🏴بمناسبت وقوع تاسفبار سیل
🏴در خوزستان گلستان و شیراز
🏴وضعفعملکرددستگاهایدولتی
🏴تجربه، خاطره و عملکرد رهبری
🏴ازسیلایرانشهر در دورانتبعید/۳
📌گزیده کتاب شرح اسم؛
‼️عصر یکشنبه ۱۱تیرماه ۱۳۵۷ ابرهای تیره در آسمان ایرانشهر متراکم شد، مرد برای جشن بعثت پیامبر در مسجد آلرسول به نماز آقای خامنهای اقتدا کرده بودند که ناگهان صدای غرش رعدوبرق آمد، باران با شدت بارید بقدری که سیل در ایرانشهر جاری شد، آقای خامنهای مردم را به رویارویی با سیل فراخواند، فرشهای مسجد را جمع کردند، برق رفت، خانههای مردم یکی یکی فرو میریخت، همه جا تاریک بود، مردم وحشت زده بودند، به سید تبعیدی التجا میکردند، انسان در این لحظات هراسناک به هر وسیلهای متوسل میشود تا از بحران نجات پیدا کند، ناگهان سید علی به یاد تربت کربلا که همیشه باخود داشت افتاد، کمی از آنرا درون آب ریخت، سیل آرام گرفت، با آرام گرفتن سیل گروهی را برای امداد ساماندهی کرد، بازگشت تا اهالی خانه خود را ببینید، اما سیل به آنجا اثر نکرده بود، خبر سلامتی خانه سید تبعیدی در شهر پیچید، همه آنرا کرامت سید دانستند اما خود آقای خامنهای گفت اینکه سیل به خانه ما نرسیده علتش قرار داشتن خانه در بلندی است نه کرامت ما! شرح اسم ص۵۹۷
@Jahade_tabeini
@golchinseyasy
✅ بالاخره خشک سالی در ایران تمام شده یا نه؟ / ماجرای تایید و تکذیب خبر پایان خشکسالی و آغاز ترسالی در ایران
♦️موضوع خشکسالی و پایان آن در ایران و ورود به ترسالی از بارش های بهار سال گذشته در افکار عمومی به وجود آمد و با وقوع بارش های شدید در نوروز امسال به نحوی ذهن مردم را درگیر کرد، بررسی این موضوع از این بابت که سالهاست مردم درد خشکسالی را کشیده و چشیده اند، انعکاس این نوع اخبار را حائز اهمیت کرده است
♦️روز گذشته خبری در سایت باشگاه خبرنگاران جوان از قول پرفسور اردکانی از بنیانگذاران هواشناسی ایران منتشر شد که وی از پایان دوران خشکسالی 20 ساله در ایران و شروع ترسالی که میانگین آن بین 20 تا 40 سال طول می کشد خبر داد "عکس خبر"
♦️در این بین یادداشتی از امیر سرایانی منتشر شد که در آن در حین نقل سخن پروفسور اردکانی"از بنیانگذاران هواشناسی ایران"، نام وی را پروفسور کرودانی "پدر علم کویرشناسی" عنوان کرده بود که امروز با واکنش وی مواجه شد و وی چنین سخنی را رد کرد، پروفسور پرویز کردوانی جغرافیدان و فعال حوزه محیط زیست، خبری را که از قول وی در فضای مجازی مبنی بر پایان دوره خسکسالی و آغاز یک دوره ترسالی در ایران منتشر شده، تکذیب کرد و گفت: ایران همچنان در شرایط خشکسالی و کمآبی قرار دارد و بارشهای اخیر هم «اتفاقی» رخ داده است
♦️اما روز دوشنبه هم وزیر نیرو نسبت به پایان خشکسالی و آغاز ترسالی در کشور خبر داده و گفته بود:
♦️پس از گذر سالهای خشک شدید بلافاصله ترسالیهای شدیدی رخ میدهد که باید خود را برای آن آماده کنیم
