🌱 امام حسین(ع): هر که گرفتاری مؤمنی را برطرف کند، خداوند گرفتاریهای دنیا و آخرتش را برطرف میکند.
🌸 ولادت با سعادت امام حسین(ع) مبارک
#حدیث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتشار اولین تصویر از لحظه پرتاب موشک کوتاهبرد شناورهای تندروی سپاه
🔹موشک فوق در کلاس موشک قائم-۱۱۴ (هلفایر ایرانی) بوده و پیشبینی میشود در نقش ضدسطحی (برعلیه شناورها) تا ۲۰ کیلومتر برد داشته باشد. دیگر نکته مهم این موشک سوخت بدونِ دود آن است که در اختفا و عدمشناسایی شناور پرتابکننده، نقش بهسزایی دارد.
🔹کنیستر این موشک بارها برروی شناورهای تندرو ندسا در مراسمهای الحاق تجهیزات به این نیرو مشاهده شده بود، اما برای نخستینبار است که تصاویر شلیک این موشک منتشر میشود.
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آوازخوانی به زبان کوردی توسط سلیم موذنزاده،
از مداحان مشهور آذربایجان و ایران...
خوەم کرماشانی یارم قەسریە....
#صالح_شریفی
انتخابات مجلس؛ بازی و زبان اصلاح طلبان
صلاحیت ۱۵ هزار نامزد (بیش از ۷۳ درصد داوطلبان) برای انتخابات مجلس تأیید شد و به طور متوسط، بیش از ۵۱ نامزد برای هر صندلی نمایندگی رقابت می کنند.
طیفی از اصلاح طلبان (از جمله کارگزاران، اعتدال و توسعه، ندای ایرانیان، خانه کارگر، اعتماد ملی و...) در حال بستن فهرست های انتخاباتی هستند. علی باقری (عضو جبهه اصلاحات) می گوید: "بیش از ۱۰۰ نامزد توسعهگرا و دموکراسیخواه تایید صلاحیت شدهاند که حضور آنان در مجلس، میتواند از وخامت اوضاع بکاهد". اما قرائن حاکی از این است که اصلاح طلبان، نامزد کافی برای رقابت برای رقابت در اغلب حوزه ها را دارند.
۱۱۰ فعال اصلاح طلب (از جمله کرباسچی، حضرتی، جلایی پور، گرامی مقدم، فراهانی، کولایی، طباطبایی، شیرزاد، خانجانی، احمد مازنی و...) دیروز خواستار حمایت احزاب و نیروهای سیاسی و مدنی، از ائتلاف نامزدهای میانه رو، توسعه گرا و اصلاحگر شدند.
صرف نظر از طیف سوپر رادیکال در جبهه اصلاحات که موجب دوپارگی و فروپاشی دو تشکل قبلی (نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان/ شورای عالی سیاستگذاری) شدند، به نظر می رسد طیف دیگر، عمدا سیاست مظلوم نمایی و حرکت چراغ خاموش انتخاباتی را ظرف چند ماه گذشته پیشه کردند.
آنها بدین ترتیب، از یکسو خاطر طیف نیروهای انقلابی را از وجود رقیب و تهدید آسوده می کردند - تا مجال رقابت و درگیری در درون جبهه انقلاب فراهم شود- و از سوی دیگر، خود را از پاسخگویی درباره کارنامه نجات می دادند.
آنها کوشیدند به جای این که درباره کارنامه دولت روحانی و مجلس همسو پاسخگو باشند، فضای انتخابات را به سمت مظلوم نمایی (القای حذف شدگی) سوق دهند.
اما از این بازی رندانه -با دست خالی از برنامه و کارنامه- که بگذریم، اظهارات یکی از فعالان رسانه ای قابل تامل است و نشان می دهد که این طیف بی کفایت و پر خسارت، چه نگاه از خود راضی و حذفی دارند. احمد زید آبادی، ضمن نکوهش تایید صلاحیت کاندیداهای گمنام(!) می نویسد:
"گویا بسیاری از افراد گمنام و ناآشنا به امور کشورداری را تأیید صلاحیت کردهاند، بدان امید که فامیل آنها برای حضور در پای صندوقهای رأی بسیج شوند و نرخ مشارکت بالا رود! این هم یکی دیگر از شواهد بیگانگی با امر کشورداری است... افزودن بر سیاهی لشکر کاندیداها به قصد بالا بردن نرخ مشارکت، از یک سو بیاثر و از سوی دیگر برای حکومت دردسرساز است".
