📌#خانواده #تربیت
🔰 #نــکــــــات_تــربـــیـــتــی(۹۳)
💠 مراقبتازدوستــانِفرزند(۳)
🔆 سـعـی کـنـیـد بـا فـراهـم کـردن فـرصـت،
بـچـههـا تـحـت مـدیـریـت خـودتـان بـا یکدیگر
ارتباط داشته باشند؛ مثلاً یک برنامه عصرانه
بگذارید که دوستش را به خـــانه دعوت کند.
بچههایی که با خـــانواده دوستانشان مرتبط
بـاشند، کمتر بهم آسیبمیزنند. قدیم وقتی
خانوادهها خیلی با همدیگر ارتبـــاط داشتند،
بـالـطـبـع بـچـههـا نـیـز بـا هم دوست شده در
نتیجه کمتر به هم کار بد یـاد میدادند چون
چشم در چشم والدین دوستانشــــان بودند.
📝 «استاد تراشیون»
🚨ادامه دارد ...
#والدین_موفق
#دوستـان_فرزند
#مدیریت_تربیتی
🌐 به گلستان #تربیت بپیوندید
👇
☫ @golestane_tarbiat ☫
📌#خانواده #تربیت
#دانش
#مهارت
🔰ادبیات کودکان و نوجوانان را یاد بگیریم.
🟦داد و فرياد فرزند شما يعنی :
به من توجه نمی كنی.
🟪مقابله و نداشتن حرف شنوی فرزند شما يعنی :
درخواست هايت زياد است .
🟩پرخاشگری فرزند شما يعنی :
نسبت به من ، خشن و سخت گيری.
🟨كم حرفي فرزند شما يعني:
زمانی برای صحبت كردن با او نمی گذاريد .
🌐 به گلستان #تربیت بپیوندید
👇
☫ @golestane_tarbiat ☫
📌#خانواده #تربیت
فرزندپروری
آموزش_خانواده
🔰به فرزندتان نشان دهید که بعضی اوقات اشتباه کردن رفتاری طبیعی است.
♻️زمانی که کودکتان در انجام رفتاری شکست خورد یا خطایی مرتکب شد، میتوانید با پرسشهایی چون به نظرت چه کار باید کرد که دفعه بعد این اتفاق نیفتد؟ میتوانی دفعه بعد جبران کنی یا با بیان داستانهایی که نشان میدهد افراد بعد از شکست خوردن، توانستهاند به موفقیتهای بسیاری دست یابند، کودک را دلگرم و امیدوار سازید.
🌐 به گلستان #تربیت بپیوندید
👇
☫ @golestane_tarbiat ☫
📌#خانواده #تربیت
روانشناسی_کاربردی
علمی
🔰 استرس و فشار
💠 از نظر علمی ما در موقعیتهای استرسزا، سروتونین ترشح میکنیم. این هورمون روی ذهن منطقی ما تاثیر میگذارد و باعث میشود که رفتارهایی هیجانی و غیرعقلایی داشته باشیم. برای مثال عملکرد مالی فقرا بدتر از ثروتمندان است. اما آنها کمهوشتر نیستند. بلکه تحت استرس عملکرد احساسیتری دارند.
🔸 وقتی یک آقا پشت فرمان است و خانمش کنارش نشسته، معمولا خانم هیچ دخالتی در رانندگی او نمیکند و نمیکوشد که رانندگی او را ارزیابی کند. اما معمولا آقایان کنار خانمها، مدام نظر میدهند و هر اشتباه کوچک را گوشزد میکنند.
🔹 برای همین وقتی یک آقا کنار یک خانم مینشیند، احساس میکند که رانندگی او خیلی خوب نیست. اما خبر ندارد که رفتار خودش باعث میشود که عملکرد راننده افت پیدا کند.
💢 این قاعده در خانه و خانواده هم برقرار است. اگر مدام رفتار فرزندتان، همسرتان را رصد کنید، هر اشتباه او را گوشزد کنید و به او این حس را منتقل کنید که عملکردش به دقت درحال رصد است، عملکرد او را بدتر میکنید.