♦️حال باید دید خبر باشگاه خبرنگاران توسط پروفسور حسین اردکانی تایید یا تکذیب می شود. و اگر تایید می شود دلایل آقای اردکانی در مواجهه با نقد های کسانی که معتقدند خشکسالی به پایان نرسیده چیست. وی گفته بود:
♦️این خشک سالی که در سال ۱۳۷۷ به خاطر فاز مثبت اقیانوس اطلس شمالی آغاز گردید باعث شد که بادهای باران اور که از این اقیانوس وارد ایران میشود و دارای رطوبت وسرما بود متوقف شود
♦️۲۰سالی بود که نیمه جنوبی از این بادهای مدیترانه ای محروم بود و بارانهای کمی که نصیب جنوب می شد از دریای سرخ بود، وگرنه در این ۲۰سال خیلی اندک باران مدیترانه ای داشتیم.اما به لطف پروردگار ۶ماهی هست که اقیانوس اطلس به شدت روند منفی را طی میکند.نتیجه این روند آن است که امسال از اواسط فروردین هوای خنک نصیب ایران شده و تا اواسط خرداد هم ادامه خواهد داشت./اصلاحات نیوز
@jaarchi
▪️عجیب ولی باورکردنی
🔸پرواز شماره ۳۲۷۱ بریتیش ایرویز که دوشنبه از لندن عازم دوسلدورف آلمان بود اشتباها در ادینبورگ اسکاتلند فرود آمد.
🔸مسافران پرواز تنها زمانی متوجه این ماجرا شدند که پس از فرود، خلبان ورود آنان را به ادینبورگ خوش آمد گفت.
🔸بریتیش ایرویز در اطلاعیهای علت این قضیه را یک اشتباه اداری در رساندن طرح پروازی و نقشه ها و داکیومنت های یک پرواز دیگر به خلبان این هواپیما اعلام کرد.
🔸همچنین گفته شده هواپیما بعد از چندین ساعت توقف در فرودگاه ادینبورگ اسکاتلند، این بار به سمت مقصد اصلی یعنی دوسلدورف آلمان پرواز کرد.
@Drsalaam
✅ گلچین سیاسی و اجتماعی
▪️عجیب ولی باورکردنی 🔸پرواز شماره ۳۲۷۱ بریتیش ایرویز که دوشنبه از لندن عازم دوسلدورف آلمان بود اشتب
▪️اتفاق نادر و سوتی عجیب در صنعت هواپیمایی ایران!
پرواز شماره 2215 هواپیمایی هما که از تهران عازم کیش بود اشتباهی در بجنورد به زمین نشست!
مسافرها هم زمانی از این ماجرا مطلع شدند که خلبان ورود آنها به بجنورد را خوش آمد گفت.
سازمان هواپیمایی سعی داشت با بازگرداندن پول بلیت مسافرها، و در واقع رشوه دادن، از درز این خبر جلوگیری کند. اما مسافرها که از این اتفاق خشمگین بودند این رشوه را قبول نکردند.
فرسوده بودن ناوگان هواپیمایی بعلت تحریمها از جمله دلایل این اشتباه گفته شده.
همچنین یکی از کارکنان ارشد سازمان هواپیمایی که نخواست نامش فاش شود افشا کرده است که سال گذشته قرار بوده 50 دستگاه Map control با دور زدن تحریمها وارد کشور شده و مشکلات راداری هواپیماها حل شود اما یکی از مدیران ارشد سازمان مبلغ مورد نظر را اختلاس کرده و از کشور گریخته است.
صادق زیباکلام در توئیتی با اشاره به این اتفاق عجیب نوشت: کشوری که نمیتواند به هواپیماهایش فرق کیش و بجنورد را بفهماند، برای 25 سال بعد اسرائیل نقشه میکشد!
همچنین کاربران فضای مجازی با ترند کردن هشتگ #کیش_بجنورد_نیست به تمسخر این اتفاق و سوتی نادر هوایی پرداختند.
