فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*📣نماینده با بصیرت آمریکایی خطاب به مدیر اجرایی تیک تاک📣*
"حزب کمونیست چین میتواند با جمعآوری اطلاعات (بوسیله تیکتاک) ذهن آمریکاییها را دستکاری کند!" فقط چون میتواند، پس نباید در آمریکا فعالیت کند!
ایا اینستاگرام، واتسآپ، تلگرام و ... نمیتوانند در ایران جمعآوری اطلاعات کنند؟ ایا نمی توانند ذهن ایرانیان را دستکاری کنند ؟
پس چرا برخی نمایندگان مجلس از فعالیت آنها در ایران دفاع میکنند؟ چرا برای بازگشایی آنها با نامهنگاری فشار میآورند؟ یعنی غیرتشان از این نماینده با بصیرت آمریکایی کمتر است؟!
━ 🌟💫🌟💫 ━
۲ بهمن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*📣آب از لطیف ترین اجسام است. بسیار نرم و آرام همواره در حال حرکت به سوی هدف است. بدون هیاهیو و بیسروصدا و باحوصله، سختترین موانع را به راحتی میشکند و یا آنها را دور میزند و پشت سر میاندازد.ما نیز باید همچون آب باشیم؛ روان و آرام، بیوقفه در پی دستیابی به هدف و غایت مطلوب خود باشیم.آبهای قویتر، آرامترند. اما آبهای ضعیف و مقطعی و کمعمق، پر سروصدا و تخریبگر. آدمیان نیز به هر میزان که غنیتر و عمیقتر و قویتر باشند، به همان میزان آرامتر و متواضعتر و بیهیاهوترند. اینجاست که پیروزی و موفقیت از آن کسی است که بدون توجه به وضعیت رقیب 👆 یا هیاهوی دشمن، تا آخرین ثانیهها امیدوارانه و با تمام توان در راه تحقق هدف تلاش می کند.📣*
━ 🌟💫🌟💫 ━
۲ بهمن
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر نقش ایران را در آینده جهان نمیشناسید، نه «زمانشناسی» میدانید، نه «دشمنشناسی»!
#جهاد_تبیین
#ظهور
۲ بهمن
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دو دقیقهی طوفانی (پیشنهاد تیتر با شما)
🔻 در این ایام ناامید کننده چرا باید امیدوار بود؟!
🔻 فتنه ۱۴۰۱، اتحاد سران طاغوت علیه ایران
🔻 نگاه متفاوت ما با حضرت آقا!
🔻 پمپاژ امید در جامعه
🔻 دید امیدوارانه مقام معظم رهبری به آینده ناشی از چیست؟!
🔻 کمیت دشمنان یا کیفیت دوستان؟!
🔻 اختلاس مالی یا اهتمام کاری؟!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
۲ بهمن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*📣«خواستِ ترامپ با تصویبِ FATF محقق خواهد شد.»📣*
♦️اولین اظهارنظر ترامپ درباره ایران پس از تحلیف:«برگشتیم تا ایران را جوابگو کنیم و استفاده این کشور از درآمدهای نفتی برای تأمین مالی گروههای تروریستی را متوقف سازیم.»
🔳ترامپ از تلاش خود برای پاسخگو نمودن ایران سخن گفته و این خواسته با تصویب بندهای باقیمانده از معاهده استعماری FATF به آسانی محقق خواهد شد.
🔳سخنان ترامپ بخوبی آشکار می سازد که فشار به نظام اسلامی برای تصویب لوایح باقیمانده از معاهده FATF ارتباط چندانی با معیشت ملت و حل مشکلات اقتصادی کشور نداشته و ندارد.
🔳تصویب لوایح باقیمانده FATF را می توان نوعی خود زنی دانست زیرا با تصویب این لوایح ترامپ خواهد توانست حلقه محاصره اقتصادی ایران اسلامی را تکمیل نماید.
🔴 امیدواریم اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام تحتِ تأثیر فشار رسانه ای دولتِ پزشکیان در پازل طراحی شده از سوی دشمن به بازی گرفته نشوند،زیرا بر طرف شدن مشکلات اقتصادی با تصویب لوایح باقیمانده از FATF ادامه همان روندی است که روزی حسن روحانی با همین دستاویز توانست،برجام هسته ای را به نظام اسلامی تحمیل نماید.
