هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
👈🔍 ادامه مصاحبه قدیری ابیانه در واکنش به رفع فیلترینگ واتساپ
...
اوایل آقای پزشکیان را میفرستادند در هیئتها شرکت کنند و خودشان افراد را انتخاب میکردند که در چه سمتهایی مشغول به کار شوند.
اکنون هم که مرتب ایشان را به سخنرانی میفرستند. دیگر آقای پزشکیان فرصتی برای مخالفت ندارد. ضمن این که خود آقای پزشکیان هم در مسائل مهمی کفایت لازم را ندارد که صادقانه هم میگوید نمیدانم. چه کسی به رئیس جمهور میگوید اگر به FATF بپیوندیم مشکلات بانکی ما حل میشود؟ آقای ظریف چه حقی داشت در مجله آمریکایی بنویسد دولت ایران آماده مذاکره با آمریکا در مسائل هستهای و غیرهستهای است؟ مصلحت مردم این بود به آقای پزشکیان رای ندهند، اما انتخاب ایشان یک فاجعه بود و حدس من این است ایشان دیر یا زود استعفا میدهند. با این روالی که پیش میرود و به مجلس تحمیل میکند که «رای به عدم کفایت رئیس جمهور» بدهند. آقای پزشکیان یا دم از قرآن و نهج البلاغه نزند و یا طبق نظر قرآن و نهج البلاغه کار کند. ایشان فراموش نکند تفأل ایشان به قرآن در ابتدای کارشان چگونه درآمد.»
وی افزود: «به نظر من هدف غایی فتنه گران در دولت، براندازی نظام جمهوری اسلامی است. اینها میخواهند نظام را از درون پوک کنند تا یک پوسته از نظام باقی بماند. اینها فکر میکنند اگر جمهوری اسلامی نباشد اختیار کشور را در دست میگیرند. در حالی اگر نظام نباشد کشور تجزیه میشود. این را اردشیر زاهدی که داماد شاه و وزیرخارجه و سفیر ایران در دوران پهلوی بود فهمید و اینها نفهمیدند. غرب زدگان مثل افراد عاشق هستند که عیب معشوق را هم حسن میبینند.»
👈متن کامل مصاحبه👇
fararu.com/fa/news/813836
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️روانبخش، نماینده مجلس در رابطه با خبر اجماع در شورای عالی فضای مجازی گفت:
🔹آنچه درباره رفع فیلتر سکوهای گوگل پلی و واتساپ در رسانهها منتشر شده است دقیق و صحیح نیست بلکه از ۲۸ نفر اعضای شورای عالی فضای مجازی ۱۵ نفر به رفع فیلتر آن هم بعضی از آنها مشروط به تقویت سکوهای داخلی رای داده اند و تنها با یک رأی تفاوت این اتفاق افتاده است. بنابراین خبر اجماع اعضای شورای عالی خبر کذبی است که در رسانه ها منتشر شدهاست!
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
🔴 *فوری | بیانیه سوم دکتر رسول جلیلی عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی*
دروغ پشت دروغ!
نه امن افزار و نه پیک آسا، نه فیلتر میکنند و نه فیلترشکن میفروشند! در تلویزیون گفتم که فیلترشکن فروشی قاچاق، غیرقانونی، و حرام است...
اگر ادعای مخالفتتان با مافیای فیلترشکن فروشی حقیقی است، این فشار رسانه ای را به جای #ترور_شخصیت این و آن بگذارید روی مطالبه تصویب یک بند *#ماده_واحده* در مجلس: *«هر کس هر میزان درآمد از راه فروش فیلترشکن دارد، ده یا صد برابرش را جریمه بدهد.»*
تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد. تولیدکنندگان و انتشاردهندگان این دروغها در دو دنیا مدیون هستند.
👤رسول جلیلی
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دبیرکل انصارالله یمن: شهرک نشینهای سرزمینهای اشغالی در جنایات رژیم صهیونیستی سهیم هستند
🔸رژیم صهیونیستی طی 6 ماه گذشته 6 شهرک جدید تاسیس کرده است
🔸شهرک نشینهای صهیونیست نیز در جنایات رژیم سهیم هستند.
🔸شهرک نشینها در دزدیها و کشتار رژیم سهیم هستند و کمک می کنند.