این ادبیات نشان می دهد که طیف مذکور بر خلاف هیاهوی تبلیغاتی، نامزد ها را درجه یک و درجه دو می دانند و معتقد به حذف همه نامزدهایی هستند که از نگاه این جریان، نام آشنا نیستند! این طیف در گذشته مدعی بوده هر کس باید بی مضایقه بتواند نامزد شود.
واقعیت این است که همین نویسنده و اغلب فعالان طیف متبوع وی، بی هیچ آورده ای و صرفا از طریق بزرگ نمایی رسانه ای، از گمنامی در آمده و پس از کسب سِمَت های اجرایی و تقنینی، بالاترین خسارت ها را بر جا گذاشته اند.
براستی کدام فرد گمنام و کارنابلدی می توانست خسارت هایی به بزرگی میراث دولت مدعی اعتدال و تدبیر را بر جا بگذارد و کدام مجلس مانند مجلس همسو با دولت روحانی می توانست کلاهبرداری آمریکا در توافق نقد/ نسیه برجام را تایید کند؟!
🟥 حملات تلافیجویانه علیه جبهه مقاومت؛ تلاش آمریکا برای تثبیت بازدارندگی
روز چهارشنبه گذشته (18 بهمن 1402)، آمریکا طی یک حملهی پهپادی در شرق بغداد، یکی از فرماندهان مقاومت عراق را به شهادت رساند. فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در بیانیهای اعلام کرد که این حمله در پاسخ به حملاتی بود که اخیراً علیه نظامیان آمریکایی صورت گرفته است. اسوشیتدپرس، فرمانده شهید را *«وسام محمد ابو باقر السعدی»* ، *فرمانده عملیات کتائب حزبالله در سوریه* معرفی کرد. گزارشها به نقل از کتائب حزبالله حاکی از آن است که در این حمله یکی دیگر از فرماندهان کتائب به نام *«ارکان علوی»* نیز به شهادت رسیده است. اما «پت رایدر»، سخنگوی پنتاگون، گفت: «ارزیابیهای اولیه نشان میدهد که بهغیر از فرمانده کتائب حزبالله (ابو باقر)، هیچ فرد دیگری مجروح و یا کشته نشده است».
حملات اخیر آمریکا در عراق و سوریه، *مهمترین مجموعه عملیاتهای نظامی دولت بایدن* از زمان ورود وی به کاخ سفید محسوب میشود. آمریکاییها این حملات را *پاسخ اولیه* به حمله چند روز پیش به برج 22 در اردن میدانند که در آن سه سرباز آمریکایی کشته و دهها نفر دیگر زخمی شدند. این در حالیست که در محافل فکری آمریکا از دولت بایدن بهخاطر تاخیر زمانی در واکنش به حمله به مرز اردن، انتقادات فراوانی شده بود.
استراتژیستهای آمریکایی معتقدند که حملات اخیر به مواضع گروههای مقاومت، حامل پیام روشن آمریکا به کل منطقه است. آنها استدلال میکنند که *استفادهی آمریکا از بمبافکنهای استراتژیک* برای حمله به برخی از اهداف، *نمونهی عملیِ تمرینهای انجام گرفته در رزمایش Juniper Oak* (بزرگترین مانور نظامی مشترک ایالات متحده و اسرائیل) است که در ژانویه 2023 برگزار شد. گفتنی است بمبافکنهای استراتژیک در طول رزمایش گفته شده به گونهای به کار گرفته شدند که *توانایی آمریکا را برای انجام حملات دوربرد* در خاورمیانه به رخ بکشند؛ قابلیتی که بیشتر، بهعنوان *هشداری آشکار به ایران* مورد استفاده قرار گرفت.
