🔹هفت تصور اشتباه #قبل_از_ازدواج
🌻عوضش مي كنم!
اگر شما هم چنین فکری را در سر دارید، نباید فراموش کنید که شما و همسرتان، از دو خانواده و دو فرهنگ متفاوت هستید و هرگز نمی توانید دنیا را از یک دریچه ببینید. بعضی ویژگی های همسرتان، تقریبا غیر قابل تغییر است، این را بپذیرید.
🌻باید برای هم بمیریم!
اما گمان نکنید برای داشتن یک زندگی عاشقانه، نیاز به یک زندگی افسانه ای دارید، درست است که باید خواستگارتان را دوست داشته باشید، اما قرار هم نیست هر روز فیلم هندی بازی کنید...!
🌻عشق با گذشت زمان تمام می شود!
یک عشق واقعی می تواند با آرامش و روزمرگی هم همراه شود. مرحله دوم عشق، صمیمیت و همراهی است و اصلا به معنای پایان عشق نیست.
🌻مسئولیت اداره زندگی به عهده مرد است!
اگر می خواهید زندگی موفق و آرامی داشته باشید، از همان اول سنگ ها را وا بکنید و مسئولیت ها را تقسیم کنید.
🌻مردها ارزش حمایت را نمی فهمند!
مردها خیلی راحت تفاوت شما با زنان دیگر را می بینند.
🌻به خاطر من هر کاری می کند!
درست است که عشق قدرت می آورد، اما قرار نیست که از مرد زندگی تان، به گناه عاشق شدن، یک فرد ضعیف و زیردست بسازید.
🌻خودم را دوست دارد نه جسمم را!
خیال نکنید مردی که عاشق تان است، به جسم شما نیازی ندارد و تنها به تفکرات و کلام شما اهمیت می دهد.
✅ملاکهای ازدواج صحیح⁉️
بزرگترین انها هر دو با یک هدف ازدواج کنید.
باهدف خوشبخت کردن همدیگر زندگی را اغاز کنید.
هر کدام جدا تصمیم بگیرید طرف مقابل (همسر)خود را خوشبخت کنید
به هر قیمتی شده
🔷 وحدت نظر در روش پول در آوردن و خرج کردن
🔹اولویت بندی در زندگی مشابه داشته باشید
🔷 راستگویی و صداقت
🔹شباهت در فرایند تصمیم گیری ( در خانواده چه کسی و چطور باید تصمیم بگیرد )
🔷 گذشته همدیگر را بدانید ( کلیات نه جزئیات)
🔹 اتحاد نظر در مورد کودکان ( تعداد بچه ها و نحوه بزرگ کردن آنها )
🔷اتفاق نظر در مورد محل زندگی
🔹چگونگی ارتباط با دوستان و خانواده
🔷با شک و دودلی ازدواج نکنید
🔹اگر شب عروسی هم متوجه اشتباه شدید برگردید
🔷بعضی مواقع 2 تا 4 ساعت روان درمانی می تواند چراغ سبز یا قرمزی را مشخص کند که خیلی کمک کننده است.🔹🔷
❤️ تله های "ازدواج و عاشقی"❤️
1️⃣ تله اول: فقط زیبایی و ظاهر
2️⃣ تله دوم: موقعیت اجتماعی
3️⃣ تله سوم: عجله
4️⃣ تله چهارم: فرار از احساس تنهایی
5️⃣ تله پنجم: شناخت ناقص
6️⃣ تله ششم: بحرانها و زخمهای گذشته
7️⃣ تله هفتم: احساسات و هیجانات شدید
8️⃣ تله هشتم: چشم و همچشمی
9️⃣ تله نهم: ترس از بالا رفتن سن
👈 دانستنی های #قبل_از_ازدواج
«روانشناسی قبل از ازدواج»
روانشناسی قبل از ازدواج نوع خاصی از درمان است که به زوجین کمک می کند تا برای ازدواج آماده شوند. با مشارکت در روانشناسی قبل از ازدواج ، زوجین می توانند شروع به ایجاد یک رابطه سالم و قوی کنند که سبب فراهم شدن پایه های سالم تری برای جامعه می شود. روانشناسی قبل از ازدواج می تواند به زوجین از هر جنس ، نژاد و مذهبی کمک کند تا زمینه های بالقوه درگیری در روابط خود را شناسایی کرده و به آنها بپردازند. علاوه بر این ، روانشناسی می تواند در بعضی از موارد از تجمع مسائل کوچک در آینده جلوگیری کند.