🔸تشکیلات خودگردان فلسطین نه تنها کمکی نمیکند بلکه علیه فلسطینی ها اقدام میکند.
🔸تشکیلات خودگردان فلسطین، هرکسی را که علیه رژیم صهیونیستی اقدام کند سرکوب میکند که این اقدامی ذلیلانه است.
@Kayhan_online
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدئوی جدید #حاج_علی ✌️
👈 این قسمت: تبریک به جریانات ضدایرانی ...! 🔥
رفع_فیلترینگ
سرطان_اصلاحات
انقلابیون
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 وزیر اقتصاد مسئول کاهش تورم یا دامن زدن به آن؟!
🔸وزیر اقتصاد در حالی رساندن دلار به بالای ۷۰ هزار تومان را توجیه می کند که از گرانی در دولت قبل انتقاد میکرد. در عین حال اظهارات وی موجی صعود دوباره قیمت ارز شد!
🔸در اینباره روزنامه جوان ضمن انتقاد از مواضع متناقض وزیر اقتصاد نوشت: عبدالناصر همتی که برای دولت قبل نسخههای خاص دلاری میپیچید، اکنون نظرات متفاوتی دارد و با افزایش نرخ دلار موافق است. اظهارات او در پذیرش دلار ۷۳ هزارتومانی، قیمت را جهش داد و برای دلالان بهانه خوبی شد.
🔸در شرایطی که این روزها دلار در حال ثبت رکوردهای جدید است، قاعدتاً انتظار میرود وزیر اقتصاد به عنوان متولی سیاستگذاریهای پولی و مالی و همچنین بانک مرکزی به عنوان نهاد ناظر توضیحاتی منطقی درباره چرایی آن بدهد. صحبتهای همتی در خصوص نرخ دلار ۷۳ هزار تومانی و به نوعی به رسمیت شناختن این نرخ، در شرایطی است که پیش از این در دولت سیزدهم، او انتقادات زیادی را به سیاستهای ارزی دولت و افزایش قیمتها وارد دانسته بود.
🔸روزنامه وطن امروز هم در گزارشی با عنوان «کیش وزیر به بازار» نوشت: در حالی که امیدواری برای کاهش قیمت دلار از محدوده ۷۶ هزار تومان به مرز ۷۰ هزار تومان افزایش یافته بود، عبدالناصر همتی با اعلام اینکه در سالهای گذشته قیمت سرکوب شده است، سیگنال جدیدی به دلالان داد و باعث شد قیمت دلار از ۷۶ هزار تومان به بیش از ۷۸ هزار تومان برسد.
🔸دولت در حالی مجوز افزایش قیمت ارز در بازار آزاد را با اجرای نرخگذاری ارز توافقی داده که همچنان بسیاری نگران فاصله بین درآمدها و هزینهها هستند. با از سرگیری معاملات ارز توافقی، قیمت دلار بازار آزاد 3 آذر به محدوده ۷۶ هزار تومان رسید که با در نظر گرفتن قیمت ۵۷ هزار تومان ارز در مردادماه، نرخ دلار تاکنون رشد ۲۵ درصدی داشته است. به نظر میرسد در صورتی که این روند افزایش قیمت اصلاح نشود، دلار به طور قطع به قیمتهای بالاتر نیز میرسد و این موضوع میتواند انتظارات تورمی ایجاد کند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GgL
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸وزلی کلارک، ژنرال نظامی آمریکا: قرار بود بعد از ۱۱ سپتامبر ما ۷ کشور را در ۵ سال نابود کنیم. با عراق شروع میشد و بعد سوریه، لبنان ،لیبی، سومالی سودان و در نهایت با ایران به اتمام میرسید
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مهارت سارق گوشی همراه در مترو پاریس
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
کیهان بررسی کرد
🔰 کمکاری به بهانه «تحریم» دیروز واکسن و آب خوردن، امروز ناترازی و آلودگی
🔸مدعیان اصلاحات دیروز در دولت ناکارآمد برجام، مشکل بیکاری، رکود، صنعت، سرمایهگذاری، آب خوردن، آلودگی هوا، بانک و محیط زیست را معطل برداشته شدن تحریم گذاشتند و فرصتهای شکوفایی اقتصادی را بر باد دادند، امروز نیز بیاعتنا به خسارت محض برجام و روند غلط امید و اعتماد به آمریکا همان رویه را در پیش گرفتهاند و رفع مشکلات کشور از جمله ناترازی و آلودگی هوا را به رفع تحریم مشروط کردهاند.
