هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_بدون_روغن 😍😋
به ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد سیب زمینی، پیاز ، هویج رنده شده (از هرکدام یک عدد)
۱ عدد فلفل دلمه خرد شد
۱ دسته کوچک شوید ساطوری شده
۳ حله سیر رنده شد
۲ عدد تخم مرغ
ادویه(پودر کاری، پاریکا، فلفل سیاه)
نمک اضافه و حسابی خوب ورز بدید
داخل سینی فر رو با فرچه روغنی چرب کنید و از مواد تو دست بهش شکل بدید و داخل سینی بچینید روش رو با قاشق مثل ویدیو طرح بندازین بزارین تو فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه در آخرم با پیاز و شوید سرو کنید
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
17.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد ذرت و سیب زمینی 😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی🥔 : ۴ تا متوسط
خیارشور🥒: ۴، ۵ تا
ذرت🌽: دو ق غ
جعفری خورد شده🍀: ۲ ق غ
پیازچه خورد شده🌱: ۲ ق غ
برای سس:
ماست🍶: ۲ ق غذاخوری
مایونز چیلی یا ساده🥣: ۱ ق غ
خردل: ۱ ق غ
روغن زیتون🫒: ۴ ق غ
آب خیارشور🍾: ۱/۴ استکان
شوید خورد شده🌿: ۱ ق غ
ادویه ها:
نمک 🧂
فلفل سیاه و قرمز🌶
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله رو اینجوری درست کن😍
مواد لازم :
ژله آلورا ۳ بسته
ژله پرتقالی ۳ بسته
شیر ۱ لیوان
خامه ۲۰۰ گرم
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#کوکو_مرغ_پنیر
📝مواد لازم:
🔸سینه ی مرغ بدون استخوان : 700 گرم
🔸تخم مرغ : 2 عدد.
🔸آرد سوخاری : 4 قاشق غذاخوری.
🔸پنیر پیتزا ی رنده شده : 1 پیمانه.
🔸جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری.
🔸فلفل دلمه ای قرمز : 2 قاشق غذاخوری.
🔸پیازچه ی خرد شده در صورت تمایل : کمی.
🔸نمک و فلفل : به میزان لازم.
💫ابتدا سینه ی مرغ رو با کمک تخته و چاقوی تیز، ریز خردمیکنیم.
🔸 سپس همه ی مواد رو داخل ظرفی میریزیم و خوب مخلوط میکنیم کمی با دست ورز میدیم تا منسجم بشوند.
🔸حالا با کمک اسکوپ بستنی یا قاشق کمی از مواد برداشته داخل تابه میریزیم،با دست هم میشه حالت داد.
🔸 و با قاشق روشون رو صاف میکنیم. حرارت حتما ملایم باشه تا کاملا مغز پخت شوند.
🔸سپس روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافه شون خارج شود.
✨نوش جان✨
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#رول_سوخاری_مرغ_ژامبون🌹🍃
مواد لازم
👇👇👇
فیله مرغ: 3 عدد
ژامبون: 3 ورقه
پنیر چدار: 3 ورقه
تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
پودر سوخاری: 2 پیمانه
روغن: برای سرخ کردن
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سیر (له شده): 2 حبه
پاپریکا: به مقدار لازم
طرز تهیه
👇👇👇
با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند
نوش جان👌
وقتی با خودِ درونت به صلح برسی
به جسم و روحت احترام بزاری،روی خودت کار کنی
و هوای خودت رو داشته باشی،قلق های خودت رو خوب یاد بگیری و از تنهائیت لذت ببری،میشه گفت تو آدم بالغی هستی...
با خودتون به صلح برسید🥰🌱
🌺🌺
بازار تبریز از بزرگترین و مهمترين بازارهای سرپوشیده ایران و آسیا بشمار میرود. این بازار با مساحت یک کیلومتر مربع، بزرگترین بازار سرپوشیده جهان است كه در سال ۱۳۸۹ در یونسکو به ثبت رسید
@AsrTarikh
1.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
تو تلاش میکنی و خدا
میبینه و همین کافیه... 🌿
.