فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مُهـر پایان بر هنجـار شڪنـی
📌 بدون تنش زایی
📌 به صورت مردمی
📌 و با مطالبه از مسئولین
✅ جهت اجراۍ طــرح جامــع عفــاف و حجــاب ستــاد امــر به معــروف و نهــی از منڪــر
🔻 فایل زیر را مشاهده کنید🔻
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir
کتابچه طرح عفاف و حجاب نسخه الکترونیکی.pdf
5.76M
🔰 خلاصه "طرح جامع عفاف و حجاب" ستاد امر به معروف و نهی از منکر
🔺فایل پی دی اف (pdf)
📎به ضمیمه شاخص های ابلاغی عفاف و حجاب ستاد امر به معروف و نهی از منکر به دستگاه ها و نهادهای دولتی
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir
هدایت شده از حمید رسایی
♻️ گفتگوی خبرگزاری ایسنا با رسایی که حاضر به انتشارش نشد!
چند روز قبل خبرنگار #خبرگزاری_ایسنا طی تماسی، درخواست مصاحبه درباره مقوله حجاب و موضوع گشت ارشاد و ... را داشت. با اینکه به دلیل جهتگیری غرضآلود این خبرگزاری در سالهای اخیر، بنای مصاحبه با آن را نداشتم اما از آنجا که مدیریت آن اخیرا تغییر یافته، با پیگیری خبرنگار محترمش مصاحبه انجام شد اما با گذشت چند روز همچنان منتشر نشده است! علت را از خبرنگار مربوطه جویا شدم گفتند که دبیر سرویس مربوطه حاضر به انتشار آن نشده! ظاهرا دنبال گافی از طرف بنده یا محتوای دیگری بوده و از میان این گفتگو نتوانستهاند به آن برسند! ان شالله مدیریت جدید خبرگزاری با استفاده از خبرنگاران متعهدی که فعالیت دارند، جهتگیری در این رسانه را به ریل اصلی خود یعنی دفاع از انقلاب اسلامی و مطالبه حقوق مردم در راستای آرمانهای انقلاب خمینی(ره) برگرداند.
متن مصاحبه با ایسنا که حاضر به انتشارش نشد:
اجراي طرح عفاف و حجاب را كه در هفتههای اخير كليد خورده است را چگونه ارزيابی میكنيد؟
بنده مواجهای در خصوص نحوه اجرای این طرح نداشتهام و بیشتر شاهد بازتابهای اجرای آن در فضای مجازی بودهام که طبعا مثل سابق شامل موافقان و مخالفینی است. همه مخالفین هم در یک سطح و رده و با یک استدلال نیستند. برخی به نحوه اجرا اشکال دارند و نه اصل اجرا که طبعا باید اشکالات برطرف شود. اما به نظرم با توجه به اینکه اولا مسأله حجاب در حال حاضر فقط یک نماد دینی و فردی نیست بلکه تبدیل به یک نماد سیاسی و اجتماعی هم شده است و ثانیا دشمنان دین خدا و انقلاب اسلامی روی آن تمرکز کرده و عملیات روانی گستردهای از طریق رسانههای مجازی و تصویری برای شکستن و عبور از آن طراحی کردهاند تا به اهداف دیگرشان برسند، طبعا یادآوری و اصل پیگیری اجرای این طرح در اماکن عمومی با رعایت شرایط خاص خودش و نسبت به دسته خاصی از برهمزنندگان نظم اجتماعی، لازم و ضروری است.
چرا در تریبونداران و برخی رسانههاي عمومی و حتی صدا و سیما به منکر حجاب بیش از برخی منکرات دیگر میپردازند؟
البته اینطور نیست که در رسانههای عمومی یا تریبونداران فقط به مقوله حجاب بپردازند و نسبت به منکرات دیگر تذکر ندهند. علت اینکه در رسانههای عمومی برخورد با این موضوع بازتاب بیشتری دارد به دلیل تمرکز بیشتری است که جبهه مقابل انقلاب اسلامی روی این منکر دارد و این تمرکز هم به همان دلیلی است که ذکر کردم، چون حجاب در حال حاضر فقط یک نماد دینی و فردی نیست بلکه یک نماد سیاسی و اجتماعی هم شده است و عبور از آن مثل شکستن یک سد است که خرابیهای اجتماعی دیگری را هم به دنبال دارد. به نظرم یکی از دلایل مهم پرداختن حاکمیت، تریبونداران و رسانههای جبهه انقلاب به موضوع حجاب همین نکته است، چون تمرکز جریان مقابل آنجاست.
