eitaa logo
ازدواج گل‌های محمدی
1.5هزار دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
6هزار ویدیو
954 فایل
ما واسطه خیر میشویم برای ازدواج مؤمنین ولایی ها #ازدواج_دائم #تک_همسری #سنتی #اسلامی کپی مطالب، با ذکر پنج صلوات هزینه ثبت نام ۹۰هزار تومان ارتباط با ادمین جهت ثبت نام 👇 @golnarjecc لینک کانال👇👇 https://eitaa.com/joinchat/439025716C4a3fc932b2
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 نشاسته 1 لیوان . شکر 2 لیوان . گلاب نصف لیوان آب 3 لیوان . وانیل 1/4 قاشق چایخوری . پودر ژله دلخواه یک قاشق غذاخوری . پودر نارگیل و پودر گردو به مقدار لازم طرز تهیه : نشاسته را داخل آب حل کنید وآن راصاف کنید سپس شکر را به آن اضافه کنید. محلول نشاسته را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا محلول نشاسته شفاف شود سپس حرارت را بسیار کم کنید و وانیل و گلاب را اضافه نمائید.پودر ژله را داخل نصف فنجان ابجوش حل کنید وبه مایه اضافه کنید.وبگذارید روی حرارت بماند تا مایه کاملا غلیظ شود. داخل سینی یا ظرف پیرکس پودر نارگیل بریزید مایه باسلوق را روی پودر نارگیل بریزید وکف ظرف پهن کنید,سپس با قاشق روی باسلوق را صاف کنید ورویش پودر نارگیل یا پودر گردو بریزید در یخچال قرار دهید وبعد از چندساعت درآورده وبه شکل دلخواه برش بزنید. . ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓ ┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━
ارد سفید قنادی یک پیمانه کره پنجاه گرمی،اب سرد یک پیمانه شربت بار یک ق غ شربت بار برای غلطوندن بامیه ها تخم مرغ دو تا، وانیل کمی اول کره و اب و شربت بار رو روی شعله میذاریم و صبر میکنیم کره اب بشه.و از کناره ها شروع ب جوشیدن کنه.ارد رو ریخته شعله باید ملایم باشه و ارد رو هم بزنید تا وسط قابلمه جمع بشه و حالا باید مرحله داغ زدن انجام بشه دایم خمیر رو باشعله ملایم زیرو رو کنید حدودا ده دقیقه بعد خاموش کنید و صبر کنید تا کاملا سرد بشه. حالا اول یک تخم مرغ رو بشکونید داخلش و وانیل بزنید و باهمزن برقی هم بزنید یا با دست ورز بدین.بعد تخم مرغ دوم رو بشکونید داخلش ،خمی چسبناکی بدست میاد توی قیف ک سرش ماسوره داره بریزید و توی روغن سرد شکوفه بزنید.نوک قیچی رو هی چرب کنید. حالا بذارید روی شعله تا روغن داغ تا مغز بامیه ها بپزن و سرخ و ترد بشن.و بلافاصله توی شربت بار خنک بریزید.یعنی بامیه داغ،شربت خنک و سرد. . ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓ ┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━
2.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید آخرش چی میشه 😍😍😍 😂👌