از سوی دیگر، برخی تحلیلگران آمریکایی، تعداد اهداف و میزان مهمات به کار گرفته شده در این حملات را به معنای تلاش ارتش آمریکا برای *وارد آوردنِ تلفات جدی به مکانهای مورد هدف و در عین حال تحقیرِ گروههای مقاومت* و ایجاد اختلال در طرحهای مقاومت برای اقدام علیه نیروهای آمریکایی در آینده تلقی میکنند. *از نظر آنها، محدوده جغرافیایی این حملات در عراق و سوریه، بهگونهایست که هیچ توجیهی برای ایران برای پاسخ دادن به حملات و در نتیجه ایجاد یک چرخه جدید برای تشدید تنشها باقی نمیگذارد.*
در جمعبندی بحث میتوان گفت که در بحبوحهی ناآرامیهای فزاینده در منطقه بهخاطر جنگ غزه (جنایتهای اسرائیل)، تحولات دریای سرخ و عملیاتهای گروههای مقاومت علیه نیروهای آمریکایی، پنتاگون تلاش میکند از تحرکات اخیر نیروی هوایی آمریکا در منطقه بهمثابه ابزاری موثر برای *نشان دادن برتری خود در «مدیریت تشدید تنش»* (توانایی تشدید منازعه از راههایی که برای حریف زیانآور یا پرهزینه است) استفاده کند. هدف از این اقدام استراتژیک، ارسال این پیام به ایران و گروههای مقاومت است که قدرت هوایی آمریکا در منطقه این قابلیت را به نیروی هوایی این کشور داده که در مدت کوتاهی پس از حمله به مواضع و منافع آمریکا، پاسخ سریع و ویرانگری از خود نشان دهد. *به عبارت دیگر، هدف اساسی آمریکا، ارسالِ آشکارِ پیامِ بازدارندگی به کل منطقه بهویژه ایران است.*
*✅ اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما*
حمله هکری به ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا
هکرهای بحرینی به سیستمهای ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا نفوذ کرده و به اسناد محرمانه دسترسی پیدا کردهاند.
گروه هکری «تیم الطوفان» گفت که اسنادی حاوی تصاویر و نقشههای دقیق از داخل پایگاه نظامی آمریکا در بحرین به دست آورده است.
الطوفان بخش کوچکی از اسناد را منتشر کرده اما گفته اسناد بیشتری در اختیار دارد و این اسناد به دست کسانی خواهد رسید که از عملیاتهای محور مقاومت علیه محور شرارت آمریکا حمایت میکنند.
🟥 پوچی و شرارت از کجا شروع شد؟
زمان خاتمی جلوی خودش بسیجیها را دوره کردند و شعار مرگ بر [...]مال دادند، خاطرم نیست کدام دانشگاه بود اما حالا که فحاشی و بددهنی را به نسل زِد و کاربران اینستاگرام ربط میدهند یاد آن اتفاقها و سانسورش در رسانه میافتم. مفهوم «استادیومی شدن» از خاطرات همان جو و هیاهو در ذهنم نقش بست. تاریخِ استادیومی شدن در سیاست ما مطابق با برآمدن خاتمی است، لحظه نمادینش هم کوی دانشگاه.
در خیابان به رهبری مستقیم توهین میکردند که «سیدعلی پینوشه، ایران شیلی نمیشه» و شعارهایی مثل «آزادی اندیشه، با ریش و پشم نمیشه» برایشان نقل و نبات بود. روزنامهها هوچی، سینما دختر پسری، دانشگاه میدان زورآزمایی، سیاست قبیلهای و طبقاتی، همه مولفههایی که میتوانست نفرت از سطحی شدن و ابتذال را تحریک کند یکجا در دوم خرداد جمع شده بود، همان جنبشِ "مترقی" اصلاحات.
از ابتدا چیزی جز کشمکش برای قدرت نبود: خطامامیها میخواستند نظام را از رهبری و هاشمی بگیرند. از سابقه حزباللهی، ضدآمریکایی و چپگرای خودشان بُریدند تا بر نیروی اجتماعی نوظهور که رو به غرب داشت سوار شوند. جوانهای عمدتا دهه پنجاهی را به خیابان راندند تا به نمایندگی از آنها در بالا چانه بزنند و امتیاز بگیرند. از منظر امنیتی هم کل ماجرا درونی کردن شعارهای اپوزیسیون بود.
خاتمی ماهرترین سوارکاری است که سیاست ایران به خود دیده، نظام را به لجن و خیابان را به خون کشید اما یک لکه کثیف روی عبایش پیدا نمیکنید. آنقدر کاربلد که برخی مخالفانش هم (لابد برای اینکه لقب مُنصف بهشان بدهند) او را به نجابت توصیف کردهاند! از کثافت زدن به هاشمی و انتخابات رسوای مجلس ششم تا ترور بیمحابای احمدینژاد و آتشافروزی در ۸۸ تاریخ ما آکنده از نجابت خاتمی است.
امکان نداشت کسی نقدی به او کند و هدف ترور و بددهنی قرار نگیرد، همین برای شناختن ولیفقیه اصلاحطلبها کفایت میکند. خودش دلش میخواهد با لب خندان و عبا و ریش رنگی شناخته شود اما دار و دستهاش با اصرار نشان میدهند که پشت پرده با چه شخصیتی طرفیم. از حجاریان و تاجزاده تا کرباسچی و زنگنه و عبدی و ابتکار و دیگران، مثال کاملی از ریاکاری ایرانی روبریمان بوده؛ شرارت زیر نقاب.
✍دانشطلب