تدوين اين طرح اگر چه از دولت پنجم آغاز شده است اما اجرای آن همواره فراز و فرودهايی داشته است، برخی از كارشناسان معتقدند اجراي چنين طرحی نيازمند سياستگذاری و بسترسازی فرهنگی است، نگاه شما به اين نظر چيست آيا شرايط فعلي كشور را برای اجرای اين طرح مناسب میبينيد؟
به عقیده من اکثریت مردم جامعه ما دیندار هستند و الزاما عدم رعایت حجاب شرعی، نشانه بیدینی یا دشمنی با حکم خدا نیست. بنابراین حتما انتخاب حجاب کامل توسط کسانی که حجابشان شرعی نیست، نیاز به کار فرهنگی و بسترسازی لازم و زیرساختهاي فکری و اعتقادی دارد. مثل تسهیل ازدواج، تسهیل دسترسی به البسه مناسب از جهت قیمت و مد موجود در بازار و همچنین انتقال باورهای فکری و اعتقادی در باره چرایی لزوم و وجوب حجاب اما از طرفی ما با طیفی از اقلیت اقل زنان جامعه مواجهایم که اساسا رویکرد آنها تقابل با حکم اسلامی حجاب است و در حال ترویج با برنامه بیبند و باری و بیحیایی هستند. این طیف مشکلش فرهنگی یا اقتصادی نیست بلکه با برنامه و به منظور مقابله با این شعار و نماد دینی، به کشف حجاب یا حضور زننده در اجتماع رو آوردهاند. طبعا اين طیف در صورت حضور در مجامع علنی به دلیل بهم زدم نظم اجتماعی و قانون و اصرار بر حرمتشکنی بايد مثل کسی که از چراغ قرمز عبور کرده دربارهاش اعمال قانون شود. مسأله این طیف، فرهنگی یا اعتقادی نیست بلکه سیاسی و در مواردی به دلیل ارتباط با معاندین براندازان خارجی، امنیتی است.
ادامه در پست بعدی
هدایت شده از حمید رسایی
ادامه از پست قبلی
منتقدان طرح بر اين باورند كه اين طرح و برخوردهای گشت ارشاد با شماری از زنان كم حجاب، مسئولان مربوطه را به دوگانگی در قبال زنان متهم میكند چون همين زنان كم حجاب در بزنگاههای سياسی همچون انتخابات و راهپيمايیها محل توجه برخی رسانهها از جمله صدا و سیما قرار میگيرند و نگاه نظام به آنها حمايتی است. منتقدان تاكيد میكنند كه حتی مقام معظم رهبری هم در سفر سال 91 شان به خراسان شمالي در مواجهه با زنان بدحجاب، خواستار جلوگيری از نفرت پراكنی و تخريب شخصيت ميان زنان شدند.
در اینجا کمی مغالطه صورت میگیرد. همانطور که گفتم ما در موضوع عدم رعایت حجاب شرعی در جامعه با چند دسته مواجهایم. دسته اول خانمهایی که شل حجاب هستند. یعنی حجابشان شرعی نیست اما حضور اجتماعی آنها شکل زننده و همراه با بیحیایی ندارد. دسته دوم خانمهایی که بدحجابیشان به شکل زنندهای است و حضور اجتماعی آنها کاملا متفاوت با اکثریت زنان جامعه است و دسته سوم خانمهایی که با برنامه بیحجابند و اساسا در این رفتار خود، غرض و مرض دارند. بله وقتی ما در راهپیماییهای سياسی یا مراسمهای مذهبی با خانمهای دسته اول مواجه میشویم که حجاب شرعی ندارند، از آنها استقبال میکنیم و در برخورد رسانهای خود هم به شکل تبعیضآمیز با آنها برخورد نمیکنیم بلکه آنها را از خودمان میدانیم چون امید داریم که حضور آنها در این اجتماعات در گامهای بعدی ان شالله حضوری با حجاب بهتری خواهد شد. مصداق آنچه رهبر انقلاب فرمودند شامل اين دسته از خانمها بود. اکثریت جامعه زنان را هم همین خانمها باضافه خانمهای محجبه تشکیل میدهند. اما در خصوص خانمهای دسته دوم و سوم به هیچ وجه مقصود رهبر معظم انقلاب اینها نبوده. طبعا از شکل حضور این دو دسته در مجامع عمومی مثل مراسمات مذهبی یا سیاسی نه تنها استقبال نمیشود، بلکه مثل مواقع دیگر در صورت حضور در مناسبتهای ملی یا مذهبی به آنها تذکر هم داده میشود. شما یک مورد نشان دهید که در مراسمهای مذهبی یا ملی مثل ادعیهها، راهپیماییها و انتخاباتها خانمهای بدحجاب زننده و یا بیحجاب حضور یافته باشند و به آنها تذکر داده نشود یا در رسانهها از این شکل حضور به عنوان یک ارزش یاد کنند و به آن افتخار کنند. اتفاقا وظیفه اصلی گشت ارشاد برخورد با همین دسته دوم و سوم است و اساسا گشت ارشاد با دسته اول نباید کاری کاری داشته باشد و حتما هم کاری ندارد. البته با آن دو دسته هم باید با رعایت اصول اخلاقی و قانونی برخورد صورت بگیرد.