🌐 به گلستان #تربیت بپیوندید
👇
☫ @golestane_tarbiat ☫
📌#خانواده #تربیت
☘امام صادق (علیه السلام ):☘
🔹 نيكی به پدر و مادر نشانه شناخت شايسته بنده خداست. زيرا هيچ عبادتی زودتر از رعايت حرمت پدر و مادر مسلمان به خاطر خدا انسان را به رضايت خدا نمیرساند.
🌐 به گلستان #تربیت بپیوندید
👇
☫ @golestane_tarbiat ☫
📌#خانواده #تربیت
#مهارت_زندگی
#همسرانه
#بگو_مگوی_زن_شوهر
🔰در دعوای بین زن و شوهرها، معمولاً موضوع مورد اختلاف، باعث دعوا نمی شود؛
بلکه نحوه بیان نظرات است که طرفین را می رنجاند و به موضع گیری وادار می کند.
هنگامی که مردی از لحن همسرش این چنین برداشت می کند که زن، قصد مبارزه با او را دارد، همه تلاش خود را به کار می برد تا ثابت کند که خودش درست می گوید و حق با اوست و بنابراین، به احساسات زن، توجهی نمی کند و هنگامی که مرد به احساسات زن توجه نمی کند، او را با بی مهری می رنجاند؛ و حتی حق ناراحت شدن را نیز به او نمی دهد، بدیهی است که زن را از خود رنجانده و او را آزار داده است.
♻️در این گونه موارد، زن هم از خود واکنش نشان داده، مرد را ناراحت می کند. مرد که علت واکنش زن را نمی داند، به جای تغییر لحن، به تفسیر و توجیه منظور خود می پردازد و نمی داند که در حال تدارک مقدمات یک مشاجره و دعوای تمام عیار است. او تصور می کند که این زن است که قصد دعوا دارد؛ در حالی که زن، در واقع، قصد دارد در مقابل لحن تهاجمی شوهر، از خود دفاع کند و توضیحات شوهر را یک توجیه بی مورد دانسته، عصبانیتش بیشتر و بیشتر می شود.
♻️نکته مهم این است که برخلاف مردها که یا سکوت می کنند و یا راه حل نشان می دهند، زن ها با گله کردن و شکایت، کار را به دعوا و مشاجره می کشانند.
♻️زن و شوهرها برای اجتناب از دعوا، باید بدانند که موضوع اختلاف آنها، آن قدر طرف مقابل را نمی رنجاند که لحن آنها می رنجاند.
در یک دعوا، یکی از طرفین باید کوتاه بیاید وگرنه، دعوا دامنه پیدا کرده، هرگز تمام نمی شود.
🌐 به گلستان #تربیت بپیوندید
👇
☫ @golestane_tarbiat ☫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۱۴۹
↩️ شامل آیات ۱۵۲ تا ۱۵۷ سوره مبارکه #انعام
🔻امام علی (علیهالسلام) میفرمایند:
«ما جالَسَ هذَاالقُرآنَ اَحَدٌ الّا قامَ عَنهُ بِزِیادَةٍ اَو نُقصانِ؛ زِیادَةٍ فی هُدًی اَو نُفصانِ مِن عَمًی»؛
هیچ کس با این قرآن همنشین نشد، مگر آنکه چون از نزد آن برخاست با فزونی و کاستی همراه بود، فزونی در هدایت و کاستی از کوردلی.
📚(نهج البلاغه، خطبه ۱۷۶)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_انعام
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
#به_رسم_قرار_روزانه👇
السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
#دعای_سلامتی_امام_زمان👇
"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"
#دعای_عصر_غیبت_امام_زمان👇
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
#دعای_حفظ_ایمان_در_آخر_الزمان👇
« یا الله یا رحمن یا رحیم، یا مقلّب القلوب، ثبت قلبی علی دینک»
(ای تغییردهندهی قلبها، قلب مرا بر دین خودت تثبیت کن.)