🔸سم برجامیزاسیون همه امور که در دولت روحانی در ظاهر دارو به گلوی مدیریت و اقتصاد کشور ریخته شد، بر اساس شواهد در دولت فعلی نیز در حال بهکارگیری است. اگر مدعیان اصلاحات - اعتدال در دولت برجام، اقتصاد ملی و دیگر عرصهها با توانمندیها و ظرفیتهای درونزای گسترده را تبدیل به گروگان شیادیهای غرب کردند، همانها امروز در حال کمکاری، اثربخشی به تحریم و معطل کردن کشور پای مذاکره و وعدههای غرب هستند.
🔸دیروز مشکل بیکاری، رکود، صنعت، سرمایهگذاری، آب خوردن، آلودگی هوا، بانک و محیط زیست را معطل برداشته شدن تحریم گذاشتند و فرصتهای شکوفایی اقتصادی را بر باد دادند، امروز نیز بیاعتنا به خسارت محض برجام و روند غلط امید و اعتماد به آمریکا همان رویه را در پیش گرفتهاند و رفع مشکلات کشور از جمله ناترازی و آلودگی هوا را به رفع تحریم مشروط کردهاند.
🔸با وجوی الگوی موفق دولت شهید رئیسی، دولت فعلی نیز رویه دولت برجامزده روحانی را در پیش گرفته و به بهانه تحریم در دام کمکاری افتاده است.
🔻مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری روز سهشنبه خود گفت: «یک قسمتی از آلودگی هوا برمیگردد به موضوع تحریمها.»
🔸گفتنی است، مازوت فقط ۵ درصد سوخت نیروگاهها بود و ماجرا به بیتدبیری در ذخیرهسازی گازوئیل برمیگشت. پس از آن نیز مازوتسوزی در نیروگاهها ادامه داشت، همزمان، آلودگی هوا جریان داشت و چندین روز ادارات و مدارس و دانشگاهها تعطیل شد.
رئیسجمهور برخلاف سخنگوی دولت، در حیاط دولت علت خاموشیها را ناترازی دانست و گفت که «چون ذخایرمان کم است اگر الان تن به خاموشی ندهیم، در زمستان با مشکل جدی مواجه میشویم.» سخنگوی دولت همچنین بعد از ۴ روز قطعی برق در منازل مردم، در توجیه خاموشیها گفت که دولت از شهریور مستقر شده، ذخایر نیروگاهی در ایامی که باید پر میشد، پر نشده و «معمولا ذخایر از فروردین تا مرداد پر میشوند.» بر خلاف ادعای سخنگوی دولت، بر اساس اطلاعات شرکت برق حرارتی، سال ۱۴۰۰ در زمان انتقال دولت دوازدهم به سیزدهم دو سوم ذخیره سوخت نیروگاهی بعد از شهریور پرشده بود اما از شهریور تا نیمه آبان امسال نهتنها ذخیره گازوئیل نیروگاهها افزایش نیافت بلکه یکسوم آن نیز تخلیه شد.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001Ghn
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 وقتی دولت به تعهداتش عمل نکرده از کدام موفقیت سخن میگوید؟
🔸روزنامههای حامی دولت میگویند آقای پزشکیان با رفع فیلتر از پیامرسان واتساپ و گوگل پلی، به تعهد خود عمل کرد و حال آن که تعهد اصلی رئیسجمهور و دولت، صیانت از حکمرانی در فضای مجازی ولنگار است و این تعهد همچنان بر زمین مانده است.
🔸روزنامه غربگرای شرق همانند برخی رسانههای همسو در ذیل تیتر «یک گام به پیش»، تصویر دست رئیسجمهور و این کلام امیر مؤمنان(ع) را قرار داد که: «ذِمَّتِي بِمَا أَقُولُ رَهِينَةٌ وَ أَنَا بِهِ زَعِيمٌ. ذمّهام در گرو سخنى است که مىگويم و خود، آن را ضمانت مىکنم (پایبند آن هستم)». شرق همچنین از عضو شورای اطلاعرسانی دولت نوشت: «گام اول رفع فیلتر، تجربه بُرد- بُرد دولت دکتر پزشکیان برای کسب رضایت مردم بود».