بحث ديگری كه در لوای اجرای اين طرح در روزهای اخير مطرح میشود اين است كه در شرايط فعلی كه كشور نيازمند ترميم اعتماد عمومی است، بايد اقداماتی در جهت تقويت اعتماد عمومی صورت بگيرد و حواشی اجرای اين طرح ممكن است به اين مهم خدشه وارد كند، نظر شما در اين باره چيست؟
یکی از اهداف رسانههای بیگانه و مزدورانی مثل مصی پولینژاد همین است که با تحریک یک دسته، مردم را در برابر هم قرار دهند. از این منظر که نگاه کنیم، برخی اقدامات ما یا دستگاههای مسئول، میتواند بازی در زمین دشمن باشد که باید در نوع اظهارنظرها و ابلاغیهها دقت کنند. از طرفی دیگر اتفاقا با توجه به دینداری اکثریت جامعه ایران، حتی همان خانمهایی که حجابشان شرعی نیست و از دسته اول هستند، اکثریت جامعه خواستار اجرای این طرح و برخورد با هنجارشکنان(یعنی دسته دوم و سوم از خانمهایی که ذکر کردم) هستند. اجرای درست اين طرح سیب تقویت اعتماد عمومي خواهد بود.
نقش ضابطان و ماموران اجراي اين طرح را چگونه میبينيد و بايدها و نبايدهای ماموران گشت ارشاد در اين مسير چه بايد باشد؟
به نظرم مهمترین مسأله این است که متولیان و سیاستگذاران و مجریان در تفکیک سه دسته از خانمهایی که مصداق عدم رعایت حجاب هستند، درست عمل کنند و الا این طرح محکوم به شکست خواهد بود و القای رودرویی مردم و شقه کردن جامعه را خواهد داشت. کمترین ویژگی ظابطان و ماموران اجرای اين طرح هم رعایت ادب و اخلاق اسلامی در مواجه با قانونشکنان است خصوصا که طرف مقابل آنها با برنامه و پیوست رسانهای به این شکل حضور پیدا میکند. نباید اجازه دهیم تقابل چادری در مقابل غیرچادری شکل بگیرد. چادر حجاب کاملی است ولی تنها شکل حجاب شرعی نیست. به نظرم خانمهایی که به عنوان ضابط در این گشتها حضور دارند، الزاما نباید فقط چادری باشند تا دوگانه چادری و غیرچادری شکل بگیرد. چه اشکالی دارد که در میان مأمورین و ضابطین خانم، علاوه بر پوشش چادری، خانمهایی با حجاب کامل و مانتو هم حضور داشته باشند.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تو دهنی مردم ایران به نوچه بیناموس مسیح علینژاد
🔸 صحبتهای فردی که چندی پیش در لایو اینستاگرامی گفت هدف کمپینی مانند #حجاب_بی_حجاب فقط حجاب نیست، بلکه رواج بیناموسی و حرامزادگیست، با واکنش تند مردم روبهرو شد.
🔸شبکههای ضدانقلاب، این روزها هجمه شدیدی را علیه عفاف و حجاب آغاز کردهاند.
و این بار شمشیر را از رو بسته و همه تعارفات را کنار گذاشتهاند و علنا دم از بی حیایی و نابودی دین و خانواده در جامعه ایرانی میزنند.
🔺 اما ببینیم که این تفکرات خاسته چند درصد از مردم ایران است؟
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 این فیلم برای افراد زیر ۱۸ سال مناسب نمیباشد.
🔺بعضیها فکر میکنند مسیر «انقلاب جنسی» غرب خیلی مسیر گل و بلبل هست.
