبینی میشد به زودی پیامهای تند و سرراستتری از طرف شبکه برای بدست آوردن حامی مالی صادر شود.
🔹 با رشد «ایران اینترنشنال» وظیفه تعریفشدهی «منوتو» تغییر کرد. حالا آنها رسانهای با هدف تأثیرگذاری روی طبقهی متوسط ایران شدند. شبکههای اجتماعیشان با محوریت «گزارشگر من و تو»، با پیامهای بدون پیچ و خم رسانهای به دنبال سیاهنمایی وضعیت داخل کشور بودند.
🔹اتفاقی که محتوای برنامه سالومه مجری این برنامه را هم تحت تاثیر قرار داد و شبکهی «منوتو» را به حامی اصلی جریان سلطنتطلب تبدیل کرد.
عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/350486776C9b48097593