کارشناسان احتمال میدهند سازمان هواپیمایی جهانی (ایکائو) گرید ایران را در حوزه حمل و نقل هوایی کاهش داده و محدودیتهای جدیدی برای پروازهای از مبدأ ایران و ایرلاینهای ایرانی اعمال کند. همچنین بسیاری از ایرلاینهای بین المللی با توجه به بالا بودن ریسک پرواز تحت کنترل برجهای کنترل ایران، مسیرهای پروازی خود از حریم هوایی ایران را تغییر خواهند داد که این امر سالانه 500 میلیون دلار از درامدهای کشور خواهد کاست...
.
.
.
همه این چیزهایی که خواندید گفته میشد اگر آن اتفاق واقعا برای پرواز تهران-کیش افتاده بود. اما حالا که این اتفاق برای پرواز شماره ۳۲۷۱ بریتیش ایرویز که دوشنبه از لندن عازم دوسلدورف آلمان بود افتاده و هواپیما اشتباها در ادینبورگ اسکاتلند فرود آمده قضیه فرق میکند.
حالا همه میگویند «وای... چقدر کول... فکر کن میخواستی بری آلمان سر راه رفتی اسکاتلند. بدون اینکه پول دو تا بلیط بدی یه سر هم زدی ادینبورگ. هوای ادینبورگ هم که این وقت سال عالیه».
هواپیما بعد از چندین ساعت توقف در فرودگاه ادینبورگ اسکاتلند، این بار به سمت مقصد اصلی یعنی دوسلدورف آلمان پرواز کرده و بریتیش ایرویز هم در اطلاعیهای علت این قضیه را یک اشتباه اداری در رساندن طرح پروازی و نقشه ها و داکیومنت های یک پرواز دیگر به خلبان این هواپیما اعلام کرده است.
انگلیس، آلمان، اسکاتلند، اشتباه اداری، چندین ساعت تاخیر، چقدر خسارت مالی و... تامام!
به همین سادگی... به همین خوشمزگی...
اما اگر همین اتفاق در ایران افتاده بود آنگاه باید بوقهای رسانهای غربی را می دیدید که چه غوغایی در تخریب ایران و پمپاژ موج ناامیدی و بدبختی در مردم ایران می کردند...
💬 با اندکی تغییر از محمدرضا شهبازی
✅ t.me/Drsalaam
✅ ble.im/Drsalaam
✅ eitaa.com/Drsalaam
✅ Gap.im/Drsalaam
✅ Sapp.ir/Drsalaam
متن زیر را در اینستاگرام خواندم. خواندنش را توصیه میکنم.
مشاهدات میدانی یک مهندس سازه است که پس از سیل هیروشیما از آن شهر دیدار و با مسئولانش ملاقات کرده.
———
✍️اگر اين مقدار باران در هيروشيما مى باريد چه مى شد؟
محمدرضا اسلامی
اين روزها كه بحث سيل دامنگير استانهاى مختلف كشور شده، مرورى بر گزارش بازديد ميدانى كه بعد از بارندگى شديد در #هيروشيما داشتم، بى مناسبت نيست:
🔹١- ژاپن كشورى است كه تقريبا از همه منابع طبيعى بى بهره است، بجز "باران". از نفت و گاز و سنگ آهن و ... در ژاپن خبرى نيست. حتى زمين مسطح و فراخ هم در اين كشورِ كوهستانى، به آسانى يافت نمى شود. بيشترين بهره ژاپن از طبيعت، زلزله و باران است.
🔹٢- آسيب پذيرى ژاپن در برابر بارانهاى شديد باعث شده تا ژاپنى ها سرمايه گذاريهاي هنگفتى در زمينه شبكه هاى آب و فاضلاب، زهكشي، مهندسى رودخانه، سواحل و... طى چندين دهه انجام دهند.