حالا حجاب رو برداریم، حالا دو وجب شلوارها کوتاه بشه که چیزی نیست، حالا مشکل مملکت ۲۰ سانت روسریه و خیلی حرفهای دیگه
🔺این راهی که شما میخواید برید، غربیها ۶۰ سال پیش رفتن و تهش شده این 👆 😔
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
خانم آناشید حسینی هستن و ازدواج جدیدشون
ایشون یه زمانی نماد حجاب توی اینستاگرام بودن ، ولی ظاهرا دیگه حجاب براشون نون نداره چیزهای سودآوره دیگهای هم هست ....
یه زمانی حجاب رو بورسه
یه زمانی رونق دادن به کسب و کار قمار پویان مختاری
یه زمانی هم ازدواج جدید ...
خلاصه این که اکثر بلاگرهای اینستاگرامی دنبال شهرت و پولن و برای رسیدن به این دو به شدت نون به نرخ روز خورن :)
@BisimchiMedia
گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
🔰 بازتاب «میهمانی ۱۰ کیلومتری» و «سه میلیون نفری» عید غدیر در روزنامه های دیروز 🔸 اشتباه نشود، سیاس
🔰 کمتر شدن دینداری مردم بعد انقلاب🇮🇷 این شکلیه ؟!!! 😁
#مهمونی_۱۰_کیلومتری
#سلام_فرمانده
#سردار_دلها
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 صفرتاصد فیلم دستگیری یک مجرم توسط یک مأمور گشت ارشاد که سر و صدای زیادی بر پا کرده
🔺 از روز گذشته این فیلم در شبکه های اجتماعی به صورت وسیع منتشر شد که بازخورد های متفاوتی را به همراه داشت.
🔺 عمده این واکنش ها مربوط به مخالفت با گشت ارشاد بود.
🔺 اما به راستی راهکار مخالفین برخورد قاطعانه با افراد جسور و مخالف قانون چیست؟
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir
🔰 بازی رسانه ای یا محجبه های جوگیر !!
🔺 در پی انتشار ویدیوی دستگیری دختر بیحجاب توسط گشت ارشاد که در این فیلم مادر این دختر برای رهایی دخترش جلوی ماشین گشت ارشاد قرار می گیرد، چندین زن محجبهٔ ایرانی در استوریهای اینستاگرامی با هشتگهای #محجبه_و_مخالف_اجبارحجابم
یا
#محجبه_ومخالف_گشت_ارشادم
و به اجبار حجاب و گشت ارشاد اعتراض کردند !!!
🔺 اما باید از این دختران جو گیر و روشنفکر پرسید: لطفا کمی از فضای رسانه ای فاصله بگیرید و با ذهن آرام پاسخ دهید که:
🔸به واقع در این فیلم چه جنایت و چه برخورد خشنی توسط پلیس رخ داده است؟ 🧐
و اینکه
🔸به راستی راهکار شما برای مواجهه با افراد جسور و مخالف قانون چیست؟ 🧐
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir
🔰 توئیتر گردی:
🔺 توی ماجرای ون گشت ارشاد، از ناله های مادر اون دختر ناراحت هستید؟ قبول
🔺اما دیگه از اونور بوم نیفتید که انتظار داشته باشید هر کی جلوی پلیس رو گرفت و گفت متهم رو آزاد کن، بگه به روی چشم حتما
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir
🔰 توئیتر گردی:
🔺کمپین مذهبی ها علیه گشت ارشاد آخرش یه چیزی شبیه این تصویر هست.
به اصطلاح مسلمان هایی که طرفدار همجنس گرایی هستن !!
🔺وقتی مبنا نداشته باشی، فقط با موج ها همراه میشی. بدون فهم درست اون مطلب!
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir
🔰 توئیتر گردی:
🔸این متدینین مخالف گشت ارشاد مثل این می مونن که یک نفر بگه:
🔺«من محجبه ام ولی با بی حجابی مشکل ندارم!» 😕
🔺«من مشروب نمیخورم ولی با مشروب خوردن بقیه تو ملاعام مشکلی ندارم!» 😳
🔺«من دزد نیستم ولی با دزدی توی جامعه مشکلی ندارم» 😕
🔺«من زندگی دیگران رو نابود نمی کنم ولی با نابود کردن زندگی توسط بقیه مشکلی ندارم» 😳
🔸این اسمش اسلام سکولاره نه اسلام ناب محمدی!
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir