فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات خطاب به ظریف:
سردار سلیمانی به شما عشق میورزید و علاقه داشت و از راهنماییهای شما الهام میگرفت
البته ایشون پارسال هم در اظهار نظری عجیب گفتند محمدجواد ظریف یکی از اولیای الهی است!
ایکاش بین چاپلوسی و بازیهای انتخاباتی از اسم حاج قاسم استفاده نمیکردید 😔
پ.ن: فیلم دستبوسی دعائی از ظریف!
🔴نوسان گیری نماینده مجلس در بازار دلار؟
علی شمسی پور از نزدیکان رئیس مرکز پژوهش های مجلس:
🔹امروز شنیدم که یکی از نمایندگان جوان لیست تهران که «وام ضروری» سیصدمیلیون تومانی مجلس را دریافت کرده، این مبلغ را همان ابتدا بسرعت به دلار پانزده هزارتومانی تبدیل کرده است.
🔹همین امروز با قیمت دلار ۲۴هزارتومانی ۳۰۰ میلیونش تبدیل شده به ۴۸۰ میلیون تومان!
✍نکته : سال گذشته قبل از انتخابات هشدار داده بودیم که سیاسیون به اسم وحدت نخبگان جوان را از لیست حذف کرده اند و کارچاق کن های باندی و جناحی را در لیست قرار داده اند . حالا آقایان تحویل بگیرند ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عاشقان آمریکا این فیلم را ببینند
🔹سالهاست که #پیاده_نظامهای_آمریکا همراه با جریان رسانهایشان #آمریکای_هالیوودی را در ذهنمان چنان ساختهاند که گویی تنها در بهشت میتوان نمونه آن را یافت.
🔸آنقدر برایمان از رویای آمریکایی گفتهاند که کسی باور نمیکند در همین روزها بیش از ۴۰ میلیون آمریکایی غذای کافی برای خوردن ندارند و صفهای طولانی دریافت غذای رایگان پدیدهای کاملا عادی در آمریکاست.
🔹رسانهها با ما کاری کردهاند که باور نکنیم تعداد بیشماری از آمریکاییها با اینکه دو شغل دارند اما باز هم زیر خط فقر هستند!
📌پیشنهاد میکنیم صحبتهای جو بایدن، رئیس جمهور فعلی آمریکا درباره واقعیت این روزهای آمریکا را ببینید
#افول_آمریکا
#آمریکا_بدون_سانسور
🔴مهندس مهدی دوستی / جوان انقلابی که ایران را در تولید بنزین خودکفا کرد کیست؟
سایت تحلیلی خبری #مسیر_نیوز منتشر کرد:
چه شد که آقای مهدی دوستی جوان در سن ۳۲ سالگی مدیر سایت پالایشگاه ستاره خلیج فارس و پس از آن مجری این پروژه عظیم که بیش از نیمی از بنزین مصرفی کشور را تولید میکند و به لحاظ ظرفیت و خوراک بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی دنیا است گردید؟
در لینک زیر بخوانید👇👇
http://masirnews.com/?fa/article/15659
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شرکت زیمنس آلمان میخواست در تولید بنزین توسط پالایشگاه ستاره خلیج فارس ایجاد خلل کنه و ما رو اذیت کنه، مهندسان ایرانی هم از پالایشگاه پرتشون میکنن بیرون و یه پروژه سخت رو خودشون تکمیل میکنن👌
بفرستید برای اون مغزهای کوچکی که میگن ایرانیها فقط قابلیت رقابت در آبگوشت بزباش و قرمه سبزی رو با دنیا دارن
🔴 مدیرعامل بزرگترین تولید کننده قیر غرب آسیا هیچ گونه سابقه مدیریتی در این رشته را ندارد!!
🔸در شرکت شستا چه خبر است؟ بیت المال را دست چه کسانی سپرده اند؟!
🔺حسین نیکخواه در حالی با حمایت برخی عناصر مشکوک به عنوان مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد منصوب شده که این شرکت بزرگترین تولید کننده قیر خاورمیانه و دارای ۶ پالایشگاه تولید قیر در تهران، اراک، آبادان، تبریز، شیراز و بندرعباس است. سقف تولید سالانه ی این واحدها بالغ بر چهار میلیون تن در سال می باشد.