━ 🌟💫🌟💫 ━
۲ بهمن
*📣 آملی لاریجانی: CFT برای امنیت ملی خطرناک و بدتر از برجام است📣*
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹پالرمو و CFT به شدت برای امنیت ملی خطرناک هستند به ویژه CFT که بسیار خطرناکتر است.
🔹ما هر چه جلوتر رفتیم شکمان به آمریکائیها و اذنابش و کسانی که اعضای FATF هستند بیشتر شده است.
🔹برجام شان نشان داد چقدر آدمهای ناقابلیاند، CFT بدتر از برجام است.
━ 🌟💫🌟💫 ━
۲ بهمن
*📣 موانع بازآفرینیِ اجتماعیِ حجاب📣*
[یکم]. نهفقط بخشی از جریان خواص در عرصۀ رسمی و غیررسمی، حامی استقرار حجاب نیستند، بلکه به رهاسازی، ترغیب میکنند. مشکل نیز همین خواص و نخبگان سیاسی و فکری و رسانهای هستند که در برابر بازسازی فرهنگی، ادبیات تخریبی و روایت وارونه میآفرینند و به این واسطه، در بخشی از جامعه، مقاومت منفی تولید میکنند. این لایه از خواص که تجدّدی و غربزده هستند، همواره به جامعه، خط و جهت میدهند و برای آنها، تصوّر خلق میکنند. پارهای از جامعه نیز، طوطیوار و بیتأمّل، منطق آنها را تکرار میکند. در واقع، سازکار تدبیر جامعه، بهشدّت دچار اختلال شده است و «خواص جلّال»، تا حدی و در لایههایی، جای امام جامعه را گرفتهاند و ذهنیّت امّت را مخدوش و زاویهدار کردهاند. پارهای از جامعه، دچار چرخش هویّتی شده و از باورهای گذشته، عبور کرده است. اینهمه، حاصل اثرگذاری رسانهای و روایتیِ خواص جلاّل است که در لحظههای تغییر انقلابی، ناگهان فعّال و بسیجگر و زباندار و روایتپرداز میشوند و ذهنیّت اجتماعی را شخم میزنند. یک دهه برای برچیدن حجاب کوشیدند و اینک حاصل کنشهای روایتیشان را میبینند. به زبان ساختاری باید گفت از اساس، زمینِ روایت، کج است.
[دوم]. قانون، محتاج «روایت» است تا جامعه، متقاعد شود و در اینجاست که امکان اجتماعی برای استقرار شریعت فراهم میشود؛ حالآنکه نهتنها چنین روایتی ساختهوپرداخته نشده است، بلکه نیروهایی که باید آنها را خواص جلّال دانست، زمینهسازیِ منفی و مخرّب کردهاند و ذهنیّت مردم را مسموم نمودهاند. در اینباره، در درجۀ نخست، خود مجلس مقصر است که نیروهای فکری و فرهنگیِ جبهۀ انقلاب را بسیج نکرد و در این سه ماه، آنها را به میدان روایتپردازی نفرستاد. مرکز پژوهشهای مجلس نیز متهم دیگر است. این امر، نیازمند همراهیهای گستردۀ همۀ نهادهای حاکمیّت است؛ چراکه جنبۀ ملّی و حتی امنیتی دارد و باید با هوشمندیِ تمام، در متن جامعه نشانده شود. جریان انقلابی باید رسانه و روایت را دریابد؛ هیچ حرکتی بدون این دو، مؤثّر و نافذ نخواهد بود. دورۀ بسندهکردن به محفلهای کوچک و خودمانی گذشته است؛ باید در رسانه حاضر شد و زبان روایت داشت. ظهور رسانهای و تجلّی روایتی، شرط لازم و قطعی برای کنشگری است. در دهههای گذشته، ما به کاستیها و سستیهای خود در رسانه باختیم و ندانستیم که باید در عرصۀ عمومی بود و با مردم سخن گفت و گفتمانسازی کرد. تحوّل، حاصل تصمیمهای محفلی و بسته و محدود نیست، بلکه باید رسانه در دست گرفت و در قالب رسانه، سخن گفت. فقط تلاشی کامیاب خواهد شد که در قاب رسانه نشسته باشد. البته اکنون بخش عمدهای از نیروهای انقلابی، در بایکوت رسانهای به سر میبرند و تحرّکات و تکاپوهایشان، شخصی و غیرساختاری است.
