فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ ذکر روز جمعه .
🔸 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ .
🔹 خدایا بر محمد و آل محمد درود فرست و در فرج ایشان تعجیل فرما .
Fridey
▫️ 09 شهریور 1403
▫️ 25 صفر 🌙 1446
▫️ 30 آگوست 2024
______🌱 _____🌱 _________
_ ربوده شدن امام موسی صدر رهبر شیعیان لبنان سال 1357
_روز حفاظت از پوزپلنگ ایرانی
___________🌱 ___________
✅کانال بین المللی آموزش قرآن کریم 💕
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۰۹ شهریور ۱۴۰۳
میلادی: Friday - 30 August 2024
قمری: الجمعة، 25 صفر 1446
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امر حضرت رسول به اتباع ثقلین
📆 روزشمار:
▪️3 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیه السلام
▪️5 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
▪️10 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیه السلام
▪️13 روز تا شهادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️14 روز تا عید غدیر ثانی، آغاز امامت امام زمان عج
✅ با ما همراه شوید...
🔗 ایتا: https://eitaa.com/gooorrrran
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
✅ سلام و عرض ادب
روز جمعه زیبایتان به خیر
💫اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ 💫
✅ اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
✅ آیات صفحه (۱۷۲)🌹را به نیت سلامتی آقا امام زمان(عج)، آمرزش اموات،برآورده شدن حاجات یاهر نیت دیگری که دارید تلاوت می کنیم :
✅ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
به جمع ما بپیوندید
🆔🕊https://eitaa.com/gooorrrran
4_5872879074426226408.mp3
950.3K
🔸ترتیل صفحه ۱۷۲ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : حجاز
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 7
سوره مبارکه الاعراف
صفحه 172
وَإِذْ قَالَتْ أُمَّةٌ مِنْهُمْ لِمَ تَعِظُونَ قَوْمًا ۙ اللَّهُ مُهْلِكُهُمْ أَوْ مُعَذِّبُهُمْ عَذَابًا شَدِيدًا ۖ قَالُوا مَعْذِرَةً إِلَىٰ رَبِّكُمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَّقُونَ (164)
و [ياد کن ]وقتى را که گروهى از آنان [به گروهى ديگر ]گفتند: چرا قومى را موعظه مى کنيد که خدا هلاکشان خواهد کرد يا به عذابى سخت گرفتارشان خواهد ساخت؟ گفتند: تا عذرى باشد به درگاه پروردگارتان، و شايد آنان [از خدا ]پروا کنند. (164)
فَلَمَّا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ أَنْجَيْنَا الَّذِينَ يَنْهَوْنَ عَنِ السُّوءِ وَأَخَذْنَا الَّذِينَ ظَلَمُوا بِعَذَابٍ بَئِيسٍ بِمَا كَانُوا يَفْسُقُونَ (165)
پس هنگامى که آنچه را بدان تذکّر داده شده بودند به فراموشى سپردند کسانى را که از بدى نهى مى کردند نجات داديم، و کسانى را که ستم مى کردند به سبب فسقشان به عذابى سخت گرفتار کرديم. (165)
فَلَمَّا عَتَوْا عَنْ مَا نُهُوا عَنْهُ قُلْنَا لَهُمْ كُونُوا قِرَدَةً خَاسِئِينَ (166)
پس هنگامى که در مورد آنچه از آن نهى شده بودند سرکشى کردند، به آنان گفتيم: بوزينگانى باشيد رانده شده! (166)
وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكَ لَيَبْعَثَنَّ عَلَيْهِمْ إِلَىٰ يَوْمِ الْقِيَامَةِ مَنْ يَسُومُهُمْ سُوءَ الْعَذَابِ ۗ إِنَّ رَبَّكَ لَسَرِيعُ الْعِقَابِ ۖ وَإِنَّهُ لَغَفُورٌ رَحِيمٌ (167)
و [ياد کن ]وقتى را که پروردگارت اعلام کرد که حتماً تا روز قيامت کسانى را بر آنان خواهد گماشت که عذاب سخت را بر آنان تحميل کنند. همانا پروردگارت عقوبتش سريع است، و بى شک او آمرزگار و رحيم است. (167)
وَقَطَّعْنَاهُمْ فِي الْأَرْضِ أُمَمًا ۖ مِنْهُمُ الصَّالِحُونَ وَمِنْهُمْ دُونَ ذَٰلِكَ ۖ وَبَلَوْنَاهُمْ بِالْحَسَنَاتِ وَالسَّيِّئَاتِ لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ (168)
و آنان را در زمين به گروه هايى تقسيم کرديم; بعضى از آنان شايسته اند و بعضى ديگر پايين تر از آنند. و آنان را به وسيله خوبى ها و بدى ها امتحان کرديم، باشد که [از کجروى] باز گردند. (168)