روش و نحوه كار ژاپنى را هم مى شناسيم: وسواس و دقت بسيار (تا سرحد ممكن).
🔹٣- هر سال اواسط تابستان حدود دو ماه فصل بارندگيهاى شديد در ژاپن آغاز مى شود. روزهاى بسيارى در ماههاي جولاى و آگوست بارانى است. بارانهاى شديد. لذا مديريت شهرى ژاپن، به همان اندازه كه براى زلزله و آتش مهياست، براى سيل هم آماده و پرداخته است.
🔹٤- تابستان سال ٢٠١٤ نيمه شب بيستم آگوست، ابرهاى آسمان هيروشيما باريدن آغاز كردند. ✔️در فاصله ساعت يك ونيم نيمه شب تا ساعت چهار ونيم سحرگاه (سه ساعت) 217.5 ميليمتر باران باريد. (اين عدد را به خاطر بسپاريم. مقياس خوبى براى مقايسه با گلستان است) ✔️شهردار كازومى ماتسويى در ساعت ٤:١٥ سحرگاه اعلام وضعيت اضطرارى كرد. ولي حالا ديگر كمى دير بود چون باران زياد، باعث رانش زمين در قسمت شمالى شهر شد و "هفتاد وچهار" شهروند هيروشيما در آن ساعات سحرگاه، زير خروش سنگ و خاك و آب كشته شدند. ✔️بين ساعات ٤ تا ٦ صبح، در اثر سست شدن زمين، آوارى از خاك و سنگ (همچون سونامى) از سمت كوه به سمت خيابانهاى هيروشيما براه افتاد و متاسفانه بهاى اين بارندگى شديد با جان هفتاد وچهار ژاپنى كه در آن ساعت در خواب بودند برابر شد. ✔️علاوه بر اين، ٩٨٠ خانه هم دچار آسيب شديد شد. ✔️حدود سه هزار نيروى امداد براي پيدا كردن اجساد از ميان خاك و آوار به منطقه گسيل شدند.
نخست وزير، #شينزو_آبه در روز ٢٤ آگوست (چهار روز بعد) شخصا عازم منطقه شد ولي عنوان شد كه بدى هوا مانع رسيدن نخست وزير به هيروشيما شده است(؟!) ✔️امپراطور و همسرش چند هفته بعد براي تشكر از زحمات نيروهاى امداد به هيروشيما رفتند. ✔️در تاريخ ٥ سپتامبر كابينه ژاپن مبلغ ٩٠٠ميليون يِن براي بازسازي هيروشيما اختصاص داد.
🔹٥- چند هفته بعد از اين
ماجراها به اتفاق پروفسور تاكادا براي تهيه گزارش
- چند هفته بعد از اين
ماجراها به اتفاق پروفسور تاكادا براي تهيه گزارش بازديد ميدانى رفتيم و جلساتى با مديران اداره آب، شهردارى و فاضلاب شهرى هيروشيما برگزار شد. (لينك يادداشت درباره آن جلسات در پى نوشت🔻) در ميان شهرهاي زيباى ژاپن، #هيروشيما حكايتش فرق مى كند. همه شهرها برايشان مهم هستند ولى هيروشيما همچون پاره تن ژاپن است.
شهرى كه يكبار كلا نابود شده و بعد آجر به آجر و خيابان به خيابان، از نو ، ساخته شده است.
🔹در جلسات، وقتي #مكانيزم رانش زمين و شروع سونامى خاك و سنگ را توضيح دادند، جويا شدم كه چرا با وجود چنين نقشه ها و اطلاعات دقيقى از بروز فاجعه پيشگيرى نكرديد؟
پاسخ اين بود كه نقاط متعددى در پيرامون شهر هيروشيما مستعد بروز مشكل هستند. شهر گسترش پيدا كرده و ما هنوز موفق به ايمن سازى همه نقاط نشده ايم. بودجه نيست. (ژاپن-سال ٢٠١٤)
🔹٦- سيل به شهرهايمان آمده و آسيب رسانده. اما يادمان نرود اين ميزان آب حتي در #ژاپن و #آمريكا هم مشكلزا هست. دو #بحران بزرگ را در ژاپن و آمريكا از نزديك شاهد بودم. سونامى و زلزله #توهوكو و #آتش كاليفرنيا. در هر دو بحران، دو كشوري كه مدعى سابقه و استادى در زلزله و #مديريت_آتش هستند در كارِ طبيعت فرو ماندند. قدرت شگفت طبيعت است و عجز بشر.