[سوم]. ظرفیّت انسانی و فکریِ جبهۀ انقلاب نیز محدود است و چهرههای معرفتیِ سرشناس و متقن در این زمینه، اندک هستند. لازم بود در دورههای گذشته، نهادهای فرهنگی و رسانهای، به طرحِ چهرهسازی از نخبگان فکری و معرفتی انقلاب رو میآوردند تا قابلیّت تولید رخدادِ هویّتی و معنایی برای آنها فراهم گردد، اما برعکس، کوشش آنها معطوف به تولید سلبریتیهای بیاعتقاد و متزلزل و رنگپذیر شد و زمام و عنانِ هدایت ذهنیّت اجتماعی، به دست اینان سپرده شد. نهادهای فرهنگی، نه چهره ساختند و نه چهرههای موجود و بالفعل را کمک کردند و نه از تولیدات جهادیِ آنها استقبال کردند. نهادهای فرهنگی، در سستی و بیتصمیمی و حاشیهنشینی به سر میبرند و قدرت هدایت عرصۀ عمومی و همافزایی با عناصر فکری و فرهنگیِ جبهۀ انقلاب را ندارند. در مقابل، باید در قالب «حلقههای میانی» به فعّالیّت پرداخت؛ باید جمعهای خودجوش و پُرنشاط ایجاد کرد و این حلقهها را در مواجهه با مسألهها به کار برد. منطق کنشگری در وضع کنونیِ انقلاب، حلقههای میانی است؛ باید این فنآوری را شناخت و در عمل به کار بست. باید معطوف به مسألههای کلان و فربۀ انقلاب، حلقۀ میانی ایجاد کرد و از متن این حلقهها، نقادیهای صریح و گزنده و راهکارهای عاقلانه و فاخر تولید کرد. باید جریان انقلابی، خط تولید و آفرینشِ اندیشۀ اثباتی و انتقادی شود و به جامعه و حاکمیّت جهت بدهد. در زمانۀ رسانهایشده، «موضعمندی» یعنی بودن. کسیکه در عرصۀ عمومی سخن نمیگوید و نقد نمیکند، یعنی نیست. متفکّر اتاقکنشین، چونان عدم است؛ متفکّر پروژهبگیر، کاسب و کارمند علم است؛ متفکّر صامت، مرده است؛ متفکّری که از نقادی و صراحت میهراسد، امتداد سیاست است نه سیاستپرداز؛ متفکّر محافظهکار، ناناندیش است نه حقیقتاندیش. مسأله، در میدان و عینیّت است و از متن مواجهه و تقابل برمیخیرد، نه اتاقهای محفلی و اتاقکهای شخصی.🖊مهدی جمشیدی
━ 🌟💫🌟💫 ━
۲ بهمن
🔴 تکرار حماقت یا تکرار خیانت؟!
اینکه غربگرایان، ظریف (معاون غیرقانونی پزشکیان) را همه کاره ی سیاست خارجی دولت می دانند به جای خود که در تیتر و تصویر صفحه اول روزنامه "هم میهن" نمایان است
اما اینکه چند سال پس از آن تیتر معروف "آفتاب یزد" و آشکارشدن این موضوع که حق با کدام طرف بوده، دوباره با وقاحت و بی حیایی اقدام به دوقطبی جلیلی - ظریف کرده اند فقط به دلیل حافظه ضعیف سیاسی مردم و صد البته کم کاری ماست ...