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
✅نکاتی که افراد مجرد باید بدانند 👇👇
🔹به افراد #مجرد توصیه میشود:
▫️ـ از برقراركردن روابط ناموفق و غیرعملی اجتناب كنید و مراقب گزینههای نامناسبی كه به شما پیشنهاد میشود یا شما به دیگران پیشنهاد میكنید، باشید. در این میان (گزینهها) افرادی میتوانند اهل بدرفتاری باشند یا جزو كسانی باشند كه نمیتوانند یا نمیخواهند دنبال تعهد واقعی باشند. #انتخاب با شماست.
▫️ـ از آمادگی احساسی و هیجانی خود مطمئن شوید. اگر از قبل روابطی داشتهاید كه هنوز با آن مشغله ذهنی دارید پس برای یك رابطه ماندگار هنوز آماده نیستید. همچنین بدانید در هر مقطعی از زندگی یك نفر هست كه به شما علاقهمند شود و به شما نیاز بیشتری داشته باشد تا شما به او. نباید فقط صرف نیاز طرف مقابل «درگیر» رابطه با وی شوید.
▫️ـ روی ارزشهای اصلی خود تمركز كنید. به صفات، خصوصیات و رفتارهایی كه طرف مقابلتان حتما باید داشته باشد فكر كنید. شاید صداقت، وفاداری، قابل اعتماد بودن، دلسوزی و شوخطبعی برای شما ارزشمند باشد.
▫️ـ مراقب «سندرم یك روح در دو بدن» باشید. این یك حقیقت ریاضی است كه هر چه شرایط شما برای پیداكردن یك جفت «كامل» سفت و سختتر باشد، افراد كمتری با شرایط شما تطبیق خواهند یافت، بنابراین باید زمان بیشتری را صرف پیداكردن شخص مناسب كنید؛ پس مراقب باشید دچار این «سندرم» نشوید.
▫️ـ ببینید آیا واقعا به یك رابطه جدید نیاز دارید و رابطه جدیدی را میخواهید و از خود بپرسید اگر الان رابطه دلخواه خود را داشتم، اوضاع چه فرقی میكرد؟ سپس به واكنشتان در برابر این سوال فكر كنید.
▫️ـ هنگام مجردی هرگز این باور دردآور را كه «راهحلی ندارید» دنبال نكنید. وقتی به این باور غلط پناه میبرید نهتنها اوضاع بهتر نخواهد شد، بلكه رنج زیادی را به خود تحمیل میكنید، بخش عاقلوجود شما میگوید شما بدون وجود دیگری نیز زنده خواهید ماند و به زندگی ادامه خواهید داد و اگر باورهای غلط خود را درباره تجرد كنار بگذارید؛ حتی خوشحالتر، قویتر و كامرواتر نیز خواهید شد!
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
«اهداف روانشناسی قبل از ازدواج چیست؟»
تغییر نظر در رابطه : در طول فرایند درمانی ، مشاور به هر شریک کمک می کند تا رابطه را به شکلی عینی تر بررسی کند و به زوجین کمک می کند تا یاد بگیرند که چگونه با یکدیگر تعامل داشته باشند .
درک کنید که چگونه مسائل فرهنگی بر یک رابطه تأثیر می گذارد : خانواده و عقاید فرهنگی بر چگونگی درک شرکاء از همه روابط در زندگی خود تأثیر می گذارد. همچنین بر رفتارهای روزمره مانند خوردن ، کار کردن و مدیریت پول تأثیر می گذارد. تفاوت در انتظارات فرهنگی می تواند باعث ایجاد مشکل در رابطه شود. هرچه زودتر زوجین یاد بگیرند که این اختلافات را شناسایی و مدیریت کنند ، بهتر می شوند. روانشناسی قبل از ازدواج می تواند به آشکار کردن این مشکلات کمک کند و به زوجین آموزش دهد که چگونه از هنر سازش استفاده کند.
