#سمبوسه
طرزتهیه:
براى آماده كردن اين سمبوسه سيب زمينى رو آبپز و رنده ميكنيم ، پياز رو نگينى خورد وبا زرد چوبه تفت ميديم و گوشت چرخ كرده رو اضافه ميكنيم و با فلفل و آويشن تفت ميديم قارچ و فلفل دلمه و كمى رب و در آخرجعفرى و گشنيز و پيازچه ريز شده و نمك و سيب زمينى و پنير پيتزا رو اضافه ميكنيم وكمى هم ميزنيم و شعله رو خاموش ميكنيم.
ميتونيد از زرشك و هويج رنده شده و تخم مرغ آبپز هم استفاده كنيد.
ميتونيد سيب زمينى رو نگينى خورد كنيد و داخل روغن كمى تفت بديد.
نون لواش تازه ونرم رو من به شش قسمت تقسيم كردم كه سمبوسه ها كوچيك و لقمه اى بشن.
مواد رو از يك طرف نان ميزاريم و به صورت مثلثى نان رو در مياريم و داخل روغن سرخ ميكنيم.
.
┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓
┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━
#لازانیا_گوشت_قارچ
مواد لازم:
لازانیا
سس گوشت
سس لازانیا
پنیر پیتزا ۲۵۰گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
سس لازانیا:
۳ قاشق غذا خوری ارد را در ۵۰ گرم کره تفت می دهیم. سپس ۷۰۰ میلی لیتر شیررا اضافه کرده میگذاریم غلیظ شود . نمک ,فلفل ,عصاره ی مرغ را اضافه کرده هم می زنیم .
اگر گلوله شد میتوانیم از صافی رد کنیم.
بعد از سرد شدن ۱۰۰ گرم خامه به آن اضافه می کنیم.
سس گوشت:
یک عدد پیاز را خورد کرده با مقدار کمی روغن تفت میدهیم. بعد از سرخ شدن ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس دو قاشق رب , نمک فلفل , ادویه , پودر سیر , ادویه ی لازانیا را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در اخر قارچ ورقه شده را میریزیم و با حرارت زیاد تفت می دهیم.
کف ظرف پیرکس یا هر ظرفی که قابل استفاده در فر است را کمی چرب کرده یک لایه لازانیا چیده روی ان سس لازانیا بعد یک لایه سس گوشت و یک لایه پنیر پیتزا میریزیم بعد لایه ی بعدی لازانیا ,بعد سس لازانیا , سس گوشت و پنیر تا مواد به اخر برسد.
لایه ی اخر باید پنیر باشد .
ظرف را در فر گرم شده ی ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میپزیم تا روی لازانیا طلایی شود.
.
┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓
┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━