✍ "قاسم اکبری"
۳ بهمن
*📣ویژگی های شخصیتی ترامپ 📣*
روانشناسان بر این اعتقادند که دو ویژگی خلقی، حال و روز ترامپ را توضیح میدهد.یکی برونگرایی بسیار بارز که سرنخ رفتار احساسی بسیار شدید و سلطه اجتماعی اوست و دیگری توافق پذیری بسیار اندک که سبب فقدان نوع دوستی در وجود او شده است. علم روانشناسی میگوید اغلب افراد با خصلت سلطه اجتماعی و توافق ناپذیری ظرفیت آن را دارند تا دست کم از برخی جهات رفتار خود را با نیازهای پیرامون خود هماهنگ کنند و حتی به دروغ تظاهر به مهربانی کنند، اما رفتار دونالد ترامپ با این اصل کلی سازگاری ندارد. ترامپ با هر شرایطی نمیتواند رفتار خود را مدیریت کند. روانشناسان احتمال میدهند که در مشکل خودمدیریتی ترامپ سه موضوع دخیل باشند که هر یک به جنبههایی متمایز در شخصیت او مربوط میشوند: اول، او یک شخصیت برونگرا با شدت زیاد و توافق پذیری پایین است . ترامپ بیشتر نیروی خود را از واکنشهای ناگهانی خشم آلود میگیرد سبک رفتاری دونالد ترامپ ، پرخاشجویانه و خودمحور است، دوم، خلق ناگهانی و دمدمی مزاج با هدف اصلی زندگیاش سازگار است. ترامپ وقتی تصور میکند چیزی تهدیدش میکند به سختی میتواند انگیزشهای ناگهانی خود را نادیده و حساسیت اوضاع را در نظر بگیرد.این فلسفه زندگی ترامپ است که هنر تعامل را به کناری گذاشته و از اصول اوست که وقتی به تو حمله می کند باید تلافی کنی و گرنه به حملاتش ادامه می دهد.پس از حمله ایران به عین الاسد و سرنگونی پهپاد جاسوسی گلوبال هاوک ، ترامپ سرجای خود نشست
━ 🌟💫🌟💫 ━
۳ بهمن
هدایت شده از غرب آسیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌فشاگری الشيخ مهدي الصميدعي عالم اهل سنت عراق از توطئه غرب علیه حشدالشعبی:
نماینده اتحادیه اروپا از من خواست تا حشد سُنّی را تاسیس کنم و آن را مقابل حشدالشعبی قرار دهم.
https://eitaa.com/westanews
۳ بهمن
*📣خالص سازی 1000 نفری کاخ سفید توسط ترامپ!📣*
انتخاب رئیس جمهور، انتخاب یک فرد نیست، انتخاب هیئت دولت و استانداران و فرمانداران و بخشداران و مدیران آموزش و پرورش و تصمیمسازان و تصمیمگیران فرهنگی و اقتصادی و سیاسی کشور و به طور کلی انتخاب مدیران اغلب قریب به اتفاق بخشهای اداره کشور هم است.▫️به نقل از رویترز، رئیسجمهور دونالد ترامپ اقدام به برکناری بیش از ۱۰۰۰ نفر از مقامات منصوب شده توسط جو بایدن، رئیسجمهور سابق، کرده است. این فرآیند با اخراج سرآشپ معروف، خوزه آندرس، و ژنرال بازنشستهی جنجالی، مارک میلی، آغاز شد. ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی خود، با ارسال "اعلامیه رسمی برکناری" برای چهار نفر از مقامات بایدن، هشدار داد که تیم او در حال شناسایی و اخراج افراد بیشتری است که با دیدگاههای دولت جدید همسو نیستند.▪️ترامپ در پستی در پلتفرم Truth Social نوشت: «اولین روز ما در کاخ سفید هنوز به پایان نرسیده است! دفتر کارکنان ریاستجمهوری من فعالانه در حال شناسایی و برکناری بیش از هزار مقام منصوب شده توسط دولت قبلی است که با دیدگاه ما برای "ساختن دوباره آمریکای بزرگ" همسو نیستند.» او افزود: «این اعلامیه، اطلاعیه رسمی برکناری برای این چهار نفر است و افراد بیشتری به زودی اخراج خواهند شد.» این اقدامات بخشی از تلاشهای ترامپ برای ایجاد تغییرات گسترده در ساختار اداری و جایگزینی مقامات با افرادی است که به برنامههای او وفادار هستند.
━ 🌟💫🌟💫 ━
۳ بهمن