بهبود ارتباطات : ارتباط موثر یکی از مهمترین عوامل ایجاد یک رابطه سالم است. روانشناسی قبل از ازدواج به زوجین کمک می کند تا چگونگی صحبت صریح با یکدیگر را یاد بگیرند و افکار و احساسات خود را به صورت سالم بیان کنند.
نقاط قوت را شناسایی کنید : روانشناسی قبل از ازدواج می تواند به زوجین کمک کند نقاط قوت در رابطه به عنوان یک کل یا هر یک از شرکای شخصی خود را شناسایی کنند. درک کامل از جنبه های قوی تر اتحادیه به ایجاد انعطاف پذیری و پایه و اساس محکمی برای ایجاد ازدواج کمک می کند.
انزوا و دوری عاطفی را کاهش دهید : بسیاری از افراد در بیان احساسات خود مشکل دارند ، بنابراین برخی از شرکا به سادگی از انجام این کار خودداری می کنند. این نوع انزوا تقریباً همیشه به مشکلات جدی در روابط منجر می شود. روانشناسی قبل از ازدواج به زوجین کمک می کند تا یاد بگیرند چگونه احساسات خود را به روشی بیان کنند که آنها را به هم نزدیک کند نه اینکه از هم جدا شوند.
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
💎تفاهم یا توافق⁉️
مسئله اینست❗️
🔹💠متأسـفانه در ميان مردم، اكثراً تفاهم با توافق اشتباه گرفته ميشود.
تفاهم يعني فهـم نزديـك بـه هـم داشتن اما توافق يعني تلاش براي رسيدن به يك فهم نزديك به هم.
🔹💠افرادي كه با هم تفاهم دارند به راحتي و سهولت با هم روزگار ميگذرانند اما آنها كه با هم توافق كرده اند ممكن است در طول زمان به توافقات خود پايبند نباشند و از توافق خود عدول كنند.
تفـاهم يعنـي من و تو بدون اينكه از قبل با هم توافق كرده باشيم، نظراتمان نزديك به هم است.
🔹💠اما توافق يعني من و تو لازم است انرژي مصرف كنيم و نظراتمان را به هم نزديك كنيم.
تفاهم بدون نياز به صرف انرژي به دلايل مختلف از جمله پيشينه ي همانند، از قبل در همسران وجود دارد.
💠🔹دليل اصلي اينكـه ذكـر مـيشـود افـرادي كـه تفـاوت زيـاد سـني، فرهنگي اجتماعي، تحصيلي، ديني و ... دارند براي ازدواج با يكديگر مناسب نيستند، ايـن است كه اين افراد تفاهم زيادي با هم نخواهند داشت.
🔹💠تفاوتهاي فرهنگي، قـومي، نـژادي، سني، مذهبي، اجتماعي و تحصيلي باعث ميشـود كـه نگـرش افـراد بـه دنيـا و موضـوعات زندگي متفاوت باشد. وقتي كه نگرشها متفاوت باشد تفاهم با مشكل روبرو خواهد شد.
🔹💠مطمئناً توافق جايگاه بسيار مهمي در زندگي مشترك دارد اما آنچه در مورد انتخاب همـسر مهم است، تفاهم است. براي آنكه بفهميم با چه كسي تفاهم داريم لازم است خودمان را و خواسته هاي خودمان را بشناسيم و از آنجا كه ازدواج حـوزه اي اسـت بـا متغيرهـاي متعـدد، وقتي همسران در مورد هر كدام از اين متغيرها فهم نزديك به هم داشـته باشـند، مـيتـوانيم بگوييم كه در مورد آن مطلب باهم تفاهم دارند.
دانستنی های #قبل_از_ازدواج