فَخَلَفَ مِنْ بَعْدِهِمْ خَلْفٌ وَرِثُوا الْكِتَابَ يَأْخُذُونَ عَرَضَ هَٰذَا الْأَدْنَىٰ وَيَقُولُونَ سَيُغْفَرُ لَنَا وَإِنْ يَأْتِهِمْ عَرَضٌ مِثْلُهُ يَأْخُذُوهُ ۚ أَلَمْ يُؤْخَذْ عَلَيْهِمْ مِيثَاقُ الْكِتَابِ أَنْ لَا يَقُولُوا عَلَى اللَّهِ إِلَّا الْحَقَّ وَدَرَسُوا مَا فِيهِ ۗ وَالدَّارُ الْآخِرَةُ خَيْرٌ لِلَّذِينَ يَتَّقُونَ ۗ أَفَلَا تَعْقِلُونَ (169)
پس بعد از آنان نسلى جانشينشان شدند که تورات را به ارث بردند در حاليکه متاع ناپايدار دنيا را مى گرفتند و مى گفتند: به زودى بخشيده مى شويم. و اگر دوباره متاع ناپايدارى مانند آن به سراغشان مى آمد آن را مى گرفتند. آيا پيمان تورات از آنان گرفته نشده بود که درباره خدا جز حق نگويند با اينکه آنچه را در تورات بود آموخته بودند؟ و سراى آخرت براى کسانى که تقوا پيشه مى کنند بهتر است. پس آيا عقل خود را به کار نمى گيرند. (169)
وَالَّذِينَ يُمَسِّكُونَ بِالْكِتَابِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ إِنَّا لَا نُضِيعُ أَجْرَ الْمُصْلِحِينَ (170)
و کسانى که به کتاب [آسمانى ]تمسک مى کنند و نماز را برپا مى دارند قطعاً ما اجر درستکاران را تباه نمى کنيم. (170)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۷۲🌷
🌸سرد و گرم روزگار:
زندگی ما انسان ها در هر زمان و مکان، از آن جهت که انسان هستیم، شباهت های زیادی با هم دارد. همه ی ما، لحظات خوب و بدی را تجربه کرده ایم و خواهیم کرد. گاهی نعمت ها سراغمان می آیند و ما اوضاع و احوال زندگی را به کام می بینیم و از آن لذّت میبریم. بدست آوردن ثروت و قدرت، رسیدن به دلدار، وضع مناسب مالی، سلامت جسم و روح و ...، احوال خوبی است که ما آرزو می کنیم همیشه در آن باقی بمانیم؛ ولی واقعیت چیز دیگری است و گاهی تقدیر، آن گونه که می خواهیم، رقم نمی خورد و سختی ها و مشکلات را دامنگیر ما می کند: سلامت مان مختل می شود، ورشکسته می شویم، عزیزانمان را از دست می دهیم، دچار قحط و مشکلات دیگر می شویم، و خلاصه عرصه ی زندگی بر ما تنگ می شود. آری، این دو حالت متضاد، واقعیتی است که همه ی ما خواه و ناخواه با آن روبرو می شویم و آن را تجربه می کنیم؛ امّا اگر دقّت کنیم، متوجّه می شویم که همه ی این اتّفاقات، در قلمرو فرمانروایی خدا رخ می نماید و بی شک خدایی که از ذرّه ذرّه ی جهان باخبر است، از پدید آمدن این دو حالت خوب یا بد غافل نیست؛ بلکه این دو حالت، بر اساس قانون او پدید می آید. بنابراین بی تردید آن آفریدگار فرزانه از بوجود آمدن این حالات هدفی داشته که ما باید به آن توجّه داشته باشیم. این آیه به همین نکته اشاره می کند و بیان می فرماید که یکی از علل سرد و گرم شدن روزگار، بیدار شدن مردم از خواب غفلت و بازگشتن آنان به درگاه خداست.
آری، بر اساس قانون خدا، زمانی، اوضاع مطابق میل مردم پیش می شود و نعمت ها به سوی آنان سرازیر می گردد تا حس شکرگزاری در آنان برانگیخته شود و به خدای نعمت بخش توجّه کرده، به درگاه او سجده کنند و او را فرمان ببرند. گاهی هم بعکس، آنان را در سختی ها و مشکلات فرو می برد تا از مرکب غرور و خودپسندی فرود آیند و به ناتوانی خود در برابر خدا اعتراف کنند و از گناهانشان به سوی خدا بازگردند. به طور کلی، اگرچه بلایا و مشکلات، ظاهری تلخ و ناگوار دارند، شیرین و سازنده هستند و برای تربیت انسان بسیار مفیدند. به همین سبب، پیشوایان دین به ما توصیه کرده اند که در هنگام خوشی ها، خدا را فراموش نکنیم، و در زمان سختی ها، صبرمان را از کف ندهیم. امیر مؤمنان علی در این باره فرموده است:
«روزگار، دو روز است: روزی که به سود توست، و روزی که به ضرر توست. پس در روزی که به سود توست، سرمستی نکن [و شکر نعمت های خدا را به جای آور]، و در روزی که به ضرر توست، شکیبا باش.»
در روایت دیگری از امام صادق میخوانیم:
«چقدر ناتوان است کسی که برای هر بلایی صبر و شکیبایی، و برای هر نعمتی شکر و سپاس آماده نکرده است. در هر سختی و مصیبتی که به تو می رسد، شکیبایی کن؛ خواه مصیبت از دست دادن فرزندی باشد، یا مال و ثروتی؛ زیرا اینها امانت خدا در دستان تو هستند و خدا فقط امانتش را برای این از تو می گیرد تا تو را بیازماید که باز هم اهل شکر و صبر هستی یا نه.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