eitaa logo
ازدواج گل‌های محمدی
1.5هزار دنبال‌کننده
15.1هزار عکس
5.5هزار ویدیو
877 فایل
ما واسطه خیر میشویم برای ازدواج مومنین وولایی ها #ازدواج_دائم #تک_همسری #سنتی #اسلامی کپی مطالب، با ذکر پنج صلوات هزینه ثبت نام ۷۵ هزار تومان ارتباط با ادمین جهت ثبت نام 👇 @golnarjec لینک کانال👇👇 https://eitaa.com/joinchat/439025716C4a3fc932b2
مشاهده در ایتا
دانلود
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو این هوای گرم خیلی میچسبه😋 با 🍒 🔹مواد لازم دسر: 4 لیوان شیر (اندازه لیوان استفاده شده  200 میلی لیتر یا معادل چهار پنجم لیوان فرانسوی) 2 ق غ سرپر آرد 2 ق غ نشاسته ذرت 1 لیوان شکر کمی وانیل ایرانی 1 ق غ کره 1 بسته شکلات تلخ (80 گ) 1 پاکت خامه صبحانه (200 گ) 🔹طرز تهیه دسر: برای محلبی شیر ، آرد ، نشاسته ، شکر و وانیل را در یک قابلمه بریزید و با همزن دستی به خوبی هم بزنید سپس قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته و مرتبا هم بزنید و بپزید. وقتی روی محلبی حباب زد و غلیظ شد، کره را اضافه کرده و محلبی را هم بزنید.در آخر یک بسته شکلات تکه شده را اضافه کرده و هم بزنید تا محلبی یکدست شود و شکلات آب شود. در این مرحله زیر اجاق گاز را خاموش کنید و بزارید محلبی ولرم شود در این بین گاهی هم بزنید تا محلبی رویه  نبندد. بعد از ولرم شدن خامه را اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست و صاف شود و سپس در ظرف های پذیرایی تقسیم کرده و بریزید. ادامه آموزش با 🍒👇👇👇
🔹مواد لازم سس آلبالو: ‌1 کاسه آلبالو یخ زده یا  تازه 2 ق غ شکر 1 ق م نشاسته ذرت 1 ق غ آبلیمو 1 ق چ کره (کره برای شفاف و براق شدن سس استفاده می شود) 🔹طرز تهیه سس آلبالو: بزارید یخ آلبالوهای یخ زده باز شود و هسته آلبالو ها را خارج کنید. آلبالوها را با، شکر، نشاسته و آبلیمو را در قابلمه کوچکی بریزید و مرتبا هم بزنید و بپزید. وقتی غلیظ شد برای براق شدن سس، کره را اضافه کنید و هم زده و وقتی سس کمی خنک شد داخل ظرف ها روی دسرها  بریزید. این سس خیلی خوب خوشمزه میشود میتوانید در اندازه زیاد درست کنید. مقدار آلبالوها میتونه به اندازه کاسه سوپ خوری باشد. باتشکر از همکار محترممون🌼 🚫انتشار آموزش ها فقط با لینک🚫 🍪 شیرینی‌کده سراج 🍪               👩‍🍳 @serajcook 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ♨️ سراج پَز 🔻بدون کره 🔹مواد لازم: آرد گندم ۲ پ شکر ۱ پ آب ۱ پ روغن ۱ پ گلاب نصف پ پودر هل نصف ق چ زعفرون دم کشیده به میزان لازم 🔹طرز تهیه: ابتدا شهد درست کنید شکرو با یک پیمانه اب بریزید تو قابلمه و بزارید حل شه و بعد گلاب و پودر هل و زعفرون و اضافه کنید و زیر شعله رو خاموش کنید تا عطر هل از بین نره، حالا آردو بریزید تو قابلمه و تفت بدید هم میتونید ابتدا تفت بدید و بوی خامی گرفته بشه و به رنگ دلخواه در بیاد و بعد خنک شد الک کنید که گلوله نشه یا میتونید همون ابتدا با روغن تفت بدید و به رنگ دلخواهتون دربیارید، ولی گزینه اول اگه ارد و تفت دادید و بعد از خنک شدن الک کردید دیگه گلوله نمیشه. بعد که به رنگ دلخواه درومد شهدو در چند مرحله اضافه کنید و تا زمانی که حلوا وسط ظرف جمع بشه و بعد تا داغه بریزید تو ظرف مورد نظر و تزئین کنید. باتشکر از خودم سراج، عزیز دلها☺️😅 🚫انتشار آموزش ها فقط با لینک🚫 🍪 شیرینی‌کده سراج 🍪            👩‍🍳 @serajcook 👩‍🍳