🔹٧- در ملامت كردن همديگر قدرى تامل كنيم. بعد از فاجعه سونامى و انفجار نيروگاه فوكوشيما، هرگز نشنيدم يك #ژاپنى بگويد: مديران احمق #شركت_برق توكيو ديوار مقابل
نيروگاه را كوتاه ساختند و فاجعه آلودگى هسته اى رخ داد. در كاليفرنيا در زمينه آتش كار مى كنم و هرگز نشنيدم يك آمريكايي بگويد مديران نالايق #آتش_نشانى عُرضه مهار آتش را نداشتند و در دوهفته هزاران خانه در آتش سوخت.
سفينه به فضا مى فرستيد و ناو هواپيمابر به خليج فارس، ولى در نياز لجستيك آتشِ يك شهر در مى مانيد..
...
به کانال علی علیزاده بپویندید @jedaall
هدایت شده از جدال
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زمان این تصاویر صد سال پیش نیست. تیر۱۳۹۷ است. یعنی نه ماه پیش.
مکان این تصاویر کشور جهان سومی و تحت تحریم ایران نیست. ژاپن است. کشوری که برای چند دهه دومین قدرت تکنولوژیک و اقتصادی جهان و متحد اصلی آمریکا بوده است.
در این طوفان دویست و بیست و پنج نفر کشته شدند و هزار و صد میلیارد دلار یعنی دلار معادل بیست سال صادرات نفت ایران به اقتصاد ژاپن خسارت آمد. ژاپنی که قرار است همه چیز را محاسبه کند و برابر قدرت طبیعت ضد ضربه باشد.
این چند روز به اسم نقد و اعتراض و تحلیل کارشناسانه عدهای ضربه بدتری از این سیل به هشتاد میلیون ایرانی زدند و انها را به همه بنیان های اجتماعی و سیاسی شان بدبین و بی اعتماد و منزجر کردند. باید یقه همه این کرکسهای وطن ستیز و قاتل امید و کاسب لایک را گرفت و مجبور شان کرد این تصاویر را ببینند.
به کانال علی علیزاده بپیوندید @jedaall
چه کنیم تا ریشه ربا قطع شود؟
رهبر معظم انقلاب:
یکی از ریشه های ربا مصرف گرایی است؛ مصرف گرایی یعنی ما هر چه گیر می آوریم صرف اموری کنیم که جزو ضروریات زندگی ما نیست.
#قناعت
#ساده_زیستی
🌹👉 @golchinseyasy
دادستان کل کشور:
🔹قطع وابستگی به اقتصاد دشمن قطعا یکی از راهحلهای جهادی است؛ این امر حاصل نمیشود مگر اینکه اقتصاد کشور متوجه به مسائل داخلی شود و مشکلات کشور از لحاظ اقتصادی در درون حل شود.
🔹دولت و مدیران اقتصادی باید با مدیریت، برنامهریزی و روحیه جهادی در مقابله با جنگ اقتصادی که دشمن ایجاد کرده به نحو مناسب عمل نموده و مشکلات را حل و فصل کنند.