🔺نیکخواه، مسئول کمیته علمی ستاد جوانان میرحسین موسوی بود که ۳۰ خرداد ۸۸ بازداشت و در دادگاه بدوی به دوسال زندان محکوم شد که این مدت در دادگاه تجدید نظر به ۶ ماه حبس تعزیری و یک سال و نیم حبس تعلیقی تغییر کرد. همچنین بر اساس رای دادگاه، وی به مدت ۵ سال از فعالیتهای سیاسی و اجتماعی محروم شده است.
🔺نیکخواه دارای لیسانس حقوق و هیچگونه سابقه مدیریتی در بخش های انرژی و پتروشیمی نداشته است. همچنین ایشان همزمان عضو هیئت مدیره شرکت « سفرهای علی بابا ، نانوسازه پایدار و رئیس هیئت مدیره شبکه سلامت ایرانیان» است که طبق تبصره ۶ ماده ۴ دستورالعمل حاکمیتی این مسئله خلاف قوانین است
🔴 محمد قوچانی رییس مرکز حفظ و نشر آثار روحانی شد!
🔻یکتاپرس در ادامه نوشته است:
🔹 لازم به ذکر است که اولین پروژهای که قوچانی در این شورا در دست اجرا دارد تدوین کتابی با عنوان (احیای امید) می باشد که قرار است بر اساس مصاحبه با چهرههای سیاسی مطرح در باب روحانی و خدمات وی تدوین شود.
🔸اخیرا اخباری هم مبنی بر راه اندازی حوزه علمیه در شهر قم توسط حسن روحانی در شبکه های اجتماعی منتشر شده است.
🔹پینوشت: چیزی فراتر از مضحک طوری که آدم باور نمی کند واقعی باشد!
مکتوبات
🔴روغن بازهم کمیاب شد!
🔻افتضاح دولت در مدیریت بازار کالاهای اساسی
🔹مسئولان در حالی مدعی نظارت بر بازار و قیمتها هستند و میگویند مردم نباید دغدغه معاش داشته باشند که شوک قیمتی در بازار کالاهای اساسی هر روز تکرار میشود! یک روز باید شاهد گرانی سرسام آور تخممرغ و مرغ باشیم و روز دیگر در فروشگاهها دنبال روغن!
🔹ماجرای کمبود روغن باردیگر تکرار شده است و برخی از فروشگاهها که درحال فروش روغن سهمیهای هستند برای مشتریان خود شرط میگذارند که حتماً تن ماهی هم باید بخرید! این فروشگاهها مدعی هستند که شرکتهای روغن به شرط فروش تن ماهی به ما سهمیه میدهند!
🔸صفهای طولانی برای خرید روغن، مرغ و تخممرغ درحالی در هفتههای اخیر در نقاط مختلف کشور تشکیل میشود که مسئولان محترم دولت مدعی هستند به لطف سیاستهای اقتصادی و مدیریتشان مردم دیگر در صف خرید کالایی نمیایستند
⭕️ ظریفکاری برجامی ملاقات با طالبان / تهران تجربه «بن» را در کابل تکرار نکند!
♨️ روزنامه جوان نوشت: سال ۲۰۰۱ بود که شهر بن میزبان کنفرانس «سازمان ملل متحد» برای ترسیم آینده سیاسی افغانستان از طریق تشکیل دولت موقت بود. از امریکا «جیمز دابینز» نماینده وقت امریکا در امور افغانستان در این کنفرانس شرکت کرد و نماینده ایران نیز محمدجواد ظریف نماینده وقت وزیر خارجه بود.
🔴 جیمز دابینز بعدها در خاطرات خود نوشت که در جریان آخرین جلسه کنفرانس بُن، در حالی که «یونس قانونی» نماینده ائتلاف شمال حاضر نبود به دولت موقت افغانستان ملحق شود، اتفاقی که میتوانست به شکست این کنفرانس منجر شود، علاوه بر اخضر ابراهیمی (فرستاده وقت سازمان ملل)، نمایندگان سایر قدرتهای ذینفوذ از جمله نماینده روسیه، آلمان، هند و امریکا هر یک بهنوبه خود با نماینده «ائتلاف شمال» صحبت و رایزنی کردند تا او را به تقسیم عادلانهتر کابینه متقاعد کنند، ولی این جواد ظریف بود که توانست در عرض چند دقیقه او را متقاعد کند که بدون پیششرط به این روند ملحق شود.