🔸روزنامه ایران هم از قول یک متهم فتنه آمریکایی- صهیونیستی ۱۴۰۱ نوشت که گام بعدی؛ رفع فیلتر تلگرام و اینستاگرام است.
🔸آنچه در تمام تحلیلهای مدعیان اعتدال و اصلاحات مفقود است، این واقعیت است که پیامرسانهایی مثل اینستاگرام و تلگرام و واتساپ و... یا کاملا در قبضه برخی دولتهای متخاصم غربی قرار دارند و یا به شدت از سوی آنها تحت فشار و حسابرسی و بازخواست قرار دارند تا کاملا به قوانین و حاکمیت ملی آنها احترام بگذارند.
🔸چند مورد بازداشت و بازجویی مدیر تلگرام در فرانسه و مجبور کردن وی به همکاری با دولت برای در اختیار گذاشتن اطلاعات مورد نظر و تنظیم خود با قوانین و مطالبات حکومت فرانسه، نمونه کوچکی از رویکرد غرب به موضوع پیامرسانها و سکوهای مجازی است. همچنان که اینستاگرام در تبعیت محض از دولت آمریکا به سرکوب و قلع برخی اکانتهای اسلامی و یا منطبق با گفتمان مقاومت در منطقه و حتی مظلومیت مردم غزه میپردازد. در نوع کشورهای غربی، هر گاه پیامرسانها بستری برای سوءاستفاده، ایجاد ناامنی و جنایت و خشونت شوند، مورد بازخواست یا محدودیت قرار میگیرند.
🔸میشد از ابتدا فعالیت پیامرسانهای خارجی را در کشور ضابطهمند کرد؛ اما ریلگذاری غلط دولت وقت موجب غفلت از این مهم شد. دولت روحانی میتوانست مانند بسیاری از کشورها، فعالیت پیامرسانهای غربی را به مراعات ضوابط کشورمان مشروط کند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Ghk
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
🔰 قبای «فسادستیزی» بر تن غربگراها «زار» میزند
🔸مدعیان اصلاحات درحالی شعار «مبارزه با فساد» سر میدهند که مرور کارنامه و سوابق این طیف مثال نقضی بر این ادعا و شعار است.
🔸با نظر به کارنامه مدعیان اصلاحات در رابطه با بحث «مبارزه با فساد» میتوان دریافت که قبای «فسادستیزی» بر تن این طیف سیاسی «زار» میزند. با این وجود طیف پیشگفته در جهت قوام و توجیه مطالبات خود اقدام به «ادلهسازی» کرده و مسائل بیربط را به هم «بخیه» میزنند.
🔸در همین راستا، یکی از مدعیان اصلاحات روز گذشته رابطه «فیلترینگ» و «مبارزه با فساد» را بررسی کرده و رفع فیلتر را یک از مبادی مبارزه با فساد جلوه داده است.
🔸مبارزه با فساد یک پروسه تخصصی و زمانبر است که شناسایی بسترهای فسادزا و آگاهی از شبکههای مرتبط با آن را طلب میکند؛ علاوه برآن پیشگیری از وقوع فساد و مجازات عوامل و نهادهای فسادآفرین بخشی از این پروسه بهحساب میآید. با این وجود میان اقدام به «فسادستیزی» و شعار «مبارزه با فساد» فاصله قابل توجهی وجود دارد.
🔸با اشاره به چند نمونه از فسادهای ثبت شده مانند واگذاری مسئلهدار «کارخانه رشتالکتریک» و «هفتتپه» - اختلاس «صندوق ذخیره فرهنگیان» - فساد «کرسنت»، «توتال» و «استات اویل» و همچنین مفاسدی چون «حقوقهای نجومی» و «حیف و میل کردن ۶۰ میلیارد دلار ارز دولتی و ۶۰ تن طلا» میتوان به این نتیجه رسید که ادعای «مبارزه با فساد» که از جانب مدعیان اصلاحات در بوق و کرنا شده با گزارههای تاریخی منطبق نبوده و خلاف واقع است.
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001GhI
@Kayhan_online