@jaarchi
🌀چرا آخوندهای تلویزیون کودن اند؟
🖋عطا یاوری
🔻حماقت ویژگی مشترک اکثر آخوندهایی ست که در سینما و تلویزیون نمایش داده می شود. این شب ها تلویزیون جمهوری اسلامی، حکومتی که مخالفانش آن را #حکومت_آخوندی می دانند، آخوندی را به نمایش گذاشته که رفتارهایی به دور از رفتارهای مردم عادی دارد. حاج آقای افشار که بارها مورد تمسخر دیگران در فیلم قرار میگیرد هم وکیل دادگستری ست و هم داور فوتبال. تا دلتان بخواهد رفتارهای احمقانه دارد؛ از داد و هوار وسط صحبت دیگران تا تعارف بیسکویت افتاده در چایی اش به مهمان.
🔻مردم ایران این روزها چه آخوندهایی در تلویزیون می بینند؟ آنهایی که تا کمر در گل فرو رفته اند تا بلکه قدری از دردهای #سیل_زده_گان بکاهند یا آنی که وکیل یک صادرکننده است و به شدت کودن؟
🔻نگارنده از صداوسیما به عنوان سرباز خط مقدم جنگ رسانه ای همواره دفاع کرده و بسیاری از نقدها را در پازل جنگ رسانه ای می داند اما با این گل به خودی ها چه میتوان کرد؟ این همه #تصویرسازی_غلط و مغرضانه از روحانیت را چطور میتوان توجیه کرد؟ آن هم در روزهایی که تعداد زیادی از روحانیون در میان مردم سیل زده بیل به دست گرفته اند و مشغول خدمت رسانی اند.
#تبلیغ_علیه_روحانیت
#روحانیت_در_رسانه
#مناهج
@Manahejj
✅ گلچین سیاسی و اجتماعی
🌀چرا آخوندهای تلویزیون کودن اند؟ 🖋عطا یاوری 🔻حماقت ویژگی مشترک اکثر آخوندهایی ست که در سینما و تلوی
باید پرسید حوزه علمیه کجای این داستان قرار دارد؟
آیا اعتراضی خوهد کرد؟
آیا همیشه باید منتظر ضعف عملکرد حوزه علمیه و جامعه مدرسین حتی در موضع انفعال باشیم؟
خاطره ای از حجت الاسلام حسین جلالی ریاست دفتر علامه مصباح (دامت برکاته):
🔻چند روز قبل که به شهرستان زیبای مرودشت از توابع شیراز سفر کرده بودم، با جوانی به نام سید مرتضی ملاقات کردم. جوانی فعال و پرانرژی، در خدمت انقلاب و مردم و همچنین مخلص. دانشجو بود و به تازگی مسیر علم دین را انتخاب کرده بود.
🔻از او پرسیدم شما که دانشجوی فارغ التحصیل رشته عمران از دانشگاه شیراز بودی، چرا برای ارشد ادامه ندادی؟ در پاسخ گفت:
اتفاقا برای مشورت درباره همین موضوع خدمت حاج حسین یکتا رسیدم، نمیدانستم در مقطع کارشناسی ارشد همین رشته ادامه دهم یا اگر که تکلیف باشد طلبگی و مسیر روحانیت را برگزینم.
🔻 ایشان ابتدا از علایق و استعدادهای من پرسید. همچنین درباره خانواده و همسرم هم سوالاتی کرد و سپس چنین پاسخ داد:
" فلانی در معبر قبل از ظهور هیچ راهی جز طلبگی برای نیروهای حزب اللهی باقی نمانده است...
"@golchinseyasy
تصویر آنها و تصویر ما
🔸 تصاویری را که در این صفحه اینستاگرامی می بینید (https://www.instagram.com/p/BvjKJzqAJzO/?hl=en)
بیبیسی فارسی یا کرکسهای وطنستیز به من و شما نشان نمیدهند. و حتی مصلحان داخلی و دلسوزان محیط زیست هم که میخواهند ما را شوک درمانی کنند این تصاویر را سانسور میکنند.