#توسل_به_امام_زمان👇
يا وَصِيَّ الْحَسَن وَ الْخَلَفَ الْحُجَّهَ أَيُّهَا الْقَائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِيُّ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّه، يَا حُجَّهَ اللَّهِ عَلَي خَلْقِه يَا سَيِّدَنا وَمَولانا،
إِنَّا تَوَجَّهْنا وَ اسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِكَ إلَي اللَّه و قَدَّمْنَاكَ بَيْنَ يَدَیْ حَاجَاتِنا،یا وَجِيهاً عِنْدَاللَّهِ اشْفَعْ لَنَا عِنْدَاللَّه
#دعای_فرج👇
إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاَءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ
وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ
الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عَاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ
يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ
يَا مَوْلاَنَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي
السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِين
أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج 🤲
🌐 به گلستان #تربیت بپیوندید
👇
☫ @golestane_tarbiat ☫
📌#خانواده #تربیت
🔰چند درصد از فضای ذهن ما را مادیت و مالکیت گرفته است؟ چه قدر به داشتن فکر می کنیم؟ یک بازی کوچک با شما می کنم و می خواهم که چند چیز را که مالک آن هستید نام ببرید.
پاسخ حاضرین: خودم، لباسهایم، بچه هام، مدرکم، حساب بانکی، 50 درصد مالک آپارتمانم هستم
🔹 استاد: خانمی که گفتند من مالک خودم هستم! پس لطف کنید پیر نشوید و جوان و شاداب بمانید. خانمی که مالک پنجاه درصد از آپارتمان هستند! لطفاً ترتیبی بدهید که آپارتمانتان فرسوده نشود و همینطور سالم و نو بماند. پاسخ: نمی تونم.
🔸_ چه جور مالکی هستید که توان نگهداری آپارتمانتان را ندارید؟ خانمی که مالک مدرک تحصیلی اش بود! یک کاری کنید که دائماً علمتان به روز باشد می توانید؟ ببینید ما چه جور مالکی هستیم که در ملک خودمان نمی توانیم تصرف کنیم و اختیار ملک و مملوکمان را نداریم.
🔹مالکیت بزرگترین فریب و توهم ذهن است، چیزی است که اصلاً وجود ندارد. تمام گرفتاری های ما از لحظه ای شروع می شود که مالکیت به وجود می آید. در یکی از مباحث به یاد دارید که پرسیدم چرا اتاق بچه های ما سوا است؟ «اتاق من»، مال من و در کل «من». مشکل از جایی شروع می شود که بحث مالکیت پیش می آید.
🔸در حرکت رو به بالا و رشد، نیازها در پایین ترین حد قرار دارد(یعنی نیاز ها پایین و معنویت بالا قرار میگیرد-در نشست های اول توضیح داده شد) و در حرکت رو به پایین نیازها در بالاترین حد قرار دارد (یعنی اولویت با نیازهاست و بعد مسائل دیگر)
🔹وقتی جایگاه نیازها بالا رفت و در جای معنویت قرار گرفت ، تعارض شروع می شود. مجبور می شویم هم دیگر را بزنیم، فشار بدیم، تو برو عقب، این مال منه. انسان از قرن ها پیش چون نمی دانست که چه مشکلی دارد، مالکیت را اختراع کرد و قرارداد را گذاشت، از این خط مال من و از آن خط مال تو؛ و خودش این دروغ بزرگ را باور کرد. وقتی ذهن مادی شود برای خودش مالکیت قائل می شود و بنایش هم از کودکی گذاشته می شود. وبعد برپایه ی این ذهنیت تئوری اقتصادی می دهیم و قوانین حقوقی و نظام حقوقی تعریف می کنیم. و آرام آرام بشر باورش می شود که مالک است.... ادامه دارد...
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت2}
[مباحث کودک متعادل ]
🌐 به گلستان #تربیت بپیوندید
👇
☫ @golestane_tarbiat ☫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌#خانواده #تربیت
📍#ویدیو_تصویری
🎥 "نـقـشـه دشـمـن بـرای فـرزنـدان مــا"
#والدین_موفق
#مدیریت_فرزندان
#مشغولسازی_ذهن
🌐 به گلستان #تربیت بپیوندید
👇
☫ @golestane_tarbiat ☫