💢 ماحصل این کمک کلیدی ایران به روند صلح افغانستان، چیزی بود که بعدها مجله تایم آن را نوشت: «حاصل معامله بزرگ با امریکا درج نام ایران در محور شرارت بود.» گفته میشود همان موقع رئیس وقت دولت اصلاحات چیزی به این مضمون گفته بود که به امریکاییها کمک کردیم و بعد هم برچسب محور شرارت خوردیم.
🔸ملاقات با ظریف
🔴 حالا پس از ۱۸ سال از آن زمان، مذاکرات صلح امریکایی در افغانستان بار دیگر به بنبست خورده است. دونالد ترامپ، رئیسجمهور قبلی امریکا در اسفندماه ۱۳۹۸ در دوحه قطر به یک توافق صلح با امریکاییها رسید که به تازگی وارد مراحل محتوایی از جمله ترکیب دولت و نحوه تشکیل آن شده بود، ولی با ورود دولت جو بایدن به کاخ سفید، همه توافقات قبلی به هوا رفته و امریکا از بازنگری در توافق ترامپ صحبت میکند.
♨️ تحت چنین شرایطی، طالبان سه هیئت سیاسی به ایران، چین و روسیه فرستاده تا ضمن گفتگو با رقبای واشنگتن، دولت جدید بایدن را برای توافق تحت فشار بگذارد. هیئت طالبان به ریاست ملاعبدالغنی برادر که چند روزی است در تهران به سر میبرد، صبح دیروز با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.
⭕️ ظریف در این دیدار ضمن ابراز خشنودی از ایده تشکیل حکومتی فراگیر با حضور همه اقوام و گروههای سیاسی در افغانستان گفت: «تصمیمات سیاسی نمیتواند در خلأ اتفاق بیفتد و تشکیل حکومت فراگیر باید در یک فرآیند مشارکتی و با در نظر گرفتن ساختارها و نهادها و قوانین بنیادی مانند قانون اساسی شکل گیرد.»
💢 وی همچنین آمادگی ایران برای تسهیل گفتگو بین طالبان و دولت و دیگر گروههای افعانستانی را اعلام و تأکید کرد: «مردم خوب افغانستان مظلوم واقع شدهاند جنگ و اشغال افغانستان لطمات سنگینی به مردم افغانستان وارد ساخته است، امیدوارم که تمام تلاش شما آن باشد که آلام و مشکلات مردم هرچه زودتر به پایان برسد و با برقراری صلح در افغانستان هرچه زودتر بهانه اشغالگران از دستشان خارج شود.» در ابتدای این دیدار نیز ریاست هیئت طالبان گزارشی از روند صلح و گفتگوهای بینالافغانی ارائه و تأکید کرد که روابط ایران و افغانستان همواره روابطی بر بنیاد دوستی و حسن همسایگی بوده و امیدوار هستند که با برقراری صلح و آرامش در افغانستان روابط دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.
🔹طرحی در کار است؟
🔴 گفته شده که هیئت طالبان به دعوت ایران به تهران سفر کرده و قاعدتاً وزارت امور خارجه طرحی احتمالی برای آنچه که «تسهیل مذاکرات» صلح است، پیشبینی کرده که البته جزئیاتی از آن بیان نشده است.
💢 حدس و گمانهایی وجود دارد در این باره که تیم دیپلماسی دولت دوازدهم بخواهد بین روند مذاکرات افغانستان با بازگشت دولت بایدن به برجام پیوند بزند به خصوص که دیروز چهار مقام ارشد ناتو به خبرگزاری رویترز اعلام کردند که نظامیان بینالمللی قصد دارند بیش از مهلت ماه می، که در توافق میان طالبان و ایالات متحده پیشبینی شده، در افغانستان باقی بمانند.
♨️ با این حال، پیش از ایفای هرگونه نقش میانجیگری، باید تجربه ناخوشایند گفتگوهای سازمان ملل در بن در گوشه ذهن دیپلماتهای برجامی باشد.
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 | بورس جدایی سفره دولت و مردم