🔹زمان این تصاویر صد سال پیش نیست. مکان این تصاویر ایران جهان سومی نیست که برای دویست سال توسط غرب عقب نگه داشته شده بود. ایرانی که تا چهل و پنج سال پیش با یک تهدید بریتانیا استان بحرین اش را واگذار میکرد. ایرانی که تا سال انقلاب پنجاه و دو درصد مردمش حتی سواد خواندن و نوشتن نداشتند. ایرانی که چهل سال گذشته روزی بدون تحریم و فشار خارجی نبوده است.
🔸زمان تصاویر ابتدایی، دیماه هزار و سیصد و هشتاد و نه است. مکانش هم کوینزلند استرالیا است. معبد غربزدگانی که برای مهاجرت به آن حاضرند در اقیانوس غرق شوند.
🔸و زمان تصاویر انتهایی خرداد هزار و سیصد و نود و پنج است. مکانش هم براونشباوخ المان است. بزرگترین اقتصاد اروپا.
🔹تلفات سیل استرالیا سی و سه نفر بود و سه نفر هم هنوز گم شدهاند. خسارتش هم بنابه گفته ای بی سی نیوز سی میلیارد دلار استرالیا که تقریبا معادل پیشبینی از صادرات امسال نفت ایران است. سیل آلمان هم یازده نفر را کشت و یک میلیارد یورو فقط به استان باواریا ضرر زد.
🔸مطمئنم افسران سایبری و کرکسهای وطن ستیز باز راه خواهند افتاد و بهانه برای نشنیدن اصل حرف پیدا خواهند کرد. دیروز مقایسه ایران و ژاپن را زیر سوال بردند چرا که ژاپن جزیره است و چرا که بارش ژاپن بیشتر بوده و چه و چه و مطمئنم امروز هم مقایسه ایران و استرالیا و ایران و آلمان را زیر سوال میبرند.
🔹درست میگویند. مقایسه دو کشور با دو تاریخ و اقتصاد و جامعه و طبیعت مختلف علمی نیست. اما آنها نمیگویند چرا تمام گفتار سیاسی شان صبح تا شب مقایسه با غرب است و مقایسه با غرب است و مقایسه با غرب است. چرا صد و پنجاه سال فقط خود را با غرب مقایسه کردهاند. مقایسه با کشورهای غربی فقط وقتی به کار کرکسهای داخلی و خارجی میآید که باعث افزایش حس فلاکت در هشتاد میلیون ایرانی شود. آنها تصمیم شان را از قبل گرفتهاند. ایران باید تحقیر شود. ایران باید در ذهن مردمش بیخرد و ناتوان و سراسر فساد و سراسر ناکارآمدی تصویر شود. ایران باید شکسته و ورشکسته و مخروبه تصویر شود. چرا که تحریم و ورشکسته کردن و حمله خارجی و مخروبه کردن کشوری با چنین تصویر و وجههای آسانتر است.
🔹چرا که تحریم و حمله نظامی ورشکسته و مخروبه کردن کشوری با «تصویری» شکسته، مشروع و آسانتر است. چرا که مردم میپرسند مگر چیز سالمی مانده که نگران تخریبش باشیم؟ چراکه جهان امروز جهان بازنماییها و تصاویر است و اگر کشوری را شکسته تصویر کنی، بیش از نیمی از راه شکستن آن کشور را آمدهای.
🔸و این شکستن «تصویر» ایران در ذهن ایرانیان اساس استراتژی جنگ رسانه غرب و مقدمه نابودی ایران است و هزار و سیصد و نود و هشت سال اوج گرفتن این استراتژی.
🔹و وای بر مصلحان ساده لوح داخلی که با نیتی خیر ولی به خاطر ندانستن مناسبات پیچیده جهانی و به علت نزدیک بینی و محلی اندیشیدن دقیقا در جهت استراتژی ویرانسازی #تصویر_ایران قدم برمیدارند و به ماشین جنگ تصویری دشمن ناخواسته مهمات میرسانند.
به کانال علی علیزاده بپیوندید
@jedaall